...navro Kolindić da ga primi i tOčka ...vidiš da udara k"o gušter po kamenjaru ...Point. wrote:Koja je danasnja doza skriparskog kmechanja?
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
ušće
#5851 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Streptokok
#5852 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Uvijek smi merhametli bili i siromahe 'ranili. Ako treba sta od odjece samo reci. Imam par iznosanih da prostis gaca, rado cu poslati tebi i hafisagi po komad.Kolinda wrote:Osim keša iz Sarajeva što nam šaljete ništa nova ....Streptokok wrote:[
Mani se politike, nego reci ti nama ukaze li se stogod ovih dana? Elvis? Sanska koza? Treci? Novi izborni? Kakva dobrodrzeca frizerka? ...dopuni po zelji...?
- Maraschino
#5853 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
prosipas se k'o rizla. jos samo da te utabamo.Kolinda wrote:Ajde pokušaj nešto bolje čisto da bude iznad nivoa iq-a suhe bukove građe ....Maraschino wrote:
odmori covjece.
- Kolinda
#5854 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hvala baš si ljubEzan evo pošaljem ti aTresu pa pošalji po crvenom polumjesecu da nas spasEš ....Streptokok wrote:Uvijek smi merhametli bili i siromahe 'ranili. Ako treba sta od odjece samo reci. Imam par iznosanih da prostis gaca, rado cu poslati tebi i hafisagi po komad.Kolinda wrote:Osim keša iz Sarajeva što nam šaljete ništa nova ....Streptokok wrote:[
Mani se politike, nego reci ti nama ukaze li se stogod ovih dana? Elvis? Sanska koza? Treci? Novi izborni? Kakva dobrodrzeca frizerka? ...dopuni po zelji...?
- Kolinda
#5855 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vidi ih vidi 7 na 1 , u narodu je snaga ,ima li vas još da bude barem 20-1 i da na kraju priznate poraz kao i nebrojeno puta do sada ....
- Streptokok
#5856 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mozda ima neko i zenske gace da vam posalje, ako preferirate takve nositi.
- Streptokok
#5857 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nismo mi krivi sto vam je natalitet u penisu. Ovako ce to i na bojisnici izgledati.Kolinda wrote:Vidi ih vidi 7 na 1 , u narodu je snaga ,ima li vas još da bude barem 20-1 i da na kraju priznate poraz kao i nebrojeno puta do sada ....
-
Hamolj
#5858 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Fakat ste nezahvalni. Ismijavate nadničare sa tromeđe, a olako zaboravljate kako su vas begovi i age hranili dok ste kmetovi bili.
- Kolinda
#5859 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A ti bi ratovao ,suČin sa tastaturom ili mišom na čemu su jači ...Streptokok wrote:Nismo mi krivi sto vam je natalitet u penisu. Ovako ce to i na bojisnici izgledati.Kolinda wrote:Vidi ih vidi 7 na 1 , u narodu je snaga ,ima li vas još da bude barem 20-1 i da na kraju priznate poraz kao i nebrojeno puta do sada ....
- Maraschino
#5860 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Popustite ga malo poceo je da kmeci.
- Streptokok
#5861 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jel ti mislis da ce ti treci neko na tacni donijeti?Kolinda wrote:A ti bi ratovao ,suČin sa tastaturom ili mišom na čemu su jači ...Streptokok wrote:Nismo mi krivi sto vam je natalitet u penisu. Ovako ce to i na bojisnici izgledati.Kolinda wrote:Vidi ih vidi 7 na 1 , u narodu je snaga ,ima li vas još da bude barem 20-1 i da na kraju priznate poraz kao i nebrojeno puta do sada ....
- Kolinda
#5862 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Begovi i age to oni vaši preci ili oni koji vas preobratiše...Hamolj wrote:Fakat ste nezahvalni. Ismijavate nadničare sa tromeđe, a olako zaboravljate kako su vas begovi i age hranili dok ste kmetovi bili.
-
Hamolj
#5863 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Begovat je uspostavljen mnogo godina nakon osmanskog osvajanja. Nemoj o historijskim činjenicama, ne leže ti. Drži se ovog jako bogatog, a opet beznačajnog fonda riječi.Kolinda wrote:Begovi i age to oni vaši preci ili oni koji vas preobratiše...Hamolj wrote:Fakat ste nezahvalni. Ismijavate nadničare sa tromeđe, a olako zaboravljate kako su vas begovi i age hranili dok ste kmetovi bili.
- Streptokok
#5864 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
No reci ti nama sto se krijes iza zenskog imena? Znas li ti koliko zemljaka ga redovno baca na doticnu. Jel ti to iponuje?Kolinda wrote:Begovi i age to oni vaši preci ili oni koji vas preobratiše...Hamolj wrote:Fakat ste nezahvalni. Ismijavate nadničare sa tromeđe, a olako zaboravljate kako su vas begovi i age hranili dok ste kmetovi bili.
- mO k3
#5865 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Po tebi je veterinar i doktor isto , samo sto doktor radi sa ljudimaKolinda wrote:Možda sutra na džumi shvatiš smisao izrečenogmO k3 wrote:Samo da te kvotam neznalicoKolinda wrote: Što je možda sramota raditi u staračkom domu kad si već to uzeo kao nešto loše , onda je sramota raditi i na intenzivnoj jer je slično samo malo manje nezgodno nego na intenzivnoj...ono u vremenu kad nema predavanja na sveučilištu....
koji si ti biser ...
- Kolinda
#5866 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Od kad se ono Historija računa od '93 ili .....A ti se drži zajedničkog zaključka od prije pola sata....Hamolj wrote:Begovat je uspostavljen mnogo godina nakon osmanskog osvajanja. Nemoj o historijskim činjenicama, ne leže ti. Drži se ovog jako bogatog, a opet beznačajnog fonda riječi.Kolinda wrote:Begovi i age to oni vaši preci ili oni koji vas preobratiše...Hamolj wrote:Fakat ste nezahvalni. Ismijavate nadničare sa tromeđe, a olako zaboravljate kako su vas begovi i age hranili dok ste kmetovi bili.
- Kolinda
#5867 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jadan nebio iza čega se ti kriješ ,očito si u zajednici na nivou bakterije pa te to ponukalo da se registiraš kao takav...Streptokok wrote:No reci ti nama sto se krijes iza zenskog imena? Znas li ti koliko zemljaka ga redovno baca na doticnu. Jel ti to iponuje?Kolinda wrote:Begovi i age to oni vaši preci ili oni koji vas preobratiše...Hamolj wrote:Fakat ste nezahvalni. Ismijavate nadničare sa tromeđe, a olako zaboravljate kako su vas begovi i age hranili dok ste kmetovi bili.
- Streptokok
#5868 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma ja dobro to, nego o spolu je rijec. Gode ti zenska imena? Jesi li ikad oblacio mamine suknje?Kolinda wrote:Jadan nebio iza čega se ti kriješ ,očito si u zajednici na nivou bakterije pa te to ponukalo da se registiraš kao takav...Streptokok wrote:No reci ti nama sto se krijes iza zenskog imena? Znas li ti koliko zemljaka ga redovno baca na doticnu. Jel ti to iponuje?Kolinda wrote:[quo
Begovi i age to oni vaši preci ili oni koji vas preobratiše...
-
Hamolj
#5869 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja sam čovjek koji vjeruje u to da se ljudi mogu promijeniti pa se i za tebe nadam da ćeš iz tog modusa "seljačine" prerasti u insana.Kolinda wrote: Od kad se ono Historija računa od '93 ili .....A ti se drži zajedničkog zaključka od prije pola sata....
-
Mirza007
#5870 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Moze se taj princip primjeniti i na relaciju HZHB/RH - EU.Kolinda wrote:Ovi iz geta ne trče u civilizaciju za razliku od civiliziranih koji trče na Tromeđu po nadnicu....Hamolj wrote:Oni su za Federalizaciju. MoRe, ali pod uslovom da vam pravimo geta u kojima bi živjeli jer niste baš sposobni pomiješati se sa civilizovanim narodom.
-
Mirza007
#5871 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ali jos nisam nasao nekoga seksualno dezorijentiranog. Tu ti nema premca na forumu predsjednice.Kolinda wrote:Ima vas klaunova i previše da bi vam netko pokušao biti konkurencija ,tako ne sekiraj se nećemo vam oduzimati primat na tu funkciju.
- Kolinda
#5872 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Valjda hinsana po bosanskomHamolj wrote:Ja sam čovjek koji vjeruje u to da se ljudi mogu promijeniti pa se i za tebe nadam da ćeš iz tog modusa "seljačine" prerasti u insana.Kolinda wrote: Od kad se ono Historija računa od '93 ili .....A ti se drži zajedničkog zaključka od prije pola sata....
-
Hamolj
#5873 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Može i hinsana ako ti je draže samo da nam ozdraviš.Kolinda wrote:Valjda hinsana po bosanskomHamolj wrote:Ja sam čovjek koji vjeruje u to da se ljudi mogu promijeniti pa se i za tebe nadam da ćeš iz tog modusa "seljačine" prerasti u insana.Kolinda wrote: Od kad se ono Historija računa od '93 ili .....A ti se drži zajedničkog zaključka od prije pola sata....
- mO k3
#5874 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
mislim da je dosta .. bosnjaci ponovo majorizacija??
kuda vodi ova prepirka , nikuda...... vratitie se temi @kolinda deder opusti se niko ti ovdje ne zeli slo , neznam sta si se toliko uzrujao
kuda vodi ova prepirka , nikuda...... vratitie se temi @kolinda deder opusti se niko ti ovdje ne zeli slo , neznam sta si se toliko uzrujao
-
Mirza007
#5875 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Opa, vidi predsjednice sto se rasprposila.
Meni se cini da je mozda vojvoda bio u tajnoj posjeti u ZG i ispunio davno dano obecanje.
Meni se cini da je mozda vojvoda bio u tajnoj posjeti u ZG i ispunio davno dano obecanje.