Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
ušće

#5851 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by ušće »

Point. wrote:Koja je danasnja doza skriparskog kmechanja?
...navro Kolindić da ga primi i tOčka ...vidiš da udara k"o gušter po kamenjaru ...
Streptokok

#5852 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Kolinda wrote:
Streptokok wrote:[
Mani se politike, nego reci ti nama ukaze li se stogod ovih dana? Elvis? Sanska koza? Treci? Novi izborni? Kakva dobrodrzeca frizerka? ...dopuni po zelji...?
Osim keša iz Sarajeva što nam šaljete ništa nova ....
Uvijek smi merhametli bili i siromahe 'ranili. Ako treba sta od odjece samo reci. Imam par iznosanih da prostis gaca, rado cu poslati tebi i hafisagi po komad.
Maraschino

#5853 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

Kolinda wrote:
Maraschino wrote:Image

odmori covjece. :roll:
Ajde pokušaj nešto bolje čisto da bude iznad nivoa iq-a suhe bukove građe ....
prosipas se k'o rizla. jos samo da te utabamo. :D
Kolinda

#5854 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Streptokok wrote:
Kolinda wrote:
Streptokok wrote:[
Mani se politike, nego reci ti nama ukaze li se stogod ovih dana? Elvis? Sanska koza? Treci? Novi izborni? Kakva dobrodrzeca frizerka? ...dopuni po zelji...?
Osim keša iz Sarajeva što nam šaljete ništa nova ....
Uvijek smi merhametli bili i siromahe 'ranili. Ako treba sta od odjece samo reci. Imam par iznosanih da prostis gaca, rado cu poslati tebi i hafisagi po komad.
Hvala baš si ljubEzan evo pošaljem ti aTresu pa pošalji po crvenom polumjesecu da nas spasEš ....
Kolinda

#5855 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Vidi ih vidi 7 na 1 , u narodu je snaga ,ima li vas još da bude barem 20-1 i da na kraju priznate poraz kao i nebrojeno puta do sada ....
Streptokok

#5856 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Mozda ima neko i zenske gace da vam posalje, ako preferirate takve nositi.
Streptokok

#5857 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Kolinda wrote:Vidi ih vidi 7 na 1 , u narodu je snaga ,ima li vas još da bude barem 20-1 i da na kraju priznate poraz kao i nebrojeno puta do sada ....
Nismo mi krivi sto vam je natalitet u penisu. Ovako ce to i na bojisnici izgledati.
Hamolj

#5858 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hamolj »

Fakat ste nezahvalni. Ismijavate nadničare sa tromeđe, a olako zaboravljate kako su vas begovi i age hranili dok ste kmetovi bili.
Kolinda

#5859 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Streptokok wrote:
Kolinda wrote:Vidi ih vidi 7 na 1 , u narodu je snaga ,ima li vas još da bude barem 20-1 i da na kraju priznate poraz kao i nebrojeno puta do sada ....
Nismo mi krivi sto vam je natalitet u penisu. Ovako ce to i na bojisnici izgledati.
A ti bi ratovao ,suČin sa tastaturom ili mišom na čemu su jači ...
Maraschino

#5860 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

Popustite ga malo poceo je da kmeci.
Streptokok

#5861 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Kolinda wrote:
Streptokok wrote:
A ti bi ratovao ,suČin sa tastaturom ili mišom na čemu su jači ...
Jel ti mislis da ce ti treci neko na tacni donijeti?
Kolinda

#5862 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Hamolj wrote:Fakat ste nezahvalni. Ismijavate nadničare sa tromeđe, a olako zaboravljate kako su vas begovi i age hranili dok ste kmetovi bili.
Begovi i age to oni vaši preci ili oni koji vas preobratiše...
Hamolj

#5863 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hamolj »

Kolinda wrote:
Hamolj wrote:Fakat ste nezahvalni. Ismijavate nadničare sa tromeđe, a olako zaboravljate kako su vas begovi i age hranili dok ste kmetovi bili.
Begovat je uspostavljen mnogo godina nakon osmanskog osvajanja. Nemoj o historijskim činjenicama, ne leže ti. Drži se ovog jako bogatog, a opet beznačajnog fonda riječi.
Streptokok

#5864 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Kolinda wrote:
No reci ti nama sto se krijes iza zenskog imena? Znas li ti koliko zemljaka ga redovno baca na doticnu. Jel ti to iponuje?
mO k3

#5865 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Kolinda wrote:
mO k3 wrote:
Kolinda wrote: Što je možda sramota raditi u staračkom domu kad si već to uzeo kao nešto loše , onda je sramota raditi i na intenzivnoj jer je slično samo malo manje nezgodno nego na intenzivnoj...
Samo da te kvotam neznalico :mrgreen:
Možda sutra na džumi shvatiš smisao izrečenog :zzzz: ono u vremenu kad nema predavanja na sveučilištu....
Po tebi je veterinar i doktor isto , samo sto doktor radi sa ljudima :mrgreen:

koji si ti biser ...
Kolinda

#5866 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Hamolj wrote:
Kolinda wrote:
Begovat je uspostavljen mnogo godina nakon osmanskog osvajanja. Nemoj o historijskim činjenicama, ne leže ti. Drži se ovog jako bogatog, a opet beznačajnog fonda riječi.
Od kad se ono Historija računa od '93 ili .....A ti se drži zajedničkog zaključka od prije pola sata....
Kolinda

#5867 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Streptokok wrote:
Kolinda wrote:
No reci ti nama sto se krijes iza zenskog imena? Znas li ti koliko zemljaka ga redovno baca na doticnu. Jel ti to iponuje?
Jadan nebio iza čega se ti kriješ ,očito si u zajednici na nivou bakterije pa te to ponukalo da se registiraš kao takav...
Streptokok

#5868 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Kolinda wrote:
Streptokok wrote:
Kolinda wrote:[quo
Jadan nebio iza čega se ti kriješ ,očito si u zajednici na nivou bakterije pa te to ponukalo da se registiraš kao takav...
Ma ja dobro to, nego o spolu je rijec. Gode ti zenska imena? Jesi li ikad oblacio mamine suknje?
Hamolj

#5869 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hamolj »

Kolinda wrote: Od kad se ono Historija računa od '93 ili .....A ti se drži zajedničkog zaključka od prije pola sata....
Ja sam čovjek koji vjeruje u to da se ljudi mogu promijeniti pa se i za tebe nadam da ćeš iz tog modusa "seljačine" prerasti u insana.
Mirza007

#5870 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

Kolinda wrote:
Hamolj wrote:Oni su za Federalizaciju. MoRe, ali pod uslovom da vam pravimo geta u kojima bi živjeli jer niste baš sposobni pomiješati se sa civilizovanim narodom.
Ovi iz geta ne trče u civilizaciju za razliku od civiliziranih koji trče na Tromeđu po nadnicu....
Moze se taj princip primjeniti i na relaciju HZHB/RH - EU.
Mirza007

#5871 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

Kolinda wrote:Ima vas klaunova i previše da bi vam netko pokušao biti konkurencija ,tako ne sekiraj se nećemo vam oduzimati primat na tu funkciju.
Ali jos nisam nasao nekoga seksualno dezorijentiranog. Tu ti nema premca na forumu predsjednice.
Kolinda

#5872 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Hamolj wrote:
Kolinda wrote: Od kad se ono Historija računa od '93 ili .....A ti se drži zajedničkog zaključka od prije pola sata....
Ja sam čovjek koji vjeruje u to da se ljudi mogu promijeniti pa se i za tebe nadam da ćeš iz tog modusa "seljačine" prerasti u insana.
Valjda hinsana po bosanskom :zzzz:
Hamolj

#5873 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hamolj »

Kolinda wrote:
Hamolj wrote:
Valjda hinsana po bosanskom :zzzz:
Može i hinsana ako ti je draže samo da nam ozdraviš.
mO k3

#5874 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

mislim da je dosta .. bosnjaci ponovo majorizacija??

kuda vodi ova prepirka , nikuda...... vratitie se temi @kolinda deder opusti se niko ti ovdje ne zeli slo , neznam sta si se toliko uzrujao
Mirza007

#5875 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

Opa, vidi predsjednice sto se rasprposila.
Meni se cini da je mozda vojvoda bio u tajnoj posjeti u ZG i ispunio davno dano obecanje.
Post Reply