IsuviseTvrdo wrote:Mevlid strpljivo čeka da se izgradi ambasada.
A koliko sam samo puta od rata naovamo prošao ovom ulicom,ko bi rekao da Mevlid čeka tolike godine?
To se zova sabur!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
IsuviseTvrdo wrote:Mevlid strpljivo čeka da se izgradi ambasada.
Meni na Dzku malo lici ovaj u teksas jakni...svi ostali-nidje vezesplend wrote:burekodsira wrote:ovo mislim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj, ovo sa Mevlidom je genijalno. Svi su mi vicevi na tu temu prilicno kiseli i neugodni, ali ovome sam se nasmijao grohotom.GAU8 wrote:Daj moderacijo cenzurisi ovo spamovanje sa slikama tramvaja, ne znam cija je ideja i bila da je dzeko, lik em je stariji em ni nalik dzeki
Plavih_11 wrote:Ma nemoj zezati, ovo se nije smjelo propustiti. Ljudi kao ekskluzivu objavili da se Edin kacio za tramvaj prije 15-16 godina a da se to ne isprati ..
P.S. Nemojte se previse opustiti i manite se Mevlida na sportskim temama. Slika je odlicna i neka ostane na tome ..
leo karan wrote:a ovaj klipan bi trebao imati 11 godina po novinarima avaza![]()
jebote kako su degradirali tu profesiju
nekad su novinari bili tako cijenjeni, skoro kao posebna kasta u drustvu
a sad kad neko spomene novinare, asocira me na jad

Kaćunak wrote:Vazda je bio spretan...![]()
e ovo na vratima jest mancini,nek mi prica sta god ko hoce godine ne odgovaraju ovo ono,on je glavom i bradomdugi wrote:Kaćunak wrote:Vazda je bio spretan...![]()
Divi Mancinija sto se zakacio za vrata, ocito je pratio Dzeku dugi niz godina
To k`o da je MC na turistickom putovanju kroz sarajevo ..pa se josh po neko prikljucio.Baudelaire wrote:Jest Mancini, i meni ličiImamo Džeku, Ćiru Blaževića, unutra Ibrahima Šehića i Roberta Mancinija. Šta, ne liči ovaj lijevo od Džeke s kosicom na Savića ( meni je isti
), a ovaj zadnji lijevi na Aguera

Eno Teveza na biciklu, on je uvijek bio kontra raje.stranacc wrote:To k`o da je MC na turistickom putovanju kroz sarajevo ..pa se josh po neko prikljucio.Baudelaire wrote:Jest Mancini, i meni ličiImamo Džeku, Ćiru Blaževića, unutra Ibrahima Šehića i Roberta Mancinija. Šta, ne liči ovaj lijevo od Džeke s kosicom na Savića ( meni je isti
Tavez bezbeli vozi trajvan
Edin H. wrote:Niste normalnisplend wrote:burekodsira wrote:ovo mislim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A još da je slikano iz drugog ugla, vidjeli bismo sa strane tramvaja reklamu "Etihad".stranacc wrote:To k`o da je MC na turistickom putovanju kroz sarajevo ..pa se josh po neko prikljucio.Baudelaire wrote:Jest Mancini, i meni ličiImamo Džeku, Ćiru Blaževića, unutra Ibrahima Šehića i Roberta Mancinija. Šta, ne liči ovaj lijevo od Džeke s kosicom na Savića ( meni je isti
A evo i Balotellija, zamjenio pikado strelice sa kalašnjikovomjasko_ba wrote:
quasar wrote:Eno Teveza na biciklu, on je uvijek bio kontra raje.stranacc wrote:To k`o da je MC na turistickom putovanju kroz sarajevo ..pa se josh po neko prikljucio.Baudelaire wrote:Jest Mancini, i meni ličiImamo Džeku, Ćiru Blaževića, unutra Ibrahima Šehića i Roberta Mancinija. Šta, ne liči ovaj lijevo od Džeke s kosicom na Savića ( meni je isti
bingov buraz wrote:Cudi me da ne prepoznajete ovog sto sjedi