Kome se ne svidza moze se njemu prikljuciti.
Kraj price.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
To je znaci avdino piskaralorelativno84 wrote:Nedim Hasić- dusebriznik i senzacionalista![]()
Prosao je vecernju skolu slobodne bosne tako da mu teatralnosti ne fali, ali sa cinjenicama slabo rukovodi jer mu ne idu u prilog, previse je ironije u glasu mu dok spominje kapitena i Dijamanta, ali zato se cini zaljubljen u selektora![]()
Ovo je tim koji ima svog vodju na klupi, ako tim posrce vodja je prvi koji treba da odgovara za to pa onda svako po zaslugama, a to sto je selektoru tesko ubijediti djecu u vrticu zasto racuna na svog Sidro-ušića pa se okrene pljuvanju dokazanih igraca je prica za sebe
čekaj bolan, jesu ovi ljudi otišli na svjetsko........je li to bio naš cilj......jeste, je li to najvažnijeBHF_Manijak wrote:Ne mozes sve vrijeme gurati stvari pod tepih i ocekivati da to nekad ne eksplodira. I ovo nije samo za vrijeme Safetova mandata, odavno se problemi gomilaju, a ovo je samo kulminacija. Posljednji rezultati zasjenli su sve te price oko repke, Spahica, Dzeke, krojenja sastava, lobiranja i slicno...
Ne znam sta se cudite.
Jez je donedavno pricao kako novinari izmisljaju price, imaju potrebu da lazu i obmanjuju javnost. Kao "otkud oni znaju".![]()
Ne budite naivni. Ovaj je prilog namjerno objavljen u ovom tonu jer tako nekom odgovara. Nije slucajno.SaNsEo wrote:mozda je FTV napravila malo "bobmastican" prilog koji djeli raju na za i protiv,,, ali isto tako im se nemoze osporiti to da su prvi koji su javno digli "glas" i na ove probleme koje prate repku i kojima svi nesto znaju a opet nista neznaju...
dok s druge strane imas faceTV koji misle da su "raja" sa pojedincima i da prljavi ves uspjesno pokusavaju prikriti od javnosti ...i zajedno da pojedincima nazivaju neistomisljanike "misevima"
kao i sve ostalo u BiH ide se iz krajnosti u krajnost ,,, a nema nigdje stvarnog stanja
Ma, između ppgledaj nickove koji su najaktivniji na ovoj temi ( i naravno onoj od Edina Džeke) jesi li ih ikada dosada čitao na ovom podforumu........jel ja to treba da pomislim da su se naglo zainteresovali za boljitak ove reprezentacije i da su se slučajno pojavili ovdje.drugi profil wrote:Ne budite naivni. Ovaj je prilog namjerno objavljen u ovom tonu jer tako nekom odgovara. Nije slucajno.SaNsEo wrote:mozda je FTV napravila malo "bobmastican" prilog koji djeli raju na za i protiv,,, ali isto tako im se nemoze osporiti to da su prvi koji su javno digli "glas" i na ove probleme koje prate repku i kojima svi nesto znaju a opet nista neznaju...
dok s druge strane imas faceTV koji misle da su "raja" sa pojedincima i da prljavi ves uspjesno pokusavaju prikriti od javnosti ...i zajedno da pojedincima nazivaju neistomisljanike "misevima"
kao i sve ostalo u BiH ide se iz krajnosti u krajnost ,,, a nema nigdje stvarnog stanja
Narucen 100%. Nebitno sta je u njemu istina a sta pretjerivanje i izvrtanje.
Poenta je sto je u nevrijeme, tj idealno za start harange protiv EKIPE.
Razbij, posvadjaj, uneredi i zajebi i SP i naredne kvalifikacije, pa i moguce prinove u reprezentaciji...
Umjesto da se Ekipa brani, udara se malo na Dzeku, malo na Spahu, malo na Papeta, sve stubovi reprezentacije.
Sta ono kazu za bosance? Koji ono stereotip?
Ma nije stereotip, to je izgleda prosjek.
Ja neću prestati jer želim pomoći BHT-u da što bolje realizira SP.MOSALJOZE wrote:Jel ima još neko osim mene ko prestaje sa placanjem pretplate?
Razmišljam već duže vrijeme o tome, al jebiga valjda sam tako odgojen, ne mogu biti dužan nikom, pa ni tim ublehama iz JTS-aMOSALJOZE wrote:Jel ima još neko osim mene ko prestaje sa placanjem pretplate?
Jedina stvar koja mi je zapala za oko (uho) iz ovog priloga je pitanje zasto ne koriste trening centar u Zenici? Stvarno bih volio znati odgovor. Ostalo je bilo nisko da nize ne moze. Sve se moze reci ali ima milion boljih nacina da to uradis a da gledaoci shvate.It_is_a_Leclerc wrote:Ja neću prestati jer želim pomoći BHT-u da što bolje realizira SP.MOSALJOZE wrote:Jel ima još neko osim mene ko prestaje sa placanjem pretplate?
Ovim ublehašima iz FTV-a ne možeš pisati reagiranje, jer pročitaju samo dio tvog reagiranja i još ti daju ironičan komentar a la grobar bh. novinarstva - Bakir "Socijaldemokrata".
A baš bih volio priupitati - kad je to Emir "oteo od Zvjezdana Misimovića kapitensku traku", kad je "gađao loptama Izeta Hajrovića" (ko da ga je gađao iz minobacača), ko su "neotesani, bahati balavci koji brinu samo za sebe i koji nikom ne trebaju"...
Kakav prilog, to sam nešto propustio, dajte video ako ima8-)skenderija04 wrote:Jedina stvar koja mi je zapala za oko (uho) iz ovog priloga je pitanje zasto ne koriste trening centar u Zenici? Stvarno bih volio znati odgovor. Ostalo je bilo nisko da nize ne moze. Sve se moze reci ali ima milion boljih nacina da to uradis a da gledaoci shvate.It_is_a_Leclerc wrote:Ja neću prestati jer želim pomoći BHT-u da što bolje realizira SP.MOSALJOZE wrote:Jel ima još neko osim mene ko prestaje sa placanjem pretplate?
Ovim ublehašima iz FTV-a ne možeš pisati reagiranje, jer pročitaju samo dio tvog reagiranja i još ti daju ironičan komentar a la grobar bh. novinarstva - Bakir "Socijaldemokrata".
A baš bih volio priupitati - kad je to Emir "oteo od Zvjezdana Misimovića kapitensku traku", kad je "gađao loptama Izeta Hajrovića" (ko da ga je gađao iz minobacača), ko su "neotesani, bahati balavci koji brinu samo za sebe i koji nikom ne trebaju"...
MA ne samo da sam prestao ima pola godine, nego mi sad dodje da razbijem i TV.MOSALJOZE wrote:Jel ima još neko osim mene ko prestaje sa placanjem pretplate?
ernadr wrote:skenderija04 wrote:Kakav prilog, to sam nešto propustio, dajte video ako ima8-)It_is_a_Leclerc wrote:
Jedina stvar koja mi je zapala za oko (uho) iz ovog priloga je pitanje zasto ne koriste trening centar u Zenici? Stvarno bih volio znati odgovor. Ostalo je bilo nisko da nize ne moze. Sve se moze reci ali ima milion boljih nacina da to uradis a da gledaoci shvate.
Nexus⁴
@ szlavaszlava wrote:ernadr wrote:skenderija04 wrote: Kakav prilog, to sam nešto propustio, dajte video ako ima8-)
Nexus⁴
Ja mislim da se radi o talovima saveza sa hotelijerima s kojima rade godinama. Ili se odrađuju stari dugovi i ugovori.skenderija04 wrote:Jedina stvar koja mi je zapala za oko (uho) iz ovog priloga je pitanje zasto ne koriste trening centar u Zenici? Stvarno bih volio znati odgovor. Ostalo je bilo nisko da nize ne moze. Sve se moze reci ali ima milion boljih nacina da to uradis a da gledaoci shvate.It_is_a_Leclerc wrote:Ja neću prestati jer želim pomoći BHT-u da što bolje realizira SP.MOSALJOZE wrote:Jel ima još neko osim mene ko prestaje sa placanjem pretplate?
Dzeki i Spahi se ne svidja. Ocito.skenderija04 wrote:Jedina stvar koja mi je zapala za oko (uho) iz ovog priloga je pitanje zasto ne koriste trening centar u Zenici? Stvarno bih volio znati odgovor. Ostalo je bilo nisko da nize ne moze. Sve se moze reci ali ima milion boljih nacina da to uradis a da gledaoci shvate.It_is_a_Leclerc wrote:Ja neću prestati jer želim pomoći BHT-u da što bolje realizira SP.MOSALJOZE wrote:Jel ima još neko osim mene ko prestaje sa placanjem pretplate?
Da, Ibisevic je postigao gol koji nas je odveo na SP, Hajrovic nam je dosao kao kec na desetku, sve bi bilo uzalud da ta dvojica sjajnih i tihi momaka nisu uradila sta jesu, ne cuje se za njih. Susic se zajabava sa njima svaku utakmicu. S druge strane povlasteni prave sranja. Naravno ni selektor nista bolji nije.szlava wrote:U svemu tome koliko god bilo bombasticno je istine, koliko se mi god trudili da sve izgleda sjajno i bajno to je nas jebeni mentalitet uvijek ne profesionalizam i neki seljacki mentalitet, po meni naj profesionalniji igraci u nasoj reprezentaciji su momci koji su odrasli van BIH jednostavno mu svabo, svicarac, francuz, kandadjanin... usadio nesto ono sto nama u mentalitetu fali
Ma kakav, mahalarenje po Sarajevu, Zenica im garant dosadna.It_is_a_Leclerc wrote:
Ja mislim da se radi o talovima saveza sa hotelijerima s kojima rade godinama. Ili se odrađuju stari dugovi i ugovori.
Teško da jedan igrač može reći: "E, sad neću baš da idem u trening kamp. Al' ne da neću ja, nego neće ići ni cijela ekipa. Ali ne da neće ni cijela ekipa, nego neće ni U21, ni u17 ni bilo koja druga reprezentacija"...