FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
It_is_a_Leclerc

#5851 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

karanana wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Marjan Mijajlović je čovjek koji je na činjenici da govori ekavicom stekao populanrost među neobrazovanim, primitivnim bh. pukom kojem je to što neki Marjan govori "Lepi, bravo lepi. Odlično. Ajmo sada. Ajmo. To Aligatore!", neki dokaz o njegovom patriotizmu, ili šta već.

To što je lik dokazani varalica, nije ovdje tema. Tema je to što je on dosadan, lupeta gluposti i siluje mikrofon. Po meni, čak i Boris "vratnica" nije toliko loš, u usporedbi s njim.
Jesi ono na ovoj temi prije nekoliko mjeseci nesto slicno napisao vezano za njegovu ekavicu i nacionalnost sto nije dobro tada proslo ni kod marjanovih mrzitelja na ovoj temi, bilo je vrlo ruzno napisano i uvredljivo....cini mi se da si i ti to skontao nakon kritika. sta si ono tada napisao?
Ne znam. Podsjeti me. No, to jeste moj stav. Da Kemal Ahmetović viče : "Pozdrav Avdi Koljenoviću i mojoj ljubavi u Bihaću. Kako si ljubavi ? Šta ima ? Ja evo radim, pa još smo malo u Brazilu", ja mislim da bi zapalili Sivi dom, ali kad to uradi Marjan onda je to veliki patriota, ono, kani suzo.
It_is_a_Leclerc

#5852 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

luckylaka wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Marjan Mijajlović je čovjek koji je na činjenici da govori ekavicom stekao populanrost među neobrazovanim, primitivnim bh. pukom kojem je to što neki Marjan govori "Lepi, bravo lepi. Odlično. Ajmo sada. Ajmo. To Aligatore!", neki dokaz o njegovom patriotizmu, ili šta već.

To što je lik dokazani varalica, nije ovdje tema. Tema je to što je on dosadan, lupeta gluposti i siluje mikrofon. Po meni, čak i Boris "vratnica" nije toliko loš, u usporedbi s njim.
Vjerovatno ovom logikom tj.ekavicom i Ganic,Jovan Divjak isl.su stkli popularnost zbog svoje ekavice.Kakvo raznisljanje jebo te :-) :-) Da Bog sacuva
Usporediš Divjaka i Marjana. Generala, ratnog heroja i netalentovanog sportskog komentatora. Baš, da Bog sačuva :? :shock:

Uglavnom, moje mišljenje je isto. Da Marjan nije Marjan, niko ga živ ne bi doživio.
luckylaka

#5853 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

It_is_a_Leclerc wrote:
luckylaka wrote:

Vjerovatno ovom logikom tj.ekavicom i Ganic,Jovan Divjak isl.su stkli popularnost zbog svoje ekavice.Kakvo raznisljanje jebo te :-) :-) Da Bog sacuva
Usporediš Divjaka i Marjana. Generala, ratnog heroja i netalentovanog sportskog komentatora. Baš, da Bog sačuva :? :shock:

Uglavnom, moje mišljenje je isto. Da Marjan nije Marjan, niko ga živ ne bi doživio.
Ne uporedjujem naprotiv ti ih svrstavas u isti kos samo zbog njihove ,,ekevice,,Sta je sledece.I naravno kad pijana mrcina iz ,,sivog doma,,izvjestava onda je to valjda normalno
karanana

#5854 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Ma nesto je bilo i jace od ekavice....tipa srbin je, nema sanse da voli bih....tako je nesto pisalo
cenecimoveocino

#5855 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by cenecimoveocino »

Romanista 101% wrote:
chelo wrote:Ja stvarno ne mogu da shvatim S.H. i ovaj njegov novi pristup poslu, koji ne nalikuje uopste liku i djelu jednog zrelog novinara profesionalno zacetog u "onom" sistemu.
Prvo sto mu se kompletna ekipa novinara vrlo lesinarski ophodi prema vinovnicima desavanja, isisavajuci najsitnije detalje i radi najdublje psiholosko raskopavanje po traumatiziranim zrtvama i njihovim porodicama, a sve u cilju dobijanja nekakve kvazi-informacije koje me kao gledaoca uopste ne interesuju. Dovoljna mi je spoznaja o tragediji koja se desila. Zasto da gledam i slusam intimne detalje iz emotivnog haosa tih srodnika koji moraju da skrnave svoje dostojanstvo za nekoga koje tu dosao zbog zarade, i da pricaju s knedlom u grlu pred kamerama. Kao da mi treba FACE TV da mi probudi svijest o necemu i docara velicinu problema. Podcijenju nam inteligenciju na nacin kako to rade i ove stranke niskih strasti. Postali su televizija niskih strasti, lake probavljivosti za siroke mase i predirektnih poruka.
Poslije nesrece pitaju rudara u krevetu i zavojima jel ga strah uci u jamu inace. Strah me je pogledati u ona vrata korodirana koja vode u tu jamu i dovoljno mi je, i svi znamo koju muku muce u tim tminama i bez FACE-ovog prosvijetljenja. Sa svojim kamerama bez obzira na nedacu upadaju po kucama i bolnickim sobama i pitaju djecu, uplakane domacice i kojekakav poluobrazovan svijet koji nema snage da ignorise kameru i nekulturne novinare, sujetne performere koji uzivaju u senzaciji i fokusu na sebe i onda se svim silama trude da prave dramu jos vecom.

Drugi osvrt je ubacivanje pjesme sa dionicom teksta gdje se spominje "Raspotocje" a u podlozi montirane slike uplakanih ljudi koji se bacaju od spoznaje sta se desilo nesretnoj petorici. Nemam rijeci. Ti montazeri su povukli od svog sefa jednu doktrinu sadistickog nacina video montiranja apsurdnog sto smo imali priliku vidjeti devedestih kada su Seal i Michael Jackson u svoje spotove ubacivali kadrove nasilnih i krvavih scena, sa iznimkom - to je tada radjeno da se zamucenim zapadnjackim glavama, uglavnom mladim i neobavjestenim sljedbenicima POP kulture i industrije koji nisu znali kako se atlas okrene - ukaze na probleme i konfliktnost modernog drustva, Evrope, istoka, Afrike i nakon pada berlinskog zida itd itd. Sta je pobogu poenta FACE-ove pjesme?

Trece - ti novinari... Stvarno kako su ta djeca napumpana gardom i stavom, ne da se gledat. Kakvu pedagosku akademiju prolaze tamo, i na cemu grade samopouzdanje? Koliko samo arogancije, komentara, svojatanja, ego tripova, karina.

Jedva cekam da se zakljucaju za podrucje BiH ili barem udju u premium paket kablovskih operatera. Korektno od mene - uspjeh im zelim.
:thumbup:

ja sam samo ocekivao da onaj klovn Marjan izleti iz rudnika urlajuci gdje ste misevi, gdje ste aligatori...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
It_is_a_Leclerc

#5856 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

karanana wrote:Ma nesto je bilo i jace od ekavice....tipa srbin je, nema sanse da voli bih....tako je nesto pisalo
To si izmislio.
BHF_Manijak

#5857 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

Uvijek cu ponovoti - Marjan sa SportKluba i Marjan sa Hayata/Face su dvije razlicite licnosti. Marjan je na SportKlubu bio pravi komentator, pun znanja, strucnosti, a i morao je raditi profesionalno zbog same ozbiljnosti televizije. Medjutim kako ga je njegov "duhovni vodja" uzeo pod svoje, napravio je cirkusanta od njega i mecku koju voda k'o po cirkusu.

Senad je od njega dvorsku ludu napravio. Marjana boli qrac, jer je djon obraz (potvrdilo xy ljudi koji su radili sa njim), bitno mu je da ima za akfe, pive i izvuci cizu, a to sto pravi debila od sebe savrseno ga ne zanima.

Da mi je samo radi usporedbe pogledati njegov prenos iz 2007,2008 sa SportKluba i sadasnje kreveljenje.
karanana

#5858 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

izvini. zato sam i pitao sjecas li se jesi i ranije nesto slicno rekao.
moze bit da je neko drugi nesto rekao na temi na nacionalnoj osnovi pa me ovo o ekavici podsjeti. izvini jos jednom sto sam za necije druge izjave mislio da su tvoje.
MOSALJOZE

#5859 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MOSALJOZE »

BHF_Manijak wrote:
Da mi je samo radi usporedbe pogledati njegov prenos iz 2007,2008 sa SportKluba i sadasnje kreveljenje.

Komentare iz kvalifikacija ne moram postavljati znaš i sam.
BHF_Manijak

#5860 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

Ma neupordivo Allaha mi! Posebno onaj Eintracht - Karlsruhe! Ali jebi ga, kako rekoh, tad je im'o urednike iznad glave koji su ga drzali pod kontrolom. Sad ima Senada narkomana. Ko zna, mozda se i zajedno pucaju.
LSD

#5861 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by LSD »

https://www.youtube.com/watch?v=M56OYHeCOsU

kad ste vec kod Marjana, evo kako Baho popiša doticnog :-)
saraf_osmica

#5862 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by saraf_osmica »

LSD wrote:https://www.youtube.com/watch?v=M56OYHeCOsU

Svaka mu je na mjestu zaista.
ExNihilo

#5863 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ExNihilo »

Objasnio... :D
Srebrni

#5864 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

BHF_Manijak wrote: Sad ima Senada narkomana. Ko zna, mozda se i zajedno pucaju.

Zbog ovakvih komentara mi je žao što je tema ponovo otključana, odnosno što nije ostala zaključana.
isx

#5865 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by isx »

Aferim. Đe ste mišOvi? :D
It_is_a_Leclerc

#5866 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Bravo Sabahudine.

Treba potjerati Marjana od reprezentacije. Lik privatizira i prijenos i reprezentaciju, i sve moguće i nemoguće. Uskoro očekujem da, u momentima dok naši pucaju penal, objavi kako prodaje golf 2 turbodizel, registrovan, 1992. godište, ide ko nov.
Maharadza

#5867 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Maharadza »

It_is_a_Leclerc wrote:Bravo Sabahudine.

Treba potjerati Marjana od reprezentacije. Lik privatizira i prijenos i reprezentaciju, i sve moguće i nemoguće. Uskoro očekujem da, u momentima dok naši pucaju penal, objavi kako prodaje golf 2 turbodizel, registrovan, 1992. godište, ide ko nov.
Čuj pa ko je kriv ovim levatima iz javnog servisa koji dozvoljavaju da jedna PRIVATNA televizija u vlasništvu nekog tamo arogantnog kretena otkupi prava za prenos JEDNE utakmice reprezentacije ove države?! To da se desi u bilo kojoj normalnoj državi izazvalo bi skandal neviđenih razmjera, samo je kod nas normalno. :run:

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
It_is_a_Leclerc

#5868 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Maharadza wrote:

Čuj pa ko je kriv ovim levatima iz javnog servisa koji dozvoljavaju da jedna PRIVATNA televizija u vlasništvu nekog tamo arogantnog kretena otkupi prava za prenos JEDNE utakmice reprezentacije ove države?! To da se desi u bilo kojoj normalnoj državi izazvalo bi skandal neviđenih razmjera, samo je kod nas normalno. :run:

Nema više ni tog.

Face je do nogu potučen prilikom kupovine prava za tekme u ovom ciklusu. BHT kupio prava za sve tekme reprezentacije, plus Euro.
Maharadza

#5869 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Maharadza »

It_is_a_Leclerc wrote:
Maharadza wrote:

Nema više ni tog.

Face je do nogu potučen prilikom kupovine prava za tekme u ovom ciklusu. BHT kupio prava za sve tekme reprezentacije, plus Euro.
Pa eto šta se onda žališ, nećemo morati slušati narkomana u kval. utakmicama naše repke. :P

luckylaka

#5870 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

E jesmo se usrecili sto je Bht otkupio prava za utakmice.Tehnika iz 60-ih,reporteri,novinari iz 70-ih...,,od zla oca od gore matere,,Jos trebe da traze od navijaca da ne pjevaju vise,,Jedna si jedina,,jer nije po njihovom ceifu. :-)@Maharadza necemo slusati narkomana ali cemo zato slusati i gledati plupismene pijandure u Hd rezoluciji (ako im ko posudi tehniku)
It_is_a_Leclerc

#5871 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

@Maharadza - Upravu ste. Nema potrebe da više komentiramo tog dokazanog varalicu, lošeg komentatora i uvlakušu. (Jebote, ne znam koje pare da mi daju ja nekog ne bih pred milionima slušatelja nazvao "duhovnim ocem"). Odsad, gledamo državnu reprezentaciju na državnoj televiziji, uz provjereno kvalitetne komentatore i tehniku koja ide u sve boljem i boljem smjeru.

Face-u predlažem da nastavi da se bavi onim čime najbolje zna - vrijeđanjem Pauline Janusz i laganjem o favoritima na izborima :D
Montana1

#5872 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Montana1 »

Chelo i Leclerc :thumbup:
saraf_osmica

#5873 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by saraf_osmica »

It_is_a_Leclerc wrote:@Maharadza - Upravu ste. Nema potrebe da više komentiramo tog dokazanog varalicu, lošeg komentatora i uvlakušu. (Jebote, ne znam koje pare da mi daju ja nekog ne bih pred milionima slušatelja nazvao "duhovnim ocem"). Odsad, gledamo državnu reprezentaciju na državnoj televiziji, uz provjereno kvalitetne komentatore i tehniku koja ide u sve boljem i boljem smjeru.

Face-u predlažem da nastavi da se bavi onim čime najbolje zna - vrijeđanjem Pauline Janusz i laganjem o favoritima na izborima :D
Ja bih još dodao i neplaćanjem radnika :D
kandelabar

#5874 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kandelabar »

Bolje sto je BHT otkupio prava ovi su stvarno pravili na Face-u teferice od utakmica dovedu Glavaša i Bolića i po čitav dan viću kako ćemo vako ćemo dok onaj ne počne da kreči sa stadiona..
wolf07

#5875 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

kandelabar wrote:Bolje sto je BHT otkupio prava ovi su stvarno pravili na Face-u teferice od utakmica dovedu Glavaša i Bolića i po čitav dan viću kako ćemo vako ćemo dok onaj ne počne da kreči sa stadiona..
A dobro, bilo je momenata kad im je samo falila glavusa i polovka mehke rakije na stolu! Samo, ja kad se sjetim SP-a u Brazilu i onih smradova koji su otisli da komentarisu one utakmice + "podrska" iz studija koja vise lici na komemorativne sjednice nego na "zagrijavanje" pred utakmicu, fino mi dodje zlo! Da nije bilo onih viditeljica u pred-MILF kategoriji ne bi covjek imao sta ni da vidi ni da cuje!
Locked