Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Preporucena bruku puta, al' e'o i od mene preporuka za seriju " House of Cards ".
Stvarno Fantasticna!
Nebi' nikad rekao da ce mi se ovoliko dopasti serija..
Doduše Spacey je to nema tu pogreške.
The Blacklist
Decenijama je bivši vladin agent Rejmond "Red" Redington (James Spader) bio najtraženiji begunac FIB-a. Zbog posredovanja u mnogim dogovorima sa kriminalcima iz celog sveta, dobio je nadimak "Konsijerž zločina". Odjednom, on se predaje FIB-u i nudim im bombastičnu ponudu. će im u uhvatanju teroristu za kojeg se mislilo da je mrtav - Ranko Zamani. Jedini uslov je da samo priča sa Elizabet Kin (Megan Boone). Ona je novi profajler FIB-a. Tako da će joj prvi dan na poslu biti pravi pakao. Zamani je jedan od mnogih na listi koju je Rejmond popunjavao a ona je puna političara , mafijaša i internacionalnih terorista. Zašto je Rejmond izabrao baš Liz i šta su Rejmondove prave namere u seriji producenta Džona Ajzendrata, Dejvisa i Foksa. http://www.imdb.com/title/tt2741602/
MedenoSrce wrote:meni se hoc srozao u ovoj drugoj sezoni
ok je i dalje ali je prva sezona meni bolja
ja i dalje stojim iza svoje davne izjave da je boss masu bolji od house of cards.
dosla sam do seste epizode i evo vec danima nikako mrdnuti dalje. nisu me zalijepili za ekran.
ned424 wrote:The Blacklist
Decenijama je bivši vladin agent Rejmond "Red" Redington (James Spader) bio najtraženiji begunac FIB-a. Zbog posredovanja u mnogim dogovorima sa kriminalcima iz celog sveta, dobio je nadimak "Konsijerž zločina". Odjednom, on se predaje FIB-u i nudim im bombastičnu ponudu. će im u uhvatanju teroristu za kojeg se mislilo da je mrtav - Ranko Zamani. Jedini uslov je da samo priča sa Elizabet Kin (Megan Boone). Ona je novi profajler FIB-a. Tako da će joj prvi dan na poslu biti pravi pakao. Zamani je jedan od mnogih na listi koju je Rejmond popunjavao a ona je puna političara , mafijaša i internacionalnih terorista. Zašto je Rejmond izabrao baš Liz i šta su Rejmondove prave namere u seriji producenta Džona Ajzendrata, Dejvisa i Foksa. http://www.imdb.com/title/tt2741602/
Serija u kjojoj je Spader jedina pozitivna stavka, i koja nakon 3 epizode (svaka ista) postaje poprilicno dosadna. Moj savjet - propustiti ...
HOC je u ovoj sezoni tezak za gledati jer su od glavnih licnosti napravili prave negativce. od epizode do epizode su njih dvoje sve gori i gori, covjeka na kraju bude muka od njihovih poganosti.
spoiler jeste, ali to je to.
doduse, u prvoj sezoni je frank pokazao nastranost i moglo se naslutiti da je i tamo i vamo, mada to bas i nisam mogao skontati bez ovoga u s02.