HADZIC ANEL
Imam dosta toga napisati...ali mi se sada neda uostalom dosta sam o ovome strucnjaku ispisao/ali
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Solidan je bio u prvom poluvremenu.phillie wrote:A vidjelo se i koliko je Kvrzic brz i okretan....ne daj Boze nikome....
Stavio ga na lijevi bek, pa onda na stopera.FreakyStyley wrote:Mene bi STID bilo gurat Hadzica, u bilo koju ekipu, bilo gdje.
Frajer se ne moze sastavit sam sa sobom, ne s loptom.
Ne bih da se mijesam u temu, vidim da je vec odavno uzavrelo. Samo replika na ovo boldirano: trener koji da otkaz gubi sva ugovorena prava, onaj koji dobije otkaz ima pravo na punu isplatu plate sve do isteka ugovora.jeza u ledja wrote:U pravu je Sibicar, to sto je rekao da ce "razmisliti" znaci da ne namjerava dati ostavku. Nju je valjda trebao pripremiti i prije nego je pocela utakmica, jer je trebao znati da mu je u slucaju poraza noga. Moguce da je njemu u interesu da dobije otkaz, a ne da sam ode.
U svakom slucaju, dzon-obraz ponasanje.
Ovako fino saceka da se malo slegne prasina i onda ce mu lakse biti disati.Nadam se da ce Savez uraditi ono sto treba, mada, valja im sada naci nekog strucnjaka, malo boljeg od onog kakve smo imali u prethodnim selektorima. Iskreno, sumnjam u njihovu sposobnost da urade tako nesto.
Da i ja tebi odmah kazem da to nije takop206 wrote:Evo da vam kažem odmah... Savez mu neće dati otkaz, tome se slobodno nemojte nadati. Jer bi ga onda morali plaćati, i ne bi imali love za drugog selektora.
Ako ode sam - ode, a sve izgleda da neće.
sunjic je bio dobar, ali je napravio dvije kardinalne greske.jeza u ledja wrote:Stavio ga na lijevi bek, pa onda na stopera.FreakyStyley wrote:Mene bi STID bilo gurat Hadzica, u bilo koju ekipu, bilo gdje.
Frajer se ne moze sastavit sam sa sobom, ne s loptom.
Na poluvremenu vadi Mujdzu i stavlja Kvrzica na njegovo mjesto. Kvrzica koji je pak poceo kao desno krilo, ali se u po frke zamjenio sa Hajrovicem na spicu. U drugom poluvremenu Medunjanin nas najistureniji igrac. Vadi Besica i stavlja Prcica, koji nije defanzivac. Naprijed ubacuje Viscu, koji je onda , valjda, nakon crvenog igrao lijevo krilo. I uopste generalno kad pogledas gdje se ko nalazi u odredjenom trenutku zapitas se kome je koja pozicija i koju uopste formaciju igramo. Na samom kraju, Spahic ulijece u solo prodor po lijevom krilu.![]()
Kada imas takve virtuozne akrobacije, onda ne mozes ni ocekivati da igraci znaju sta rade.
Pjanic uzasan, Hajrovic uzasan. Lulic fulio nemoguce. Medunjanin haj jos i nekako. Besic i Cimirot. Sunjic je bio dobar ali je napravio dvije kardinalne greske. Prcic onako, nije imao puno pokazati u ovakvoj postavci. Visca takodje. Ma sve u svemu potpuni raspad sistema.
Inace duboko sam ubjedjen da bi svi ovi igraci izgledali mnogo bolje kad bi se to bolje poslozilo, i mislim da svi imaju mjesta na nekom sirem spisku.
Apsolutno...svaka priča oko učinka igrača je deplasiranaAhmetShabo wrote: Samo selektor nosi krivicu. a ne igraci
pa za ono je Vrsajevic Carlos....zelenjava wrote:Solidan je bio u prvom poluvremenu.phillie wrote:A vidjelo se i koliko je Kvrzic brz i okretan....ne daj Boze nikome....
lakilaka wrote: sunjic je bio dobar, ali je napravio dvije kardinalne greske.
![]()
![]()
![]()
Da je jos izdrzati do marta, 4 plate a jedan radni danshake69 wrote:Koliko je dobio masne plate do sada, da izracunam, juli, avgust, septembar, oktobar, i novembarska! Dobra je to lova, bogme, preko 350 000 KM, halalosum, Safete, ali idi ziv bio i da te moje oci nikad vise ne vide, kako ono rece Emir u "Karauli"!
begic je .cini mi se. izjavo da ima klauzula u ugovoru...nema isplatematsuda wrote:Ne bih da se mijesam u temu, vidim da je vec odavno uzavrelo. Samo replika na ovo boldirano: trener koji da otkaz gubi sva ugovorena prava, onaj koji dobije otkaz ima pravo na punu isplatu plate sve do isteka ugovora.jeza u ledja wrote:U pravu je Sibicar, to sto je rekao da ce "razmisliti" znaci da ne namjerava dati ostavku. Nju je valjda trebao pripremiti i prije nego je pocela utakmica, jer je trebao znati da mu je u slucaju poraza noga. Moguce da je njemu u interesu da dobije otkaz, a ne da sam ode.
U svakom slucaju, dzon-obraz ponasanje.
Ovako fino saceka da se malo slegne prasina i onda ce mu lakse biti disati.Nadam se da ce Savez uraditi ono sto treba, mada, valja im sada naci nekog strucnjaka, malo boljeg od onog kakve smo imali u prethodnim selektorima. Iskreno, sumnjam u njihovu sposobnost da urade tako nesto.
Evo ga....DonVitoNN wrote:novembar = 75000
decembar = 75000
januar = 75000
februar = 7500
mart = 75000
ITD........![]()
KAKVA OSTAVKA
Bio sam jedna od najpopularnijih osoba u BiH kada sam odveo reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo, sada sam vjerovatno najomraženiji, pa da vidim kako i to izgleda”, rekao je Sušić, dodavši:
“Moju odluku o ostavci ćete saznati uskoro. I kad sam produžavao ugovor, ostavio sam sebi par dana da razmislim, isto tako ću uraditi i sada”.
“Šanse za plasman i dalje postoje. Trebamo napraviti čudo, ali, treba i to pokušati”, ističe Pape.
Ma ista stvar. Ja od tekme sa Nigerijom nemam apsolutno nikakvo mišljenje o njemu. Utakmice i ako gledam gledam et onako da kažem da sam gledao, rezultatima se ne nadam i nopćenito mi uopšte ne pada teško kad zijanimo.Horhevaldano wrote:O'zone wrote:
![]()
O'zone kad se sjetim tekme protiv Nigerije i ove izjave puc'o bi si u nogu majke mi..
Od te tekme i izostavljanja Kolasinca po lijevoj strani selektor je za mene bila nekako vise imaginarna rijec..
Sta su Pjanic i Lulic rekli?north wrote:Begović, Pjanić i Lulić su već direktno prozvali selektora, još kad se zna da Džeko i Spahić nisu sa njim u ljubavi, prije toga i Misimović..... to je dakle 5 ubjedljivo najboljih i najskupljih naših igrača gdje ne štima na relaciji selektor-igrači...e pa kad to imaš, onda je jasno kakvo je rasulo tu u pitanju, i šta se treba dalje raditi...Ne trebaš Safete ništa razmišljati, naspavaj se večeras i sutra objelodani da se povlačiš i ostavi nam gram šanse da se ipak dočepamo EP...