Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
All the while you waste away, you're asking
"Did I really need another one to take me down?"
Everybody knows it's something that you had to live with, darling
Nobody's gonna tear you down now
There is nothing you keep, there is only your reflection
All the while you waste away, you're asking
"Did I really need another one to take me down?"
Everybody knows it's something that you had to live with, darling
Nobody's gonna tear you down now
There is nothing you keep, there is only your reflection
ja nisam neki seljak veseljak sto se glazbenog izbora tice, al' sto su tebi nevesele pjesme nacudit' se ne mogu. nije da ne valja, nemoj zahatarit' sta, nego nisam mogao ne primjetit' , al' ne kaze se dzaba svako ima svoje veselje
bunk wrote: ↑19/02/2020 21:06
Ja od kad sam cesce ovdje skonto sam da kad sam neraspolozen samo pogledam medinu sliku dana ili daleovu pjesmu i odma kontam ima i gorih
Dobro, medo je samopriznati pesimist, ali ja nisam u tom modu, bar ne stalno. Jesam po prirodi melankoličan i privlači me dosta takve
muzike, ali volim i energične i veselije stvari.
Ja od kad sam cesce ovdje skonto sam da kad sam neraspolozen samo pogledam medinu sliku dana ili daleovu pjesmu i odma kontam ima i gorih
Dobro, medo je samopriznati pesimist, ali ja nisam u tom modu, bar ne stalno. Jesam po prirodi melankoličan i privlači me dosta takve
Salio sam se,zadnjih sedmica jesi melanholicne postavljao...
Nadam da ni ti ni medo ne zamjerite.
Salio sam se,zadnjih sedmica jesi melanholicne postavljao...
Nadam da ni ti ni medo ne zamjerite.
Ne zamjeram naravno, to je dio mene tako da je sve ok.
U nekoj Neil Young fazi sam vec danima..kad medo spomenu Cohena.
Hallelujah mi je bila prosle godine jedno 6 mjeseci nezaobilazna za pocetak dana...nemam pojma zasto.
Lost_Found wrote: ↑19/02/2020 17:34
ja nisam neki seljak veseljak sto se glazbenog izbora tice, al' sto su tebi nevesele pjesme nacudit' se ne mogu. nije da ne valja, nemoj zahatarit' sta, nego nisam mogao ne primjetit' , al' ne kaze se dzaba svako ima svoje veselje
rekao bi moj otac: svaka budala ima svoje veselje
ne zamjeram niposto. uvijek ono iznutra nadje nacina da ispliva. how damaged we are. taki mi sentiment.
tjesi me da nije da ne valja huh
nin ide u rijetkim prilikama, kad sam melanholičan, a uz moje inače vedro raspoloženje, ide i vedrija muzika - lepršave note koje slave život i svu raskoš njegove ljepote.. primjera radi: