Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- p206
#58601 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nama nekakvi Chistofiji i nekakvi Bavariji daju golove...mislim da ako ima imalo obraza poštediće i sebe i nas, i otići...al nešto nisam uvjeren
nekad treba znati kada otići, a on to očigledno ne zna
trebao je otići još nakon SP
nekad treba znati kada otići, a on to očigledno ne zna
trebao je otići još nakon SP
- Ciprol
#58602 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
3-0, al' kako kaže komentator, malo je falilo da bude 0-2mushkile chibira wrote:Zao mi je sto sam bio u pravu ali mi je drago zbog ove reakcije BHF-a.
Fakat ako savez i on sam misle da ce se gledati daljnje propadanje repke naustrb njih onda su se kao i do sada "prekalkulisali".
Izgorit' ce i Safet ako treba u po Pariza kao i ove guzonje u savezu.
Ono da nam je svima ovo trebalo bas i nije.
Hoce li iko biti dobar da mi napise rezultat jer nemam snage upaliti TV kao ni pogledati na internetu isto.
-
obuzdan
#58603 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ima li negdje link za presicu?
-
Mirza007
#58604 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mada je Hadzic direktno kriv za prva dva gola, iskreno, ja covjeka ne krivim. Ni kriv ni duzan je:
a) u reprezentaciji
b) na lijevom beku
Ali ove izmjene na poluvremenu nisam skontao do kraja. Izvlaci Besica (bojim se da mu ovaj nije sta odbrusio u svlacionici) i to se vidi vec na prvom neometanom pasu naprijed kada je iskljucen Sunjic. Od tog momenta ne vrijedi vise komentirati jer su okolnosti (povrh svega sto se desilo do utakmice) stvarno izuzetno teske.
No najbolja mi je bravura sa Kvrzicem koji zapocinje nesto kao spic u vrlo neobicnoj formaciji a zavrsava nesto kao stoper (inace ne igra niti jednu od te dvije pozicije). Pa da smo i to vidjeli.
Obrazli covjek bi na izlasku s terena podnio ostavku.
a) u reprezentaciji
b) na lijevom beku
Ali ove izmjene na poluvremenu nisam skontao do kraja. Izvlaci Besica (bojim se da mu ovaj nije sta odbrusio u svlacionici) i to se vidi vec na prvom neometanom pasu naprijed kada je iskljucen Sunjic. Od tog momenta ne vrijedi vise komentirati jer su okolnosti (povrh svega sto se desilo do utakmice) stvarno izuzetno teske.
No najbolja mi je bravura sa Kvrzicem koji zapocinje nesto kao spic u vrlo neobicnoj formaciji a zavrsava nesto kao stoper (inace ne igra niti jednu od te dvije pozicije). Pa da smo i to vidjeli.
Obrazli covjek bi na izlasku s terena podnio ostavku.
-
Stargate Punk
#58605 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mislim da bi trebalo svima biti jasno sad da mi na EP ne možemo i umjesto da ga sad tjeramo sa klupe i uvaljujemo nekog drugog u Safetova go*na treba natjerati Safeta da ostane do kraju kvalifikacija i onda mu uvaliti otkaz.
Mislim da je ovo najrealnije jer kome god da sad daš posao ljudi bi od njega očekivali neka čuda a to nije moguće jer nam Izrael sad bježi 7 bodova i ima utakmicu manje a čisto sumnjam da možemo prestići Belgiju ili Vels.
Mislim da je ovo najrealnije jer kome god da sad daš posao ljudi bi od njega očekivali neka čuda a to nije moguće jer nam Izrael sad bježi 7 bodova i ima utakmicu manje a čisto sumnjam da možemo prestići Belgiju ili Vels.
- mushkile chibira
#58606 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hvala drug.Ciprol wrote:3-0, al' kako kaže komentator, malo je falilo da bude 0-2mushkile chibira wrote:Zao mi je sto sam bio u pravu ali mi je drago zbog ove reakcije BHF-a.
Fakat ako savez i on sam misle da ce se gledati daljnje propadanje repke naustrb njih onda su se kao i do sada "prekalkulisali".
Izgorit' ce i Safet ako treba u po Pariza kao i ove guzonje u savezu.
Ono da nam je svima ovo trebalo bas i nije.
Hoce li iko biti dobar da mi napise rezultat jer nemam snage upaliti TV kao ni pogledati na internetu isto.
- Ciprol
#58607 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
anyone?obuzdan wrote:Ima li negdje link za presicu?
- House
#58608 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vozdra teleća glavo
-
ccc1
#58609 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
eto sad ga branite jebo vas on
-
lakilaka
#58610 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
2 + 15 ( ostalo ) < 18 ( zacrtanih )
ovo je selektorova nejednacina koja vrijedi svaki mjesec 75.000 KM

ovo je selektorova nejednacina koja vrijedi svaki mjesec 75.000 KM
- jeza u ledja
#58611 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Safete ucini jednu postenu stvar bar za kraj i daj otkaz jos koliko veceras.
- AhmetShabo
#58612 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
fakat i ja sam ovo primijetio.Ne sjecam se da smo ikoga dobili, sve su utakmice lose prosleOldMayor wrote:jesmo li ikad pobjedili kad komentarise ovaj nesretnik...tacno je ograjso.
-
zetareticula
#58613 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dobro i ovi u studio BHTa sve rekose mislio sam da ce braniti blentu ali lijepo rekose sve 
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#58614 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I nafaku treba zaslužiti pošteno....svi marifetluci i bahatost mu se obijaju sad od glavu, a i nama preko njega
Begicu, na tebe je red, po hitnom postupku cim slete u Sarajevo samo ga preusmjeriti na prvi let za Pariz kuci
Begicu, na tebe je red, po hitnom postupku cim slete u Sarajevo samo ga preusmjeriti na prvi let za Pariz kuci
- Altair_SA
#58615 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bruka... idi teleca glavo, idi lopove i vodi ove tvoje nazovi igrace sa sobom.... Anel Hadzic, ovaj sto ga je teleca glava i dovela, kriv prakticno kod oba gola, kod prvog posebno
Sta nam smetljar lopovski napravi od reprezentacije, tuga
Teleca glava, slika i prilika nasih politicara, NAPOLJEEEEEE!!!!!
Ja bih samo bio sretan da su ga igraci ustvari donekle i bojkotovali, pa i Dzeko, ali ne vjerujem. Ovako, ono sto nam je napravio, tesko ce se ponovo dovesti u red. Postali smo ponovo repka koje se vise niko ne plasi i ulaze protiv nas prakticno kao protiv neke nizerazredne repke. Kako ponovo vratiti ugled i igrace na pravi kolosjek? Toga me najvise strah....
Uh sta nam lopov smetljarski napravi 
Sta nam smetljar lopovski napravi od reprezentacije, tuga
Teleca glava, slika i prilika nasih politicara, NAPOLJEEEEEE!!!!!
Ja bih samo bio sretan da su ga igraci ustvari donekle i bojkotovali, pa i Dzeko, ali ne vjerujem. Ovako, ono sto nam je napravio, tesko ce se ponovo dovesti u red. Postali smo ponovo repka koje se vise niko ne plasi i ulaze protiv nas prakticno kao protiv neke nizerazredne repke. Kako ponovo vratiti ugled i igrace na pravi kolosjek? Toga me najvise strah....
Last edited by Altair_SA on 16/11/2014 22:49, edited 1 time in total.
- Bilki
#58616 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nista jos nije gotovo, ima jos dosti bodova u igri 
- O'zone
- Globalni moderator
- mushkile chibira
#58618 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kako sad da idem spavati a trebam na put u 04:00.
Mene nema tamo do petka i ukoliko u zavisnosti od razvoja situacije eventualno propustim kakav "pohod" na savez biti ce mi iskreno zao.
Ovim ublehama (savezu i selektoru) definitivno ne treba dozvoliti njegov ostanak.
Treba izaci pred savez u bilo kojem broju i traziti njegov odlazak, to koga ce dovesti umjesto njega nek' oni kontaju (za to su i placeni svakako).
Kontam da bilo ko sa sve Bracom Vrbanjusom moze ako nista nastaviti ovaj negativni niz jer za isto Safet ne bi trebao biti placen ovako "masno".
Kad nadju "pravo ime" nek' izvole platiti covjeka i da gledamo u buducnost, ove kvale smo najvjerovatnije zijanili.
Ajd zivili vi svi meni puno godina, nadam se i da ova tema uskoro nece imati svoje svrhe pa moze u "soske".
Mene nema tamo do petka i ukoliko u zavisnosti od razvoja situacije eventualno propustim kakav "pohod" na savez biti ce mi iskreno zao.
Ovim ublehama (savezu i selektoru) definitivno ne treba dozvoliti njegov ostanak.
Treba izaci pred savez u bilo kojem broju i traziti njegov odlazak, to koga ce dovesti umjesto njega nek' oni kontaju (za to su i placeni svakako).
Kontam da bilo ko sa sve Bracom Vrbanjusom moze ako nista nastaviti ovaj negativni niz jer za isto Safet ne bi trebao biti placen ovako "masno".
Kad nadju "pravo ime" nek' izvole platiti covjeka i da gledamo u buducnost, ove kvale smo najvjerovatnije zijanili.
Ajd zivili vi svi meni puno godina, nadam se i da ova tema uskoro nece imati svoje svrhe pa moze u "soske".
- AhmetShabo
#58619 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neko je trazio tabelu? evo ova crvena boja malo da one slijepe probudi, zelena pored Izraela, welsa i kipra

-
Korisničkoime
#58620 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Lik nece dati otkaz nema sanse a ne vjerujem ni da ce ga Savez nogirati. Kako god ljudi naguzeni smo
- insaneinthebrain
#58621 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
odlazi papke, odlazi
-
zetareticula
#58622 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ubi covjek oko ovih brojeva 18, 18 18 181818181818181818181818181818181818181

- Ciprol
#58623 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ljudi, ništa se ne brinite, još 18 bodova je u igri.
-
FreakyStyley
#58624 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Evo izjave Safeta Sušića za BHT nakon utakmice:
http://safetsusic.blogspot.com/2014/11/safet-susi.html
http://safetsusic.blogspot.com/2014/11/safet-susi.html
- MOSALJOZE
#58625 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
limeni Hadzić je zadnji vezni,igrao lijevog beka,desnog beka pa štopera niti jedna prirodna pozicija.Nije briljirao,ali ipak...