Mojatv full nije bas jeftin paket pa upload katastrofa.
[/quote]Đaba druže dok si na ADSL2+ bolje ti ne može biti, može ali minimalni pomaci...
Moderator: Benq
U shemi je trenutno 38 faking kamera i na desetine Pinkova. Idioti su samo takvi.IamPajaELdin wrote:Trebevic Zicara mislim stvarno do kada vise??? Hajde opet kazem neka se pokrije kamerama cijela nasa prelijepa BiH, al stvarno vise su precerali narodski receno. Zasto pored uvedene kamere danas, nisu uveli i neki kanal???
I onda pojedinci ovdije napadaju covijeka kao kako se usudjujes zaliti na bilo sta. Zali Boze produzenja ugovora i to radi je... telefona koji sam mami uzeo.
Meni je čitav Pink paket bio zaključan tj. napravio sam si listu omiljeni kanala tako da negledam Pink smeće, ali ću ipak morati Novu BiH dodati u omiljene kanale jer vise neće biti dio Pink paketacrnivrag wrote:Najava rebranding-a Pink BH u Novu BH - 09.10.2018.:
Jesi propustio si dosta.Quaresma wrote:zar ovaj logo ne koristi vec hrvatska televizija nova tv? kako od pinka napravise ovo sad nova bh? jesam li nesto propustio
Nista. S tim da je United Grupa htjela kupili i srpski pink ali je Zeljko Mitrovic to odbio.Quaresma wrote:hvala, sad mi ima smisla
Majke mi,ja se tebi divim...sa 0.5 mb/s ti hoćeš da uploaduješ 4.5 gb...čovječemade_in_sarajevo wrote:ima li sta za nas smrtnike na ADSL-u od 5mbita. stavio na google drive 4,5gb file da uradi upload juce u 14h. radio kompjuter cijelu noc i jutros dosao on je velikodusno jedva 2gb prebacio. naravno da u tom periodu mogu zaboraviti da ista radim na internetu. gmail po 2min otvara,a tek da posaljem PDF file od 2mb je super kul![]()
Prebacite se na bolje.deny_s wrote:Majke mi,ja se tebi divim...sa 0.5 mb/s ti hoćeš da uploaduješ 4.5 gb...čovječemade_in_sarajevo wrote:ima li sta za nas smrtnike na ADSL-u od 5mbita. stavio na google drive 4,5gb file da uradi upload juce u 14h. radio kompjuter cijelu noc i jutros dosao on je velikodusno jedva 2gb prebacio. naravno da u tom periodu mogu zaboraviti da ista radim na internetu. gmail po 2min otvara,a tek da posaljem PDF file od 2mb je super kul![]()
![]()
Imam isto to smeće od uploada i ne bi me natjerao niko da uploadujem ni 100 mb
download im nije toliko loš ako nisi neki zahtjevan korisnik,ali zamisli situaciju skidaš nešto od 2 gige i dođeš do 1.9,kad nestane konekcije..
Oooo,kako im onda jeb.em sve po spisku
Prebacite se na bolje.[/quote]duffy_duck wrote:Majke mi,ja se tebi divim...sa 0.5 mb/s ti hoćeš da uploaduješ 4.5 gb...čovječemade_in_sarajevo wrote:ima li sta za nas smrtnike na ADSL-u od 5mbita. stavio na google drive 4,5gb file da uradi upload juce u 14h. radio kompjuter cijelu noc i jutros dosao on je velikodusno jedva 2gb prebacio. naravno da u tom periodu mogu zaboraviti da ista radim na internetu. gmail po 2min otvara,a tek da posaljem PDF file od 2mb je super kul![]()
![]()
download im nije toliko loš ako nisi neki zahtjevan korisnik,ali zamisli situaciju skidaš nešto od 2 gige i dođeš do 1.9,kad nestane konekcije..
A gdje to ima internet za 19 km mjesečo u BiH. Podvlačim samo internet !!![/quote]jarobot wrote:Prebacite se na bolje.duffy_duck wrote:Majke mi,ja se tebi divim...sa 0.5 mb/s ti hoćeš da uploaduješ 4.5 gb...čovječemade_in_sarajevo wrote:ima li sta za nas smrtnike na ADSL-u od 5mbita. stavio na google drive 4,5gb file da uradi upload juce u 14h. radio kompjuter cijelu noc i jutros dosao on je velikodusno jedva 2gb prebacio. naravno da u tom periodu mogu zaboraviti da ista radim na internetu. gmail po 2min otvara,a tek da posaljem PDF file od 2mb je super kul![]()
![]()
Gdje 4 K standard postaje,pepeljara wrote:pozdrav,
kad se mogu ocekivati HD kanali na mojatv sem ovih par smece od kanala ?
21 vijek je..... 4k polako standard postaje.
hvala na odgovoru ako ga bude.
Rentace se resiveri 4K, kod nas logosoft.MTV wrote:Jos malo pa ce biti u prodaji 8K televizori. Ozbiljno ne zaebajem se. Olimpijada iz Tokija ce biti prenosena u 8K rezoluciji.
http://www.seebiz.eu/japanci-najavljuju ... ar-181623/
U BiH za sada jedino Logosoft ima 4K kanale u Osnovnoj ponudi. Minus je jedino sto treba kupiti resiver 4K koji kosta 355 KM. A i Telemach se sprema za 4K kanale putem EON resivera. Kod ostalih operatera uopste nema naznake za 4K kanale.
moRel se 4K gledati bez tih resivera ikako?MTV wrote:Jos malo pa ce biti u prodaji 8K televizori. Ozbiljno ne zaebajem se. Olimpijada iz Tokija ce biti prenosena u 8K rezoluciji.
http://www.seebiz.eu/japanci-najavljuju ... ar-181623/
U BiH za sada jedino Logosoft ima 4K kanale u Osnovnoj ponudi. Minus je jedino sto treba kupiti resiver 4K koji kosta 355 KM. A i Telemach se sprema za 4K kanale putem EON resivera. Kod ostalih operatera uopste nema naznake za 4K kanale.
Ne može jer DVB-C mreža nema dovoljno protoka da isporuči 4K kanal, pa će zato ti kanali biti isporučivani putem internetskog linka direktno na resivere, i u pravoj rezoluciji će ih moći pratiti samo korisnici koji imaju TV uređaje koji podražavaju 4K rezoluciju.r_faruk wrote:
moRel se 4K gledati bez tih resivera ikako?