Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gdje si ti to kupio, ako ti nije mrsko posalji mi adresu ili web stranicu za online kupovinu? Mada mi je nekako taj kroj previse "fit", izgledacu k'o da sam 9 mjeseci trudan u njemu.
Ako neko zeli dres moze naruciti preko mene cijena samo $150..(salim se) moze naruciti na soccermaster.com ...order online je 24 sata,7 dana,365 dana.,,Dres je pravo plave boje ,bijeli nema/
House wrote:Dres izgleda nekako ljubičasto na slikama , valjda je plavi uživo
plavlji je malo oko rukava i vrata,bjelji je malo isto tako oko rukava i vrata i malo je ljubicastiji u tamnom,malo svijetliji napolju,Sta ono jos .Uglavno skup je i dobar je i nema hokejaskih brojeva (nije bilo)
plavlji je malo oko rukava i vrata,bjelji je malo isto tako oko rukava i vrata i malo je ljubicastiji u tamnom,malo svijetliji napolju,Sta ono jos .Uglavno skup je i dobar je i nema hokejaskih brojeva (nije bilo)
Jedva čekam da igrači istrče u ovom
U Chicagu ja mislim da je promocija.Nego kontam nesto.Ne mogu nikoga dobiti u jebenom savezu da im predlozim da urade nesto kao u Gradaccu tj.da se svi igraci potpisu na ove stare dresove i da ih ovdje prodaju i da pare idu u humanitarne svrhe.Ako su u Gradacu prodali 100 po 200 ovdje ce sigurno prodato 1000 po 200.Ima li neko da ovo prenese nasem savezu da to pripreme prije nego sto krenu...Sta 1000 prodati igraju dvije utakmice prodace garant sa potpisima 2-3000.