Ateizam vs. Religija
- Bloo
- Globalna šefica
#5876 Re: Ateizam vs. Religija
S cim li mami zene u dzennet da mi je znati?
Kinesin seks robotima?
Kinesin seks robotima?
- Smrcak15
#5877 Re: Ateizam vs. Religija
Jedna od ljepota Kur'ana sto mene fascinira je kako na jedan skriven nacin kodira text, da ajet imitira okruzenje
Pa kaze se u ajetu 33
da sce muskarci i zene biti istih Godina u dzennetu.
Na prvu neprimjetimo nista specijalno, ali kad citamo hadis poslanika Muhamemd i kaze se da ce dzennetlije biti u dobi od 33 godine
Ajet 33 govori o godinama stanovnika dzenneta koje ce biti 33, ovo je meni fantasticno kako Kuran na ovaj nacin zadivljuje ovim stvarima kako su postavljene.

Pa kaze se u ajetu 33
da sce muskarci i zene biti istih Godina u dzennetu.
Na prvu neprimjetimo nista specijalno, ali kad citamo hadis poslanika Muhamemd i kaze se da ce dzennetlije biti u dobi od 33 godine
Ajet 33 govori o godinama stanovnika dzenneta koje ce biti 33, ovo je meni fantasticno kako Kuran na ovaj nacin zadivljuje ovim stvarima kako su postavljene.

- Dozer
#5878 Re: Ateizam vs. Religija
Oj, 'bem ti zivot...
Smrle...jel' ispod ili iznad 30?
Smrle...jel' ispod ili iznad 30?
- Bloo
- Globalna šefica
#5879 Re: Ateizam vs. Religija
Naravno da se ne salim. Jos sve djevice.gore.Smrcak15 wrote:reci mi da se salisPa što bi iko prolazio kroz proceduru snošaja
Te citav zahmet. Te je ljubi, te ovo, te ono. Te fulas klitoris. Te ona ima duge keceve na zubalu pa struze.
Pa dok dodete do samog snosaja,.nadi pozu,.pa upri, pa posto traje satima, krenes se znojiti (ali to je mirisni znoj! Jel i taj znoj mirisni?), pa to njoj kapa u oci, a posto je mirisni mozda i grize za oci, pa upri...da bi svrsio. Dobra stvar sto ne.moras razmisljati o coitus interuptus jer nema spermica.
Lakse leci, uhvatiti hanumu za sisu i pozeliti orgazam.
Voila!
- Smrcak15
#5880 Re: Ateizam vs. Religija
poslusaj pa ces znatiBloo wrote:S cim li mami zene u dzennet da mi je znati?
Kinesin seks robotima?
a evo jedna stvar, nemami ih direktno za lijepim muskarcima ali ce i zene sa ovog svijeta imati lijepe/zgodne muskarce.
ali ipak ne mami direktno zene sa ovim stvarima kao muskarce sa zenama, jer su zelje zena sarolikije od muskaraca, nemu tu jedinstvenog stava, dok muskarac ide jednim sabldonom, a to je zene zene i samo zene
- ExNihilo
#5881 Re: Ateizam vs. Religija
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC56941/Smrcak15 wrote:smijesan jer svi experimenti ovoga svijeta ni jedan nije dokazao kako slucajni dogadjaji stvoren kompleksne strukture sa funkcijama...ExNihilo wrote:"Korisne" mutacije su smiješan koncept, ali s mirišljivim govnima nemamo problema.
https://en.wikipedia.org/wiki/CCR5#CCR5-.CE.9432
Da ne idemo dalje. Zadržat ćemo se na čovjeku.
- Bloo
- Globalna šefica
#5882 Re: Ateizam vs. Religija
Vise volim kad mi copy paste hadis sta me ceka.Smrcak15 wrote:Bloo wrote:S cim li mami zene u dzennet da mi je znati?
Kinesin seks robotima?
a evo jedna stvar, nemami ih direktno za lijepim muskarcima ali ce i zene sa ovog svijeta imati lijepe/zgodne muskarce.
ali ipak ne mami direktno zene sa ovim stvarima kao muskarce sa zenama, jer su zelje zena sarolikije od muskaraca, nemu tu jedinstvenog stava, dok muskarac ide jednim sabldonom, a to je zene zene i samo zene
Znaci ceka me i ves masina sa susilicom i nova Nvidia graficka.
-
lijepa u dusi
#5883 Re: Ateizam vs. Religija
broj dva wrote:Kada vidim ove "doktore" poput Naika i ove padobrance poput Smrleta kako brane Islam ja se sjetim svoje nene Behije i njenog Islama i njenog razmisljanja pa vratim neku perspektivu.
Hvala ti neno moja, hvala tvojim bajramima i tvojoj blagosti i dobroti jer da samo kroz njihove prizme gledam ne bi nikada znao kako plemenit Islam moze biti.
Mene sve zaboli citajuci o evoluciji. Ljudima koji nemaju osnovno obrazovanje u nekom polju, zabranila bih i javnu i privatnu diskusiju o tome i kaznjavala zakonski. Ovo je stvarno nesto najretardiranije sto sam ikad procitala.
- Smrcak15
#5884 Re: Ateizam vs. Religija
zamolio bi te da nam se pridruzis i pomgnes svojoj ateistickoj druzini da odgovorite na onome pitanje ako ste uopste u stanju, a niste u stanju, zato vas i pitam , ne bi vas ni pitao da znam da ste u stanjulijepa u dusi wrote:broj dva wrote:Kada vidim ove "doktore" poput Naika i ove padobrance poput Smrleta kako brane Islam ja se sjetim svoje nene Behije i njenog Islama i njenog razmisljanja pa vratim neku perspektivu.
Hvala ti neno moja, hvala tvojim bajramima i tvojoj blagosti i dobroti jer da samo kroz njihove prizme gledam ne bi nikada znao kako plemenit Islam moze biti.za nase nene
Mene sve zaboli citajuci o evoluciji. Ljudima koji nemaju osnovno obrazovanje u nekom polju, zabranila bih i javnu i privatnu diskusiju o tome i kaznjavala zakonski. Ovo je stvarno nesto najretardiranije sto sam ikad procitala.
- Bloo
- Globalna šefica
#5885 Re: Ateizam vs. Religija
Ja pocinjem sumnjati u evoluciju.
- Mišo_Kovač
#5886 Re: Ateizam vs. Religija
Sad vidim tamo na temi o trofaznoj struji da je smrčak lafo elektroinženjer
Kriste Bože raspeti i sveti... xD xD Ubi me sramota... 
- Bloo
- Globalna šefica
#5887 Re: Ateizam vs. Religija
I ginekolog po potrebi i dekoder i geneticar i..Mišo_Kovač wrote:Sad vidim tamo na temi o trofaznoj struji da je smrčak lafo elektroinženjerKriste Bože raspeti i sveti... xD xD Ubi me sramota...
- ExNihilo
#5888 Re: Ateizam vs. Religija
exorcistBloo wrote:I ginekolog po potrebi i dekoder i geneticar i..Mišo_Kovač wrote:Sad vidim tamo na temi o trofaznoj struji da je smrčak lafo elektroinženjerKriste Bože raspeti i sveti... xD xD Ubi me sramota...
-
lijepa u dusi
#5889 Re: Ateizam vs. Religija
Smrle, nisi zasluzio da te obrazujem, vjeruj mi 
- ExNihilo
#5890 Re: Ateizam vs. Religija
Evolucija počinje sumnjati u nas.Bloo wrote:Ja pocinjem sumnjati u evoluciju.
- shmizlica
- ExNihilo
#5892 Re: Ateizam vs. Religija
Imao sam prijatelja, strastvenog gamera, koji je ovako zamišljao džennet: ekran velik k'o brdo i sve konzole u historiji sa punim katalogom igara.Bloo wrote:Vise volim kad mi copy paste hadis sta me ceka.Smrcak15 wrote:Bloo wrote:S cim li mami zene u dzennet da mi je znati?
Kinesin seks robotima?
Znaci ceka me i ves masina sa susilicom i nova Nvidia graficka.
- Bloo
- Globalna šefica
#5893 Re: Ateizam vs. Religija
We are simple people.ExNihilo wrote: Imao sam prijatelja, strastvenog gamera, koji je ovako zamišljao džennet: ekran velik k'o brdo i sve konzole u historiji sa punim katalogom igara.
- Bloo
- Globalna šefica
#5894 Re: Ateizam vs. Religija
What?shmizlica wrote:
Sta ti zelis sa te ceka u dzennetu?
Pleh baklave?
- Dozer
#5895 Re: Ateizam vs. Religija
Bloo wrote:Naravno da se ne salim. Jos sve djevice.gore.Smrcak15 wrote:reci mi da se salisPa što bi iko prolazio kroz proceduru snošaja
Te citav zahmet. Te je ljubi, te ovo, te ono. Te fulas klitoris. Te ona ima duge keceve na zubalu pa struze.
Pa dok dodete do samog snosaja,.nadi pozu,.pa upri, pa posto traje satima, krenes se znojiti (ali to je mirisni znoj! Jel i taj znoj mirisni?), pa to njoj kapa u oci, a posto je mirisni mozda i grize za oci, pa upri...da bi svrsio. Dobra stvar sto ne.moras razmisljati o coitus interuptus jer nema spermica.
Lakse leci, uhvatiti hanumu za sisu i pozeliti orgazam.
Voila!
- zforumas
#5896 Re: Ateizam vs. Religija
Ne sekeru, tebe sam unistio argumentima o jedinom dr. sci. med. aktivnom u sali, pa si, umjesto da priznas da si pogrijesio, samo hinjski precutao.sekerbay wrote:Pa ako je ispravna dozerova teorija o genetskom inžinjeringu, valjda je logično da će se oplodnja i rast bebe dešavati u nekom inkubatoru tj vantjelesno
Jao, pa uništio si ga argumentimazforumas wrote:Smrcak, vec sam ti par postova prije napisao da ti ja necu nista ponovo objasnjavati!
Dok ne priznas da si se zaletio nemas potrebe da mi se obracas.
- dale cooper
#5897 Re: Ateizam vs. Religija
Bilo bi smiješno da se pojedini nakon velikih očekivanja za džennet nakon smrti probude u sobi sa crvenim zavjesama i patuljkom koji
ti govori natraške stel kcor.
- Idemedosumom
#5898 Re: Ateizam vs. Religija
Mislim da je poznat moj stav po pitanju kojekakvih hadisa. Ono što nas tamo čeka mi vjerovatno nismo u stanju ni pojmiti.Bloo wrote:@medo
@vatrogasac
Kakav je vaš stav o ovim neverending orgazmima u dzennetu?
Metaforično ili pak nešto drugo?
Niti muški orgazam garantuje da je snošaj bio kako treba (ako uopšte), jelde?Bloo wrote:...Snošaj nužno ne mora završiti orgazmom.
- MarlboroGold
#5899 Re: Ateizam vs. Religija
Ovo je vrijedno poštovanja.Idemedosumom wrote:Mislim da je poznat moj stav po pitanju kojekakvih hadisa. Ono što nas tamo čeka mi vjerovatno nismo u stanju ni pojmiti.Bloo wrote:@medo
@vatrogasac
Kakav je vaš stav o ovim neverending orgazmima u dzennetu?
Metaforično ili pak nešto drugo?
- Bloo
- Globalna šefica
#5900 Re: Ateizam vs. Religija
dale cooper wrote:Bilo bi smiješno da se pojedini nakon velikih očekivanja za džennet nakon smrti probude u sobi sa crvenim zavjesama i patuljkom koji
A od hrane samo kukuruz...