MIreta ide jos bolje.luckylaka wrote:Sto bi patio kada ga trenutno odlicni ide,da Bog da tek patioPoint. wrote:Pati celavac za Miretom, vidi se iz svemira.
AS Roma
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#5851 Re: AS Roma
- Romanista 101%
#5852 Re: AS Roma
BHF_Manijak wrote:Ma sve OK Romanisto, ali ne mozes reci "ma kar'na je bio, ko mu jebe mater, svi su bili bolji od njega."![]()
Spalletti je emotivac i nekad zna da kaze otvoreno sto 90% trenera bi presutjelo. Medjutim, ako pogledate cijelu konfernciju za stampu vidjecete da je lupao glavom zbog glupih pitanja. Nije on poceo pricu o Pjanicu, vec novinari. I u pravu, jer kakve ima veze Pjanic sa utakmicom Roma-Palermo??? A izjava u vezi Pjanica... sigurno da ga ponijelo to sto je Paredes postigao gol ali i on sam zna da to nije istina. Spalletti voli da hvali svoje igrace, i on ce to i dalje raditi samo ne treba da ih poredjuje sa nekim drugim.
- noiserr
#5853 Re: AS Roma
Neznam sta se desilo na onom Tottijevom derneku za 40ti rodjendan. Ali od tada Roma odlicno igra.
- Point.
#5854 Re: AS Roma
Mozda je bio dobar swinger party pa dobili jak team bonding.
-
Nadzorna_ploca
#5855 Re: AS Roma
Mireta ne ide ni pola ko Dzeku, a kamoli ko cijelu Romu.Point. wrote:MIreta ide jos bolje.luckylaka wrote:Sto bi patio kada ga trenutno odlicni ide,da Bog da tek patioPoint. wrote:Pati celavac za Miretom, vidi se iz svemira.
- Point.
#5856 Re: AS Roma
Pa prvi su, mora da ga ide bolje od Rome.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5857 Re: AS Roma
Ma ide i jednog i drugog.
Dzekson je, istina, u top formi, ali i Pjanic se dobro uklopio u Juve. Daje golove, asistira, generalno pruza dobre partije.
Dzekson je, istina, u top formi, ali i Pjanic se dobro uklopio u Juve. Daje golove, asistira, generalno pruza dobre partije.
- Thorgerson
#5859 Re: AS Roma
U Romi napokon skontali foru. Edin bi davao i prosle godine golova da se malo radilo za njega.
Jbt imas ubitacnog napadaca koji moze dati gol svim mogucim udovima i dijelovima tijela, to ne iskoristiti je ravno ludilu. Ali dohavizali su se napokon.
Bice jebena utrka za scudetto ve godine...Juve nije toliko ubjedljiv, 17. decembar bi mogao odlucit derbi Juve - Roma.
Jbt imas ubitacnog napadaca koji moze dati gol svim mogucim udovima i dijelovima tijela, to ne iskoristiti je ravno ludilu. Ali dohavizali su se napokon.
Bice jebena utrka za scudetto ve godine...Juve nije toliko ubjedljiv, 17. decembar bi mogao odlucit derbi Juve - Roma.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5860 Re: AS Roma
Florenzi pokidao ligamente.
Sezona gotova za njega.
Sezona gotova za njega.
- Logovan
#5861 Re: AS Roma
Eto udaljiše se od titule.Tomahawk11 wrote:Florenzi pokidao ligamente.
Sezona gotova za njega.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5862 Re: AS Roma
Ma nisu.
Dobro, Juve je svakako prvi favorit.
Bitno je da Dzekson odrzi formu. Ne kazem bas da mora ovako derati, ali neki kontinuitet.
Dobro, Juve je svakako prvi favorit.
Bitno je da Dzekson odrzi formu. Ne kazem bas da mora ovako derati, ali neki kontinuitet.
- Romanista 101%
#5863 Re: AS Roma
koja nesreca u p.m. sinoc ulazi Rudiger u igru nakon duge pause zbog teske povrede, ne prodje 5 minuta ovaj drugi se povrijedi
jako netipicno za Romu da okrene rezultat, pokazali karakter i ono sto svi znamo sada je I potvrdjeno da je Dzeko najbolji igrac serie A
od 2000-te Roma je 25 puta gubila bodove nakon vodjstva od 2 ili vise golova
jako netipicno za Romu da okrene rezultat, pokazali karakter i ono sto svi znamo sada je I potvrdjeno da je Dzeko najbolji igrac serie A
-
senturk
#5864 Re: AS Roma
Bas kad sam se ponadao da bi mogli uci u seriju dobrih rezultata desi se ovako nesto, i to na najgoroj mogucoj poziciji, bek, stvarno su im bekovi katastrofa, onaj emerson tako nervira kad igra da nije humano, ni ostali nisu nesto bolji, 
-
hzsa22
#5865 Re: AS Roma
Debilima, pogotovo onog retardiranom komarcu Salahu, je konacno doslo iz guzice u glavu da Dzeko mora biti centralna figura Rome za koju ce citava ekipa raditi.
Kako ga sinoc.izbaci Dzeko.kroz.sredinu oca mi u stilu najboljih veznjaka al' komarac ko i obicno glup ko qrac.
Kako ga sinoc.izbaci Dzeko.kroz.sredinu oca mi u stilu najboljih veznjaka al' komarac ko i obicno glup ko qrac.
- Romanista 101%
#5866 Re: AS Roma
Salah>Gervinho
A sto se tice Emersona (odgovor Senturku) ne znam jesi li gledao zadnje dvije tekme ali momak je pokidao! Puno bolji nego na pocetku sezone kada je bio izgubljen.
A sto se tice Emersona (odgovor Senturku) ne znam jesi li gledao zadnje dvije tekme ali momak je pokidao! Puno bolji nego na pocetku sezone kada je bio izgubljen.
- ljevoruki
#5867 Re: AS Roma
Malo grubo receno ali u principu tacno.hzsa22 wrote:Debilima, pogotovo onog retardiranom komarcu Salahu, je konacno doslo iz guzice u glavu da Dzeko mora biti centralna figura Rome za koju ce citava ekipa raditi.
Iz Dzeke izvuces maksimum kad cijela ekipa igra za njega i kad se zna ko sta radi na terenu.
Po meni je ovo vise do trenera nego do igraca iako nisam siguran.
Steta da od Magatha nije radio sa nekim od najboljih trenera na svijetu, Manchini rotacija, onaj djuturum Pellegrini i ovaj sad celo Spalleti nisu bas ta klasa.
- jeza u ledja
#5868 Re: AS Roma
Izgleda krucijalni ligamenti Florenzi.Romanista 101% wrote:koja nesreca u p.m. sinoc ulazi Rudiger u igru nakon duge pause zbog teske povrede, ne prodje 5 minuta ovaj drugi se povrijedi![]()
jako netipicno za Romu da okrene rezultat, pokazali karakter i ono sto svi znamo sada je I potvrdjeno da je Dzeko najbolji igrac serie A![]()
Nedostajace mi one njegove siskice.
- Tito_i_Partija
#5869 Re: AS Roma
Krucijalni ligamenti su jebada na kvadrat. Niko se od njih nije oporavio i vratio na isti nivo k'o prije.
- jeza u ledja
#5870 Re: AS Roma
Ali eto na njemu primjer kako se moze zacas. Samo dovoljno pogresno da doskocis i kvrc.
Jebada, bolje je slomit nogu nego ovo. Ja sam konto da je to bilo jer vidim odmah saigraci zovu.
To mi je najveca jebada kad igram fudbal, tenis, skijanje, jer ne zna covjek ni kako da se zastiti od toga.
Sretno Florenziju. Uvijek moze nastaviti karijeru kao prodavac koznih jakni turistima. Ima tu facu.
Jebada, bolje je slomit nogu nego ovo. Ja sam konto da je to bilo jer vidim odmah saigraci zovu.
To mi je najveca jebada kad igram fudbal, tenis, skijanje, jer ne zna covjek ni kako da se zastiti od toga.
Sretno Florenziju. Uvijek moze nastaviti karijeru kao prodavac koznih jakni turistima. Ima tu facu.
-
missko
#5871 Re: RE: Re: AS Roma
Ja bas kontam da Spaleti onom svojom spikom siljenja naopako , cini da probudi u Edinu ono najboljeljevoruki wrote:Malo grubo receno ali u principu tacno.hzsa22 wrote:Debilima, pogotovo onog retardiranom komarcu Salahu, je konacno doslo iz guzice u glavu da Dzeko mora biti centralna figura Rome za koju ce citava ekipa raditi.
Iz Dzeke izvuces maksimum kad cijela ekipa igra za njega i kad se zna ko sta radi na terenu.
Po meni je ovo vise do trenera nego do igraca iako nisam siguran.
Steta da od Magatha nije radio sa nekim od najboljih trenera na svijetu, Manchini rotacija, onaj djuturum Pellegrini i ovaj sad celo Spalleti nisu bas ta klasa.
EMS-om
- Muhamed Đakmić
#5872 Re: AS Roma
Neću reći da je Spalletti vrhunski trener, ali da je iz Džeke uspio izvući najbolje, jeste. A to nisu svi treneri sposobni napraviti.
- MOSALJOZE
#5873 Re: AS Roma
Edin je takodjer pokazao karakter
Dadne gol,stavi ga na klupu.Dadne dva gola kaže ne valja ovo ništa,valjda čovjek čuo za inat
Dadne gol,stavi ga na klupu.Dadne dva gola kaže ne valja ovo ništa,valjda čovjek čuo za inat
- Romanista 101%
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5875 Re: AS Roma
Ja bih jos rekao da je isto tako igru uspio najvise prilagoditi njemu.Muhamed Đakmić wrote:Neću reći da je Spalletti vrhunski trener, ali da je iz Džeke uspio izvući najbolje, jeste. A to nisu svi treneri sposobni napraviti.
Shvatio je da ce mu se vratiti.
A mogao je i pustiti one kokoske da svak svoju politiku vodi (Salah ili Sharawi), al bi sad bio 5. umjesto 2.