The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
kakavdanakneiskustvu
#5851 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
sta znaci honest trailer?
- Pandakonda
#5852 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
To je youtube ekipa koja pravi parodije od trailera. U doslovnom prevodu Istinit trailer.kakavdanakneiskustvu wrote:sta znaci honest trailer?
- Averus
#5853 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Screen Junkies
Imaju odlične emisije na YouTube, ja volim gledati MovieFights - kada se argumentima bore za npr. "najbolji akcioni film" ili "najgora uloga Johnny Deppa" itd. Vrijedi pogledati i pratiti
Ima i Honest Trailer prve tri sezone
Honest Trailers su ih proslavili, uglavnom su dobri.
Sada im je najpopularnija Movie Fights serija
Imaju odlične emisije na YouTube, ja volim gledati MovieFights - kada se argumentima bore za npr. "najbolji akcioni film" ili "najgora uloga Johnny Deppa" itd. Vrijedi pogledati i pratiti
Ima i Honest Trailer prve tri sezone
Honest Trailers su ih proslavili, uglavnom su dobri.
Sada im je najpopularnija Movie Fights serija
-
kakavdanakneiskustvu
#5854 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pandakonda wrote:To je youtube ekipa koja pravi parodije od trailera. U doslovnom prevodu Istinit trailer.kakavdanakneiskustvu wrote:sta znaci honest trailer?
aha,pretpostavljam sta znaci u prevodu,hvala
- adda_sa
#5855 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
cim je kamion na livadu skrenuo, znala sam da ce da zaglavi negdje. i kad rece rick: we will take a different road on the way back, see what we see. cemu tu? vidjeti nce nista novo, al mogu biti vidjeni, i mogu ih pratiti. a znamo kakvo je sranje bilo kad se otkrilo da su u zatvoru...veliki_ah wrote:Cim je daryl bacio jesusu konzervu dok je bio svezan na cesti, vidjelo se da ce se ovaj odvezati i da ce ih ovaj stici i zaskociti.. zato mi je glupo da rick nije pogledao u retrovizor i vidio ga dok su odlazili.. Tako naivan potez od tako opreznog covjeka u posapokalipticnom svijetu je bas glup. Također onim kamionom se vozati po livadi, pa ga dovesti do jezera, odmah se vidjelo da ce sranje oko toga biti i da ce sletiti dole kamion. Naivno i glupo.
Dalje, u autu kad su pricali, smijem se kladiti da jesus nije bio onesvijesten i da ih je sve slusao i skupljao informacije o njima, a oni se razvezali o svemu ko dvije tinejdzerke.
a jesus def nije spavao
- DMXallen
-
veliki_ah
#5857 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Bacio mu daryl praznu konzervu, kojom je razrezao konopac (mada je upitno da li je to moguce) i dok je kamion kretao mogao ga je sustici i popeti se preko zadnjih vrata.. Mislim cak da su njih dvojica nesto baljezgali u kamionu prije nego sto su krenuli, pa mu je to dalo vremena..kakavdanakneiskustvu wrote:veliki_ah wrote:Cim je daryl bacio jesusu konzervu dok je bio svezan na cesti, vidjelo se da ce se ovaj odvezati i da ce ih ovaj stici i zaskociti.. zato mi je glupo da rick nije pogledao u retrovizor i vidio ga dok su odlazili.. Tako naivan potez od tako opreznog covjeka u posapokalipticnom svijetu je bas glup. Također onim kamionom se vozati po livadi, pa ga dovesti do jezera, odmah se vidjelo da ce sranje oko toga biti i da ce sletiti dole kamion. Naivno i glupo.
Dalje, u autu kad su pricali, smijem se kladiti da jesus nije bio onesvijesten i da ih je sve slusao i skupljao informacije o njima, a oni se razvezali o svemu ko dvije tinejdzerke.
ono pojavljivanje jesusa na kamionu je antologijsko,kako li to objasniti
I meni je nategnuto, ali pokazao je lik da je spretan i da posjeduje zavidne sposobnosti
-
kakavdanakneiskustvu
#5858 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
veliki_ah wrote:Bacio mu daryl praznu konzervu, kojom je razrezao konopac (mada je upitno da li je to moguce) i dok je kamion kretao mogao ga je sustici i popeti se preko zadnjih vrata.. Mislim cak da su njih dvojica nesto baljezgali u kamionu prije nego sto su krenuli, pa mu je to dalo vremena..kakavdanakneiskustvu wrote:veliki_ah wrote:Cim je daryl bacio jesusu konzervu dok je bio svezan na cesti, vidjelo se da ce se ovaj odvezati i da ce ih ovaj stici i zaskociti.. zato mi je glupo da rick nije pogledao u retrovizor i vidio ga dok su odlazili.. Tako naivan potez od tako opreznog covjeka u posapokalipticnom svijetu je bas glup. Također onim kamionom se vozati po livadi, pa ga dovesti do jezera, odmah se vidjelo da ce sranje oko toga biti i da ce sletiti dole kamion. Naivno i glupo.
ono pojavljivanje jesusa na kamionu je antologijsko,kako li to objasniti
I meni je nategnuto, ali pokazao je lik da je spretan i da posjeduje zavidne sposobnosti
- Daryl Dixon
#5859 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
isus zajebao harija hudinija svojim mađioničarskim trikovima

-
Yapi Yapo
#5860 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
možda je kroz šumu presjekao put i tako ih sustigao
- Logovan
#5861 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
A kako se onda popeo na krov kamiona?Yapi Yapo wrote:možda je kroz šumu presjekao put i tako ih sustigao
- SanskiBiser
#5862 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jaran Flash ga je popeo gore, naravno prebrzo je to sve bilo da bi kamera uhvatila.Logovan wrote:A kako se onda popeo na krov kamiona?Yapi Yapo wrote:možda je kroz šumu presjekao put i tako ih sustigao

-
kakavdanakneiskustvu
#5863 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
popeo se na neko drvo i skocio na kamiom
- Jack Be Nimble
#5864 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Go talk to him.
Why me?
I shouldn't

Why me?
I shouldn't
- SanskiBiser
#5865 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jack Be Nimble wrote:Go talk to him.
Why me?
I shouldn't
Rick:"WHAAAT?"
-
HomeArt
#5866 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pošto je Carl izgubio oko znači li to da bi i Rick uskoro mogao izgubiti ruku?
- SanskiBiser
#5867 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ne. Od toga se odustalo davno, jer vec prilicno rano u stripu koliko se sjecam je ostao bez ruke, tacnije prije nekoliko sezona gledano hronoloski po seriji.HomeArt wrote:Pošto je Carl izgubio oko znači li to da bi i Rick uskoro mogao izgubiti ruku?
- Tito_i_Partija
#5868 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobra epizoda, vec se uveliko osjeti Neganov uticaj i da ce bit' jebena borba za opstanak/vlast. Onu scenu sa klanjem nisam ocekiv'o, Rick nema vise strpljenja ni za sta, prosto ga boli kurac za sve.
Nisam bas najbolje skont'o one segmente sa Ibrom. Prvo kontam da je zaljubljen u Sashu na pocetku, pa onda onaj dio sa latinkom u krevetu, pa se onda raspituje za djecu u razorenom svijetu. Da li mozda latinka hoce dijete, a on nije bas siguran, il' mozda nesto drugo? I kakve onda veze Sasha ima s tim?
Nisam bas najbolje skont'o one segmente sa Ibrom. Prvo kontam da je zaljubljen u Sashu na pocetku, pa onda onaj dio sa latinkom u krevetu, pa se onda raspituje za djecu u razorenom svijetu. Da li mozda latinka hoce dijete, a on nije bas siguran, il' mozda nesto drugo? I kakve onda veze Sasha ima s tim?
- annoy
#5869 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Meni se cini da se njemu jednostavno sviđaju obe pa ga to sad razdire
-
kakavdanakneiskustvu
#5870 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
rick ponovo pokazuje da nema autoritet nad sinom,rece mu da se spremi za polazak,malo derle rece ja ne idem
- Tito_i_Partija
#5871 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ne voli babu jer mu je naguzio najbolju drugaricu na seciji u dnevnom boravku. 
- ExNihilo
#5872 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
A možda je i ljubomoran. 
- Pandakonda
#5873 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Glenn ili Daryl ginu od Negana pazite šta sam vam rekao, tipujem na Glenna jer je previše sreće imao do sad + u stripu ga Negan ubija i to je jedini dobar uvod da Maggie preuzima Hilltop, mada moguće je da griješim jer do sad nisu ispoštovali sa Rickovom rukom i Carol nije umrla. I još se poklapa to što je navodno Andrew Lincoln (Rick) rekao da je povratio kad je čitao skriptu za finale, a Negan ubije Glenna jer ga dobro izudara po glavi

-
__Phoenix__
- Jack Be Nimble
#5875 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ako je to istina onda jedva cekam Glenovu smrt