Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
arzuhal

#58501 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

http://ba.n1info.com/a222087/Vijesti/Vi ... oguce.html

''Imamo Kim Jong una, modifikacija balkanskog tipa. Čovjek koji je na čelu RS i na čelu vladajuće stranke - Milorad Dodik. U svom emotivnom pokazivanju te brige za srpski narod, on je rekao da je tamo vidio šeficu OHR-a u Banjaluci i da se jedva suzdržao da ne izda nalog za njeno hapšenje. Po zakonu samo sudija na prijedlog tužioca može izdati nalog za hapšenje. To ne može predsjednik Republike da radi, to je nemoguće'', rekao je Dragan Čavić.

Pajz Dragančeta što se provaljiva: komda je Dodika i većinu Srba u RS-u briga jel šta po zakonu ili nije :pisnuo:
skupljac_zeljeza

#58502 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

oakville

#58503 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by oakville »

arzuhal wrote:http://ba.n1info.com/a222087/Vijesti/Vi ... oguce.html

''Imamo Kim Jong una, modifikacija balkanskog tipa. Čovjek koji je na čelu RS i na čelu vladajuće stranke - Milorad Dodik. U svom emotivnom pokazivanju te brige za srpski narod, on je rekao da je tamo vidio šeficu OHR-a u Banjaluci i da se jedva suzdržao da ne izda nalog za njeno hapšenje. Po zakonu samo sudija na prijedlog tužioca može izdati nalog za hapšenje. To ne može predsjednik Republike da radi, to je nemoguće'', rekao je Dragan Čavić.

Pajz Dragančeta što se provaljiva: komda je Dodika i većinu Srba u RS-u briga jel šta po zakonu ili nije :pisnuo:
A šta ima hapsiti nekakvu predstavnicu OHR-a u Banja Luci radi "podrške opoziciji" (isti četnici ko i Dodik)? To je kao kad bi uhapsio beskućnika radi višemilionske utaje PDV-a :mrgreen: OHR ima moći i sredstava za provođenje svojih odluka koliko i savjetodavni odbor udruženja penzionera "Zlatni dani" iz Mrduše Donje.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#58504 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Čuj to ovog budalaša?Guardian ne može hapsiti?Veli to je nemoguće... :-) :-) :-) A moguće je da on uzme 5 miliona od Soroša i svaki dan
udara po svih 5 svetih stubova šumske,valjda po jedan milion za svaki uništeni stub... :roll: :mrgreen:

Ne mješajmo babe i žabe,to što je Guardian vojno neutralan ne znači da ne može hapsiti.Hapšenje je pitanje unutrašnjih poslova a vojna
neutralnost pripada vanjskim poslovima. :-D
BiH me ne zanima volim RS i Srbiju :mrgreen:

"Moja zemlja i država je Republika Srpska, Bosna i Hercegovina me ne zanima. Volim Srpsku i volim Srbiju a BiH je moranje", kaže predsednik Srpske Milorad Dodik, komentarišući tvrdnju člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića kako je njegov otac Alija Izetbegović pre smrti turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu ostavio "u amanet" brigu za BiH.
Ne bih se mogao zakleti ali čini mi se da je Guardian već nešto slično izjavljivao u prošlosti.Ako nije,halali Guardiane! :lol: :lol: :lol:
mO k3

#58505 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Državetina !!!!
:mrgreen:
Daj im 16 ruku iz pederacije za povećanje akciza

Jebo sve svoj svaki iz pederacije koji podrži povećanje akciza dok je Mile na vlasti
moa

#58506 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

mO k3 wrote:Državetina !!!!

Jebo sve svoj svaki iz pederacije koji podrži povećanje akciza dok je Mile na vlasti
Nemoj biti lud, ovo je prilika da ga se kupi, ako BiH stranke budu znale ovo im je kako bi se moglo reci ko kec na desetku.
Acid25

#58507 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

moa wrote:
mO k3 wrote:Državetina !!!!

Nemoj biti lud, ovo je prilika da ga se kupi, ako BiH stranke budu znale ovo im je kako bi se moglo reci ko kec na desetku.
Alo bre! Pa gdje ćeš Guardiana kupiti? :lol: Ne prodaje se Mile kao pišljivi domaći izdajnici aka soroševci. Guardianu ne trebaju glupe akcize.
Guardian ima samo jedan cilj, a to je nezavisna šumska i uništenje "veštačke tvorevine" tzv. BiH!
Odustajanje nije opcija!
Image
problemnatravunu

#58508 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

GandalfSivi wrote:
archi_a wrote:[quote]Španija suspenduje vladu Katalonije: Uklanjaju se regionalni lideri, vlast preuzima vlada u Madridu.

:cry: ma daaaaaj, jel moguće?!?
Ne'š vako, valjda!?!
Šta kažu forest-ovci i u ze pe-ovci: "mi smo sledeći!!!"
Ne'š valjda, vako!?! :lol:
Kakav pokvaren komentar. Kako ces staviti PreCjenika u istu recenicu sa ovim amaterima?[/quote]
DokleM vise ova anarhija po tzv Evropskoj uniji???
Guardijan da odma' NAREDI Narodnoj skupstini eresa da pod hitno raspise referendum u eresu , da gradjani te slobodarske tvorevine mogu da dadnu svoje obavezujuce misljenje o ovima što hoce da se otcepe od Španjolske
mayab

#58509 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Image
Maraschino

#58510 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Kad porastem hocu i ja da bidnem preCednik. :oops:
moa

#58511 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

23.10.2017. / 10:02h BiH - Očekuju i otkaze Radnici Željeznica RS koji su štrajkovali kažnjeni drastično smanjenom platom
DonieBrasco

#58512 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DonieBrasco »

Tomahawk11
Globalni moderator

#58513 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

DonieBrasco wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/tuzilas ... /171023085

Da li je ovo moguce. :lol:
Šta je li moguće?!
Konačno jedna pravedna odluka ovog suda :thumbup:

Naime - NE IZAZIVA MRŽNJU, jer kako može da izaziva mržnju neko ko je svoju državetinu proglasio - neutralnom 8-)
Smiješi se i Nobelova nagrada za neutral....ovaj, mir :mrgreen:
Gandi i kompanija su male mace za PreCjednika i njegove mirnodopske osjećaje.

Ovih dana se planira i snimanje The Peacemaker, ali po istinitoj priči, onoj PreCjednikovoj.
Ništa je ono američko sranje što snimiše....nekakav Marcel glumi Dušana :mrgreen:
arzuhal

#58514 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Da je imalo pravde i profesionalnosti u pravosuđu na nivou nametnutih zajedničkih institucija, Tužilaštvo BiH bi pokrenulo istragu i formiralo tužbu protiv tih raznoraznih muslimanskih udruženja žrtava tzv. genocida i nekakvih majki koji malo-malo pa svojim tzv. izjavama nanose duševnu bol Predsjedniku...
hhaarree

#58515 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hhaarree »

Konacno je tuzilastvo u tzv. Sarajevu skontalo da je preCednik a priori nevin i cist ko suza. Jos jedna recka za gVardijana :oops:
prljavi Hare

#58516 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Opet onaj Japanac.... :-) :-) :-)
Hoyt Yee: Zemlje koje žele u EU da ne balansiraju :?

Visoki zvaničnik State departmenta Hoyt Brian Yee izjavio je danas u Beogradu da zemlje koje žele članstvo u EU moraju jasno to da pokažu,
a ne da balansiraju između dvije strane, i dodao da su SAD partner Srbiji na putu ka Uniji.

"Zemlje koje žele da uđu u EU moraju jasno da pokažu tu odluku. Ne možete sjediti na dvije stolice, naročito ako su tako daleko",rekao je Yee na 17. Srpskom ekonomskom samitu koji je počeo danas u beogradskom hotelu Metropol.

Zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara izjavio je da države treba da se opredjele za stranu ma koliko to bilo teško.

Rekao je da Srbija ima mnogo prijatelja i podrške u SAD-u, naročito kada su u pitanju eurointegracije.

"Bitno je fokusirati se jer se mnogo toga dešava u Srbiji i na Balkanu. Važno je fokusirati se na želje građana i na glavne probleme", naveo je Yee.

Na pitanje da li će SAD pomoći dijalogu Beograda i Prištine, Yee je rekao da je njegova država od samog početka uključena, i da nije tajna da
učestvuje u tom procesu kojim rukovodi EU.

Govoreći o situaciji na Zapadnom Balkanu, rekao je da SAD žele da te zemlje budu stabilne kako kasnije ne bi predstavljale problem.

"Još postoji rizik od konflikta dokle god postoje neriješeni sporovi. Ipak, opšti trend po pitanju mira i stabilnosti je pozitivan", dodao je američki zvaničnik.
Ovo je bilo na račun lidera regiona sa Pussylipsom na čelu ali sigurno se tiče i šumske,kao i našeg Guardiana.Guardian bi morao trknuti i objasniti
uživo ovom Kinezu koncept vojne neutralnosti,isto onako kako je onomad američkom ambasadoru objasnio koncept nepovredivosti crkve. :mrgreen:

O ovom se vrlo malo zna i obavijeno je velom tajne ali ima indicija da je Guardian prošarao šamarima američkog ambasadora koji je srao
oko crkve.Vrijeme je da se i Lee-ju objasne neke stvari... :izet: (valjda ne zna kung fu taj Lee :mrgreen: )
Billy The Pljuc

#58517 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Billy The Pljuc »

E fakat sta se desava sa preCjednikom, jbga citam da je nekakva pisma slao sudijama u Srbiji, nesto kako mogu samo srbe osudjivati za izmisljene ratne zlocine. Jel to voljeni preCjednik poceo gubiti doticaj sa stvarnoscu ili to kod njega traje vec dugo vremena samo ja nisam primjetio? Moram istaci da nikad nisam bio fan preCjednika ali kako vrijeme prolazi a branioci lika i djela ovdje neumorno iznose istinu primjetih da pomalo pocinjem otvarati oci i pri pogledu na preCjednikovu sliku cisto pocinjem osjecati nekakvu toplinu oko srca. Da li je moguce da sam ja sve ove godine zivio u zabludi? Molim vas pomognite mi i urazumite me, zelim da konacno spoznam istinu, nije moguce da su me lagali sve ove godine, help...
skupljac_zeljeza

#58518 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

hhaarree wrote:Konacno je tuzilastvo u tzv. Sarajevu skontalo da je preCednik a priori nevin i cist ko suza. Jos jedna recka za gVardijana :oops:
Image
bh.tornjak

#58519 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

Billy The Pljuc wrote:E fakat sta se desava sa preCjednikom, jbga citam da je nekakva pisma slao sudijama u Srbiji, nesto kako mogu samo srbe osudjivati za izmisljene ratne zlocine. Jel to voljeni preCjednik poceo gubiti doticaj sa stvarnoscu ili to kod njega traje vec dugo vremena samo ja nisam primjetio? Moram istaci da nikad nisam bio fan preCjednika ali kako vrijeme prolazi a branioci lika i djela ovdje neumorno iznose istinu primjetih da pomalo pocinjem otvarati oci i pri pogledu na preCjednikovu sliku cisto pocinjem osjecati nekakvu toplinu oko srca. Da li je moguce da sam ja sve ove godine zivio u zabludi? Molim vas pomognite mi i urazumite me, zelim da konacno spoznam istinu, nije moguce da su me lagali sve ove godine, help...
znaci i tebe je sihir popustio.....
tri puta "gVardijane nas" na krunicu da "proucis" i tvoji mladalacki grijesi su ti oprosteni...

kad cujem i vidim ovakve iskrene pokanjike suze mi niz lice poteku....i sad dok ovo pisem vec treci put cijedim peskir....a suze radosnice i dalje teku......
O, Boze....cuvaj nam gVardijana
prljavi Hare

#58520 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

I ja sam ganut....,dirnut.... :sad: :-?
bh.tornjak

#58521 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

jos jedno knjizevno djelo o nasem gVardijanu....
kandidat za Nobelovu nagradu za knjizevnost...

Image
prljavi Hare

#58522 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Kolega....,knjiga izašla prije gotovo 3 mjeseca. :? Ja evo treći puta čitam,nezaboravno djelo! :-D
jao_situacije

#58523 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

prljavi Hare wrote:Opet onaj Japanac.... :-) :-) :-)
Hoyt Yee: Zemlje koje žele u EU da ne balansiraju :?

Visoki zvaničnik State departmenta Hoyt Brian Yee izjavio je danas u Beogradu da zemlje koje žele članstvo u EU moraju jasno to da pokažu,
a ne da balansiraju između dvije strane, i dodao da su SAD partner Srbiji na putu ka Uniji.

"Zemlje koje žele da uđu u EU moraju jasno da pokažu tu odluku. Ne možete sjediti na dvije stolice, naročito ako su tako daleko",rekao je Yee na 17. Srpskom ekonomskom samitu koji je počeo danas u beogradskom hotelu Metropol.

Zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara izjavio je da države treba da se opredjele za stranu ma koliko to bilo teško.

Rekao je da Srbija ima mnogo prijatelja i podrške u SAD-u, naročito kada su u pitanju eurointegracije.

"Bitno je fokusirati se jer se mnogo toga dešava u Srbiji i na Balkanu. Važno je fokusirati se na želje građana i na glavne probleme", naveo je Yee.

Na pitanje da li će SAD pomoći dijalogu Beograda i Prištine, Yee je rekao da je njegova država od samog početka uključena, i da nije tajna da
učestvuje u tom procesu kojim rukovodi EU.

Govoreći o situaciji na Zapadnom Balkanu, rekao je da SAD žele da te zemlje budu stabilne kako kasnije ne bi predstavljale problem.

"Još postoji rizik od konflikta dokle god postoje neriješeni sporovi. Ipak, opšti trend po pitanju mira i stabilnosti je pozitivan", dodao je američki zvaničnik.
Ovo je bilo na račun lidera regiona sa Pussylipsom na čelu ali sigurno se tiče i šumske,kao i našeg Guardiana.Guardian bi morao trknuti i objasniti
uživo ovom Kinezu koncept vojne neutralnosti,isto onako kako je onomad američkom ambasadoru objasnio koncept nepovredivosti crkve. :mrgreen:

O ovom se vrlo malo zna i obavijeno je velom tajne ali ima indicija da je Guardian prošarao šamarima američkog ambasadora koji je srao
oko crkve.Vrijeme je da se i Lee-ju objasne neke stvari... :izet: (valjda ne zna kung fu taj Lee :mrgreen: )
jel ovo taj kung fu ?

bolje je tom japancu da ne izaziva guardiana

guardian jeste pacifista ali ako ga bude izazivao guardian ne može odgovarati za svoje postupke..
bh.tornjak

#58524 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

naseg voljenog precednika danas pravo krenulo....
-poslije objavljene nove knjige (u kojoj za dolazeca pokoljenja stoje upisane velike mudrosti i sr***.....ups.....govori...)
-poslije dolaska tobe i novih pristalica (pokajnika)

svecano s velikom radoscu javljam da su i tzv.Tuzitelji tzv.Tuziteljstva tzv. Bosne i trz. Hercegovine uz nesebicno zalaganje specijalnog odjeljenja za antisihir...i borbu protiv zla dzinna i jos goreg sejtana....konacno oslobodjeni djelovanja teheranskih,baklava,hurmasica, tufahija ...i "naucene" agde...

Tužilaštvo BiH odbacilo je prijavu koju su protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika podnijeli "Udruženje žrtava i svjedoka genocida" i "Udruženje Pokreta Majke enklave Srebrenica i Žepa" zbog "izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora ili netrpeljivosti".

drecim i Boga molim da i dolazeca administracija u sto kracem roku bude oslobodjena pa da Trump dodje precedniku u posjetu kad ovaj bude peko rakiju...
jao_situacije

#58525 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

prljavi Hare wrote:Kolega....,knjiga izašla prije gotovo 3 mjeseca. :? Ja evo treći puta čitam,nezaboravno djelo! :-D
kolega ja mislim da treba napraviti naučno-filozofsku analizu ovog kolosalnog djela, u par tomova
i smijeniti pa uhapsiti ministra obrazovanja šumske, ako ovo djelo nije uvršteno u spiskove lektira u šumskoj
Locked