Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dječak sa šibicama

#5876 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Koliko ja vidim, organski ga ne podnose, ali nisu svi oliver pa da priznaju zasto.

Koliko vidim po starim YT linkovima, slicne psihopatske mrzitelje je imao i Maca, srbomrzac kako su ga zvali :D

Ovo su njihovi idoli

sa ovim je Ekrem bio na farmi prosli put... ovog su izbacili jer je napao onog Roma... "tog imate prava da ubijete kao kera pored tarabe"... sa takvim ljudima je moguce samo na puskomet.
Sabirni centar

#5877 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

http://www.peticije24.com/vratite_gocu_ ... u_na_farmu

U 21 izbacivanje i još nešto :? ..tako piše na zvaničnoj fb stranici Farma..
DoZeN

#5878 Re: Farma

Post by DoZeN »

Sta Goca je cool,bila u vezi sa Sijanom I onda je cool?
Fauja Singh

#5879 Re: Farma

Post by Fauja Singh »

dječak sa šibicama wrote:Ali toliko su zapjenili seseljevci Vesnini fanovi na Memu, da sami sebi skacu u usta... kao Memo krsi pravila jer prisluskuje razgovore, ali Miki ne krsi pravila sto o tome prica farmerima sa kojima ne smije imati nikakav kontakt :D

Ja se iskreno nadam da ce Memo kuci vec narfedne nedelje, tamo je tolika histerija da bi stvarno mogao najebati ni kriv ni duzan. On nije ni svjestan u kakvoj je potencijalnoj opasnosti, ajde farma oni su cuvani kao tvrdjava, ne moze niko prici. Ali kad krene kuci...
ma nece ni on s farme izaci na ulicu i to sam. ako vec postoji opasnost da ga neko pri izlasku napadne, onda ce se sigurno produkcija pobrinuti za njegovu sigurnost dok ne napusti drzavu, ili bar dok njegovi ne dodju po njega.
DoZeN

#5880 Re: Farma

Post by DoZeN »

Memi nece nista biti,cak sta I vise zbog Meme iz BIH i ostalih Mema,Mitrovic trlja zadovoljno ruke :) za Memu se i glasa iz BIH.
dječak sa šibicama

#5881 Re: Farma

DoZeN wrote:Sta Goca je cool,bila u vezi sa Sijanom I onda je cool?
Meni je kul zato sto je normalna zena.

Bar u odnosu na zla u ljudskom obliku kakvih tamo ima.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5882 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

dječak sa šibicama wrote:

Bolja od mnogih istina. Ali, ima i puno istine u onome što su rekli o njoj negativno u svezi magistrale, alkohola itd..
Nego, kad je izlazila, stalno je ponavljala, advokat, tužba, ovo ono u ovom zvaničnom saopštenju nema više toga.. prema produkciji. Nešto su se domunđali u međuvremenu.
Iako, kad se mogao bezmozgaš vratiti, može i ona.
dječak sa šibicama

#5883 Re: Farma

Koje zvanicno saopstenje?

Ja sam samo citao njenu izjavu za telegraf, sto sam i ovdje iskopirao. Najavila je tuzbu protiv Vesne...
boracha

#5884 Re: Farma

Post by boracha »

kako ide ona stranica za online gledanje
It_is_a_Leclerc

#5885 Re: Farma

Post by It_is_a_Leclerc »

De ljudi, kakvi napadi na Memu... Šta su Maci i Firčiju govorili.. Te su zvali i uživo govorili da traže Macinu trudnu zaručnicu po Novom Sadu da je prebiju, te da će Firčija zapaliti čim kroči izvan Farme, pa su opet na kraju ispušili lagano. Kad im Maca spusti - "Šta'š ba ti, oči moje lijepe... Ne znaš otkud si šupalj.." :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5886 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

dječak sa šibicama wrote:Koje zvanicno saopstenje?

Ja sam samo citao njenu izjavu za telegraf, sto sam i ovdje iskopirao. Najavila je tuzbu protiv Vesne...
Na to sam i mislila.. to što si ti postao. hajmo je nazvati zvaničnom izjavom, poslije incidenta. Nema više da će tužiti Farmu jer je nije udarila kako je ponavljala kad je skupljala stvari.
lazni liberal

#5887 Re: Farma

Post by lazni liberal »

A sa kim je pricao Miki o Memu ?
dječak sa šibicama

#5888 Re: Farma

To je ona u afektu rekla... ona je ionako Pinku vracala uslugu, danas sam citao i da je izjavila da nije imala honorar uopce, a ne 3500 kako se pisalo, vec da je ovo njena kontrausluga Pinku koji joj je pomogao u najtezim zivotnim periodima... njena izjava.
P308

#5889 Re: Farma

Post by P308 »

Sabirni centar wrote:http://www.peticije24.com/vratite_gocu_ ... u_na_farmu

U 21 izbacivanje i još nešto :? ..tako piše na zvaničnoj fb stranici Farma..

Mozda se vraca Goca :D
It_is_a_Leclerc

#5890 Re: Farma

neće vratiti Gocu. Neko nepismeno stvorenje koje im vodi zvaničnu stranicu jedino zna napisati "OBADVE SU KRIVE"... Počinjem sumnjati da im stranicu vodi neka balavica.
lazni liberal

#5891 Re: Farma

Post by lazni liberal »

It_is_a_Leclerc wrote:neće vratiti Gocu. Neko nepismeno stvorenje koje im vodi zvaničnu stranicu jedino zna napisati "OBADVE SU KRIVE"... Počinjem sumnjati da im stranicu vodi neka balavica.
Pa i u produkciji su sve balavice i balavci. Jos pamtim kad su prikazivali ljude iz produkcije pa kad ona djevojka kaze ako vidimo Sraniju i Filipa da se maze idemo sa kamerom tamo.
dječak sa šibicama

#5892 Re: Farma

Ono sto je Amidzic snimao, ono je samo video produkcija, pravi mozgovi sjede u onoj sobi u koju nije smio uci sa kamerom.

Ali nema sumnje da je Fanfulja zasticena kao bijeli medvjed, eto vratili su joj i igracku, sve za njenu pobjedu.

Mislim da je sada siguran pobjednik, Ekrem ne vjerujem da moze pobijediti... ako je zaista samo do glasova, sve je moguce, ali sumnjam da su toliko posteni. Ne znam ni koliko su englezi, vlasnici licence, posteni istinu govoreci... odnosno koliko je cijela zamisao soua da bude 100% posten.
Herr Flick

#5893 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Aleksandra kad si vec radila sifone,mozes ih komotno malo pokazati a ne umotat se :-) :-)
Igbala

#5894 Re: Farma

Post by Igbala »

Joj nesposobne voditeljice...kaže Stanija i Filip prekršili osnovno pravilo, Aki najviše štapića i Miki NAJVIŠE glasova :shock:
Igbala

#5895 Re: Farma

Post by Igbala »

boracha wrote:kako ide ona stranica za online gledanje
http://omiljena.net/pink-uzivo/
Igbala

#5896 Re: Farma

Post by Igbala »

dječak sa šibicama wrote:

:thumbup:
DoZeN

#5897 Re: Farma

Post by DoZeN »

It_is_a_Leclerc wrote:De ljudi, kakvi napadi na Memu... Šta su Maci i Firčiju govorili.. Te su zvali i uživo govorili da traže Macinu trudnu zaručnicu po Novom Sadu da je prebiju, te da će Firčija zapaliti čim kroči izvan Farme, pa su opet na kraju ispušili lagano. Kad im Maca spusti - "Šta'š ba ti, oči moje lijepe... Ne znaš otkud si šupalj.." :D
Maca,Firci,Bojanic,Rivas,Bozinovska su prostitutke Pink-a,Firci je ponizen posle kada je usao na Dvor I uveli mu Bojanica.
Kako ce se pamtiti Firci? po Farmi,gdje je sada Maca?
boracha

#5898 Re: Farma

Post by boracha »

Igbala wrote:
boracha wrote:kako ide ona stranica za online gledanje
http://omiljena.net/pink-uzivo/
znala sam da ti znas :lol:
evo nasla sam i ovu
http://www.tash-tv.com/p/pink-reality-u ... uzivo.html
dječak sa šibicama

#5899 Re: Farma

Era i Zorica su takodje prostitutke Pinka, ako to tako zovemo...
It_is_a_Leclerc

#5900 Re: Farma

DoZeN wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:De ljudi, kakvi napadi na Memu... Šta su Maci i Firčiju govorili.. Te su zvali i uživo govorili da traže Macinu trudnu zaručnicu po Novom Sadu da je prebiju, te da će Firčija zapaliti čim kroči izvan Farme, pa su opet na kraju ispušili lagano. Kad im Maca spusti - "Šta'š ba ti, oči moje lijepe... Ne znaš otkud si šupalj.." :D
Maca,Firci,Bojanic,Rivas,Bozinovska su prostitutke Pink-a,Firci je ponizen posle kada je usao na Dvor I uveli mu Bojanica.
Kako ce se pamtiti Firci? po Farmi,gdje je sada Maca?
Firči je muzičar. Propao doduše, ali muzičar.
Maca je priznati dramski umjetnik. Trenutno glavna uloga predstave koja, kakva god bila, puni sale i dvorane diljem BIH.
Bojanić je seljak koji reve.
Locked