BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
kakaljin

#58626 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

IamPajaELdin wrote:Evo navodno Nova BH krece 7.10... Predpostavljam da mi ostajemo bez tog kanala, kao i bez Pink M/Nova M, ja ne znam sta ovaj Telecom misli, jel' oni misle nesto uvoditi? Telemach pokupova sve kanale, sta BH Telecomu ostaje? Automatski se ostaje be Zvezda Granda, Nikad Nije Kasno itd, nazalost to su zestoko gledane emisije, mislim da je ovo zestok udarac Telecomu.

Prvi post pa odmah nesto sto nije istina.

Kanal nece otici iz programske seme telecoma jer tu su prenosi reprezentacije. Jer niko nece traziti njegovo sklanjanje iz programske seme.
MTV

#58627 Re: BHTelecom All About

Post by MTV »

IamPajaELdin wrote:Evo navodno Nova BH krece 7.10... Predpostavljam da mi ostajemo bez tog kanala, kao i bez Pink M/Nova M, ja ne znam sta ovaj Telecom misli, jel' oni misle nesto uvoditi? Telemach pokupova sve kanale, sta BH Telecomu ostaje? Automatski se ostaje be Zvezda Granda, Nikad Nije Kasno itd, nazalost to su zestoko gledane emisije, mislim da je ovo zestok udarac Telecomu.
BHTelecom vec ima Telemachov kanal a to je Hema TV.

Vjerovatno ce izbaciti Pink M koji postaje Nova M. Pink BH tj Nova BH ostaje u ponudi svih operatera u BiH jer je to kanal sa zemaljskim signalom.
afannedim

#58628 Re: BHTelecom All About

Post by afannedim »

MTV wrote:
BHTelecom vec ima Telemachov kanal a to je Hema TV.

Vjerovatno ce izbaciti Pink M koji postaje Nova M. Pink BH tj Nova BH ostaje u ponudi svih operatera u BiH jer je to kanal sa zemaljskim signalom.
Imamo i mi jedan telemachov kanal, SNTV.
_Reds_

#58629 Re: BHTelecom All About

Post by _Reds_ »

Stvar je što Telemach se može ovako ponašati jer nismo u EU. Da jesmo druga bi pjesma bila, davno bi oni sport klub dali od istim ustvima, jer bi se BHT žalio sudovima u EU.

Ovako sa vremena na vrijeme plate neke smiješne kazne, i to je to, nikome ništa.
MTV

#58630 Re: BHTelecom All About

Post by MTV »

afannedim wrote: Imamo i mi jedan telemachov kanal, SNTV.
Tako je samo je pitanje do kada. A ovo nije tema pa da ne trolamo. Necu da zaginem na BHT temi :mrgreen:
afannedim

#58631 Re: BHTelecom All About

Post by afannedim »

MTV wrote:
afannedim wrote: Imamo i mi jedan telemachov kanal, SNTV.
Tako je samo je pitanje do kada. A ovo nije tema pa da ne trolamo. Necu da zaginem na BHT temi :mrgreen:
Samo kažem :D :lol:
PajaELdin

#58632 Re: BHTelecom All About

Post by PajaELdin »

Ja sam samo rekao da predpostavljam, al drago mi je sto ostaje. Kakva crna Hema, da je imalo bolji kanal to bi davno letilo s Telecoma, jer realno uporedite ponudu kanala kod konkurencije mislim da je smjesno. Zasto ne ubace CineStar kanale ili su i oni u vlasnistvu konkurencije, sta je sa Viasatovim kanalima, dalje da ne nabrajam. Zao mi je sto moram ovo reci, al Telecom konkurencija jede, ne znam zasto potpisah ugovor na jos 2 godine, jer ocito ova Moja TV ne misli nista poboljsavati, osim lokalnog smeca i web kamera.
MTV

#58633 Re: BHTelecom All About

Post by MTV »

Cinestar i Viasat ne drzi konkurencija tako da bi BHT mogao kupiti te pakete kanala.
diablobih

#58634 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

Izbacio je Viasat paket, jer su "malo" gledani hahah
PajaELdin

#58635 Re: BHTelecom All About

Post by PajaELdin »

MTV wrote:Cinestar i Viasat ne drzi konkurencija tako da bi BHT mogao kupiti te pakete kanala.
Ma nece oni izgleda druze nista, nismo normalan kanal dobili ima 2 godine, ja ne znam citaju li oni ovaj forum valjda znaju sta je kod konkurencije. Toliko solidnih kanala za uvrstit, gdje su HD kanali, zatim poboljsanje internet usluge, Telecom moze sve samo da hoce, al ocito nece. Opet ponavljam zali Boze produzenja ugovora u nadi da ce doci do nekih promjena.
mirza_15

#58636 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Ja mislim da je 25/2 uz iptv za 36 KM ili 50/8 uz iptv za 41 KM sasvim pristojna ponuda kada je internet u pitanju. Bolja nego kod konkurencije. Ali hajde, bitno je da se nešto piše.
ado_sar

#58637 Re: BHTelecom All About

Post by ado_sar »

mirza_15 wrote:Ja mislim da je 25/2 uz iptv za 36 KM ili 50/8 uz iptv za 41 KM sasvim pristojna ponuda kada je internet u pitanju. Bolja nego kod konkurencije. Ali hajde, bitno je da se nešto piše.
U ljudskoj prirodi je da uvijek misli da je trava zelenija kod komsije.
PajaELdin

#58638 Re: BHTelecom All About

Post by PajaELdin »

mirza_15 wrote:Ja mislim da je 25/2 uz iptv za 36 KM ili 50/8 uz iptv za 41 KM sasvim pristojna ponuda kada je internet u pitanju. Bolja nego kod konkurencije. Ali hajde, bitno je da se nešto piše.
Mislim da je ovdije vise ne zadovoljnih korisnika, nego zadovoljnih. Ubijedljivo najlosija ponuda kanala i sta se radi po tom pitanju? Sta je sa HD kanalima, ako oni misle da je trenutna ponuda HD kanala ok, ja ne znam onda stvarno sta da kazem, lokalno smece u HD rezoluciji. Na paketima bi se jos dalo poraditi, a da ne govorim o povecanju brzina interneta. Dalo bi se tu jos svega napisati, al neda mi se i ovako sam previse pisao... Evo dao sam BH Telecomu sansu jos naredne dvije godine, ja se iskreno nadam da ce se poraditi na kompletnoj platformi Moja TV.
diablobih

#58644 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

Kako je moguce da nista nije tacno na ovoj slici hahhaha :D Tj. ili objava laze ili slika
tester33

#58645 Re: BHTelecom All About

Post by tester33 »

Ima li gdje popust na 2 godine za ADSL pakete ako se potpise ugovor ? Profulao onaj akcijski mjesec u maju ... 8-)
merkato

#58646 Re: BHTelecom All About

Post by merkato »

diablobih wrote:
Kako je moguce da nista nije tacno na ovoj slici hahhaha :D Tj. ili objava laze ili slika
Podnjela zahtjev prosle sedmice za prenosom broja..jos mi nije prenoseno..hoce li me uhvatit akcija ili ne?
hocu li na mini 15 dobit dupli net?
kakaljin

#58647 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

diablobih wrote:

Sta nije tacno na slici?
papebih

#58648 Re: BHTelecom All About

Post by papebih »

Povecan upload na 2 mb/s na adsl 20g paketu
jarobot

#58649 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

IamPajaELdin wrote:
Mislim da je ovdije vise ne zadovoljnih korisnika, nego zadovoljnih. Ubijedljivo najlosija ponuda kanala i sta se radi po tom pitanju? Sta je sa HD kanalima, ako oni misle da je trenutna ponuda HD kanala ok, ja ne znam onda stvarno sta da kazem, lokalno smece u HD rezoluciji. Na paketima bi se jos dalo poraditi, a da ne govorim o povecanju brzina interneta. Dalo bi se tu jos svega napisati, al neda mi se i ovako sam previse pisao... Evo dao sam BH Telecomu sansu jos naredne dvije godine, ja se iskreno nadam da ce se poraditi na kompletnoj platformi Moja TV.
Prvo nezdovoljni se piše spojeno.( negacija uz imenicu se uvijek piše sastavljeno )
Povećali upload na 2Mb/s i sad ima 25/2 moja tv net 36 km tako da to uopšte nije loše. Doduše mogli bi vratiti Viasat kanale i bilo bi to ok.
Sad meni se čini da si se ti registrovao onako maksuz da trolaš četri posta i sva četiri na temi bhtelekom-ne valja
zubi

#58650 Re: BHTelecom All About

Post by zubi »

Samo Viasat kanale da uvedu, i sto se mene tice nikad BHTelecom necu promjeniti... :thumbup:
Locked