On je jutarnja smjena, noćna su Pedja i Ripicipi
Nema još Bodkina na temi, glumi na nekoj drugoj promotora slobode govora, a i neće da se do kraja razotkrije
julisiz es grant wrote:Ma lik je djikanski trol, svi su mu postovi na fonu "ko nas bre zavadi".
On je jutarnja smjena, noćna su Pedja i Ripicipi![]()
Nema još Bodkina na temi, glumi na nekoj drugoj promotora slobode govora, a i neće da se do kraja razotkrije
neko_sa_strane wrote:Jedno pitanje za sve vas na forumu koji ste ostavili komentar na ovoj temi. Zašto mislite da je referendum u RS-u samo njihova ideja? Zar niste pomislili da je čitava ova igranka posljedica dogovora SNSD-a i SDA? Dogovora kako bi osigurali još 4 godine na vlasti svako u svom toru. Znate kako kažu, dogovor kuću gradi.
Većinu privrede su uništili a ono malo što je ostalo nastoje uništiti i najlakši način za skretanje pažnje javnosti je nacionalizmom. Zar nismo više to ukapirali? Kao i onomad izgradnja i rušenje krsta na Zlatištu. Sjećam se da je i tada bila izborna godina. Bakiru dan RS-a nije smetao 20 godina i baš se godinu dana prije lokalnih izbora sjetio da mu smeta a Dodik jedva dočekao. Stranke na vlasti međusobno odlično sarađuju i pomažu jedni drugima da ostanu na vlasti. Privreda ne postoji. Za svaku sitnicu uzima se kredit kod MMF, EBRD lihvara. Međusobno optuživanje putem javnih medija (koji su pod njihovom šapom) je priča za javnost.
pa ako bosnje izbace sribe iz ustava 4 kantona vjerovatno bi saranja sa srbima bila na istom nivou. a kad bi povukli da srbi dobijaju dokumente na cirilici u skupstini mostara za sta su se bosnjaci izborili protiv volje HDZ- vjerovatno bi saradnja bila jos veca. ali kad jadni balija ne zna kako se "saradjuje" na ovim prostorima.Pedja123 wrote:Odbranu od koga?Hadzi Lojo wrote:Ja mislim da ce se na Balkanu globalno zakuhati uz pomoc Rusije, i da ce Bosnjaci i Hrvati htjeli ne htjeli pored svih razmirica ponovo stati u odbranu i Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
Inače, Hrvati se sve više okreću saradnji sa Srbima i RS.
Ima istine u tvojim rijecima.julisiz es grant wrote:Ma lik je djikanski trol, svi su mu postovi na fonu "ko nas bre zavadi".
Uobičajena "svi smo isti" pričaprog321 wrote:Ima istine u tvojim rijecima.julisiz es grant wrote:Ma lik je djikanski trol, svi su mu postovi na fonu "ko nas bre zavadi".
Mene su prosli put banirali kada sam to rekao pa ne smijem opet![]()
Ipak je ocigledno da ima laznih "Bosanaca" koji su u biti Hr -Sr nacionalisti.
Postby neko_sa_strane » 02/09/2016 09:04
Kakvih standarda u društvu. Kojem društvu? Ako misliš na BH društvo tu je razlika između jednih, drugih i trećih u mržnji vrlo mala. Meni ne možeš tu šuplju prodavati. Sve sam to vidio a i doživio na svojoj koži . Odlično ja vidim i znam gdje živim. Te priče o mržnji jednih a merhametluku drugih ostavi za foruma.
ti baš dosadan..apsidejzi wrote: Win win je fraza koja se koristi u odnosu dvoje ljudi (grupe) kada oni nastupaju tako da su spremni popustiti kako bi obe strane izasle zadovoljne sa pregovora. http://www.thefreedictionary.com/win-win
U pravu si. Mržnja vam je ista. Nema uopšte razlike. Mene lično boli neka stvar i za politikom i vašim međusobnim prepucavanjima na nacionalnoj osnovi. Priznajem kada sam bio mlađi tamo oko 18 godina i ja sam bio pomalo paljevina ali od tada sam ukopčao kako sve to fercera. Vidio sam i izbliza u jednoj stranci sa sjedištem u Sarajevu kako to iznutra funkcioniše tako da hvala ali ne hvala.julisiz es grant wrote:Uobičajena "svi smo isti" pričaprog321 wrote:Ima istine u tvojim rijecima.julisiz es grant wrote:Ma lik je djikanski trol, svi su mu postovi na fonu "ko nas bre zavadi".
Mene su prosli put banirali kada sam to rekao pa ne smijem opet![]()
Ipak je ocigledno da ima laznih "Bosanaca" koji su u biti Hr -Sr nacionalisti.:
Postby neko_sa_strane » 02/09/2016 09:04
Kakvih standarda u društvu. Kojem društvu? Ako misliš na BH društvo tu je razlika između jednih, drugih i trećih u mržnji vrlo mala. Meni ne možeš tu šuplju prodavati. Sve sam to vidio a i doživio na svojoj koži . Odlično ja vidim i znam gdje živim. Te priče o mržnji jednih a merhametluku drugih ostavi za foruma.
nesto kasni jutarnja smjena. bile zajebane inatrukcije u centrali izgleda.KENJAC wrote:Hej ba , 240 strana bukvalnog pljuvanja po Srbima i sta je konacni zakljucak ? Hocemo da zivimo s njima!!! Jebo mater , neko ovdje nije normalan !
Nemojte tako, komšije su samo zabrinute kako će njihove komšije odgovoriti na pokušaj nametanja. To je patriotizam.KENJAC wrote:Hej ba , 240 strana bukvalnog pljuvanja po Srbima i sta je konacni zakljucak ? Hocemo da zivimo s njima!!! Jebo mater , neko ovdje nije normalan !
Ja sam gledao izbliza četiri godine, trolčino...i gledao i osjećao komšijski blagoslov...za ostale primjere "iste mržnje" vidjeti proguglati: Višegrad-žive lomače, Tomašica, Srebrenica, Sarajevo 1600 djece, Foča-masovna silovanja...itd, itd.neko_sa_strane wrote:
U pravu si. Mržnja vam je ista. Nema uopšte razlike. Mene lično boli neka stvar i za politikom i vašim međusobnim prepucavanjima na nacionalnoj osnovi. Priznajem kada sam bio mlađi tamo oko 18 godina i ja sam bio pomalo paljevina ali od tada sam ukopčao kako sve to fercera. Vidio sam i izbliza u jednoj stranci sa sjedištem u Sarajevu kako to iznutra funkcioniše tako da hvala ali ne hvala.
bila je duga noc155_mm wrote:nesto kasni jutarnja smjena. bile zajebane inatrukcije u centrali izgleda.KENJAC wrote:Hej ba , 240 strana bukvalnog pljuvanja po Srbima i sta je konacni zakljucak ? Hocemo da zivimo s njima!!! Jebo mater , neko ovdje nije normalan !
kazem ti duga noc...KENJAC wrote:Ne kontam , al vidim da nisam jedini !
mO k3 wrote:kazem ti duga noc...KENJAC wrote:Ne kontam , al vidim da nisam jedini !
Meni je fascinanto to kod političkih predstavnika BH Hrvata da recimo rade sve kontra onoga što radi i govori Hrvatska. Hrvatska razmjenjuje teške riječi sa Srbijom a Čović ide u BG na sastanak sa Vučićem, Hrvatska ospe po Dodiku a Čović jarani sa Dodikom, Hrvatska jasno i nedvojbeno osudi referendum u RS-u HDZ u DC Brčko podrži organizaciju referenduma...itd. Fakat mi nisu jasni! Ali ok, imaju pravo da podržavaju koga žele, valjda su se pronašli u toj politici Beograda i Dodika pa im imponuje da budu privjesak te politike.Point. wrote:Bh Hrvati nikad nece dobiti treci entitet jer su hinje na kvadrat i prelivode kakve istorija nije jos upoznala. I nema ih dovoljno da bi imali entitet, razgovaraju sa pogresnim ljudima (srbima) u vezi toga, no Bosnjaci su naucili lekciju iz proslog rata u vidu Jajca, srednje Bosne, hrhb i slicno da sa njima nema dogovora, jer jedno misle ujutro a drugo u podne.
Para neJma!NEMA NOVCA NI ZA KAMPANJU: Stranke iz RS nisu iz budžeta dobile ni marku u posljednja četiri mjeseca
Političke stranke iz Republike Srpske u predizbornu kampanju ulaze s manjkom novca, budući da iz budžeta RS nisu dobili ni marke za posljednja četiri mjeseca.
U većim problemima su opozicionari, dok vladajuće stranke, kao i do sada, u partijske svrhe koriste pojedine resure javnih preduzeća i institucija koje predstavljaju.
Predsjednik PDP Branislav Borenović je za „Blic“ kazao da ova stranka dobija mjesečno oko 25.000 KM iz budžeta i da uplata nije bilo posljednjih mjeseci...