SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Innovation

#5876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Innovation »

MOSALJOZE wrote:Slušam sad na radio mix neka Svjetlana na protestima ispred vlade KS,raspitaš se malo oko dotične i shvatiš da je to JEBENA POLITIKA MRŠ.
I muz Anes Podic "zajedno u politici". :mrgreen:
zdruzdjo

#5877 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zdruzdjo »

Black swan wrote:ako sam išta naučio za sve ove godine

to je činjenica da našoj policiji ne možeš pobjeći

ako žele uhvatit će te... možeš se spasiti bijegom preko grane kao onaj bivši komesar, vedranov ubica, ante jelavić, skrivat se kao dabić... ali kad tad ćeš doći na svoje
osim ako nemaš bogatu političku zaštitu što je rijetkost... kod nas neki misle ako znaju nekog ministra da imaju zaštitu.......
Buraz u kakvom HOGWARTS-u ti zivis.
Samo mi reci jesi li haver sa harry potter-om. ono izadjete li ponekad na kafu ili neki drugi napitak.

Znaci covjek koji je na interpolovoj potjernici, medjunarodnoj, se slobodno seta po sarajevu, ovjerava knjizicu zdravstvenu u socijalnom, voza auto na stranim tablama i jos pravi belaje. I ti mi kazes ovakvu stvar????
DAJ ba probudi se i skini sa droga koje koristis. Ne cine ti dobro.
Alfons Kauders

#5878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

I evo sada informacija da su "obavijestili" granicnu i ostale agencije... Sto ce reci da je lik vec ispalio - to ne bi radili da je i dalje u KS.

Meni se cini da je vec preko grane...
holowey

#5879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by holowey »

Vitezanin wrote:
studiorum_tuzlaensis wrote:Dajte tu sliku ubice da vidimo, nemamo svi Fejsbuk.
Image
za slucaj da sa fb bude maknuta slika
Image
Baltazar_khan

#5880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Baltazar_khan »

sličan, gotovo isti stas i izgled ko onaj rastoder ubica. krmad odvratna
ilkbahar

#5881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by ilkbahar »

Raja svi masovno na proteste veceras u osam!
Vitezanin

#5882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Vitezanin »

Alfons Kauders wrote:I evo sada informacija da su "obavijestili" granicnu i ostale agencije... Sto ce reci da je lik vec ispalio - to ne bi radili da je i dalje u KS.

Od sinoć je mogao doći do Brazila.
leo karan

#5883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by leo karan »

Opet bih zamolio novinare i policiju da izadji sa tacnim imenom bjegunca.
Pojavljuju se dvije verzije imena.
Sanjin Sejfic
Sanjin Sefic

Jebem mu sve pa zar su ljudi toliko površni.

Kako se lik zove?
Logovan

#5884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Logovan »

mega_mashcine wrote:
Isti rastoder
Al' skroz isti. Ista glava, lanci oko vrata, seljačine mrtve. Ovakvi nas konstantno ubijaju.

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 1011054#24
Malo mi fali da zaplačem dok gledam ove slike.
julisiz es grant

#5885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by julisiz es grant »

Alfons Kauders wrote:
JThomas wrote:ne trkaju se vanzemaljci, i ne trka se pet hiljada ljudi, već vrh nekoliko desetina u datom trenutku. od kojih su svi poznati policiji bar iz prekršajnih naloga.
Da. Sad kao ispade cijeli grad se trka, pa se ne zna ko je?

Rijec je o nekoliko desetina maloumnika koji terorisu grad i ubijaju ljude, uz sversdnu podrsku njihovih zastitinika u policiji, sudstvu i tuzilastvu.
Još su i fizički isti, gledam sad ovu krmeću glavu...ko da ih je sve jedan kurac pravio.
Alfons Kauders

#5886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

Vitezanin wrote:
Alfons Kauders wrote:I evo sada informacija da su "obavijestili" granicnu i ostale agencije... Sto ce reci da je lik vec ispalio - to ne bi radili da je i dalje u KS.

Ma rekoh ja jutros da se ofirno steli da utekne...

Kao ne zna se ko je... A ostalo im auto na licu mjesta
Pa se onda kao skonta ko je... Ali eto, ne znaju gdje je...
I onda 12-16 sati kasnije obavijeste granicnu policiju... Taman da se zlatna mladez ocisti od gudravine, spakuje, i ispali.
julisiz es grant

#5887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by julisiz es grant »

agent_zero wrote:Ja ministra i govana:

http://www.avaz.ba/clanak/257769/minist ... redvidjeti
Desetine ih se trka svaku noć i dan, prolaze kroz crveno i tebi ne pada a pamet da će jednom napraviti nešto ovako? :?
dezurni_ucenik

#5888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dezurni_ucenik »

holowey wrote:
Vitezanin wrote:
studiorum_tuzlaensis wrote:Dajte tu sliku ubice da vidimo, nemamo svi Fejsbuk.
Image
za slucaj da sa fb bude maknuta slika
Image

Smrknuo se jer ga je fotograf prekinuo u raspravi sa jaranom. Raspravljali sta predstavlja monolit u Kubrickovoj Odiseji :oops:

To je ta kriminalna njuska po kojim ih je lako raspoznati. Produkt ratnih profitera, raskopcana kosulja, konjo na srcu, kajla oko vrata, flasa obojenog pica, kljucevi i mobitel na hastalu. Ko da ih je ista kita pravila.
r_faruk

#5890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by r_faruk »

Alfons Kauders wrote:
Vitezanin wrote:

Ma rekoh ja jutros da se ofirno steli da utekne...

Kao ne zna se ko je... A ostalo im auto na licu mjesta
Pa se onda kao skonta ko je... Ali eto, ne znaju gdje je...
I onda 12-16 sati kasnije obavijeste granicnu policiju... Taman da se zlatna mladez ocisti od gudravine, spakuje, i ispali.

nije pobjegao autom?
Alfons Kauders

#5891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

dezurni_ucenik wrote:
Smrknuo se jer ga je fotograf prekinuo u raspravi sa jaranom. Raspravljali sta predstavlja monolit u Kubrickovoj Odiseji :oops:

To je ta kriminalna njuska po kojim ih je lako raspoznati. Produkt ratnih profitera, raskopcana kosulja, konjo na srcu, kajla oko vrata, flasa obojenog pica, kljucevi i mobitel na hastalu. Ko da ih je ista kita pravila.

Fakat genetika... Moglo bi ih se samo hvatati na osnovu izgleda i nista vise, prepoznaju se na kilometar.
Tomahawk11
Globalni moderator

#5892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

Vitezanin wrote:Izlazi još detalja o dotičnom:

http://bljesak.info/rubrika/vijesti/cla ... zni/172597
Kako je onda uopste mogao napustati drzavu? Zar nije uvedena granicna kontrola po tom pitanju?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#5893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hrasno38 »

julisiz es grant wrote:

Desetine ih se trka svaku noć i dan, prolaze kroz crveno i tebi ne pada a pamet da će jednom napraviti nešto ovako? :?
Strasna izjava jednog ministra!!! U centru grada svako vece imamo trkace ali svako vece i on kaze "nesreca se nije mogla predvidjeti". Sramotno i jadno ministre i da imas obraza sam bi nakon ugasena dva malada zivota podnio ostavku. U svim ovim nesrecama sto su se dogodile na glavnoj saobracajnici 50% snosi krivicu i policija jer kako objasniti da ludjak krene od Marin Dvora ili od Centra, prolazi kroz crvena svijetla, vozi ko ludjak i da ga niko ne zaustavi do Ilidze. :? :? :? :? gdje se samo okrene i opet sve isto u suprotnom pravcu. Nabijte na kurac sve te vase saobracajne patrole koje znaju sta se svaku noc desava glavnom sarajevskom ulicom. Treba posmjenjivati sve sefove policijskih stanica jer je u pitanju varijanta djadizici, amidjici itd itd i postaviti ljude prema strucnosti, konkursima. Ove djvije djevojke su izmedju ostalog izgubile zivote zahvlajujci neradu saobracajne policije i jebenih potkupljivih sudova koji za cisto ubistvo presudjuju 7 godina samo zato sto ga je neko priznao.
dezurni_ucenik

#5894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dezurni_ucenik »

Alfons Kauders wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Fakat genetika... Moglo bi ih se samo hvatati na osnovu izgleda i nista vise, prepoznaju se na kilometar.

A Lombrozovu teoriju su smatrali fasistickom.
quarterback

#5895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by quarterback »

potpis
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#5896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hrasno38 »

julisiz es grant wrote:

:thumbup:
MOSALJOZE

#5897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by MOSALJOZE »

agent_zero wrote:
MOSALJOZE wrote:Slušam sad na radio mix neka Svjetlana na protestima ispred vlade KS,raspitaš se malo oko dotične i shvatiš da je to JEBENA POLITIKA MRŠ.
I to je sve pametno što si mogao primjetiti i doći ovdje da napišeš i to na ovakvoj temi?
To je jedan bitan detalj,jer ne želim da proteste vodi neko ko ima politički motiv,neću ni izaći na iste ako bude tako.
ilkbahar

#5898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by ilkbahar »

agent_zero wrote:
I to je sve pametno što si mogao primjetiti i doći ovdje da napišeš i to na ovakvoj temi?
Svjetlana Nedimovic uopste nije.u politici niti ima politicki motiv. zena koja.se bori za ovu drzavu i ove ljude! Podrska za Svjetlanu!
Alfons Kauders

#5899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

r_faruk wrote: nije pobjegao autom?
Koliko ja znam, nije.

Ne znam ni kako bi mogao "pobjeci" autom nakon sto je u toj brzini oborio dvoje ljudi, jer bi se prednji dio auta u tom slucaju doslovno rascvjetao (ne na starim autima, ali svakako na autu poput sestice)

Dakle autom je jedino mogao pobjeci vozeci bez svjetala, sajbe itd. U tom slucaju, ako je fakat vozio takav auto i pobjegao policiji... Ili je madjionicar ili ga je policija pustila da ide
Logovan

#5900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Logovan »

agent_zero wrote:
Ovo što je rekao je jako pametno. Uključi malo mozak, majka mu stara.
Post Reply