Tim bolje.Charuga wrote:Ako dođe do toga, nema potrebe za temom. Nemaju je ni puno veća trenerska imena pa ne mora ni on ...agnostic_front wrote:Nadam se da će već sutra naziv teme teme biti bez ovog "slektor BiH".
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- agnostic_front
#58676 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
-
north
#58677 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa eto rekao je da će razmisliti, i to je mali pomak tako da ima malo nade za razliku od prije tekme kad je rekao da mu ne pada na pamet davati ostavku šta god da se desi
...Ja sam ubijeđen da sa jednim provjerenim trenerskim imenom, atmosferom koja bi se digla, a ima se dovoljno vremena do marta da se mnoge stvari poprave i poslože, da možemo ostvariti 5/6 iako če biti teško, ali itekako se to može napraviti...neka i zijanimo u Belgiji, ali sve ostale možemo uzeti ako budemo pravi sa novim selektorom, tako da 17 bodova je dovoljno minimum za baraž što jeste sramota, ali nakon večeras nema ko to ne bi potpisao i ovjerio kod notara... a tih 17 boba možda čak i za drugo mjesto može biti dovoljno ali da se onda poklope i drugi rezultati..ali sa ovakvom atmosferom i selekorom, mi nećemo više od 3 pobjede uzeti do kraja, u to nema sumnje....
- undefined007
#58678 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
treba sniimit serijal "safet susic pape povratak kalkulatora"phillie wrote:Ko rek'o? Pape rek'o!!!!!"Ostavka? Saznat ćete uskoro sve. U igri je još 18 bodova, a još ranije sam rekao da se s 18 bodova ide na Europsko prvenstvo", rekao je Sušić
Jel ovo ima u pravilima UEFA-e? Ko osvoji 18 bodova ide na EP. Ili ima amandman, "kol'ko Susic kaze da je dovoljno za plasman, to ce zaista i biti!!!!"
-
missko
#58679 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja se kladim da Pjani nije nista nego konta gubimo jos igrac manje pa sto bi se zajebavo
-
Horhevaldano
#58680 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
O'zone wrote:
O'zone kad se sjetim tekme protiv Nigerije i ove izjave puc'o bi si u nogu majke mi..
Od te tekme i izostavljanja Kolasinca po lijevoj strani selektor je za mene bila nekako vise imaginarna rijec..
Last edited by Horhevaldano on 16/11/2014 23:45, edited 1 time in total.
-
hau jes no
#58681 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pape izdrzi!!!!!!! imas ugovor, ko hebe budale sto te nisu otjerali nakon brazila nego te nagradili milioncicem godisnje
uzmi im svaki fening iz ugovora!!!!
ne daj se pape
uzmi im svaki fening iz ugovora!!!!
ne daj se pape
Last edited by hau jes no on 16/11/2014 23:29, edited 1 time in total.
-
suntek
#58682 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Prije utakmice:

Poslije utakmice:

Poslije utakmice:

- Murat Sabanovic
-
zrakomlat
#58684 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
PAPE OSTANI !!!
U Izraelu
U Izraelu
- p206
#58685 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Evo da vam kažem odmah... Savez mu neće dati otkaz, tome se slobodno nemojte nadati. Jer bi ga onda morali plaćati, i ne bi imali love za drugog selektora.
Ako ode sam - ode, a sve izgleda da neće.
- stranac2
#58686 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kako se zvase onaj lik ovdje lucky jel... samo radi njega sam sada za ostanak Safeta .. kad vas k.ara dobro nek k.ara do kraja. Generacija je spr.cena .... Kad je sledeca zavrsnica za 3,4 godine .... dobar si Sajo . U najlaksoj grupu s naj generacijom dozivjeti ovaj potop ..
Al ce sada doci lucky i iz Amerike to sve objasniti.
- jeza u ledja
#58687 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
U pravu je Sibicar, to sto je rekao da ce "razmisliti" znaci da ne namjerava dati ostavku. Nju je valjda trebao pripremiti i prije nego je pocela utakmica, jer je trebao znati da mu je u slucaju poraza noga. Moguce da je njemu u interesu da dobije otkaz, a ne da sam ode.
U svakom slucaju, dzon-obraz ponasanje.
Ovako fino saceka da se malo slegne prasina i onda ce mu lakse biti disati.
Nadam se da ce Savez uraditi ono sto treba, mada, valja im sada naci nekog strucnjaka, malo boljeg od onog kakve smo imali u prethodnim selektorima. Iskreno, sumnjam u njihovu sposobnost da urade tako nesto.
Ovako fino saceka da se malo slegne prasina i onda ce mu lakse biti disati.
- phillie
#58688 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
suntek wrote:Prije utakmice:
Poslije utakmice:
![]()
hahahaha citam pa ne vjerujem, pa opet citam pa ne vjerujem.... Safet Susic zagonetan. Pa dje si Enigmo nismo te prepoznali!!!!
-
mega_mashcine
#58689 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To je to sto nam treba, ali i sa takvim ce biti vrlo tesko ostvariti 5 pobjeda, mada imamo nesto laksi raspored do kraja, 2 utakmice sa Andorom, i igramo kuci sa glavnim konkurentima, Velsom i Izraelom, te u gostima sa Kiprom. Protiv Belgije sam vec upisao poraz, ali se ne treba predati, bodovi protiv Belgije bi bili bonus. Eto, sve smo isplanirali, sada samo jos da Safet da otkaz i da dodje novi trener. xDhodža wrote:mega_mashcine wrote:Racunica je jasna, 5 od 6 utakmica moramo pobjediti za baraz, mozda u nekim varijantama bi bile dovoljne 4 pobjede i remi. Malo je vcrs situaciju zakomplikovao i remi Belgije i Velsa. Ukoliko bi pobijedili svih 6, onda bi vjerovatno bili drugi. To ti je sve lako provjeriti digitronom.It_is_a_Leclerc wrote:Ja se izvinjavam, jel mi može neko ovdje ili na PP objasniti kakve su nam šanse makar za baraž ? Al argumentovano i matematički, bez onih ciničnih opaski.
Eto sad nek meni neko objasni kakve su nam sanse da ostvarimo 5 pobjeda do kraja?
nogirati neznalicu i dovesti pravog trenera, motivatora i čovjeka koji nema nikakvih talova koji će okupiti najbolje igrače i one koji to zaslužuju
ali nažalost savez će opet naći nekoga s kim će moći biti u talu
-
sole2mio
-
zelenjava
#58691 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ona Facebook stranica "Safete odlazi iz reprezentacije" kaže da je dao ostavku. DaBogdo..
- Gandalf
#58692 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

ovo nek' mu bude otpremnina
- Hajvan
#58693 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
p206 wrote:Evo da vam kažem odmah... Savez mu neće dati otkaz, tome se slobodno nemojte nadati. Jer bi ga onda morali plaćati, i ne bi imali love za drugog selektora.
A da se nekako skupe pare kakvim profesionlacima da ga ubjede??
-
detroit-mercy
#58694 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
U ovoj utakmici se tek vidjelo koliko nam znaci amidzino cedo
. Povreda rin tin Tina ce nas kostati Francuske 
-
FreakyStyley
#58695 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mene bi STID bilo gurat Hadzica, u bilo koju ekipu, bilo gdje.
Frajer se ne moze sastavit sam sa sobom, ne s loptom.
Frajer se ne moze sastavit sam sa sobom, ne s loptom.
- spree
#58696 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neće sam dati otkaz, ali npr. to se desi opet bi papeljupci došli soliti pamet kako je on pošten i stručan covjek
.
- phillie
#58697 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A vidjelo se i koliko je Kvrzic brz i okretan....ne daj Boze nikome....
-
north
#58698 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Može biti, ali i ne mora....Nije ni Advokat istu noć nakon blamaže od Danske podnio ostavku, nego je objavljeno dan poslije...ni ja nisam veliki optimista, ali sve je moguće...nema šta on čekati da se smiri situacija, svjestan je od večeras kakav je gnjev navukao i nikakvo vrijeme mu ne može pomoći da se situacija smiri pa bi ko biva za jedno mjesec ili dva sve bilo udure...navijači su mu večeras u Haifi definitivno okrenuli leđa, isto tako i preko 90% onih u BiH koji prate ovu reprezentaciju, evo i portali napokon došli malo pameti, i on sad samo ako mu guzica može podnijeti da se crveni neće dati ostavku...ali ako on neće, onda bi savez morao...da imamo normalan savez on bi je ujutro imao već na stolu kovertiranu, naš problem koji je jedinstven u svijetu je da haman pola saveza se večeras plaho nije ni nasekiralo zbog poraza, naprotiv...jedino što ih može natjerati da mućnu glavom nije zbog dobrobiti reprezentacije nego zbog gubitka velike love usljed neodlaska na EP a gdje bi se oni uredno rastalili...samo ta odvratna činjenica može ih natjerati da mu uruče otkaz, a ne što se ćelava spodoba Bevanda ili Petković iz RS-a večeras plaho nasekirao da neće moći oka sklopiti...jeza u ledja wrote:U pravu je Sibicar, to sto je rekao da ce "razmisliti" znaci da ne namjerava dati ostavku. Nju je valjda trebao pripremiti i prije nego je pocela utakmica, jer je trebao znati da mu je u slucaju poraza noga. Moguce da je njemu u interesu da dobije otkaz, a ne da sam ode.
Ovako fino saceka da se malo slegne prasina i onda ce mu lakse biti disati.Nadam se da ce Savez uraditi ono sto treba, mada, valja im sada naci nekog strucnjaka, malo boljeg od onog kakve smo imali u prethodnim selektorima. Iskreno, sumnjam u njihovu sposobnost da urade tako nesto.
-
oridjidji
#58699 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Papeljupci, jel Safet nočas kriv za ovaj poraz?
-
LSD
#58700 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

i eto Safete, ispunila ti se želja....jevreji nas napali, natrpali ko kuravu i nabili nogom na otpad....sad se borimo za 5 mjesto sa Andorom
da imamo normalan Savez, odmah nakon Kipra se ubleha treba nogirati, a ne sad nakon 4 kola - kad nam je neznalica ugasila sve šanse