japin_mutapi wrote:mali je dvije hefte za takav zlocin, treba dva trajna bana al sa interneta skroz ne samo sa foruma
i da se uhapsi
Slažem se!Trajni ban za vrijeđanje Guardiana a ovima što pokušavaju cirkus od teme napraviti,njima po 2-3 hefte.
japin_mutapi wrote:mali je dvije hefte za takav zlocin, treba dva trajna bana al sa interneta skroz ne samo sa foruma
i da se uhapsi
Nemoj da vam sad par raketa posljemMaraschino wrote:Dohaka preCednik i onom Rusu.![]()
![]()
Zanemario si da su preCednikovi pipci dugacki. Tomahavk je ko zapeta raketa.
Idi sada placi Putinu i Lavrovu.![]()
djece te ba na rusijumO k3 wrote:sta je spreca ??
Osilio si se odavno , e neka ti predcednik sada ban skida
Sreća ti je pa te PreCjednik pomilovospreca wrote:Tomo...za precednika moze i 4hefte bana![]()
![]()
po glavi...donjojTomahawk11 wrote:Sreća ti je pa te PreCjednik pomilovospreca wrote:Tomo...za precednika moze i 4hefte bana![]()
![]()
![]()
Široke je ruke vazda bio
jesi podlegao pritisku pa si mu ban skinuo??Tomahawk11 wrote:Vrijeđaj, vrijeđaj![]()
Neće ni PreCjednik biti dovijeka strpljen spašen.....
Onda ti se oho
Moj Moke, ko sam ja u odnosu na PreCjednika....samo još jedan pijun u moru takvihmO k3 wrote:jesi podlegao pritisku pa si mu ban skinuo??Tomahawk11 wrote:Vrijeđaj, vrijeđaj![]()
Onda ti se oho
prije nego ti ukine funkciju , shuti u trpi dobicesy orden svetog save ....Tomahawk11 wrote:Moj Moke, ko sam ja u odnosu na PreCjednika....samo još jedan pijun u moru takvihmO k3 wrote:jesi podlegao pritisku pa si mu ban skinuo??Tomahawk11 wrote:Vrijeđaj, vrijeđaj![]()
Onda ti se oho![]()
Kaže PreCjednik, vrijeđo jeste, ali je u Rusiji, tako da....ukidaj to![]()
I šta ću - ukinem...
prosipanje sile bivseg moderatora odlazece moderacije....mO k3 wrote:sta je spreca ??
Osilio si se odavno , e neka ti predcednik sada ban skida
eve ga.....uskrsnuo je....spreca wrote:Nemoj da vam sad par raketa posljemMaraschino wrote:Dohaka preCednik i onom Rusu.![]()
![]()
Zanemario si da su preCednikovi pipci dugacki. Tomahavk je ko zapeta raketa.
Idi sada placi Putinu i Lavrovu.![]()
...po faksu
![]()
![]()
Hajl precednik Rudonja![]()
spreca wrote:Ljudi sta je ovo u maloj svicarskoj![]()
![]()
![]()
.....pa ko glasa za ovog .......nazovite ga kako hocete ja nisam nasao adekvatan naziv....pa lako je Dodigu vladati kad sa ovakvima dijeli vlast
![]()
![]()
....ja sam izdrzo i sasluso do kraja a kako ce te vi neznam
![]()
ma da mi je neko pricao nebih mu povjerovaobh.tornjak wrote:
odgledo....svojim usima nisam vjerovo....reko...zeno...pakuj kufere i djecu.....idemo u Shumsku....![]()
sta god ga voditeljica pita....kaze." ma, ne bih sad o tome....."
online peticija, samo oni sa mail adresom se moci potpisatILVIIR wrote:Sta je ovo..
Prvo neka anketa..
Sad peticija..
Sta je sljedece?
medo-brundospreca wrote:ma da mi je neko pricao nebih mu povjerovaobh.tornjak wrote:
odgledo....svojim usima nisam vjerovo....reko...zeno...pakuj kufere i djecu.....idemo u Shumsku....![]()
sta god ga voditeljica pita....kaze." ma, ne bih sad o tome....."![]()
![]()
![]()
....a sta kaze tamo na pocetku kad ga pita za glasanje o rferendumu....mi bi glasali protiv odkazivanja od referenduma kad bi i opozicija glasala
ali oni nece glasati i zato cemo mi glasati protiv(kao sto ce i SNSD glasati)referenduma....niti ima muda ni mozga ....izuzetno i glup i ljigav covEchuljak
![]()
![]()
....svasta picka rodi...da mi je da vidim uzivo bar jednog koji glasa za njega....da vidim koliko su mu glasaci glupi kad je on tako glup
Nije on glup, glupi su oni sto glasaju za njegaspreca wrote:ma da mi je neko pricao nebih mu povjerovaobh.tornjak wrote:
sta god ga voditeljica pita....kaze." ma, ne bih sad o tome....."![]()
![]()
![]()
....a sta kaze tamo na pocetku kad ga pita za glasanje o rferendumu....mi bi glasali protiv odkazivanja od referenduma kad bi i opozicija glasala
ali oni nece glasati i zato cemo mi glasati protiv(kao sto ce i SNSD glasati)referenduma....niti ima muda ni mozga ....izuzetno i glup i ljigav covEchuljak
![]()
![]()
....svasta picka rodi...da mi je da vidim uzivo bar jednog koji glasa za njega....da vidim koliko su mu glasaci glupi kad je on tako glup

ODLAZECA administracijaargyle wrote:Cormack: Ukinuti, a ne suspendovati referendum o Sudu i Tužilaštvu BiH