annoy wrote: A i ako seksipil znaš samo pokazat golom kožom, jebeš to
Popularne stvari koje ne kontam
-
kakavdanakneiskustvu
#5876 Re: Popularne stvari koje ne kontam
-
walk_M-A-N
#5877 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Na mene ta taktika male obmane djelujekakavdanakneiskustvu wrote:nose da ko fol izgledaju pametnijeKB9 wrote:bas se ovo fakat nosi?annoy wrote:Naočale bez dioptrije
Makar za početak, jer kao što kažu, ništa kao osmijeh tako vidljivo ne otkriva inteligenciju.
-
walk_M-A-N
#5878 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Misliš na dvosmislenosti izjave, tako da bi se svi sa njom mogli složitimaida95 wrote::smajlikojiseklanja:annoy wrote:A i ako seksipil znaš samo pokazat golom kožom, jebeš to
- Cherry-Cherry
#5879 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Fakat je odvratna.vjesticanametli wrote:Ova gore vehabijka na slici je ko grob nezagrnuti......fuuuuj su ove fuVacice
To su oni tipovi,što rade u nekim nevladinim organizacijama, u kojima ima masa stranaca. Ja ih zovem mudroseri. Stalno palamute o ljudskim pravima u jugoistočnoj Evropi, ulogom mladih u društvu i sličnim ublehama, organizuju kojekakve debate, okrugle stolove, performanse i slične pičkematerine. Ženske su sve do jedne ružne, imaju muške frizure, pametne cvike, špicaste face. Frajeri su takođe ekstremno ogavni i snobovi.
Bilo ih je dosta poslije rata.
- pink floydd
#5880 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne razumijem ove "socijalne eksperimente"
kao da mi ne znamo ko su govna a ko su dobri ljudi
da ne pričam kako je 90% ovih eksperimenata namješteno
kao da mi ne znamo ko su govna a ko su dobri ljudi
da ne pričam kako je 90% ovih eksperimenata namješteno
- pirmin
#5881 Re: Popularne stvari koje ne kontam
https://www.youtube.com/watch?v=mu7vfezCeOY
...7660 pregleda
Macka sere...
https://www.youtube.com/watch?v=UyOaTo_MiFE
...3.149.828 pregleda...and counting.
Pa dobro ova planeta i stoji gdje stoji.
...7660 pregleda
Macka sere...
https://www.youtube.com/watch?v=UyOaTo_MiFE
...3.149.828 pregleda...and counting.
Pa dobro ova planeta i stoji gdje stoji.
-
Nepass
#5882 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Osjeti se i to dobro razlika kod nutelle samo meni bolja ova nasa valjda navikao, imam priliku da uzimam i njemacku ali uvjek domacu kupimAjatolah_ wrote:Ja sam imao obrnut "eksperiment", odnosno dobio sam da jedem čuvenu švapsku Nutellu, i apsolutno nisam primijetio da jedem nešto drugačije od ove što se prodaje kod nas._BataZiv_0809 wrote:Ne znam ljudstvo, probao sam tu cuvenu Nutellu u bar jos 5 evropskih drzava, ali ne primijetih toliko enormnu razliku. Ili je do mene, sto ne iskljucujem. Ili je do cinjenice da je u pitanju uglavnom juzna Evropa (Italija, Spanija, Portugal...) pa da i njima tuse neku fusersku Nutellu,
Ili ima tu malo i placebo efekta.
Znam samo da moja rodica iz Zagreba, veliki izjelica i poguzija, non stop serucka o tim razlikama. Jednom sam joj podvalio Nutellu iz Amko komerca rekavsi da sam je kupio u Austriji. Jedno pola sata je pricala koliko je samo bolja nego ova nasa iz Bosne![]()
Mislim da tu famoznu razliku čini 5% prave razlike i 95% placeba.
-
Nepass
#5883 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Moram vise izlaziti ja ovo gore nista ne primjecujem, gdje su trebe koje se fataju?bull21 wrote:Ne kontam likove kojima je glavna priča u društvu: Jarane jesam guzio i tako to.
Ne kontam gmazove što se hvatataju po parku na svaku žensku k'o žvake i pokušavaju da se uvale.
Ne kontam ovaj neki novi modus "nivoa" ocjenjivanja osoba suprotnog spola. Da fuq?
Ne kontam ove što se brataju i burazeraju.
Ne kontam muške što se grle i što izjavljuju ljubav jedan drugom. (kontam homoseksualce, njima je oprošćeno i to je ok ali ove naše "muškarčine" ne kontam)
Ne kontam ženske što se diraju pred muškim i misle da je to "cool" (nije, da ste lezbejke pa hajde, ali niste - zašto?)
Ne kontam lokanje do besvijesti i priče o istim "avanturama"
Haj' dosta za sada.
@maida: ima i onih koje rade suprotno, maj a ona u onim čizmicama... strah me bude kad skontam kako joj dismr noge kad ih skine.
Also jedno veliko "nekontanje" : likove koji se stide svojih sasvim normalnih roditelja i ponašaju se kao da su milijardu puta bolji.
A muskarce koji ovo gore navedeno rade izbjegavam maksimalno
- KB9
#5884 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam ljude sto izadju vani, u provod kao i onda prckaju svako malo po telefonu, fejsbuku, viberu
ako si vani onda si vani, mozes me dobit samo obicnom porukom i pozivom, sve ostalo je nekultura cista, sreca pa nemam takvih osoba u drustvu al kad pogledas ostale stolove po kaficima bruka i sramota
ako si vani onda si vani, mozes me dobit samo obicnom porukom i pozivom, sve ostalo je nekultura cista, sreca pa nemam takvih osoba u drustvu al kad pogledas ostale stolove po kaficima bruka i sramota
- Tabhana
#5885 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ista prezimena u svim državnim institucijama, nadarene familije, šta ti je dobar gen 
- vjesticanametli
#5886 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mutivoda wrote:A baš se cura ne čini ružna? Po čemu je grob? Po stilu oblačenja?!vjesticanametli wrote:Ova gore vehabijka na slici je ko grob nezagrnuti......fuuuuj su ove fuVacice
meni po svemu....evo chery je gore napisala sve od A do Z kako jeste
- annoy
#5887 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da se ova sa slike obuče u neki dopičnjak, štikle i push up, i stavi neku periku i kilu pudera, završila bi garant na temi "najbolje djevojke iz provoda"
Meni djevojka nije ružna, samo taj stil oblačenja ne mogu nikako
Meni djevojka nije ružna, samo taj stil oblačenja ne mogu nikako
- vjesticanametli
#5888 Re: Popularne stvari koje ne kontam
meni i to sa kilom pudRa i dopicnjakom do sinusa toliko odvratno da se pitam imaju li te zene ista u tikvi svojoj 
- Cherry-Cherry
#5889 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jest fakatMali_Vuk wrote:Ne kontam kako pojedine cure nikako da skontaju da duboke/visoke čizme dobro stoje isključivo visokim i srednje visokim ženskima. A da njih niske čine još kraćim i neuglednijim. Na kratke suknje pogotovo.
A ne kontam ni kad cura visine 155 cm fura priču u malim se bočicama otrov krije. Ne kontam ni onu frazu džepna venera.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5890 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U malim bocicama se cuvaju i uzorci urina za analizuCherry-Cherry wrote:Jest fakatMali_Vuk wrote:Ne kontam kako pojedine cure nikako da skontaju da duboke/visoke čizme dobro stoje isključivo visokim i srednje visokim ženskima. A da njih niske čine još kraćim i neuglednijim. Na kratke suknje pogotovo.
A ne kontam ni kad cura visine 155 cm fura priču u malim se bočicama otrov krije. Ne kontam ni onu frazu džepna venera.
- annoy
#5891 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kompleksi se moraju nekako liječiti, u ovom slučaju ispraznim frazama.Cherry-Cherry wrote: Jest fakat
Ja ne kontam općenito osobe koje govore hvalospjeve sebi.
Najbolje mi je kad se netko opiše sa "ja nemam dlake na jeziku" što u prijevodu obično znači "nemam opće kulture i uživam praviti scene u javnosti"
- Cherry-Cherry
#5892 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I još svašta, a ne samo urin._BataZiv_0809 wrote:U malim bocicama se cuvaju i uzorci urina za analizuCherry-Cherry wrote:Jest fakatMali_Vuk wrote:Ne kontam kako pojedine cure nikako da skontaju da duboke/visoke čizme dobro stoje isključivo visokim i srednje visokim ženskima. A da njih niske čine još kraćim i neuglednijim. Na kratke suknje pogotovo.
- Cherry-Cherry
#5893 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ili kad neko kaže za sebe da je drugačiji od drugih, originalan. Jedna likuša, koju poznajem, često za sebe kaže da je neprilgođenaannoy wrote:Kompleksi se moraju nekako liječiti, u ovom slučaju ispraznim frazama.Cherry-Cherry wrote: Jest fakat
Najbolje mi je kad se netko opiše sa "ja nemam dlake na jeziku" što u prijevodu obično znači "nemam opće kulture i uživam praviti scene u javnosti"
I ne kontam uopšte tu furku, da moraš biti totalno drugačiji od drugih, jer to je kul. Zar ta faza ne bi trebala proći u srednjoj školi...
- vjesticanametli
#5894 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jel stolJice hahahhaha
- Cherry-Cherry
-
palestinka
#5896 Re: Popularne stvari koje ne kontam
black.,genijalan opis Washington, nana, deka.
-
palestinka
#5897 Re: Popularne stvari koje ne kontam
'nemam dlake na jeziku' (neotesana primitivna osoba koja vrijeđa ko ga stigne pod maskom iskrenosti, 'drugačija' (misli da je bolja od svih), 'otvorenog uma' (stavljanje duginíh boja profilne, kao podržava LGBT populacíju jer to sad in), 'iskrena i mrzím dvoličnost' (manipulatorka)...uglavnom kad neko sebe opisuje ovim floskulama, sve zvoni na uzbunu i bježim.annoy wrote:Kompleksi se moraju nekako liječiti, u ovom slučaju ispraznim frazama.Cherry-Cherry wrote: Jest fakat
-
Nepass
#5898 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A mora sw nekako utjesiti, i ja kako mi je skemba narasla govorim jebo musko bez stomaka. A vamo popizditis, moram u teretanu od nove godineCherry-Cherry wrote:Jest fakatMali_Vuk wrote:Ne kontam kako pojedine cure nikako da skontaju da duboke/visoke čizme dobro stoje isključivo visokim i srednje visokim ženskima. A da njih niske čine još kraćim i neuglednijim. Na kratke suknje pogotovo.
-
maida95
#5899 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam pretjerano iskazivanje emocija parova po društvenim mrežama, a u gradu kad' ih vidiš hodaju na pola metra jedno od drugog, gledaju jedno u lijevu, drugo u desnu stranu 
- annoy
#5900 Re: Popularne stvari koje ne kontam
palestinka wrote: 'nemam dlake na jeziku' (neotesana primitivna osoba koja vrijeđa ko ga stigne pod maskom iskrenosti, 'drugačija' (misli da je bolja od svih), 'otvorenog uma' (stavljanje duginíh boja profilne, kao podržava LGBT populacíju jer to sad in), 'iskrena i mrzím dvoličnost' (manipulatorka)...uglavnom kad neko sebe opisuje ovim floskulama, sve zvoni na uzbunu i bježim.
Dodala bih još samoprozvane "geekove". Gledam Big bang theory i Game of thrones, imam naočale s kockastim okvirima i igram Simse, ja sam takav geek