Kipar X
Swedska X
Holandija 2/2
Farani 2/2
Za nas nisam pametan. Ako ima U nekoj klad bajic strijelac i ako Bude U prvih 11, treba GA metnut
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

hajde sastavi nam do veceras ovakav jedan narodni tiket da te ispratimo na koju markicuTony Soprano wrote:
Ne kontam, ovo su najveci cigani i bude po 1, 2 kartona na tekmi.
Mjera.Tony Soprano wrote:Gledo sam veceras, slabe kvote.
Igr'o bih ovako, pa sta ce bit vidjet cemo :
Bosna 7+
Svica 4+ ( z2)
Cipar 1
Belgija pm1

normalno, izostanci su bili presudan faktornema me tamo wrote:Uzeo si ti, sisa si.
Eh sad se baš nadam da si uzeo jer ovi popušiše dobro..
Daryl Dixon wrote:normalno, izostanci su bili presudan faktornema me tamo wrote:Uzeo si ti, sisa si.
Eh sad se baš nadam da si uzeo jer ovi popušiše dobro..
Ma pogodim i vise. U utorak sam dobio cini mi se na njima. Njih volim najvise igrati. Tu mislim na premier i prvu ligu. Pored njih najvise igram holandjane (pogotovo drugu ligu), svicarsku, kod Belgije Anderleht. Svabe i talijane najcesce izbjegavam. Kod francuza igram liona i monako. I sinoc bi dobio da sam na vrijeme odigrao. Zakasnio na Liona u 19h, a bila dobra kvota (1,9 ) i ne bi Liverpula ni igrao na tom listicu. Jos sam na nekoga zakasnio i nisam ga odigrao, a pogodio bih(ne mogu se sjetiti).duminjo wrote:Jebote Liverpool
Nego, jesil ikad pogodio toliko engleza? U zadnje dvije godine, Meni su najgori. lakse talijane ubost