Čujem da smo ih razbili
Otkud Džeko da dođe? Kakva je bila posjeta?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sta je igrao Bucan?Utokkha wrote:Fantastična predstava ovogodišnjeg osvajača dvostruke titule. Iz Bučana Amar uklonio sve što je imao od pitarluka u genetskom materijalu, i frajer proigrao ko lud.
Titula ovjerena na Zubanu tri kola prije kraja. Evo ruka...
I BAŠ JE DOBRO VIDJETI TE OPET!
kontam slucajno kad su bacili bakljuJThomas wrote:jebali smo im znanje. samo dakinoj usijanoj glavi i sreći mogu zahvaliti što se vraćaju bez petarde.
USTANI SJEVER!!!![]()
![]()
ako je fakat istina da su nultrasi zapalili svoj transparent, ja nisam mogao s juga vidjeti, onda...![]()
![]()
![]()
Koga ću čuti dolje na tribini?nikad_izvini wrote:
Toliko ste dobro odigrali da su dva igrača zamijenjena na početku drugog poluvremena. Imali ste penal i onu šansu kada je lopta ubačena preko vašeg lijevog krila u naš peterac. To je sve što ste napravili u prvom poluvremenuLažeš sebe a ne mene jer onakvom igrom vi nemate šanse da Želju izbacite u Kupu, osim ako vam opet ne sviraju par penala i prekinu nam par akcija pred vašim golom zbog faula u napadu ili faula za nas
Edit: toliko si realan da kažeš da Manijake nisi čuo, nijednom
cuj 200...na kojoj si ti tekmi biobitef wrote:Koga ću čuti dolje na tribini?nikad_izvini wrote:
Toliko ste dobro odigrali da su dva igrača zamijenjena na početku drugog poluvremena. Imali ste penal i onu šansu kada je lopta ubačena preko vašeg lijevog krila u naš peterac. To je sve što ste napravili u prvom poluvremenuLažeš sebe a ne mene jer onakvom igrom vi nemate šanse da Želju izbacite u Kupu, osim ako vam opet ne sviraju par penala i prekinu nam par akcija pred vašim golom zbog faula u napadu ili faula za nas
Edit: toliko si realan da kažeš da Manijake nisi čuo, nijednom
Utakmica sezone, Željo u najboljoj formi zadnjih 7-8 godina, nedjelja fin dan, Mostar 120 kilometara i dođe ni 200 Manijaka.
Na ovoj. Možeš i brojati.ganjeta wrote: cuj 200...na kojoj si ti tekmi bio

Šta bismo bez njegovog komentara. Mi jadni kontali gledamo elitni kvalitet fudbala na našim terenima.-LIBERO- wrote:Posto je tema premijer liga zakljucna,a ovaj dio clanka se ponajvise odnosi na vasu utakmicu,jer je Belodedic komentarisao bas nju evo da postavim ovdje