Novak20 wrote: ↑10/07/2026 12:52
Sanjarko wrote: ↑10/07/2026 10:19
Point. wrote: ↑10/07/2026 10:01
@Novak20 nastavlja svoje hinjsko podmetanje Bošnjacima svega i svačega, ko gdje će mu idol i slika koja mu visi više televizora Draganče Čović nešto skriviti, on je bijeli pošteni sup koji nikad ne griješi
Ma naši su isto politikanti to jeste hoštapleri političari ali ni blizu kao DČ i MD da se ne varamo, ali baliluk je hinjska riječ da se još više antagonizira prema nama Bosancima ili Bošnjacima kako ko god hoće, još mržnje i sličnoga.
Nezavisan novinar i ko nije šovinista ne bi tu riječ upotrijebio u javnom prostoru.
Žalite se RAK-e BiH na novinara Rasima Belku, a ne na mene po forumu samo zato što me niste utjerali u suru.
Belko pogano okrpi svakoga. Doduše najmanje SDA i DF.
Ako nešto nije točno u njegovom članku i događaju koji se u drugim bošnjačkim medijima vodi kao skandalozno ponašanje Dragana Čovića na sjednici DN BiH slobodno recite. Meni je ovo skandal kompletne vlasti koja se može o svemu dogovoriti pa i o tome kako izmajmunisati proceduru da bi vuk bio sit, a ovce na broju.
Slažem se sa zadnjim dijelom upisa tvoga, skandal jeste cijele vlasti šta se nemogu dogovoriti itd.
A u vezi ovoga nisam ni znao ko je članak napisao. Naš neki podanik koji baliluk piše je sramotno od njega.
A RAK ko da se žali, misliš da bi se s tim RAK i zjbvao?
Katastrofa su svi, i bojim se da nas ne zaviju u zlo opet.