Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
flexibila

#5851 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by flexibila »

pici wrote:
flexibila wrote:
pici wrote:za neupuĆene ZA je da se u ustav RH stavi da je moguĆ brak samo izmedu muškarca i žene, znaći istospolni brakovi Vozdrica...NE je ako ste da se ubuduće dozvole istospolni brakovi.
Za je "ja i ona" a protiv "ja i on". E ja sam ti za ono " ja i ona"...neigram ti ja golf, ne vozim ti ja porseja, nenosim armani.... :D :D
znaĆi ovima je zabrana... :mrgreen:

Image
Niti u dzep niti iz dzepa, bili prije mene biti ce i posle mene, zivot ide dalje i ja za njim. :thumbup:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5852 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

dječak sa šibicama wrote:
Ma ja, fotograf ih pitao jel rodio kukuruz ove godine u Ljubuskom, oni kako gdje, ovaj jedan kaze "puko me susjed Franjo sakom u glavu kad sam mu mjerio cerk, ovaj, kukuruz" a uciteljica ponosito "`volki je!"

ma naravno...najomiljenija praksa ljubuškastih Učenika je mjerenje kukuruza... :mrgreen:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5854 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by KatarinaKosaca »

Ovaj referendum je lakrdija. Hrvatska će kao članica EU morati prihvatiti neke stvari ili će joj biti nametnute koliko god se desničari opirali. Kad je Frankova Španjolska legalizirala gay brakove uz sav otpor crkve, konzervativaca i desnice, uradiće to i mala Hrvatska sa ili bez referenduma.
shmizlica

#5855 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by shmizlica »

čemu onda bacanje 48 mil kuna? imaju viška?
KatarinaKosaca

#5856 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by KatarinaKosaca »

shmizlica wrote:čemu onda bacanje 48 mil kuna? imaju viška?
Da se i ta formalnost obavi. Nema nametanja otvoreno. :D Da se počne mijenjati mentalni sklop na gay barove, gay zanimanja, gay zajednice itd. Faza privikavanja.
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#5857 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Domaci izdajnik »

Čuj što? kad sam ja na onoj temi o ekonomiji HR vs BIH rekao da će im ekonomija, pardon, gospodarstvo :D (koji ironičan naziv :-) ) biti od strane EU organizovan po sistemu veži konja gdje ti aga kaže.....Taman da košta 148 miliona ima da da ga bude, jer je to po direktivi...
Great Cornholio

#5858 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Great Cornholio »

Valja Hrvatskoj prihvatiti sve uslove koji im se članstvom u EU nameću, pa i ako rezultati referenduma ne bi bili po volji homoseksualaca, nakarikalo bi se to da ispadne da je većina Hrvata " prosvjetljena" :)
benderr

#5859 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by benderr »

KatarinaKosaca wrote:Ovaj referendum je lakrdija. Hrvatska će kao članica EU morati prihvatiti neke stvari ili će joj biti nametnute koliko god se desničari opirali. Kad je Frankova Španjolska legalizirala gay brakove uz sav otpor crkve, konzervativaca i desnice, uradiće to i mala Hrvatska sa ili bez referenduma.
Ne širi dezinformacije.
Hrvatska sa ili bez ovog mijenjanja Ustava ostaje u krugu država poput Slovenije, Austrije, Njemačke , Mađarske ili Finske u pravima istospolnih zajednica.
Italija naprimjer uopće ne prihvaća u zakonu istospolne zajednice i po tome je iza Hrvatske u pogledu homoseksualnih prava. Poput BiH, Srbije, Albanije, Bugarske, Rumunjske itd.
EU je donijela odredbu kako svaka članica ponaosob donosi zakone o tom pitanju.

Malo se bolje informirati sljedeći put. :thumbup:
KatarinaKosaca

#5860 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by KatarinaKosaca »

benderr wrote:Ne širi dezinformacije.
Hrvatska sa ili bez ovog mijenjanja Ustava ostaje u krugu država poput Slovenije, Austrije, Njemačke , Mađarske ili Finske u pravima istospolnih zajednica.
Italija naprimjer uopće ne prihvaća u zakonu istospolne zajednice i po tome je iza Hrvatske u pogledu homoseksualnih prava. Poput BiH, Srbije, Albanije, Bugarske, Rumunjske itd.

:D Bumo vidjeli

I da Zagrebom šetaju homo parovi za ruku isto kao u Rimu. Imaju svoje barove, kvartove, ne :roll: pardon, kažeš slobodnije nego u Italiji :D U selima oko Sinja naročito :-)
Biće kako babo kaže, od toga šta se jede do toga ko sa kim spava. :wink:
benderr

#5861 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by benderr »

KatarinaKosaca wrote:

I da Zagrebom šetaju homo parovi za ruku isto kao u Rimu. Imaju svoje barove, kvartove, ne :roll: pardon, kažeš slobodnije nego u Italiji :D U selima oko Sinja naročito :-)
:?:
Barove imaju, to u Zagrebu svi znaju. Mentalitet naravno nije pogodan ali bude sve bolje.
Nisi me demantirala u mojim tvrdnjama.
Kada Sarajevo planira svoju paradu?
KatarinaKosaca

#5862 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by KatarinaKosaca »

benderr wrote::?:
Barove imaju, to u Zagrebu svi znaju. Mentalitet naravno nije pogodan ali bude sve bolje.
Ako ti u svom limitiranom kamenjaru ovo shvatio kao nacionalno prepucavanje, fulao si cijeli fudbal. Moja kritika uopće nije bila upućena Hrvatskoj nego upravo licemjerstvu EU, jer ako si u nekom kolu, moraš igrati po pravilima kola. Svaki navodni odabir je puka prevara i zamgljivanje. Hrvatska je na sreću ušla u EU i to znači mnoge privilegije, ali i definitivno odricanje balkanskog mentaliteta glede gay zajednica koje u Hrvatskoj jesu tipično balkanske i nimalo europske koliko to god netko negirao.
Što se parade u Sarajevu tiče niti znam niti me zanima, nemam namjeru biti niti u jednom taboru, tako da pitaš potpuno pogrešnu osobu. A ako ikad BIH uđe u EU , onda će biti makar i sa više murije nego učesnika parade, kao u Splitu :wink:
I da slobodnije biti gay u Hrvatskoj nego u Italiji :lol: :lol: :lol: , zbilja se vidi ko treba viši stupanj informiranosti.
ubojica77

#5863 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ubojica77 »

KatarinaKosaca wrote:Ovaj referendum je lakrdija. Hrvatska će kao članica EU morati prihvatiti neke stvari ili će joj biti nametnute koliko god se desničari opirali. Kad je Frankova Španjolska legalizirala gay brakove uz sav otpor crkve, konzervativaca i desnice, uradiće to i mala Hrvatska sa ili bez referenduma.
Vec se EU oglasila o tome i rekli su da to nije u njihovoj nadleznosti,vec u nadleznosti drzava clanica. Prije nego pocnes lupat komentare kako ce Hrvatska nesto morati,prvo provjeri osnovne informacije o temi o kojoj ocito nemas pojma.Inace ova mala Hrvatska je tamo gdi tvoja velika BiH nece jos skoro.
benderr

#5864 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by benderr »

KatarinaKosaca wrote:
Ako ti u svom limitiranom kamenjaru ovo shvatio kao nacionalno prepucavanje, fulao si cijeli fudbal. Moja kritika uopće nije bila upućena Hrvatskoj nego upravo licemjerstvu EU, jer ako si u nekom kolu, moraš igrati po pravilima kola. Svaki navodni odabir je puka prevara i zamgljivanje. Hrvatska je na sreću ušla u EU i to znači mnoge privilegije, ali i definitivno odricanje balkanskog mentaliteta glede gay zajednica koje u Hrvatskoj jesu tipično balkanske i nimalo europske koliko to god netko negirao.
Što se parade u Sarajevu tiče niti znam niti me zanima, nemam namjeru biti niti u jednom taboru, tako da pitaš potpuno pogrešnu osobu. A ako ikad BIH uđe u EU , onda će biti makar i sa više murije nego učesnika parade, kao u Splitu :wink:
I da slobodnije biti gay u Hrvatskoj nego u Italiji :lol: :lol: :lol: , zbilja se vidi ko treba viši stupanj informiranosti.
Ti si ta koja je ovo shvatila kao nacionalno prepucavanje. Postavio sam jedno normalno pitanje i dobio čitav sastavak bez odgovara prepun frustracija.
U Hrvatskoj prema slovu zakona homoseksualci imaju veća prava nego u Italiji. Stotine smajlija to ne mogu promijeniti bilo to tebi krivo ili ne.
Ako je Zagreb kamenjar pitam se u kakvoj to metropoli gospođa živi?
KatarinaKosaca

#5865 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by KatarinaKosaca »

benderr wrote:Ako je Zagreb kamenjar pitam se u kakvoj to metropoli gospođa živi?
Zagreb nije kamenjar Mislila sam na jedan dio moje domovine. :D Ne znam kad će biti parada u Sarajevu, ponavljam, nemam namjeru tamo biti. Niti kao potpora niti kao protivnik, tako da se i ne zanimam pretjerano. ;-)
Bodkin

#5866 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

benderr wrote:
KatarinaKosaca wrote:

:?:
jebeno je dogurao zagreb ako je sarajevo referenca :wink: i ne moze hrvatska u istu recenicu sa finskom ili njemackom. austrijanci, madjari i slovenci su svakako ksenofobi zatucani
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#5867 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Domaci izdajnik »

benderr wrote:Kada Sarajevo planira svoju paradu?
BIH ne srlja bezglavo u trulu EU pa tako da nam te tekovine neoliberalne renesanse nisu potrebne :D Nek se šupak meraklije draufaju u svoja privatna četiri zida niko im ne brani, ali nam ne trebaju po ulicama da se ponose i paradiraju :oops:
benderr

#5868 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by benderr »

Bodkin wrote: jebeno je dogurao zagreb ako je sarajevo referenca :wink: i ne moze hrvatska u istu recenicu sa finskom ili njemackom. austrijanci, madjari i slovenci su svakako ksenofobi zatucani
Sa svime se slažem. Ali ipak ja nisam govorio o mentalitetu naroda nego o zakonskom uređenju istospolnih zajednica. Uskoro se i donosi zakon koji će na sreću dati još veća prava iako su i ova već donesena svjetlosnim godinama ispred regije i jedne Italije. ;-)
KatarinaKosaca

#5869 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by KatarinaKosaca »

Lajavikrelac wrote:
BIH ne srlja bezglavo u trulu EU pa tako da nam te tekovine neoliberalne renesanse nisu potrebne :D Nek se šupak meraklije draufaju u svoja privatna četiri zida niko im ne brani, ali nam ne trebaju po ulicama da se ponose i paradiraju :oops:
Ako mi ako Bog da ikad potpišemo pristupni pregovor, paradiraće ti i ispred kuće ako treba i zucnuti nećemo ili će se angažirati toliko murije da nećeš ni izaći. Što god o njima mislio.
ubojica77

#5870 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ubojica77 »

KatarinaKosaca wrote:
Vidim kolko ti je limitirano znanje o pregovorima s EU,Hrvatska je zapravo prosla najteze pregovore i napravila ogromne reforme o kojima BiH moze samo sanjati.
Ovakvo tvoje uvredljivo i podcjenjivacko obracanje s visokog se jedino i moze shvatit kao nacionalno podbadanje i prepucavanje ili je tvoje znanje toliko ograniceno da nerazumijes razliku izmedu ustavom zajamcenih prava i onoga kako se osjecaju gay osobe u pojedinim zemljama. Osim toga siguran sam da se usred bijelog dana na Jelacicevom trgu dvojici gay osoba koje se drze za ruke nebi nista dogodilo,a dogodilo bi im se na Siciliji ispred crkve usred noci.
benderr

#5871 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by benderr »

Lajavikrelac wrote:
http://www.jutarnji.hr/predsjednik-eu-p ... -/1143054/

Imaš sreću pa EU i ne želi daljnje širenje na istok. Možete još barem 30-tak godina uživati izvan EU i mlatiti :roll: "pedere" :roll: .
KatarinaKosaca

#5872 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by KatarinaKosaca »

benderr wrote:
Bodkin wrote: jebeno je dogurao zagreb ako je sarajevo referenca :wink: i ne moze hrvatska u istu recenicu sa finskom ili njemackom. austrijanci, madjari i slovenci su svakako ksenofobi zatucani
Sa svime se slažem. Ali ipak ja nisam govorio o mentalitetu naroda nego o zakonskom uređenju istospolnih zajednica. Uskoro se i donosi zakon koji će na sreću dati još veća prava iako su i ova već donesena svjetlosnim godinama ispred regije i jedne Italije. ;-)
Da bi se zakon sprovodio i te kako zavisi puno toga od mentalitata. Na primjer, ako je zakon u Cro regulirao zajednice, hajdemo pretpostaviti da jedan član zajednice umre i ostavi stan u Ilici. Zakonski pripada njegovo "izvanbračnom" drugu. Da li zaista misliš da je mentalitet familije pokojnika u Hrvatskoj ispred mentaliteta sličnog slučaja u Italiji? Nikako.
Da li maksimirom šetaju za ruku dva homosexualca? Rimom da. Da li Likom šetaju dva homoseksualca zagrljeni? U selu provinciji Emilija Regina u Italiji da. Gay zajednica je isuviše jaka i entablirana u EU da bi jedan glas jednog Hrvata išta značio i u tome promijenio. Hrvata ili Mađara ili Italijana, da ne shvatiš pogrešno prema Hrvatima.
shmizlica

#5873 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by shmizlica »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/dobra-iz ... /131201051

šta mislite kako su se ovi izjasnili? :D
KatarinaKosaca

#5874 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by KatarinaKosaca »

benderr wrote:Imaš sreću pa EU i ne želi daljnje širenje na istok. Možete još barem 30-tak godina uživati izvan EU i mlatiti :roll: "pedere" :roll: .
Ono kao u Splitu skoro? :D
dalmatinka

#5875 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

KatarinaKosaca wrote:
benderr wrote:
Da bi se zakon sprovodio i te kako zavisi puno toga od mentalitata. Na primjer, ako je zakon u Cro regulirao zajednice, hajdemo pretpostaviti da jedan član zajednice umre i ostavi stan u Ilici. Zakonski pripada njegovo "izvanbračnom" drugu. Da li zaista misliš da je mentalitet familije pokojnika u Hrvatskoj ispred mentaliteta sličnog slučaja u Italiji? Nikako.
Da li maksimirom šetaju za ruku dva homosexualca? Rimom da. Da li Likom šetaju dva homoseksualca zagrljeni? U selu provinciji Emilija Regina u Italiji da. Gay zajednica je isuviše jaka i entablirana u EU da bi jedan glas jednog Hrvata išta značio i u tome promijenio. Hrvata ili Mađara ili Italijana, da ne shvatiš pogrešno prema Hrvatima.
Zakon ide u proceduru neovisno o referendumu za tjedan ili dva.
Post Reply