Skini iTools pa ce saznatiGaRGa wrote:kako skontati da ti je 4-ka AT&T to jest da se moze carrier unlock uraditi ?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Moderator: Benq
Skini iTools pa ce saznatiGaRGa wrote:kako skontati da ti je 4-ka AT&T to jest da se moze carrier unlock uraditi ?
postavi ovdje imei *#06# i dobićeš podatke iz njegove lične karteGaRGa wrote:kako skontati da ti je 4-ka AT&T to jest da se moze carrier unlock uraditi ?
EUROBIH wrote:postavi ovdje imei *#06# i dobićeš podatke iz njegove lične karteGaRGa wrote:kako skontati da ti je 4-ka AT&T to jest da se moze carrier unlock uraditi ?
zakljucan ti je iphone do novembra 2013! sretnonovikorisnik wrote:EUROBIH wrote:postavi ovdje imei *#06# i dobićeš podatke iz njegove lične karteGaRGa wrote:kako skontati da ti je 4-ka AT&T to jest da se moze carrier unlock uraditi ?
Evo moj imei: 012839007363705
IMEI: 012839007363705novikorisnik wrote:EUROBIH wrote:postavi ovdje imei *#06# i dobićeš podatke iz njegove lične karteGaRGa wrote:kako skontati da ti je 4-ka AT&T to jest da se moze carrier unlock uraditi ?
Evo moj imei: 012839007363705
da ti gatam u imeimilicija wrote:de vidi i ovaj ziv bioAT&T
012427004958477
ako ti nije zahmet do kad je zakljucan i kad ce moci
Code: Select all
http://itools.hk/tscms/index.php?a=webpage&pid=12Mislis da ikoga interesuje?ice2cube wrote:Nikad necu uzeti ovaj mobitel niti ijedan slican njemu.
Boli nekog qrc.ice2cube wrote:Nikad necu uzeti ovaj mobitel niti ijedan slican njemu.
A sta su svi Android telefoni nego li telefoni - jako slični iPhoneuice2cube wrote:Nikad necu uzeti ovaj mobitel niti ijedan slican njemu.
lako se to odradi...samo mi treba imei tvoje četvorkeChata87 wrote:Pffff jos uvijek mi mob pod garancijom i s obzirom da je "nabavljen" s Vip mreze (HR) tesko da cu moci ikako otkljucati...
Ajd mi posalji detalje na PP, mozda se nesto uspijemo dogovoritiEUROBIH wrote:lako se to odradi...samo mi treba imei tvoje četvorke
mogu ti dekodirati LEGALNO-fabrički sa hrvatskog vipa...cijena fabričkog dekodiranja je među najjftinijim od svih ponuđenih operatera.
aktivacija traje do 48 sati-mada se završavaju i brže.....upališ,ubaci karticu koju god hoćeš i zaboravi na onaj kurtončić=gevey-ZAUVIJEK!!!
uživaš bez straha da ti neće biti zaključan prilikom svakog podizanja sw i bb,modema.........
Sta podrazumjevas pod ugasen?Qler wrote:Da li na iOS-u radi alarm i kada je telefon ugasen? Ono namjestim alarm i ugasim telefon. Da li se upali sam?