Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To je bilo dovoljno. Tu si trebao stati i komentar bi imao smisla.
Ustvari ima smisla, jer sam se ogradio od danasnjeg meca, mozda je United konacno nesto i odigrao, ali u zadnjih mjesec-dva taktika im je zabij gol i cuvaj rezultat, ne sjecam se kad su nekog otresli, e pa danas im se to vratilo...
Ako nista, navijaci Uniteda koji nisu voljeli Seriu A, sada komotno mogu gledati, nece biti neke velike razlike
Mislim da je pravo mjesto i vrijeme da se danasnjim sudijama meca United -Njukastl spomenu mame u negativnom smislu kao i cijelom Engleskom fudbalskom savezu za sve dugogodisnje lakrdije. Dabogda vam ni jedan igrac Uniteda ne igrao za usljivu reprezentaciju pa sami igrajte smradovi.
Jeste li culi za ovo??Sad upalio komp i slagirah se...
Sokiran sam.
Samoubistvo izgleda...
Gary Speed dead: Football in mourning as Wales manager is found hanged at home
Teufik wrote:Jeste li culi za ovo??Sad upalio komp i slagirah se...
Sokiran sam.
Samoubistvo izgleda...
Gary Speed dead: Football in mourning as Wales manager is found hanged at home
Baudelaire wrote:Zna li iko zašto se ubio Gary Speed?
Nešto sam pročitao u hrvatskom "Jutarnjem listu" da je kao "The Sun" htio objaviti neku skandaloznu priču vezanu za njega, ali su ovi to demantovali.
Nisam imao vremena da čitam članak, ali mi se površnim preglem učinilo da ne znaju o čemu je riječ.
Chelsea rutinski kad je pao drugi gol. Morali su se i oni probuditi.
Newcastle sa deset igrača završio, zato je i bio onakav kraj. Strašno su igrali i jedni i drugi, nevjerovatan tempo. Rezultat nije realan bio, po meni je i Newcastle zaslužio najmanje dva gola.