FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
solo2

#5851 Re: FC Barcelona

Post by solo2 »

I ako je sinoc Barca odigrala jednu od najlosijih utakmica (sto joj naravno ne ide na cast) i dalje je svjetlosnim godinama ispred Reala koji je drugi tim u evropi, nemojte se dzabe lagat' (ovi koji navijaju za Real) i misliti da je Real blizu ili cak da je bolji od Barce, budite realni... Barca je uglavnom dominirala oba predhodna meca, istina Real je pokazao vise htjenja u ovoj jucer ali sve je to za 3 klase ispod fudbala koji igra Barcelona. :D

Pozdrav
kory_galaktikos

#5852 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

[

ja kazem barsa je extra ekipa prosle godine najjaca na svijetu vjerovatno i ove ali real je sinoc bio bolji,i abd bice i u narednih 15 dana[/quote]
Lupaš gluposti, ismijavaš jednu ekipu kakva je Barcelona, cuj kruže loptom na 40 metara :shock: pokušavaj napasti i dati gol care :!: , tako su zabili preko 100 golova i ove i prošle godine...ali tebi je to smiješno i cirkus, jelde...docekao si jedan poraz pa odmah poletio da pljuješ po Barceloni, zaboravljaš da tu igraju Iniesta,Xavi,Puyol,Pique ljudi koji su prvaci svijeta...Messi koji je najbolji igrac svijeta...prebrzo si poletio da slaviš, strpi se malo da LP , pa onda bacaj drek po Barci....mah, kome ja pišem.[/quote]
aj jbt led nemogu da vjerujem gdje sam ja ismijavo tu vasu veliku barsu ajde nadji mi..aj cu ti nac svojih 15 ostova gdje priznajme da je bolja od reala,da bolje igra..ja samo govorim kako je to vec odprilike procitana ekipa,nemoze vise na taj nacini cim se neka ekipa ostavi defanzivno oni nemogu nista...gdje je onda sva ta umjeston...nego eto ti mi reci koliko je to bgt barsa igrala lijepo sinoc..ako su tako dobri kao sto je svi hvalite sta su uradii a trebali su..nego vi nikako niste realni,krivo vam,hocete se oejest nemozete vjerovat da je jedan real dobio veliku i mocnu barsu...[/quote]
pa nevjerovatno :shock: aaa lika...pa ne može svaka pobjediti covjece...ne može yeboga ti...ne postoji takav tim, niti može postojati koji ce sve redom pobjeđivati bukvalno, mora se nekad i izgubiti...kako ne kontaš da ne može...i Hercules pobjedi Barsu...trea li crtati neke stvari :shock: :?[/quote]
pa eto care ti si i jedini navijac barse koji tako kaze..za sve ostale ona je nepobjediva nemoze joj niko nista.al
ganjeta

#5853 Re: FC Barcelona

Post by ganjeta »

ultima_palabra wrote:Daj ba ne zezaj... pa sudija bi kaznio valjda da je tako bilo, a niko ne reče da je loše sudio. Čak ni Xavi, Alves, Busquets... svi poznati da ne znaju podnijeti poraz, nisu riječi rekli o sudiji.
Onda mi nismo gledali istu tekmu,jer druga stvar je sto to sudija nije vidio ili je progledao kroz prste,tacnije podlego je pritisku ogromnom koji je dolazio iz Madrida.
Da je ondje bio neki Talijan ili Englez u prvom bi sjevnuo neki crvendac u to sam siguran 8-)
LSD

#5854 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Daj ba kory_galaktikos , ne kontam tu tvoju pricu :shock: ...podcijenjuješ i to ih baš debelo podcijenjuješ, ako smatraš da sam toliki idiot koji je umislio da je Barca bukvalno nepobjediva i da ne može izgubiti...ne valja ti ta prica ;-)
ultima_palabra

#5855 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Bušman wrote:Ili recimo kad Jose Mourinho, Sergio Ramos i Ricardo Carvalho istovremeno napadnu sudiju nakon sto posljednji nagazi Davida Villu i jos ga onaj srednji uhvati za vrat sto ga uopce boli. Ni jedni ni drugi nisu zlatni, ali trener i igraci Barce ni jednom nisu komentarisali sudjenje.
To je bio Arbeloa ja mislim...
Hajmo biti malo realni... igrači Barce imaju običaj da okružuju sudiju u važnim utakmicama, pogotovo na Nou Campu gdje kombinacija publike i takvih protesta pokoleba i najbolje sudije... pa sjetimo se samo tekme sa Arsenalom, Valdes trči sa gola 40 metara, Abidal i Pedro za vratove hvataju :-)

Samo što ni Mourinho nije naivan, pa je i on svojima rekao da rade isto to... vidjećemo kako će reagovati evropske sudije.
kory_galaktikos

#5856 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

solo2 wrote:I ako je sinoc Barca odigrala jednu od najlosijih utakmica (sto joj naravno ne ide na cast) i dalje je svjetlosnim godinama ispred Reala koji je drugi tim u evropi, nemojte se dzabe lagat' (ovi koji navijaju za Real) i misliti da je Real blizu ili cak da je bolji od Barce, budite realni... Barca je uglavnom dominirala oba predhodna meca, istina Real je pokazao vise htjenja u ovoj jucer ali sve je to za 3 klase ispod fudbala koji igra Barcelona. :D

Pozdrav
evo moj zadnji post na ovom vasoj temi viidm nisam pozeljan a i nevolim pisat sa nekim ko je kratkovidan vidi samo u svoje avlije..druze nemilislim na tebe i ne zelim zaista nikoga uvrijedit...
nije barsa odigrala najlosiju partiju nego je real odigro najkvaltetniju nisu nista dopustili barsinim igracima,i ok barsa jest zaista daleko dominantna poslednjih godna nekoliko su god propisno osramotili reala svaka im cast,,,bolji sto jest jest..al dje nadje ove tri klase ispred al bg nema veze svako ima svoje misljenje...ja ne zelim zaista nikog uvriejdit niti se svadjat sa bilo kim..oept se izvinjaavam ako jesam koga..eto necu vise zaista ni pisat ;)) velliki pozdrav svima iskrenim navijacima
veljaca

#5857 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

LSD wrote:
kory_galaktikos wrote:ajde ti malo sebi kupi naocale..nigdje ja nisam ismijavo ekipu barse..i malo citaj sta pisem vec duze vrijeem.uvijek sam hvalio barsu igraju dobro..ali nemozez brate mili eto sta su uradili sinoc nista..nidje veze kruze oko gola..dodavaju se gore..i svi oni silni posedi lopte u prijasnjim utakmicama ko se dodaje ..xavi pujol iniesta piqe i das loptu mesiu i to ta ljepota..eto ti si strucnjak nema sta...

ja kazem barsa je extra ekipa prosle godine najjaca na svijetu vjerovatno i ove ali real je sinoc bio bolji,i abd bice i u narednih 15 dana
Lupaš gluposti, ismijavaš jednu ekipu kakva je Barcelona, cuj kruže loptom na 40 metara :shock: pokušavaj napasti i dati gol care :!: , tako su zabili preko 100 golova i ove i prošle godine...ali tebi je to smiješno i cirkus, jelde...docekao si jedan poraz pa odmah poletio da pljuješ po Barceloni, zaboravljaš da tu igraju Iniesta,Xavi,Puyol,Pique ljudi koji su prvaci svijeta...Messi koji je najbolji igrac svijeta...prebrzo si poletio da slaviš, strpi se malo da LP , pa onda bacaj drek po Barci....mah, kome ja pišem.
:thumbup:

Kada neka ekipa u narednom periodu osvoji u jednoj sezoni sve sto se moze osvojiti - onda se moze govoriti o "ugrozenosti" Barcelone ....
Ovako mislim da je po onoj narodnoj " I corava koka nadje zrno ...." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bušman

#5858 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

kory_galaktikos wrote: evo moj zadnji post na ovom vasoj temi viidm nisam pozeljan a i nevolim pisat sa nekim ko je kratkovidan vidi samo u svoje avlije..druze nemilislim na tebe i ne zelim zaista nikoga uvrijedit...
nije barsa odigrala najlosiju partiju nego je real odigro najkvaltetniju nisu nista dopustili barsinim igracima,i ok barsa jest zaista daleko dominantna poslednjih godna nekoliko su god propisno osramotili reala svaka im cast,,,bolji sto jest jest..al dje nadje ove tri klase ispred al bg nema veze svako ima svoje misljenje...ja ne zelim zaista nikog uvriejdit niti se svadjat sa bilo kim..oept se izvinjaavam ako jesam koga..eto necu vise zaista ni pisat ;)) velliki pozdrav svima iskrenim navijacima
Wow, optuzujes covjeka da je kratkovidan, a ti totalno nepismen. Svasta covjek vidi na ovom :sax:
ultima_palabra

#5859 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Bušman wrote:Na Adriana je neko dobro naletio koliko se sjecam (mislim da je bio Xabi Alonso). Puyol se sam povrijedio.
Zaboravih odgovoriti... Adriano se povrijedio prilikom starta nad Ronaldom za koji je dobio žuti karton, sinoć bila repriza na SK ;-)
Bušman

#5860 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

ultima_palabra wrote:Samo što ni Mourinho nije naivan, pa je i on svojima rekao da rade isto to... vidjećemo kako će reagovati evropske sudije.
To i Real radi u ligaskim utakmicama. Isti mentalitet, nisu oni Englezi da ne smiju prici sudiji (i kad pridju fasuju po novcaniku).

I btw, prije toga ga je opalio Xabi Alonso, vec tada se poceo drzati za misic.
Zmijuga loma

#5861 Re: FC Barcelona

Post by Zmijuga loma »

Kako se krvnik fokusirao na zglob lijeve noge, lopta kao da ne postoji. Naravno, ni govora o žutom. :-)

Image
Image

http://www.youtube.com/watch?v=M7KH4V5c ... ideo_title
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#5862 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

Kako je to prljavo... skoro kao i njegov trener.
ganjeta

#5863 Re: FC Barcelona

Post by ganjeta »

Ovaj gore start je za direktni crveni,vidi se da je isao sa namjerom da mu otkine zglob :x
fukushima

#5864 Re: FC Barcelona

Post by fukushima »

pepe govno, bio i ostao :roll:
ultima_palabra

#5865 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Image
ganjeta

#5866 Re: FC Barcelona

Post by ganjeta »

:D
Dobro je ba ultima.
Do sada je 1-1 u peharima ove sezone,samo sto vi ne znate sa tim da rukujete,stas dugo ga niste osjetili.
ultima_palabra

#5867 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

ganjeta wrote::D
Dobro je ba ultima.
Do sada je 1-1 u peharima ove sezone,samo sto vi ne znate sa tim da rukujete,stas dugo ga niste osjetili.
Ja sam mislio da si ti za Milan... njima tek ima da ispada ako osvoje ove godine :-D
ganjeta

#5868 Re: FC Barcelona

Post by ganjeta »

Milan mi ne diraj :twisted: :D poslije njih gotivim ove,vidis i sam.Real ne simpatisem od vremena Sukera i Mijatovica.
Ne znam zbog cega to ako osvoje?To je vec u vitrinama 18 nije sala ,oni se bolan vec stele sa njim,da im se nebi desio blam kao ovim tvojim :lol:
Zmijuga loma

#5869 Re: FC Barcelona

Post by Zmijuga loma »

Sačekaj @ultima, tebi ovaj start nije za kartona?

Ili i dalje stojiš iza ovog 'pa sudija bi kaznio valjda da je tako bilo'? :D
ganjeta

#5870 Re: FC Barcelona

Post by ganjeta »

Ne,sudija bi kaznio da je vidio.Sto nije vidio? Zbog prevelikog pritiska koji je dolazio iz Madrida,u tom su neprikosnoveni.
ultima_palabra

#5871 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

ganjeta wrote:Milan mi ne diraj :twisted: :D poslije njih gotivim ove,vidis i sam.Real ne simpatisem od vremena Sukera i Mijatovica.
Ne znam zbog cega to ako osvoje?To je vec u vitrinama 18 nije sala ,oni se bolan vec stele sa njim,da im se nebi desio blam kao ovim tvojim :lol:
Šta ja znam, nisu dugo ništa teško dizali :D
Ramosu je problem samo kup, vidiš kako je glomazan... sa ostalim trofejima zna :)
ultima_palabra

#5872 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Zmijuga loma wrote:Sačekaj @ultima, tebi ovaj start nije za kartona?

Ili i dalje stojiš iza ovog 'pa sudija bi kaznio valjda da je tako bilo'? :D
Jeste, fol je što niko to nije primijetio u toku utakmice, pa ni mi pokraj TV-a. Znači da je sudija imao težak posao.
ultima_palabra

#5873 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Image
Drito iz La Masie 8-)
Image
Još jedno nedjelo Pepea...
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#5874 Re: FC Barcelona

Post by bordo gandalf »

:D
LSD

#5875 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Hoce Busquets hinjski udariti, to je cinjenica i to svi znamo...jest da simpatišem Barsu, ali tog igraca nikako ne mogu.
Odvratan je do bola, ona gluma protiv Intera je posebna prica i velika ljaga na klub kakav je Barsa.
Hajd što ga Pep gura u svom klubu, ali što ga Del Bosque forisra u reprezentaciji i to u prvih 11 :roll: ...to je misterija :-)
Post Reply