karanana wrote:i ja budala sto ulazim ali opet volim doci i virnuti.
je li RIP? (nemojte odgovoriti). jer u pravom zivotu je trudna pa je pitanje kako bi glumila u iducim sezonama.
ko je zagondjija...
Moderator: _BataZiv_0809
karanana wrote:i ja budala sto ulazim ali opet volim doci i virnuti.
je li RIP? (nemojte odgovoriti). jer u pravom zivotu je trudna pa je pitanje kako bi glumila u iducim sezonama.
valjda amidza, od starog joj brat.pici wrote:karanana wrote:i ja budala sto ulazim ali opet volim doci i virnuti.
ko je zagondjija...
karanana wrote:valjda amidza, od starog joj brat.pici wrote:karanana wrote:i ja budala sto ulazim ali opet volim doci i virnuti.
ko je zagondjija...
Pa nek ih pusti nek jedu ljude a ne da čame u mraku.rage_guy wrote:Pa sta ce s njima kad ih ne moze kontrolisati.Rockefeller wrote:Ma zmajevi čame u mraku. Jest glupa u pm.
a zasto ne bih komentirala? sta je poenta upisa tipa "wow"? i kakvo takmicenje kada gledam epizodu u terminu u kojem se emitira.sizifinho wrote:ja ne znam kako nije nekakav zdrav razum sacekati bar jedan dan poslije epizode, do veceri ako nista, pa onda komentarisati dogadjaje. Kad vidim da je neko nesto napisao, uvijek pomislim da je neko stavio osvrt, tipa dobra epizoda, wow, lose, nelose itd.. ali to je.bila ona stara garda, sad se takmice ko ce prvi gledat epizodu, a ja veca budala sto ulazim
Koga? Nevine ljude kao onu djevojčicu cije je spaljene kosti njen otac donio pred Daenerys?Rockefeller wrote: Pa nek ih pusti nek jedu ljude a ne da čame u mraku.
Jebiga ako hoćeš osvojiti Westero moraš biti na sve spreman.rage_guy wrote:Koga? Nevine ljude kao onu djevojčicu cije je spaljene kosti njen otac donio pred Daenerys?Rockefeller wrote: Pa nek ih pusti nek jedu ljude a ne da čame u mraku.
Ja u svemu ne kontam kako mali kralj ne može da se sjeti da pošalje Kingsguard ili vojsku da pobije te fanatike i sve lijepo okonča?Blek Stena wrote:Gledam onaj dio kad Tomen pjeni zbog zene I taman pomisllim da I u Cersei ima malo ljudskosti I da ce se stvarno zauzet za kraljicu I njenog brata samo iz ljubavi prema jedincu kad ono corak opet. Sad nek joj oderu ledja one casne seke, mamu joj hebem![]()
Predvidjam 2 moguca scenarija odvajanja crkve od drzave1. Planina/Frankenstajn spasava Cersei, vala mu je vakat da se pojavi dok nismo zaboravili I ko je i bio 2. mali kralj poziva, sta mu ga vec dodje, starog Lanistera u pomoc?
Pa necka se ali ga kucka od mame do sada uspjesno odgovarala/isprepadalaalibegoa wrote:Ja u svemu ne kontam kako mali kralj ne može da se sjeti da pošalje Kingsguard ili vojsku da pobije te fanatike i sve lijepo okonča?Blek Stena wrote:Gledam onaj dio kad Tomen pjeni zbog zene I taman pomisllim da I u Cersei ima malo ljudskosti I da ce se stvarno zauzet za kraljicu I njenog brata samo iz ljubavi prema jedincu kad ono corak opet. Sad nek joj oderu ledja one casne seke, mamu joj hebem![]()
Predvidjam 2 moguca scenarija odvajanja crkve od drzave1. Planina/Frankenstajn spasava Cersei, vala mu je vakat da se pojavi dok nismo zaboravili I ko je i bio 2. mali kralj poziva, sta mu ga vec dodje, starog Lanistera u pomoc?
Pa u biti ono što je ona njemu govorila je značilo da ga iz ljubavi premu njemu trga iz kandži Tyrella.Blek Stena wrote:Gledam onaj dio kad Tomen pjeni zbog zene I taman pomisllim da I u Cersei ima malo ljudskosti I da ce se stvarno zauzet za kraljicu I njenog brata samo iz ljubavi prema jedincu kad ono corak opet. Sad nek joj oderu ledja one casne seke, mamu joj hebem![]()
Ova sezona se čini nešto specijalno spora i fokusirana na nebitne stvari. I meni je drago da je Semu konačno oduzeto djevičanstvo, al u ovakvoj seriji sa ovakvim ljudima i spletkama i zmajevima i zombijima, peru nas sa nebitnim stvarima dok se glavna radnja odvija presporo... Eto Stannis od prve epizode ide na Winterfell i nije još nidokle...........pink floydd wrote:ovi kojima je radnja prespora i dosadna su sigurno čuli za seriju prije godinu i odgledali 4 sezone u cugu, pa jos one 4 epizode ove sezone sto su procurile i sad im sve sporo ide....a ustvari je dinamika radnje potpuno ista kao i dosad. Ako ne možete stisnut i čekat ko ljudi onda...
Jedini zdrav razum je pogledat epizodu prvo pa doći ovamo.sizifinho wrote:ja ne znam kako nije nekakav zdrav razum sacekati bar jedan dan poslije epizode, do veceri ako nista, pa onda komentarisati dogadjaje. Kad vidim da je neko nesto napisao, uvijek pomislim da je neko stavio osvrt, tipa dobra epizoda, wow, lose, nelose itd.. ali to je.bila ona stara garda, sad se takmice ko ce prvi gledat epizodu, a ja veca budala sto ulazim