Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
bh.tornjak

#58526 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

prljavi Hare wrote:Kolega....,knjiga izašla prije gotovo 3 mjeseca. :? Ja evo treći puta čitam,nezaboravno djelo! :-D
ne zamjeri kolega.....ali suze radosnice mi vid pomutile....

malo bi bilo kad bi svakodnevno po dvije-tri knjige izlazile...da narod ima sta da cita i
da se kulturno uzdize
dok u WC-u go*no za go*netom nize.... :mrgreen:

a i zima ce postovani kolega......valja sta i nalozit

ps.
cini mi se da me fata sihir... il to ja samo umisljam....previse uzbudjenja...
Acid25

#58527 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Billy The Pljuc wrote: Moram istaci da nikad nisam bio fan preCjednika ali kako vrijeme prolazi a branioci lika i djela ovdje neumorno iznose istinu primjetih da pomalo pocinjem otvarati oci i pri pogledu na preCjednikovu sliku cisto pocinjem osjecati nekakvu toplinu oko srca. Da li je moguce da sam ja sve ove godine zivio u zabludi? Molim vas pomognite mi i urazumite me, zelim da konacno spoznam istinu, nije moguce da su me lagali sve ove godine, help...
Guardian će ti pokazati put!
Image
mO k3

#58528 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

bh.tornjak wrote:
prljavi Hare wrote:Kolega....,knjiga izašla prije gotovo 3 mjeseca. :? Ja evo treći puta čitam,nezaboravno djelo! :-D

malo bi bilo kad bi svakodnevno po dvije-tri knjige izlazile...da narod ima sta da cita i
da se kulturno uzdize

ps.
:lol:
ja ne idem na poso nego citam knjigu svaki dan iznova....
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#58529 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by japin_mutapi »

OPREZ

Upozorenje svim poštenim Šumnjacima i Šumnjankama.
Neprijatelj ne spava.
Agda vri.

Image
bh.tornjak

#58530 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

mO k3 wrote:
bh.tornjak wrote:

da se kulturno uzdize

ps.
ja ne idem na poso nego citam knjigu svaki dan iznova....
tako je kolega.....citanje je farz....a posao sunnet....

Ikre bismi rabike
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#58531 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

Sve što Erdogan može čuvati u BiH je imovina Izetbegovića
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guardian je kralj!

poderaće i naredne izbore ko pićić samo što otvoreno kaže što svi misle
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#58532 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

JoseMujica wrote:

Guardian je kralj!

Lijepo sam ja rekao...Guardian i njegova stranka uzimaju oko 50% ukupnih glasova,a ako mene angažuje da mu vodim kampanju za skromnu
naknadu,hladno uzima preko 55%. 8-)

Mada nije teško poentirati preko Bakira,onakvog glupana majka dva puta ne rađa. :lol: :lol: :lol:
prljavi Hare

#58533 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

AKCIJA TERORISTA IZ SAVEZA ZA ISLAMIZACIJU! :mrgreen:

U novom dijelu UKC ponovo lavori :?

Kiša koja pada posljednjih dana očito je "zadala" muke menadžmentu Univerzitetsko-kliničkog centra u Banjaluci gdje su jutros ponovo u novotsagrađenom i modernom južnom krilu nasred hola postavljeni lavori, u koje se skuplja kišnica jer krov prokišnjava.

Vijesti Republika Srpska Utorak, 24.10.2017. | 09:23

Fotografija, koja je jutros dospjela do BN-a, demantuje savršenost novosagrađenog objekta koji je s prvim većim kišama pokazao svoju
nedovršenot i loš kvalitet gradnje.

Ovo svakako ide u prilog onima koji sumnjaju da je obnova UKC u Banjaluci urađena po svim standardima i da je, kako se pojedinci tvrdili,
ugrađivan jeftin materijal koji nije izdržao ni malo veće kiše. :lol: :lol: :lol:

Image

U obnovu Južnog krila utrošeno je oko 80 miliona KM i jutrošnje slike pokazuju da su dijelovi Unverzitetsko kliničkog centra ušminkani i da
nije baš sve kako izgleda.
Ubačeni špijuni tzv Saveza za promjene tokom radova na novom krilu kliničkog centra u Banja Luci namjerno su ugrađivali najjeftinije
materijale,samo kako bi oljagali mega investicione projekte koje ostvaruju prave patriote na čelu s Guardianom. :mrgreen:

Diverziju su naredili lično Govedarica i Čavić a sve je finansirao Soroš i njegov šegrt Hojt Lee. :mrgreen:

Diverzija i sabotaža imaju i svoje kodno ime,"Ljaga 2017". :run: Šta reći više,KPZ Foča plače za ovim izdajnicima! :)
sinuhe

#58534 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sinuhe »

Bakir ga upisao u Turke ali SDA-Hare ce o Lemiju.
hhaarree

#58535 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hhaarree »

prljavi Hare wrote:AKCIJA TERORISTA IZ SAVEZA ZA ISLAMIZACIJU! :mrgreen:

Kiša koja pada posljednjih dana očito je "zadala" muke menadžmentu Univerzitetsko-kliničkog centra u Banjaluci gdje su jutros ponovo u novotsagrađenom i modernom južnom krilu nasred hola postavljeni lavori, u koje se skuplja kišnica jer krov prokišnjava.

Fotografija, koja je jutros dospjela do BN-a, demantuje savršenost novosagrađenog objekta koji je s prvim većim kišama pokazao svoju

Ovo svakako ide u prilog onima koji sumnjaju da je obnova UKC u Banjaluci urađena po svim standardima i da je, kako se pojedinci tvrdili,
ugrađivan jeftin materijal koji nije izdržao ni malo veće kiše. :lol: :lol: :lol:

Image

U obnovu Južnog krila utrošeno je oko 80 miliona KM i jutrošnje slike pokazuju da su dijelovi Unverzitetsko kliničkog centra ušminkani i da
Ubačeni špijuni tzv Saveza za promjene tokom radova na novom krilu kliničkog centra u Banja Luci namjerno su ugrađivali najjeftinije
materijale,samo kako bi oljagali mega investicione projekte koje ostvaruju prave patriote na čelu s Guardianom. :mrgreen:

Diverziju su naredili lično Govedarica i Čavić a sve je finansirao Soroš i njegov šegrt Hojt Lee. :mrgreen:

Diverzija i sabotaža imaju i svoje kodno ime,"Ljaga 2017". :run: Šta reći više,KPZ Foča plače za ovim izdajnicima! :)
ovo je diverzija onog tzv doktora iz zvornika. Vidjen je sa busilicom i paketom borera kako hoda po krovu novog, velelepnog juznog krila od 80 miliona maraka. On je inace u kontaktu sa Sorosem i zamolio ga je da haarpom baci kisu na banja luku koja je naravno naisla na rucno izbusen krov i sad se svaljuje na preCednika da je sumnjivo utrosio 80 miliona
prljavi Hare

#58536 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

sinuhe wrote:Bakir ga upisao u Turke ali SDA-Hare ce o Lemiju.
Trudim se kolega da ti uhvatim ovu misao ali ne ide lako... :o Hajmo 'vako...Bakir po ustavu ima pravo kako god hoće na popisu da se izjasni,
pa tako na popisima imamo džedaje,eskime,klingonce itd.Tako ni Bakiru niko ne može zabraniti da se osjeća Turčinom a obzirom da se
porodica u BiH dovukla iz pašaluka,onda sve to ima i logike.Ja ni s njim,a pogotovo s Turcima ništa zajedničkog nemam.Osim činjenice da
se moram stiditi nakon njegovih lupetanja jer vele da je to "izjavio bošnjački član predsjedništva" a duplo se moram stiditi nakon što pokuša
obrazložiti šta je mislio reći. :lol: :lol: :lol:

Tako da je Guardian 100% u pravu! :kiss: Sve što Izetbegovići privatno posjeduju,pravac advokat ili notar i sve lijepo neka prepišu na
Erdogana.Cijenim da to nije malo,tako da će i Erdogan biti sit i Turci na broju. :lol: :lol: :lol:
hizo ramidovic

#58537 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hizo ramidovic »

prljavi Hare wrote:

Image

uz ovu sliku ide veliki hit "hej, lavori" koji peva nasa muzicka zvezda esref kobilic-esho...
jao_situacije

#58538 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

prljavi Hare wrote:AKCIJA TERORISTA IZ SAVEZA ZA ISLAMIZACIJU! :mrgreen:

Image

u kpz foči neće moći bušiti krov i potkopavati temelje :thumbup:
jao_situacije

#58539 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

prljavi Hare wrote:
JoseMujica wrote:

Guardian je kralj!

Lijepo sam ja rekao...Guardian i njegova stranka uzimaju oko 50% ukupnih glasova,a ako mene angažuje da mu vodim kampanju za skromnu

Mada nije teško poentirati preko Bakira,onakvog glupana majka dva puta ne rađa. :lol: :lol: :lol:

Image
hhaarree

#58540 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hhaarree »

Zelim da zivim u republic of forest, kako divno, svjeze, zeleno i futuristicki zvuci to ime
skupljac_zeljeza

#58541 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Gdje se prijavljuje da mu lijepim ove plakate za džabe i ako ima koja paleta onih jumbo?
prljavi Hare

#58542 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

ČUVA BOG GUARDIANA SVOG!! :lol: :lol: :lol:

Patrijarh Irinej pozvao na očuvanje aktuelne vlasti u Srpskoj :mrgreen:
Njagova svetost patrijarh srpski Irinej poručio je danas građanima Republike Srpske da budu složni i čuvaju Srpsku jer je to jedini način da
srpski narod opstane.

Vijesti Republika Srpska Utorak, 24.10.2017. | 20:28

Image
Poruka Svevišnjeg Savezu za prenos nadležnosti!!! :mrgreen:

"Poručio bih našoj braći u Republici Srpskoj - čuvajte Republiku Srpsku i onoga koji je danas vodi i predstavlja narod Srpske. :lol: :lol: :lol: To je jedini način da opstanemo. Bez toga, nije nam sigurna budućnost. Samo u slozi i zajednici nam je sigurno da opstanemo", rekao je patrijarh Irinej.
Šta na ovo kažu kadaifaši iz opozicije? :-D Nebesa su uz Guardiana,a ni narod ne možeš prevariti!!! :kiss:
Tomahawk11
Globalni moderator

#58543 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

prljavi Hare wrote:
JoseMujica wrote:

Guardian je kralj!

PreCjednik je zakucavao preko Jordana, a da ne položi preko Baketa :mrgreen:
Acid25

#58544 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

MLADEN BOSIĆ: „Mene je sramota kada slušam Milorada Dodika“
"Mene je sramota kada slušam predsjednika Republike Srpske kada izgovara takve neistine, očigledne laži. To nije prvi put. Kada su prije godinu bili protesti opozicije u Banjaluci, onda je propagandna mašina napravila galamu kako nas finansira Soroš i da mi rušimo RS.
Image
prljavi Hare

#58545 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Guardian ponovo kao gosta zvao Matu Đakovića u svoju emisiju "Telering"! :? Jebo više Matu Guardiane,daj nam kakvog novog gosta. :lol: :lol: :lol:
Додик за РТРС: Српска једина самоодржива, БиХ ће се распасти 8-)

Република Српска је самоодржива, а БиХ ће се распасти, јер је то креација која не може да успије, поручио је предсједник Милорад Додик гостујући у нашој емисији Телеринг. Опозиција, каже, издаје српске националне интересе на бх. нивоу. Ипак, Српска је економски стабилна. Смањена је незапосленост и забиљежен раст пореских прихода, рекао је Додик. :kiss:

Image
Zovneš ovog Matu ko' čovjeka da gostuje,a on ko kakav mulac samo šuti.Sve Guardian sam mora... :lol: :lol: :lol:

БиХ би могла да функционише ако би се придржавала Дејтона, али је пракса потпуно другачија, поручио је предсједник Додик. Спрега међународних представника и политичког Сарајева, највише СДА, учињена је да би се ојачао унитаризам.Од БиХ направљен је монструм :mrgreen: , каже Додик.

Image
Tzv BiH,viđena očima umjetnika. :mrgreen:
arzuhal

#58546 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

ovo_malo_duse

#58547 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ovo_malo_duse »

Monolog u C duru....Stani "kaze" da zavrsim, a Mate nije progovorio 30 sec u 60 minuta :izet:
Milorada za dozivotnog precednika pa ko duze pozivi on ili sumska...
Nije ih niko ovako satrao od vremena 5 korpusa...
Acid25

#58548 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Image
problemnatravunu

#58549 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

prljavi Hare wrote:Guardian ponovo kao gosta zvao Matu Đakovića u svoju emisiju "Telering"! :? Jebo više Matu Guardiane,daj nam kakvog novog gosta. :lol: :lol: :lol:

Image
Zovneš ovog Matu ko' čovjeka da gostuje,a on ko kakav mulac samo šuti.Sve Guardian sam mora... :lol: :lol: :lol:
Hare, KRALJU, ŠAHU!!!!!
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
:pisnuo: :pisnuo:
:pisnuo:
Tomahawk11
Globalni moderator

#58550 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Republika Srpska je "vojno neutralan" entitet koji na svojoj teritoriji ima bazu NATO-a :nevjerujem: :|

Image

Bušenje guma, je li? Vidjećemo to još :twisted: :mrgreen:

Evo i update...

Dodik: Stanovnici Srbije misle da je Bakir Izetbegović država BiH, to je pogrešno :twisted: :oops:
"Mi imamo ozbiljan problem da objasnimo javnosti recimo u Srbiji da Bakir Izetbegović nije BiH, već samo jedna trećina BiH. Politička Srbija to razumije, ali opća javnost u Srbiji misli da je Bakir Izetbegović BiH. Naravno da nije :lol: :lol: ", rekao je Dodik dodajući kako Izetbegović zloupotrebljava tu činjenicu
.
Požalio se i kako ga je novinarka američkog New York Timesa pitala šta Rusija radi na ovim prostorima. Odgovorio joj je da je pokušao naći komandu ruske vojske u BiH i da je pitao ljude znaju li šta o tome, ali da komandu nikada nije našao. :mrgreen:

"Ali sam zalutao i udario u komandu NATO-a koja postoji u BiH :lol: :lol: . O čemu vi pričate? U BiH postoji komanda NATO-a za BiH, a ne komanda ruske vojske. Mi se stalno optužujemo za neko očijukanje s Rusijom", kazao je Dodik.

I ta američka novinarka.....da jede govna....našla PreCjednika maltretirati...pa čovjek dokazujući da nema nikakve rukse komande, zaluto preko Igmana i umalo nije upao u onu arapsku ujdurmu na Trebeviću :-)
Podero je i cipele i pantalone preko nekog trnja, ali je vrijedilo :thumbup:

Image
Locked