Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovom prilikom cestitam protivnickim igracima na fer i korektnoj igri. Takodje, mojim igracima, na trudu i zalaganju. Hvala navijacima i nadam se da ih necemo razocarati u sljedecem kolu.
Sudjenje ne bih komentirao sada.
Last edited by madtv on 20/01/2010 23:04, edited 1 time in total.
Fala ti majko, fala ti oce, fala ti Liverpoole, fala ti sudija sto si svirao penal u 93 minuti, fala fala fala,,,
Pobjeda Hantrage 3:2, tresu se tribine stadiona Rade Gaj...Trener je od uzbudjenja uzeo kosilicu i vozi po stadionu, a na njega su se natrpali svi igraci sa zastavama kantona...
Lerdi, broji se i ova sto smo isto pogodili...
Nice - Auxerre 0:1
Olympique Marseille - Le Mans 2:0
Groningen - Heerenveen 1
vs
Genoa - Bari 1:1
Usprkos terenskoj inicijativi tokom većeg dijela susreta, moja ekipa nije uspjela izvući bodove sa vrućeg gostovanja kod novog prvoligaša, ali i trenutnog lidera, koji pokazuje da se prošle sezone nije slučajno prošetao drugom ligom. Prvi gol sam primio iz katastrofalne greške svoje odbrane, a nakon što sam u drugom poluvremenu bacio sve karte u napad, uslijedio je školski kontranapad i 2:0, za konačni kraj mojih nadanja. Također moram pohvaliti strikerove navijače, kao definitivno najbolje od svih na čijim sam gostovanjima bio.
PS Sad je elSaik na redu da postavi ponudu za vikend
PPS Na ovoj temi smo upravo prošli 6000 postova, a na onoj još koji post fali do 3000. Uz Kup i Statistiku to nas čini prometnijim od nekih podforuma na SA-Xu
Hantraga wrote:Fala ti majko, fala ti oce, fala ti Liverpoole, fala ti sudija sto si svirao penal u 93 minuti, fala fala fala,,,
Pobjeda Hantrage 3:2, tresu se tribine stadiona Rade Gaj...Trener je od uzbudjenja uzeo kosilicu i vozi po stadionu, a na njega su se natrpali svi igraci sa zastavama kantona...
Lerdi, broji se i ova sto smo isto pogodili...
Nice - Auxerre 0:1
Groningen - Heerenveen 1
vs
Genoa - Bari 1:1
Čestitke na pobjedi, a onom se sudiji čelavom sjetim mame
Marsej je igrao 2:1 bar koliko sam ja mogao upratiti
Mogao je vala neko i pohvaliti izgled tabele, ja se tamo satrao da je ušminkam, nije valjda da se nikome ne sviđa
I da, jbm mamu i ovdje Bassongu, sudiji i Kuytu, tim redom
shaqqa wrote:Mogao je vala neko i pohvaliti izgled tabele, ja se tamo satrao da je ušminkam, nije valjda da se nikome ne sviđa
Tabela je odlična! Vrlo lijep dizajn. Pogotovo kad je uporediš sa onom jadnom cyprusovom.
Parovi za prognoziranje za 3. kolo su postavljeni!
cyprus wrote:Usprkos terenskoj inicijativi tokom većeg dijela susreta, moja ekipa nije uspjela izvući bodove sa vrućeg gostovanja kod novog prvoligaša, ali i trenutnog lidera, koji pokazuje da se prošle sezone nije slučajno prošetao drugom ligom. Prvi gol sam primio iz katastrofalne greške svoje odbrane, a nakon što sam u drugom poluvremenu bacio sve karte u napad, uslijedio je školski kontranapad i 2:0, za konačni kraj mojih nadanja. Također moram pohvaliti strikerove navijače, kao definitivno najbolje od svih na čijim sam gostovanjima bio.
PS Sad je elSaik na redu da postavi ponudu za vikend
PPS Na ovoj temi smo upravo prošli 6000 postova, a na onoj još koji post fali do 3000. Uz Kup i Statistiku to nas čini prometnijim od nekih podforuma na SA-Xu
shaqqa wrote:Mogao je vala neko i pohvaliti izgled tabele, ja se tamo satrao da je ušminkam, nije valjda da se nikome ne sviđa
Čisto subjektovnosti radi, daleko od toga da je tvoja tabela loša, ali moja mi se više sviđa . Ako hoćeš reću ti i zašto
Ali svaka čast na trudu
Last edited by cyprus on 21/01/2010 00:59, edited 1 time in total.
Čisto subjektovnosti radi, moja tabela mi se više sviđa. Ako hoćeš reću ti i zašto
cyprus wrote:
broj postova:
Sa-x liga teme 9225
Filozofija: 6779
Moto: 3585
blogger.ba: 3107
sve regije sem Sarajeva i DIjaspore