La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5851 Re: La Liga Santander
Realno prica vam je ispod svakog nivoa.
-
Crvena Tifoza
#5852 Re: La Liga Santander
[quote="Tomahawk11]
Pisati po Messiju
Đe to nađe?
Još samo alieni fale. I masoni.[/quote]
Haj se vrati na početak ove cijele rasprave pa vidi kako je sve krenulo.
Pisati po Messiju
Đe to nađe?
Još samo alieni fale. I masoni.[/quote]
- Fajcion
#5853 Re: La Liga Santander
Pa jeste li svjesni da se vi uvjek glavni i da davite ovdje na temi o Real Madridu više nego o svom klubu.
Onom leskovcu svaka druga podjebavanje i konta ukazao nekome nešto ili eventualno zajebao , osramotio koga.
Ja ne znam ko diže Ronalda više nego što vi serete po istom. Ja barem ne!
Kompletan Real je nula ove sezone i to je jasno ali ne znam kuda vi više zalazite i kojeg đavola tražite.
Kad je kakva utakmica to jedva čeka bilo šta na prvu da se zakreše ovdje. Maa daaaaj ja vas ne je*em ni 2% ali
@Tomahawk11 mi nije jasan.
Čovječe normalan si, realan si, pametan si nije ti ovdje mjesto..
Onom leskovcu svaka druga podjebavanje i konta ukazao nekome nešto ili eventualno zajebao , osramotio koga.
Ja ne znam ko diže Ronalda više nego što vi serete po istom. Ja barem ne!
Kompletan Real je nula ove sezone i to je jasno ali ne znam kuda vi više zalazite i kojeg đavola tražite.
Kad je kakva utakmica to jedva čeka bilo šta na prvu da se zakreše ovdje. Maa daaaaj ja vas ne je*em ni 2% ali
@Tomahawk11 mi nije jasan.
Čovječe normalan si, realan si, pametan si nije ti ovdje mjesto..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5854 Re: La Liga Santander
Kako bi ti pričao sa ljudima koji sve pričaju u kontekstu zavjere i iskrivljenih činjenica?_BataZiv_0809 wrote:Realno prica vam je ispod svakog nivoa.
Sve neka šprdancija, a istovremeno se prosipa priča o zlom Madridu i maloj nezaštićenoj Barsi... Koja potroši 300+ miliona na dva igrača
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5855 Re: La Liga Santander
Crvena Tifoza wrote:[quote="Tomahawk11]
Pisati po Messiju![]()
Đe to nađe?
Još samo alieni fale. I masoni.
Kvotao si mene, nisam upratio tu raspravu. Pogledaću baš poslije, mada sumnjam da je u rangu vaše sraćke po CR.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5856 Re: La Liga Santander
Pa nikako. Svojim odgovorima dajes legitimitet na pricu za koju smatras da nema uporista. Kako mi vellu i misska na Bajernovoj temi ignorisemo i smatramo cirkusantimaTomahawk11 wrote:Kako bi ti pričao sa ljudima koji sve pričaju u kontekstu zavjere i iskrivljenih činjenica?_BataZiv_0809 wrote:Realno prica vam je ispod svakog nivoa.
Sve neka šprdancija, a istovremeno se prosipa priča o zlom Madridu i maloj nezaštićenoj Barsi... Koja potroši 300+ miliona na dva igračaa donedavno se sralo o Madridu kako troši preko svake mjere, Barsa sve uz vlastite škole, nije šala. Karma i to.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5857 Re: La Liga Santander
Doduše, u pravu si, ja sam budala što pokušavam 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5858 Re: La Liga Santander
I jos jedna stvar. Smijesna je ta prica o nekoj skromnosti. Tu je bar Real korektan i nije nikad skrivao svoje ambicije i apetite.
Barselona jeste BILA simbol jednog ugnjetavanog naroda i kluba koji nece sponzora na dresu ili koja stavi Unicef na dres. Na tome im svaka cast, ali to je proslo vrijeme. Danas se pare dobijaju od izmedju ostalog Rakutena, korporacije koja je kupila Viber.
Ili Atletiko, Simeoneova patetika za nas navijaju zidari i taksisti, Jorgandzije, a ovamo uzimas pare od jedne paranoidne diktature kakav je Azerbejdzan.
Simboli i njihova znacenja se mijenjaju kroz vrijeme, a Barselona bar po mom misljenju nije isti simbol sto je bila nekad... Naravno to mislim i za mnoge druge klubove. Korporativni fudbal je uzeo maha i jebace mater sportu kako je krenulo.
Barselona jeste BILA simbol jednog ugnjetavanog naroda i kluba koji nece sponzora na dresu ili koja stavi Unicef na dres. Na tome im svaka cast, ali to je proslo vrijeme. Danas se pare dobijaju od izmedju ostalog Rakutena, korporacije koja je kupila Viber.
Ili Atletiko, Simeoneova patetika za nas navijaju zidari i taksisti, Jorgandzije, a ovamo uzimas pare od jedne paranoidne diktature kakav je Azerbejdzan.
Simboli i njihova znacenja se mijenjaju kroz vrijeme, a Barselona bar po mom misljenju nije isti simbol sto je bila nekad... Naravno to mislim i za mnoge druge klubove. Korporativni fudbal je uzeo maha i jebace mater sportu kako je krenulo.
- drugtito2011
#5859 Re: La Liga Santander
Ja nigdje nisam spomenu laz, petljavinu niti bilo sta slicno. Otvoreno sam te pozvao da precesljamo sve utakmice zadnjih 10 godina.Tomahawk11 wrote:Tito, Tifoza![]()
Eto ti leškarenje instruktora![]()
Za "objektivno" gledanje stvari![]()
Čim neko i simpatiše Madrid, svaka mu je laž i petlja vina.
Necemo uvlaciti u pricu Pereza, teorije zavjere, i ostalo sto prati svaku diskusiju. Hajmo samo o utakmicama i sudijama. Jel posteno?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5860 Re: La Liga Santander
Jašta ću, nemam pametnijeg posla.drugtito2011 wrote:Ja nigdje nisam spomenu laz, petljavinu niti bilo sta slicno. Otvoreno sam te pozvao da precesljamo sve utakmice zadnjih 10 godina.Tomahawk11 wrote:Tito, Tifoza![]()
Eto ti leškarenje instruktora![]()
Za "objektivno" gledanje stvari![]()
Čim neko i simpatiše Madrid, svaka mu je laž i petlja vina.
Necemo uvlaciti u pricu Pereza, teorije zavjere, i ostalo sto prati svaku diskusiju. Hajmo samo o utakmicama i sudijama. Jel posteno?
To što ste vi umislili nikad nije potvrđeno.
Koliko puta je samo bila najava da će sudije navlačiti na Clasicu? I šta bi?
-
LSD
#5861 Re: La Liga Santander
Nemojte dirati Tomu
Nije mu lahko.
Nije mu lahko.
-
kory_galaktikos
#5862 Re: La Liga Santander
jel to opet jadna barsa
Madridu se sve stima, e huda jes mi vas zao
ne mogu da vjerujem koju imate moc lagati sami sebe, koliko vam je godina ??? al bez zajebbancije
ne mogu da vjerujem koju imate moc lagati sami sebe, koliko vam je godina ??? al bez zajebbancije
- leškarenje
#5863 Re: La Liga Santander
Ima jos puno bodova u igri,tako da ovih -17 ne izgleda lose i kad dadamo da je Ronaldo usao u formu ...to daje po 3 gola,asistira svasta ce ovdje biti do kraja.Barca ne moze sa loptom da se sastavi.
-
LSD
#5864 Re: La Liga Santander
kory_galaktikos wrote:jel to opet jadna barsa
Cuj ovog padobranca
-
kory_galaktikos
#5865 Re: La Liga Santander
cuj padobranac, trebam biti uvrijedjen jer si mi ti to rekao ???
to vrhunac price, e svasta
toma zasluzio si neku nagradu definitivno, toliko volje i zivaca sa ovakvim raspravljati
to vrhunac price, e svasta
toma zasluzio si neku nagradu definitivno, toliko volje i zivaca sa ovakvim raspravljati
-
c_g
#5866 Re: La Liga Santander
Ko kaže da smo zadovoljni? Uspoređuju se igrači tokom cijele sezone, Messi Bog, igra u životnoj formi, CR gotov, bla bla bla, sad kad se ovakva statistika postavi, odmah je druga priča.studeni76 wrote:Lijepo je vidjeti da su Realovi navijaci zadovoljni Ronaldovim ucinkom. Ako Bog da da vam ostane u ovakvoj formi josh barem 5god
Ovdje je priča samo koliko se Messi diže, a ustvari, nije toliko daleko od CR, kako se piše.
I btw. CR prošle sezone u ova doba ima 2 gola manje, a znamo s kakvim ciframa je poslije završio i šta je se učinio.
-
LSD
#5867 Re: La Liga Santander
Je li realno šta pišu ovi navijaci Madrida
ja ne vjeujem svojim ocima šta citam

ja ne vjeujem svojim ocima šta citam
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5868 Re: La Liga Santander
Pa ja, to vidiš, ne vidiš priču o teorijama zavjere, sudijama, štimanju žrijeba, igranju na jednom frontu...ovaj vam se novi fanboj baš trudi da se uklopi u družinuLSD wrote:Je li realno šta pišu ovi navijaci Madrida![]()
ja ne vjeujem svojim ocima šta citam![]()
Kako su se svi upalili na priču o statistici, a normala je kad se dođe ovdje ismijavati Ronalda
Hej, lika koji je maltene sve osvojio, koji je rođeni pobjednik....Messi jeste na suprotnoj strani, ali ja nikad ne bih imao obraza (a ne vidim ni da neko od simpatizera Madrida to radi) biti bezobrazan i pričati priče poput vaših o Ronaldu.
Al dobro, to je arogantni Ronaldo, jel
-
LSD
#5869 Re: La Liga Santander
Nisam mislio na tvoje postoveTomahawk11 wrote:Pa ja, to vidiš, ne vidiš priču o teorijama zavjere, sudijama, štimanju žrijeba, igranju na jednom frontu...ovaj vam se novi fanboj baš trudi da se uklopi u družinuLSD wrote:Je li realno šta pišu ovi navijaci Madrida![]()
ja ne vjeujem svojim ocima šta citam![]()
![]()
Kako su se svi upalili na priču o statistici, a normala je kad se dođe ovdje ismijavati Ronalda![]()
Hej, lika koji je maltene sve osvojio, koji je rođeni pobjednik....Messi jeste na suprotnoj strani, ali ja nikad ne bih imao obraza (a ne vidim ni da neko od simpatizera Madrida to radi) biti bezobrazan i pričati priče poput vaših o Ronaldu.
Al dobro, to je arogantni Ronaldo, jel
A Rona je komedija od igraca vec neko vrijeme
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5870 Re: La Liga Santander
Ma ja ga i ne branim za ovu sezonu, daleko od toga, veći dio sezone igra loše kao i većina ekipe i to sam i ranije pisao...nego generalno, nije Rona igrao samo ovu sezonu, taj čovjek ima u kontinuitetu bar 10 sezona gdje je pomeo, kao i Messi i svi smo privilegovani da imamo čast to gledati, sutra kad budemo gledali Neymare i Dembele te ostalu kompaniju, reći ćemo, jebo ovo, hajmo pecati.
-
cassius
#5871 Re: La Liga Santander
Barcelona se fokusirala na domace prvenstvo, jer u LP ne mogu meda.
-
c_g
#5872 Re: La Liga Santander
Još taman 10 bodova možete kiksati, a to što će vas Madrid preći, koga briga. 
-
LSD
#5873 Re: La Liga Santander
Tako je, 10-godišnji kontinuitet zabijanja iz penalaTomahawk11 wrote:Ma ja ga i ne branim za ovu sezonu, daleko od toga, veći dio sezone igra loše kao i većina ekipe i to sam i ranije pisao...nego generalno, nije Rona igrao samo ovu sezonu, taj čovjek ima u kontinuitetu bar 10 sezona gdje je pomeo, kao i Messi i svi smo privilegovani da imamo čast to gledati, sutra kad budemo gledali Neymare i Dembele te ostalu kompaniju, reći ćemo, jebo ovo, hajmo pecati.
- B6Redhell
#5874 Re: La Liga Santander
Lesedeovcu izgleda krivo sto njegov kucni ljubimac fula te iste penale.
...
-
kory_galaktikos
#5875 Re: La Liga Santander
kad se djeca umisle da su relevantna
puni informacija sa fb grupa i misle popili svu pamet svijeta
cuj padobranac, penaldo
omalozavanje kao da se radi o napadacu fk. tekstilac a ne jedan od 2 najbolja igraca zadnjih 10 godina, covjeku koji je oborio haman sve rekorde i osvojio haman sve titule, koje spinovanje jbt
ubijedjen sam da djecica po plazama barselone ne se.ru ovoliko po ronaldu kao ovi strucnjaci iz bosne, drzave u kojoj torabi prodaje litar vode za 5 KM
obukao patike i potrcao na fizickom i misli sve zna o ovom plemenitoj igri
@ toma je li ove jadne ekipice perez stimao svom madridu u lp, nema sta sve nizeligasi, amateri
salke, borusija dortmund, bayern minhen, atletico madrid (2014.)
roma, volsburg, city, atletico madrid (2016.)
napoli, bayern minhen, atletico madrid, juventus (2017.)
puni informacija sa fb grupa i misle popili svu pamet svijeta
cuj padobranac, penaldo
omalozavanje kao da se radi o napadacu fk. tekstilac a ne jedan od 2 najbolja igraca zadnjih 10 godina, covjeku koji je oborio haman sve rekorde i osvojio haman sve titule, koje spinovanje jbt
ubijedjen sam da djecica po plazama barselone ne se.ru ovoliko po ronaldu kao ovi strucnjaci iz bosne, drzave u kojoj torabi prodaje litar vode za 5 KM
obukao patike i potrcao na fizickom i misli sve zna o ovom plemenitoj igri
@ toma je li ove jadne ekipice perez stimao svom madridu u lp, nema sta sve nizeligasi, amateri
salke, borusija dortmund, bayern minhen, atletico madrid (2014.)
roma, volsburg, city, atletico madrid (2016.)
napoli, bayern minhen, atletico madrid, juventus (2017.)