BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- phillie
#5876 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ee lijepi nas optimizam
rahatluku nigdje karaja 
-
oglo
#5877 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
tino sven susic strijelac u pobjedi na podgorickom buducnosti,hajduk-buducnost 3:0
- jeza u ledja
#5878 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Joachim Loew sigurno zadovoljno trlja ruke.MOSALJOZE wrote: te da će ga zamijeniti talantovani Kolašinac.![]()
![]()
- Edin H.
#5879 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ako mu je stalo do reprezentacije neka zapuca pjeske i izbori se sam za promijenu sportskog drzavljanstvaoglo wrote:tino sven susic strijelac u pobjedi na podgorickom buducnosti,hajduk-buducnost 3:0
Naravno uz to se ocekuje da predje u neki malo jaci klub poput recimo Arsenala i da redovno igra
- jeza u ledja
#5880 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Momak je na drugoj temi postavio clanke o I. Hajrovicu i Seferovicu iz svicarskih medija u vezi njihovog poziva u reprezentaciju Svicarske.
Nece ljudi da igraju za nas i cao.
- Edin H.
#5881 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Joj lijepi Mosad, kako bih ja te problemcice rjesavao.jeza u ledja wrote:Momak je na drugoj temi postavio clanke o I. Hajrovicu i Seferovicu iz svicarskih medija u vezi njihovog poziva u reprezentaciju Svicarske.
U Jugoslaviji nisu imali pravo da igraju za klub vani do 27, 28. godina, a sada i Bosanci porijeklom se nesto izivljavaju i kao nesto .
Dole demokracija!
Tacno mi muka dodje kada se sjetim koliko nasih ljudi u zemlji i dijaspori izdvaja svoj novac da bi pratili i dali podrsku ovoj reprezentaciji i onda se ovi kao nadju nesto da se lome.
Ma nemamo mi homogenosti, kada bi na ove ljude svi vrsili pritisak i u zemlji i u inostranstvu druga bi prica bila
- Logovan
#5882 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Odlično.MOSALJOZE wrote:te da će ga zamijeniti talantovani Kolašinac.![]()
![]()
- MOSALJOZE
#5883 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
"rahatluk" e moj jarane u bosni ni lokum nije rahatphillie wrote:ee lijepi nas optimizamrahatluku nigdje karaja
- Mikady
#5884 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Artest wrote:
Potencijalni reprezentativac Darko Maletic potpisao za Borac.
Ostaje misterija kako je preko noci, ovaj inace perspektivni mladic, pao u nemilost selektora? Znamo da ga nije mogao zaobic poziv ni za jednu oficijelnu ili prijateljsku utakmicu. (dok sam nije otkazao irsku i mexiko, i otad je u nemilosti)
A sad ozbiljno.
Ovo je problem 'muratovic'. Pozivanje igraca koji nemaju nikakavu perspektivu. Tako je ovaj kopac rudnika iz Kazahstana, zauzimao mjesto Kvesicu, Cocalicu...i ostalim igarcima koji imaju perspektivu i zasluzuju, ako nista, probu. Ali nisu mogli doci na red.
Slican problem je i Ibricic.
A strucnjaka
Cuj zauzeo mjesto Kvesicu i Cocalicu
Gledaj na to da je Maletic nestao zato sto se pojavio bolji Stevanovic a bogami Avdija
-
oglo
#5885 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ibricic i kad ne igra za cocalica je mr.sc a kad je u formi onda je prof.dr. bzezveze se ovje lupaju gluposti,ovaj visca bi mogao bit igrac koji ce nam valjat na duze staze ako se uklopi
- Artest
#5886 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Hoce li neki moderator reci zasto ovaj delegat nije trpio sankcije od mjesec dana? Pustate ga da isprovocira mene, cvrcka ili nekog drugog... na ban, radi balansa? Dobra vam taktika. Doduse malo providna.
Evo ipak cu se udostojit odgovorit trolu, zadnji put. Maletic je desno krilo? A Stevanovic je bio...stoper?
Od maletica, jahica, ibricica i inih perspektivnih igraca... se nisu mogli isprobati igraci koji zasluzuju. Neki i jesu, ali je dosta zasluznih ostalo kratko.

Evo ipak cu se udostojit odgovorit trolu, zadnji put. Maletic je desno krilo? A Stevanovic je bio...stoper?
Od maletica, jahica, ibricica i inih perspektivnih igraca... se nisu mogli isprobati igraci koji zasluzuju. Neki i jesu, ali je dosta zasluznih ostalo kratko.
ibricic i kad ne igra za cocalica je mr.sc a kad je u formi onda je prof.dr. bzezveze se ovje lupaju gluposti,ovaj visca bi mogao bit igrac koji ce nam valjat na duze staze ako se uklopi
- mrtva kokoš
#5887 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
vase fudbalsko velicanstvo po kojem osnovu poredite ova dva igraca ?oglo wrote:ibricic i kad ne igra za cocalica je mr.sc a kad je u formi onda je prof.dr. bzezveze se ovje lupaju gluposti,ovaj visca bi mogao bit igrac koji ce nam valjat na duze staze ako se uklopi
i kazes da se ovdje lupaju gluposti
- Arteta
#5888 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bolji je i od Begovica.oglo wrote:ibricic i kad ne igra za cocalica je mr.sc a kad je u formi onda je prof.dr. bzezveze se ovje lupaju gluposti,ovaj visca bi mogao bit igrac koji ce nam valjat na duze staze ako se uklopi
Da ga stavimo mozda umjesto njega?
-
oglo
#5889 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
isto ono po kojem se od cocalaica pravi kvaltiet,ali evo ovdje se ibrcica svrstava u isti kos s maleticem,ibricic nije igrao u rusiji ali ovo pola godine u turskoj je digao formu i opet je na visokom nivou,igrac koji je u hajduku bio rpevaga,u lokomotivi nije mogao nista,u gaziantepu bio prevaga ali na posudbi jer je skuplji od pola ekipe i nije ostao,u kasimpasi prevaga,znaci kad igra donosi razliku i predstavlja pojacanja u ovim turskim klubovima a ne popunjava mjesto samo da se pika,za klupe u reprezentaciji sasvim solidanmrtva kokoš wrote:vase fudbalsko velicanstvo po kojem osnovu poredite ova dva igraca ?oglo wrote:ibricic i kad ne igra za cocalica je mr.sc a kad je u formi onda je prof.dr. bzezveze se ovje lupaju gluposti,ovaj visca bi mogao bit igrac koji ce nam valjat na duze staze ako se uklopi
i kazes da se ovdje lupaju gluposti![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#5890 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jeli vrijedjao tebe ili nekog drugog forumasa? Jeli pisao o stvarima koje nisu vezane za ovu temu? Koliko ja znam, tj. koliko sam pratio, nije ni jedno ni drugo i ne vidim cemu banovanje. Ako on ima drugacije misljenje od tebe, cvrcka ili nekog treceg, to sigurno nije razlog za ban. A ti, sa druge strane, ako ne mozes izdrzati da sa njim diskutujes normalno, stavi ga na ignore listu i nece ti se pojavljivati njegovi postovi. Bolje ti je i to nego da ti njega vrijedjas i da ides na hladjenje.Artest wrote:Hoce li neki moderator reci zasto ovaj delegat nije trpio sankcije od mjesec dana? Pustate ga da isprovocira mene, cvrcka ili nekog drugog... na ban, radi balansa? Dobra vam taktika. Doduse malo providna.
-
Dead Man Walking
#5891 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa covjek je dan prije banovan na mjesec (nakon sto mu je prosli nik banovan trajno). Koja je onda poenta banovanja ako se sutra pojavis s novim nikom i bices sankcionisan tek onda kad tvoj bezobrazluk OPET prevrsi mjeru? Zar kloniranje nije zabranjeno?Plavih_11 wrote:Jeli vrijedjao tebe ili nekog drugog forumasa? Jeli pisao o stvarima koje nisu vezane za ovu temu? Koliko ja znam, tj. koliko sam pratio, nije ni jedno ni drugo i ne vidim cemu banovanje. Ako on ima drugacije misljenje od tebe, cvrcka ili nekog treceg, to sigurno nije razlog za ban. A ti, sa druge strane, ako ne mozes izdrzati da sa njim diskutujes normalno, stavi ga na ignore listu i nece ti se pojavljivati njegovi postovi. Bolje ti je i to nego da ti njega vrijedjas i da ides na hladjenje.Artest wrote:Hoce li neki moderator reci zasto ovaj delegat nije trpio sankcije od mjesec dana? Pustate ga da isprovocira mene, cvrcka ili nekog drugog... na ban, radi balansa? Dobra vam taktika. Doduse malo providna.
- MOSALJOZE
#5892 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Seferovic odbio poziv NFS BIH nek se nosi u 3 lijepe PM fadiline.+ebo li vas švicarac mrš u švicarsku igraj hajvanu jedan

- jeza u ledja
#5893 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
@ MOSALJOZE, imas obicaj na 2-3 teme postavljati isti post. Nema potrebe. 
-
cindrlimindrli
#5894 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma ovi klinci samo bezveze vuku raju za nos, da je njima stalo do nastupa za BiH nema tog Hicfilda, Safeta,
Saveza, boga oca ...koji bi njih mogao nesta kao zajebati ili razocarati pa da nastupe za Svicu.
Saveza, boga oca ...koji bi njih mogao nesta kao zajebati ili razocarati pa da nastupe za Svicu.
-
Korisničkoime
#5895 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nema to veze drug moj. Bio na tribinama ili na klupi igrao 90 min. ili ne igrao nikako 5 utakmica za redom bio u Hajduku Spartaku ili sporu, bio odron ili dobar on je uvije tu. Znači na jednoj strani lik ne igra nikako na tribinama je nije ni u široj konkurenciji za ekipu i kao takvog ga sigurno nećeš pustiti da igra u repki. Zaista u to vrijeme kada ga je Sušić pozivao lik nije igrao u repku samo je grijao klupu. S druge strane imaš lika koji je standardan u svom klubu jedan od najboljih svako malo u prvih 11 kola, mlad je, igra u dobroj ligi i solidnom klubu i na poziciji na kojoj smo tanki ko rizla. Šta bi škodilo da se prvi lik ne pozove jednu ili dvije prijateljske utakmice i tako stvori mjesto ovom drugom liku čisto kako bi se on probao. Gdje je tu šteta za repku. Likova kao ovaj prvi koji ne mogu trenutno da doprinesu repki a neki nikad neće ni moći ima za sada previše i ne bi bilo loše da se umjesto njih proba i neki drugi kod kojih postoji makar mogućnost da mogu doprinjeti.oglo wrote:isto ono po kojem se od cocalaica pravi kvaltiet,ali evo ovdje se ibrcica svrstava u isti kos s maleticem,ibricic nije igrao u rusiji ali ovo pola godine u turskoj je digao formu i opet je na visokom nivou,igrac koji je u hajduku bio rpevaga,u lokomotivi nije mogao nista,u gaziantepu bio prevaga ali na posudbi jer je skuplji od pola ekipe i nije ostao,u kasimpasi prevaga,znaci kad igra donosi razliku i predstavlja pojacanja u ovim turskim klubovima a ne popunjava mjesto samo da se pika,za klupe u reprezentaciji sasvim solidanmrtva kokoš wrote:vase fudbalsko velicanstvo po kojem osnovu poredite ova dva igraca ?oglo wrote:ibricic i kad ne igra za cocalica je mr.sc a kad je u formi onda je prof.dr. bzezveze se ovje lupaju gluposti,ovaj visca bi mogao bit igrac koji ce nam valjat na duze staze ako se uklopi
i kazes da se ovdje lupaju gluposti![]()
- Mikady
#5896 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa covjek je dan prije banovan na mjesec (nakon sto mu je prosli nik banovan trajno). Koja je onda poenta banovanja ako se sutra pojavis s novim nikom i bices sankcionisan tek onda kad tvoj bezobrazluk OPET prevrsi mjeru? Zar kloniranje nije zabranjeno?
Druze da ti kazem jedno i ostalima, ja nisam taj "Corola.
Ne znam zasto me uopste zivkate s tim nikom o sta vec..
-
IlijaLadin
#5897 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Činjenica.cindrlimindrli wrote:Ma ovi klinci samo bezveze vuku raju za nos, da je njima stalo do nastupa za BiH nema tog Hicfilda, Safeta,
-
IlijaLadin
#5898 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Malo mi je žao jer sve vuče na to da će završiti poput Kučukovića, Džake ili Jakupovića. Kako god, niti treba žaliti, niti mu sad psovati što je tako odlućio. Njegova privatna stvar. Žao mi ga je jer je stablo bez korijena ustvari mrtvo stablo i pitanje je vremena kad će se osušiti.
Nastavit će ga voljeti familija ali ono što je mogao biti, vjerovatno neće :/ Barbarez, Hasan, Sead Halilović, Pjanić pa i Begović su suprotni primjeri, bogu hvala.
Šteta. Uvijek auslender, uvijek 'drugi', uvijek s potrebom da dokazuje svoje uklapanje. Ali, eto, nek je živ i zdrav.
Nastavit će ga voljeti familija ali ono što je mogao biti, vjerovatno neće :/ Barbarez, Hasan, Sead Halilović, Pjanić pa i Begović su suprotni primjeri, bogu hvala.
Šteta. Uvijek auslender, uvijek 'drugi', uvijek s potrebom da dokazuje svoje uklapanje. Ali, eto, nek je živ i zdrav.
- Muhamed Đakmić
#5899 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa nije ni da mu karijera nešto blista, ako ćemo realno, mada je normalno jako rano za suditi.IlijaLadin wrote:Malo mi je žao jer sve vuče na to da će završiti poput Kučukovića, Džake ili Jakupovića. Kako god, niti treba žaliti, niti mu sad psovati što je tako odlućio. Njegova privatna stvar. Žao mi ga je jer je stablo bez korijena ustvari mrtvo stablo i pitanje je vremena kad će se osušiti.
-
IlijaLadin
#5900 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
da... bivajući na poslovnim putovanjima po evropi vidio sam taj odnos domicila spram naše dijaspore i zaista bi mi bilo teško biti na njihovom mjestu. tamo si stranac, kada dođeš u bih, dijasporaš si... nigdje svoj na svom.Sarajevo1946 wrote:Pa nije ni da mu karijera nešto blista, ako ćemo realno, mada je normalno jako rano za suditi.
mislim, ipak, da ima potencijal da bude solidan igrač i mislim da bi bilo i za nas bolje da je naš. on je, s druge strane, imao sve preduslove da nastupi za švicu, i odabrao je taj lakši put.