Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#5851 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by mali_milojica »

Safet ovo treba presjeci,on je kapetan broda. Sad treba reci "Spahic nece ici u Brazil,taman da mi je bratic" :D .
Kome se ne svidza moze se njemu prikljuciti.
Kraj price.
szlava

#5852 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by szlava »

U svemu tome koliko god bilo bombasticno je istine, koliko se mi god trudili da sve izgleda sjajno i bajno to je nas jebeni mentalitet uvijek ne profesionalizam i neki seljacki mentalitet, po meni naj profesionalniji igraci u nasoj reprezentaciji su momci koji su odrasli van BIH jednostavno mu svabo, svicarac, francuz, kandadjanin... usadio nesto ono sto nama u mentalitetu fali :-?
van helsing

#5853 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by van helsing »

[youtube]http://youtu.be/QSHsqvJvYbA[/youtube]

Sent from my iPhone using Tapatalk
kamen spoticanja

#5854 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by kamen spoticanja »

relativno84 wrote:Nedim Hasić- dusebriznik i senzacionalista :dosadno:
Image

Prosao je vecernju skolu slobodne bosne tako da mu teatralnosti ne fali, ali sa cinjenicama slabo rukovodi jer mu ne idu u prilog, previse je ironije u glasu mu dok spominje kapitena i Dijamanta, ali zato se cini zaljubljen u selektora :D

Ovo je tim koji ima svog vodju na klupi, ako tim posrce vodja je prvi koji treba da odgovara za to pa onda svako po zaslugama, a to sto je selektoru tesko ubijediti djecu u vrticu zasto racuna na svog Sidro-ušića pa se okrene pljuvanju dokazanih igraca je prica za sebe :-)
To je znaci avdino piskaralo
palermo

#5855 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

BHF_Manijak wrote:Ne mozes sve vrijeme gurati stvari pod tepih i ocekivati da to nekad ne eksplodira. I ovo nije samo za vrijeme Safetova mandata, odavno se problemi gomilaju, a ovo je samo kulminacija. Posljednji rezultati zasjenli su sve te price oko repke, Spahica, Dzeke, krojenja sastava, lobiranja i slicno...
Ne znam sta se cudite.
Jez je donedavno pricao kako novinari izmisljaju price, imaju potrebu da lazu i obmanjuju javnost. Kao "otkud oni znaju". :lol: :zzzz:
čekaj bolan, jesu ovi ljudi otišli na svjetsko........je li to bio naš cilj......jeste, je li to najvažnije

pa u svakoj jebenoj firmi imaš probelma, imaš nesuglasica, imaš grupašenja, ali imaš onog koji odlučuje........njegova je odgovornost radi li firma ili ne radi.....ako fimra radii donosi rezultat, onda je sasvim svejedno piju li zaposleni kafu među sobon ili ne piju......
drug_profi

#5856 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

SaNsEo wrote:mozda je FTV napravila malo "bobmastican" prilog koji djeli raju na za i protiv,,, ali isto tako im se nemoze osporiti to da su prvi koji su javno digli "glas" i na ove probleme koje prate repku i kojima svi nesto znaju a opet nista neznaju...

dok s druge strane imas faceTV koji misle da su "raja" sa pojedincima i da prljavi ves uspjesno pokusavaju prikriti od javnosti ...i zajedno da pojedincima nazivaju neistomisljanike "misevima"

kao i sve ostalo u BiH ide se iz krajnosti u krajnost ,,, a nema nigdje stvarnog stanja
Ne budite naivni. Ovaj je prilog namjerno objavljen u ovom tonu jer tako nekom odgovara. Nije slucajno.
Narucen 100%. Nebitno sta je u njemu istina a sta pretjerivanje i izvrtanje.
Poenta je sto je u nevrijeme, tj idealno za start harange protiv EKIPE.
Razbij, posvadjaj, uneredi i zajebi i SP i naredne kvalifikacije, pa i moguce prinove u reprezentaciji...
Umjesto da se Ekipa brani, udara se malo na Dzeku, malo na Spahu, malo na Papeta, sve stubovi reprezentacije.

Sta ono kazu za bosance? Koji ono stereotip?
Ma nije stereotip, to je izgleda prosjek.
It_is_a_Leclerc

#5857 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

Mislim da mediji prave kardinalnu grešku.

Idiot je svako onaj ko misli da Emiru Spahiću, Edinu Džeki ili Safetu Sušiću nije stalo do uspjeha u Brazilu. Šta vi mislite kako je bilo, npr. Edinu kad je, na kraju sezone, skoro cijela svlačionica Citya pričala o nekim velikim takmičenjima za reprezentaciju, a on to nije mogao. E sad, kad je i on, i cijela javnost dobila tu priliku, ponašamo se kao malo dijete kojeg roditelji nigdje ne vode, pa ga onda puste u luna park, i ono dijete i plače, i vrišti, i ne zna ni samo gdje bi prvo.

Šta hoću reći ?! Ja sam uvjeren da iza cijele afere ne stoje ničije zle namjere, koje potencira ovaj debilko Hasić. Prosto je luđački glupo pomisliti da je npr. Spahić namjerno sabotirao da odemo u Ukrajinu i Poljsku, da Džeko ima veliku želju da se obrukamo u Brazilu. Jednostavno, novi smo u "svijetu velikih", i moramo naučiti kako da prebolimo te prve muke.

Imate klanove u svakom kolektivu. To je u ljudskoj prirodi. Samo, velike i iskusne ekipe su naučile da u 90 minuta animoziteti nestanu i da čovjek dok ih gleda vidi praktički homogenu i snažnu ekipu. Ja sam uvjeren da odgovorni ljudi u savezu (prvo sam uvjeren i nadam se da će ovog Hasića kad dođe cviliti da ga povedu u Brazil, odjebati u 100 lijepih), znaju kako izaći na kraj sa ovom situacijom.

Sve što im treba je malo vremena i malo tišine, a ne da se medijski strvinari okupljaju, čopkaju Sušića i igrače, natjeravajući ih da jedni o drugima pričaju, pa da se stvar samo pogoršava.
palermo

#5858 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

drugi profil wrote:
SaNsEo wrote:mozda je FTV napravila malo "bobmastican" prilog koji djeli raju na za i protiv,,, ali isto tako im se nemoze osporiti to da su prvi koji su javno digli "glas" i na ove probleme koje prate repku i kojima svi nesto znaju a opet nista neznaju...

dok s druge strane imas faceTV koji misle da su "raja" sa pojedincima i da prljavi ves uspjesno pokusavaju prikriti od javnosti ...i zajedno da pojedincima nazivaju neistomisljanike "misevima"

kao i sve ostalo u BiH ide se iz krajnosti u krajnost ,,, a nema nigdje stvarnog stanja
Ne budite naivni. Ovaj je prilog namjerno objavljen u ovom tonu jer tako nekom odgovara. Nije slucajno.
Narucen 100%. Nebitno sta je u njemu istina a sta pretjerivanje i izvrtanje.
Poenta je sto je u nevrijeme, tj idealno za start harange protiv EKIPE.
Razbij, posvadjaj, uneredi i zajebi i SP i naredne kvalifikacije, pa i moguce prinove u reprezentaciji...
Umjesto da se Ekipa brani, udara se malo na Dzeku, malo na Spahu, malo na Papeta, sve stubovi reprezentacije.

Sta ono kazu za bosance? Koji ono stereotip?
Ma nije stereotip, to je izgleda prosjek.
Ma, između ppgledaj nickove koji su najaktivniji na ovoj temi ( i naravno onoj od Edina Džeke) jesi li ih ikada dosada čitao na ovom podforumu........jel ja to treba da pomislim da su se naglo zainteresovali za boljitak ove reprezentacije i da su se slučajno pojavili ovdje.

Al jes mi tužno, kada vidim stvarno neke naše dokazane prave navijače, kako ne prepoznaju smišljenost svega......
Bosanski_kralj

#5859 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bosanski_kralj »

Trebali su demonstranti na prošlim protestima udariti i po FTV-u. Gamad. :-x
drug_profi

#5860 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

I onda ovo ujutro ustane i konta sta danas napisati da se zaradi 50 maraka.
MOSALJOZE

#5861 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Jel ima još neko osim mene ko prestaje sa placanjem pretplate?
It_is_a_Leclerc

#5862 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

MOSALJOZE wrote:Jel ima još neko osim mene ko prestaje sa placanjem pretplate?
Ja neću prestati jer želim pomoći BHT-u da što bolje realizira SP.
Ovim ublehašima iz FTV-a ne možeš pisati reagiranje, jer pročitaju samo dio tvog reagiranja i još ti daju ironičan komentar a la grobar bh. novinarstva - Bakir "Socijaldemokrata".

A baš bih volio priupitati - kad je to Emir "oteo od Zvjezdana Misimovića kapitensku traku", kad je "gađao loptama Izeta Hajrovića" (ko da ga je gađao iz minobacača), ko su "neotesani, bahati balavci koji brinu samo za sebe i koji nikom ne trebaju"...
plagijator1975

#5863 Re: Odg: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegov

Post by plagijator1975 »

Razmišljam već duže vrijeme o tome, al jebiga valjda sam tako odgojen, ne mogu biti dužan nikom, pa ni tim ublehama iz JTS-a

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
MOSALJOZE

#5864 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Ja sam sve do danas to smatrao obavezom,od sutra NE
skenderija04

#5865 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by skenderija04 »

It_is_a_Leclerc wrote:
Ovim ublehašima iz FTV-a ne možeš pisati reagiranje, jer pročitaju samo dio tvog reagiranja i još ti daju ironičan komentar a la grobar bh. novinarstva - Bakir "Socijaldemokrata".

A baš bih volio priupitati - kad je to Emir "oteo od Zvjezdana Misimovića kapitensku traku", kad je "gađao loptama Izeta Hajrovića" (ko da ga je gađao iz minobacača), ko su "neotesani, bahati balavci koji brinu samo za sebe i koji nikom ne trebaju"...
Jedina stvar koja mi je zapala za oko (uho) iz ovog priloga je pitanje zasto ne koriste trening centar u Zenici? Stvarno bih volio znati odgovor. Ostalo je bilo nisko da nize ne moze. Sve se moze reci ali ima milion boljih nacina da to uradis a da gledaoci shvate.
plagijator1975

#5866 Re: Odg: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegov

Post by plagijator1975 »

skenderija04 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Jedina stvar koja mi je zapala za oko (uho) iz ovog priloga je pitanje zasto ne koriste trening centar u Zenici? Stvarno bih volio znati odgovor. Ostalo je bilo nisko da nize ne moze. Sve se moze reci ali ima milion boljih nacina da to uradis a da gledaoci shvate.
Kakav prilog, to sam nešto propustio, dajte video ako ima8-)

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
drug_profi

#5867 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

MA ne samo da sam prestao ima pola godine, nego mi sad dodje da razbijem i TV.
fortitudo

#5868 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by fortitudo »

uvijek papanluk.sta prica spahic ,neka igra I suti.susic je trener I bice kako on kaze.sto dzeko ne povede oca da sere u m.city . dzekinog oca treba spojiti sa djokovicevim ocem. obojica se kurce na slavi djece.
susic treba izbaciti iz rep. sve koji nece da se ponasaju kako se popnasaju u klubovima
szlava

#5869 Re: Odg: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegov

Post by szlava »

ernadr wrote:
skenderija04 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Kakav prilog, to sam nešto propustio, dajte video ako ima8-)

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
plagijator1975

#5870 Re: Odg: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegov

Post by plagijator1975 »

szlava wrote:
ernadr wrote:
skenderija04 wrote: Kakav prilog, to sam nešto propustio, dajte video ako ima8-)

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
@ szlava

Hvala puno ;)

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
al-em

#5871 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by al-em »

ovdje ima dosta istine,ali ovo za gadjanje hajrovica je toliko bezobrazno i degutantno, jer je to sve bila zajebancija i ima video,i to nedim hasic vrlo dobro zna

inace je gore spomenuti jedan veliki supak
It_is_a_Leclerc

#5872 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

skenderija04 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Ja mislim da se radi o talovima saveza sa hotelijerima s kojima rade godinama. Ili se odrađuju stari dugovi i ugovori.
Teško da jedan igrač može reći: "E, sad neću baš da idem u trening kamp. Al' ne da neću ja, nego neće ići ni cijela ekipa. Ali ne da neće ni cijela ekipa, nego neće ni U21, ni u17 ni bilo koja druga reprezentacija"...
Jazzy.ba

#5873 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Jazzy.ba »

skenderija04 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Dzeki i Spahi se ne svidja. Ocito. :)
RepB

#5874 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by RepB »

szlava wrote:U svemu tome koliko god bilo bombasticno je istine, koliko se mi god trudili da sve izgleda sjajno i bajno to je nas jebeni mentalitet uvijek ne profesionalizam i neki seljacki mentalitet, po meni naj profesionalniji igraci u nasoj reprezentaciji su momci koji su odrasli van BIH jednostavno mu svabo, svicarac, francuz, kandadjanin... usadio nesto ono sto nama u mentalitetu fali :-?
Da, Ibisevic je postigao gol koji nas je odveo na SP, Hajrovic nam je dosao kao kec na desetku, sve bi bilo uzalud da ta dvojica sjajnih i tihi momaka nisu uradila sta jesu, ne cuje se za njih. Susic se zajabava sa njima svaku utakmicu. S druge strane povlasteni prave sranja. Naravno ni selektor nista bolji nije.
It_is_a_Leclerc wrote:
Ja mislim da se radi o talovima saveza sa hotelijerima s kojima rade godinama. Ili se odrađuju stari dugovi i ugovori.
Teško da jedan igrač može reći: "E, sad neću baš da idem u trening kamp. Al' ne da neću ja, nego neće ići ni cijela ekipa. Ali ne da neće ni cijela ekipa, nego neće ni U21, ni u17 ni bilo koja druga reprezentacija"...
Ma kakav, mahalarenje po Sarajevu, Zenica im garant dosadna.
last mohicans

#5875 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by last mohicans »

Ništa loše ne vidim u prilogu, koji nije uopće pljvački nastrojen,kako je mogao biti.Došao je apsolutno u pravo vrijeme.O većini ovih stvari se uveliko pisalo na temama vezanim za reprezentaciju i igrače iste, ali su "ozbiljni" forumaši to kategorički odbijali i nazivali ga našim mahalanjem.A gdje god ima dima ima i vatre, na kraju se ispostavi da nije samo mahalanje.Isto sam pisao o incidentu sa Hajrovićem (da ne ispadne sad ono jesam li vam rekao ja...),a ja i slični smo dočekani na nož.Nakon poraza od Slovačke sam sa velikim interesovanjem otišao na trening repke i za sat treninga sam mogao vidjeti kakav je odnos prema Izetu,to se iz aviona vidi, kao prema ružnom pačetu.Niko s njim ni jednu da prozbori.A zamisli tek po hotelima i sobama kake zajebancije mu mogu podvaliti.Ko kad novi učenik dođe u školu, pa se mangupi dignu da ne pokupi svu slavu i djevojčice.Tako primitivno i papanski se odnose.Znalo se da je Edin bio uvrijeđena mlada i da nije htio doći kad je Pape pozvao Izeta, te da je Spaha išao po njega.Zašto o tome šutjeti?
U svemu ovome me čudi hinjsko ćutanje SAVEZA koji igra neku igru, kao ignorirat ćemo.Nek smo se mi kvalifikovali,leći će lova,koju Begić tako mrsko spominje,samo što ne šamara novinare kad mu to neko spomene,kao to je najmanje bitno,WTF?Umjesto da se fino pozabavi i selektorom i igračima.Kad je Edin dao onaj intervju o FAMOZNIM miševima odbio je priznati da postoje klanovi oko repke i mnogi dušebrižnici su poletjeli da kažu:"Eno Edin rekao nema klanova,imaju samo miševi".Pa nije toliko glup da javno kaže imaju,eto ja i Spaha smo glavni, bolje reći miševi kolo vode...
Treba stati na loptu, Osim i Begić moraju malo uzeti učešća, sve to posložiti, a igračima se treba pokazati gdje im je mjesto, na klupi ili terenu.Nema priče.
Post Reply