Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ajant
#5876 Re: Liverpool FC
Vidi fakat. Oba stadiona sjedišta imaju oko terena...ne bih to nikad primjetio.
-
Mustang1
#5877 Re: Liverpool FC
A ima ona izbocina sto podjseca na Old Trafford .. Ali i Newcastle.ov stadion ima to isto i ne bi me cudilo da jos neki stadion ima .. Tako da ..
- AmiĐa_Idriz
#5878 Re: Liverpool FC
sad negdje pročitah da bi Tavez mog'o potpišati za nas 
- AmiĐa_Idriz
#5879 Re: Liverpool FC
Last edited by AmiĐa_Idriz on 13/06/2013 22:34, edited 1 time in total.
- Gandalf
#5880 Re: Liverpool FC
Potvrđeno: Iago Aspas novi igrač Liverpoola
Liverpool ponovo želi Sigurdssona?
- PrtiBeeGee
#5881 Re: Liverpool FC
i opet po drugi put da te pitam pise li igdje kad pocinju radovi i kad je zavrsetak radovaAmiĐa_Idriz wrote:
ovako će otprilike izgledati Anfield poslije proširenja
- Gandalf
#5882 Re: Liverpool FC
čitam po raznoraznim portalima i forumima da su Mignolett, Mctaryan, Eriksen, Tello, Alderwielderer, Papadopoulous svi vrlo blizu LFC-a, a da su dani odbrojani u klubu Suarezu, Shelveyu, Škrtelu, Downingu, Reini i Asaidiju, u svakom slučaju zanimljivo, ovdje se paučina uhvatila na temi
-
Mustang1
#5883 Re: Liverpool FC
Pa fino .. Rijesi se najboljeg igraca a dovedi anonimuse totalne ..
- Gandalf
#5884 Re: Liverpool FC
nisu baš svi anonimusi, ali bi bilo dobro da već jednom okončaju sagu oko Carollovog transfera i dovedu jedno jako ime na Anfield, od prodaje Carolla vratiće solidnu sumu za konsolidaciju tima
- AmiĐa_Idriz
#5885 Re: Liverpool FC
OČEKUJE SE POČETKOM 2014PrtiBeeGee wrote:i opet po drugi put da te pitam pise li igdje kad pocinju radovi i kad je zavrsetak radovaAmiĐa_Idriz wrote:
ovako će otprilike izgledati Anfield poslije proširenja
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... adion.html
- AmiĐa_Idriz
#5886 Re: Liverpool FC
Čitam sad negdje da je Španski Savez našao neku grešku u transferu Aspasa te da bi isti mogao ostati blokiran 
-
Mustang1
#5887 Re: Liverpool FC
Ma za mene su anonimusi vala .. Cuo sam za svakog ali ni jedan od njih nije pravo ono zvucno pojacanje .. Covjece Manchester hoce da dovede Ronalda a mi hocemo da prodamo Suareza i dovedemo Tella
Nemojte me zajebavati ba !
Nemojte me zajebavati ba !
- Gandalf
#5888 Re: Liverpool FC
ispravka, Suarez hoće da ide i ne govori on to iz okola, nego baš hoće da ide, ne znam kakvom se uspjehu može nadati ekipa kojoj prva zvijezda je nazainteresovana za tim i traži transfer svim silama - Suareza naplatit' dobro i naći adekvatnu zamjenu u napadu, ostaće para i od njega i od Carolla za i jakog veznjaka i dobrog odbrambenog igrača
ovo je friškoEstadio Deportivo reports an agreement has been reached between Liverpool and Sevilla for Luis Alberto.
Deal is expected to be finalized next week as Luis Alberto will sign a 4-year deal at the club.
According to Estadio Deportivo Liverpool will pay Sevilla 8 million euros.
- AmiĐa_Idriz
- Towelie
#5890 Re: Liverpool FC
Kako bi lepo legli Miktarijan, Teljo i Papadopulos. A za ove sto si spomenuo da odlaze, samo dvojica su standardni prvotimci, i vrlo su zamenjivi ako se pare uloze na pravi nacin.Gandalf wrote:čitam po raznoraznim portalima i forumima da su Mignolett, Mctaryan, Eriksen, Tello, Alderwielderer, Papadopoulous svi vrlo blizu LFC-a, a da su dani odbrojani u klubu Suarezu, Shelveyu, Škrtelu, Downingu, Reini i Asaidiju, u svakom slučaju zanimljivo, ovdje se paučina uhvatila na temi
- ledeni_caj
#5891 Re: Liverpool FC
Budala kakva jeste, Suarez je odlican igrac i zamjena mu mora biti i vise nego adekvatna ako hoce da napravse sta ove godine..
- PrtiBeeGee
#5892 Re: Liverpool FC
Carroll uskoro i službeno West Hamov
Ekipe Liverpoola i West Hama blizu su dogovora oko konačnog prelaska napadača Redsa Andyja Carrolla među Čekićare.
Carroll bi u narednim danima trebao stići u London sa odmora, gdje će potpisati zvanično ugovor sa West Hamom, gdje je proteklu sezonu proveo na posudbi.
Navodno je West Ham za Carrolla isplatio Liverpoolu preko 15 miliona funti, a ovaj novac će menadžeru Redsa Brendanu Rodgersu itekako dobro doći za dovođenje još nekog pojačanja na Anfield.
Liverpool su prethodno pojačali Kolo Toure i Iago Aspas.
Ekipe Liverpoola i West Hama blizu su dogovora oko konačnog prelaska napadača Redsa Andyja Carrolla među Čekićare.
Carroll bi u narednim danima trebao stići u London sa odmora, gdje će potpisati zvanično ugovor sa West Hamom, gdje je proteklu sezonu proveo na posudbi.
Navodno je West Ham za Carrolla isplatio Liverpoolu preko 15 miliona funti, a ovaj novac će menadžeru Redsa Brendanu Rodgersu itekako dobro doći za dovođenje još nekog pojačanja na Anfield.
Liverpool su prethodno pojačali Kolo Toure i Iago Aspas.
- BHF_Manijak
#5893 Re: Liverpool FC
Izgleda da ce biti politika proslih godina, skrsiti sto vise para na diletantne i nedokazane fudbalere i hajmo Jovo nanovo! Kakvi moroni!
Spremaju potrositi 44 mil funti na Miktarijana, Mignoleta i Alderweirelda! Pa mogli su za te pare klasne igrace dovesti, ali jok, daj ublehe! Jedino mi se Mignolet cini kao pametna investicija, a ova dvojica da Allah sacuva!

Spremaju potrositi 44 mil funti na Miktarijana, Mignoleta i Alderweirelda! Pa mogli su za te pare klasne igrace dovesti, ali jok, daj ublehe! Jedino mi se Mignolet cini kao pametna investicija, a ova dvojica da Allah sacuva!
-
The Realist
#5894 Re: Liverpool FC
Miktarijana skoro svi hvale, tako da ko zna?
-
Mustang1
#5895 Re: Liverpool FC
Me jbo ovo navijat cu za Crystal Palace .. Dzaba se nerviram nije sezona ni pocela .. Igrace dovesti ne znaju u pm !
- Muhamed Đakmić
#5896 Re: Liverpool FC
De ba, šupljirate i vi. Velika je razlika između dovođenja Miktarijana, Aldervajrelda, Minjolea i Downinga, Adama i Hendersona. Neuporedivo je, jer ova prva trojica su igračine, ova druga trojica preplaćeni premiershipski prosjek. Ne znam doduše što bi dovodili Miktarijana, jer su ofanzivno dosta jaki čak i sa uračunatim Suarezovim odlaskom, a Aldervajreld ili kako se već piše ima potencijal da postane jedan od najboljih defanzivaca lige, a Minjole već jeste bolji golman od Reine.
- BHF_Manijak
#5897 Re: Liverpool FC
A dobro, Miktarijan je novi Messi u naletu...
I vi se ponadate na osnovu prica. Evo ja sad, dakle 18.06.2013., nagovjestavam da ce se ispostaviti kao jos jedan prosjecan, ili mozda malo iznad prosjecan, fudbaler koji nece previs pomoci ovom Liverpoolu, pacijentu na aparatima!
I jos nesto Sarajevo1946, sto su mi nesto poznate te price "ima potencijal da postane jedan od najboljih....", znas koliko sa se naslusao takvih prica o igracima koji su u L'Pool dolazili?!
Ne kazem ja da je ovaj trojac mrtva kar'na, no izdvojiti za njih oko 50 miliona eura je SULUDO i plus sto ne vjerujem da su kalibar s kojim bi Liverpool krenuo cak u lov na cetvrto mjesto, a kamo li gluho bilo titulu!

I vi se ponadate na osnovu prica. Evo ja sad, dakle 18.06.2013., nagovjestavam da ce se ispostaviti kao jos jedan prosjecan, ili mozda malo iznad prosjecan, fudbaler koji nece previs pomoci ovom Liverpoolu, pacijentu na aparatima!
I jos nesto Sarajevo1946, sto su mi nesto poznate te price "ima potencijal da postane jedan od najboljih....", znas koliko sa se naslusao takvih prica o igracima koji su u L'Pool dolazili?!
Ne kazem ja da je ovaj trojac mrtva kar'na, no izdvojiti za njih oko 50 miliona eura je SULUDO i plus sto ne vjerujem da su kalibar s kojim bi Liverpool krenuo cak u lov na cetvrto mjesto, a kamo li gluho bilo titulu!
- Muhamed Đakmić
#5898 Re: Liverpool FC
Liverpool ne može loviti četvrto mjesto iduće sezone bez sto miliona funti investicije, i mislim da će Rodgers platiti cijenu toga, a šteta jer djeluje kao neko ko bi mogao dosta toga pozitivnog napraviti sa Liverpoolom ako mu se da vremena. Prije svega zbog načina na koji shvata fudbal.
Nije Miktarijan novi Messi, od tih igrača je vjerovatno i najlošiji, ali nije ni novi Downing ili Allen kako ga se ovdje predstavlja. Alderweireld će biti kao Verthongen otprilike, bar meni djeluje da je takav profil štopera. Imaju i sličan put.
Mignolet je jednostavno bolji golman od Reine u ovom trenutku.
A drugo pitanje je kojeg to igrača koji je vrhunsko ime Liverpool može kupiti? Ja ne znam nijednog.
Nije Miktarijan novi Messi, od tih igrača je vjerovatno i najlošiji, ali nije ni novi Downing ili Allen kako ga se ovdje predstavlja. Alderweireld će biti kao Verthongen otprilike, bar meni djeluje da je takav profil štopera. Imaju i sličan put.
Mignolet je jednostavno bolji golman od Reine u ovom trenutku.
A drugo pitanje je kojeg to igrača koji je vrhunsko ime Liverpool može kupiti? Ja ne znam nijednog.
- BHF_Manijak
#5899 Re: Liverpool FC
Pa Sarajevo dragi znam i ja da su ubelehe likovi poput Allena, Hendersona ili Downinga
pisao sma o tome na kraju sezone, kad se srksilo po 50-60 miliona za igrace a ublehe se dovele, a sve se kuka nema para. Nema kad dovodis polovnjake i placas ih 5 puta vise no vrijede. Ali valjda njih nisam spominjao jer mislim da su oni davno apsolvirana tema, tako da nema potrebe da ih sa poredim sa ovim novopridoslim.
Znam ja da oni ne mogu se ukljuciti u utrku za Balea, Cavanija ili Falcao, ali brate bar dovedi ove momke koji vaze za extra talente tipa Eriksena, De Bruynea, prosle godine Reusa i slicno... Eh takve igrace trebaju dovoditi.
Sto se tice Mignoleta, dizem i noge i ruke da se dovede, kad vec nije Begovic mogao, jer je decko strasan golman.
Znam ja da oni ne mogu se ukljuciti u utrku za Balea, Cavanija ili Falcao, ali brate bar dovedi ove momke koji vaze za extra talente tipa Eriksena, De Bruynea, prosle godine Reusa i slicno... Eh takve igrace trebaju dovoditi.
Sto se tice Mignoleta, dizem i noge i ruke da se dovede, kad vec nije Begovic mogao, jer je decko strasan golman.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#5900 Re: Liverpool FC
Eriksena je maznul Borusija D. čini mi se da je taj transfer gotova stvar