Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako se zove apoteka na Dobrinja 4. Nalazi se sa iste strane gdje je i parking grasa, jedno 100-200 metara vislje
Evo i slika, mislim da sam je potrefio:
Mislim da kod njih mogu kupiti ampicilin kapsule bez recepta jer ne mogu ici doktoru index na studentskoj.
zamolila bih djevojku koja mi je u inbox prije par dana odg na pitanje za sivanje haljine, (krojacica negdje oko vjecne vatre), da mi se javne opet, ja izbrisala poruku slucajno
hvala
WildRedRose wrote:zamolila bih djevojku koja mi je u inbox prije par dana odg na pitanje za sivanje haljine, (krojacica negdje oko vjecne vatre), da mi se javne opet, ja izbrisala poruku slucajno
hvala
un1ted wrote:Kako se zove apoteka na Dobrinja 4. Nalazi se sa iste strane gdje je i parking grasa, jedno 100-200 metara vislje
Evo i slika, mislim da sam je potrefio:
Mislim da kod njih mogu kupiti ampicilin kapsule bez recepta jer ne mogu ici doktoru index na studentskoj.
Apoteka se zove "Matovic". Moze se kupiti bez recepta dosta lijekova koji u federaciji idu na recept, npr analgin, antibiotici, sirup zeljeza....
I to je Dobrinja 1
Quentin80 wrote:Dolazim u posjetu Sarajevu za par mjeseci,pa me zanima koja je najbolja diskoteka u kojoj se pusta strana muzika? Ne narodnjacki klubovi i sl. varijante nego bas diskoteka.
Nema kod nas PRAVE DISKOTEKE i to sa stranom muzikom, ali imas petkom-subotom odlicnu muziku u Haciendi, Stari grad...bude i dj, nekad neko i gostuje i uglavnom, atmosfera je odlicna, poslije 22-23h
Quentin80 wrote:Dolazim u posjetu Sarajevu za par mjeseci,pa me zanima koja je najbolja diskoteka u kojoj se pusta strana muzika? Ne narodnjacki klubovi i sl. varijante nego bas diskoteka.
Nema kod nas PRAVE DISKOTEKE i to sa stranom muzikom, ali imas petkom-subotom odlicnu muziku u Haciendi, Stari grad...bude i dj, nekad neko i gostuje i uglavnom, atmosfera je odlicna, poslije 22-23h
Axa,fala ti. Znaci Hacijenda.
Hacienda je klub/restoran, uglavnom navece je tip diskoteke...
Kod jedne djevojke sam vidjela maili elektrosok.Malen je kao upaljac i koristi ga za samoodbranu kada pritisne da nekog ko te napadne strese struja.Dobila je-gdje se to ima kupiti
Nekatamo wrote:Kod jedne djevojke sam vidjela maili elektrosok.Malen je kao upaljac i koristi ga za samoodbranu kada pritisne da nekog ko te napadne strese struja.Dobila je-gdje se to ima kupiti
Ima na autopijaci elektrošoker koji izgleda kao mobitel - tridesetak maraka Samo pazi - ilegalno je!
Napisao si nekoliko noci, a ne noc. Tu se ne gleda standardna rata za iznajmljivanje, tebi treba na par dana, on ti da tu cijenu. Znam iz licnog iskustva kada mi je prije par godina trebalo radi pripremne nastave. Na 7 dana nisam mogao naci ispod 200-250KM obicnu garsonjeru dok mi se clan ovog foruma nije javio i ustupio za 100KM
Nekatamo wrote:Kod jedne djevojke sam vidjela maili elektrosok.Malen je kao upaljac i koristi ga za samoodbranu kada pritisne da nekog ko te napadne strese struja.Dobila je-gdje se to ima kupiti
Ima na autopijaci elektrošoker koji izgleda kao mobitel - tridesetak maraka Samo pazi - ilegalno je!
Ima li negdje da nije autopijaca i mislim koristiti samo kao zastitu za nedaj boze
Ima li negdje da nije autopijaca i mislim koristiti samo kao zastitu za nedaj boze
Budući da nije legalno, sumnjam da ćeš naći u nekoj prodavnici, možda oglasi ili tako nešto, ali onda sigurno skuplje nego tamo. Što nećeš na autopijacu? Tamo je baš super