Lični animoziteti i javni pritisak na KCUS zbog Sebije Izetbegović su odavno postali prevelik teret za tu ustanovu. Ona je odavno trebala shvatiti da je vrijeme za druge izazove.uglavnomja wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Ljudski i profesionalno bi bilo da nakon ovog direktor BHRT-a, direktor programa BHT-a, urednik informativnog programa i urednik emisije podnesu ostavke.
![]()
a dje direktorica?
Sebija All about
- It_is_a_Leclerc
#5851 Re: Sebija All about
-
Naslovnica
#5852 Re: Sebija All about
Ministarstvo zdravstva...It_is_a_Leclerc wrote:Lični animoziteti i javni pritisak na KCUS zbog Sebije Izetbegović su odavno postali prevelik teret za tu ustanovu. Ona je odavno trebala shvatiti da je vrijeme za druge izazove.uglavnomja wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Ljudski i profesionalno bi bilo da nakon ovog direktor BHRT-a, direktor programa BHT-a, urednik informativnog programa i urednik emisije podnesu ostavke.
![]()
a dje direktorica?
Ili, još bolje, Sebiju za kantonalnog premijera!
- vjesticanametli
#5853 Re: Sebija All about
[quote="DonieBrasco"]Hocemo li mi gledati svršetak Izetbegovica kao sto je bilo sa Ceausescu.
P.S. Svim SDA clanovima, poltronima, uhljebima, dosljama na buđetu, sjetim se najmilijih.
[/quote]
Valjda ce biti...nicija nije do zore
Usput pometlat svu politicko aktivnu gamad skupa s familikom ...sve u logore
P.S. Svim SDA clanovima, poltronima, uhljebima, dosljama na buđetu, sjetim se najmilijih.
Valjda ce biti...nicija nije do zore
Usput pometlat svu politicko aktivnu gamad skupa s familikom ...sve u logore
- It_is_a_Leclerc
#5854 Re: Sebija All about
Više kao - trenutna ostavka, napuštanje KCUS i odlazak u neki privatni posao.Naslovnica wrote: Ministarstvo zdravstva...
Ili, još bolje, Sebiju za kantonalnog premijera!
![]()
-
Juliuscezar
#5855 Re: Sebija All about
A samo dokaz o kolikom se mediokritetu radi, jednostavno da ima bilo kakvu ambiciju bilo kakvu ideju mogao je izaći u javnost i postati jedna od najpopularnijih osoba u državi. Dobiti puno više od mrvica koje mu sada daju, samo da nije ispodprosjecanpici wrote:e moj belmine sHo se ofirasH... reci posteno, dosla direktiva odozgo a ne svaljivat na toncaPROBLEMI S TONOM
Direktor BHRT-a o intervjuu sa Sebijom Izetbegović: Da, ponovo smo snimali neke dijelove razgovora
- bersK
#5856 Re: Sebija All about
Najjači su mi komentari tipa pa šta ima veze žena ništa nije pogrešno rekla, šta ste se uhvatili nekih montaža.
Počinjem najozbiljnije no ikad, da sumnjam u inteligenciju ovog zapička od naroda. Guzi ih Sebija, potruj ih sve, pomoći ću ti ako treba.
Počinjem najozbiljnije no ikad, da sumnjam u inteligenciju ovog zapička od naroda. Guzi ih Sebija, potruj ih sve, pomoći ću ti ako treba.
- zubi
#5857 Re: Sebija All about
"...Manja nego kod mojih prethodnika. Ni ranije nisam imala veliku plaću, zlatni menadžeri su bili bivši generalni direktori KCUS-a“, kazala je Izetbegovićeva u tehnički zadovoljavajućem dijelu intervjua, optuživši medije da su objavili lažne informacije o njenoj plaći.Bluemore wrote:sad ne znam je li ovo ona ili mipici wrote:upravo... data situacija je...
![]()
KAKO JE SEBIJA IZETBEGOVIĆ PONOVO OBMANULA JAVNOST: Neistine o visini plate, dugovima, broju šefova i primljenih ljekara
http://zurnal.info/novost/20774/neistin ... h-ljekara-
U Službi za finansije ostao je trag da je prof.dr. Sebija Izetbegović u periodu od 2009-2012. godine po osnovu zaključenih menadžerskih ugovora br. 0201-1-412 od 27.04.2009, br. 0201-1-159 od 13.02.2010, br. 0203-1-661 od 16.08.2011.godine, “zaradila” samo kao direktor Discipline za ginekologiju, akušerstvo i pedijatriju oko 200.000 KM.
Zvanično, tokom 2010. godine ukupna neto primanja Sebije Izetbegović, po osnovu menadžerskog ugovora, mjesečnih stimulacija i prekovremenih sati iznosila su 59.120,81KM. Godinu kasnije naplatila je 56.623,12KM, a 2012.godine 55.745,11 KM. Prosječna mjesečna primanja zlatne menadžerice iznosila su skoro 5000 KM."
Aferim.
- Bluemore
#5858 Re: Sebija All about
ne znam je li sindrom ovce ili stranacki podojenih..bersK wrote:Najjači su mi komentari tipa pa šta ima veze žena ništa nije pogrešno rekla, šta ste se uhvatili nekih montaža.
-
moonca
#5859 Re: Sebija All about
Ako je ovo njen prosjek - sasvim ok.Prosječna mjesečna primanja zlatne menadžerice iznosila su skoro 5000 KM."
Prijateljica radila u posti - imala je blizu 2 000 KM
- MOSALJOZE
#5860 Re: Sebija All about
Sebiju kandiduj se imaš moj glas,
te Zvizdić i njegova relaksacija odnosa 
- cyprus
#5861 Re: Sebija All about
E jesu predani... Pa ovako traljavo ne bi ispalo ni da su pokušavali bit ofirniJThomas wrote:biće oni nagrađeni za poslušnost i predanost poslu
-
hujdur007
#5862 Re: Sebija All about
Nisam imao strpljenja da gledam čitav intervju. Je li objavljen dio gdje je govorila o agregatnom stanju doktora?
- JThomas
#5863 Re: Sebija All about
ni pola potencijalnog glasa neće gospoja ovdje izgubiti. za njih je ovo savršeno odrađeno. zavodi red i jebe ne vadi 
i ono što sam nekad govorio o potencijalnoj kampanji - da će bakir za nju morati angažovati duplo više nego za sebe samog...evo vidite već da je tako.
i ono što sam nekad govorio o potencijalnoj kampanji - da će bakir za nju morati angažovati duplo više nego za sebe samog...evo vidite već da je tako.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#5864 Re: Sebija All about
belminu urucit nagradu risto dzogo... cuj nevaljaju rasvjetljivac i tonac... isto tako otkazu predstavu u pozoristu glumac dodje pjan ko letva, zao nam je otkazano iz tehnickih razloga 
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#5865 Re: Sebija All about
Zanimljivo kako se ova revolucionistički raspoložena raja loži na nekakvu odbranu doktora , a isti ti
svećenici u bijelim mantijama su u 95 % slučajeva članovi neke od vladajućih stranaka.
Dok im je dobro i dok mogu da rade po svome, bez da ikome odgovaraju, osim možda užoj porodici
kao onaj Gavran što sad kmeči kod Senada, a dva'es godina je bio mali bog...ili onaj doktor iz Foče
što lafo nešto odbrusiše Dodiku , raja svršava na to, a lik jasno kaže da je član snsd-a i kao "ja sam lično glasao
toliko puta za Dodika" ....Pa šta hoćeš sad , sveopću narodnu podršku?!
Tako da, zmija Sebija , samo sikći ...lijepi strah spusti svakoga na zemlju.
svećenici u bijelim mantijama su u 95 % slučajeva članovi neke od vladajućih stranaka.
Dok im je dobro i dok mogu da rade po svome, bez da ikome odgovaraju, osim možda užoj porodici
kao onaj Gavran što sad kmeči kod Senada, a dva'es godina je bio mali bog...ili onaj doktor iz Foče
što lafo nešto odbrusiše Dodiku , raja svršava na to, a lik jasno kaže da je član snsd-a i kao "ja sam lično glasao
- Roccohljup
#5866 Re: Sebija All about
Nurudin wrote:Zanimljivo kako se ova revolucionistički raspoložena raja loži na nekakvu odbranu doktora , a isti ti
Jah....a Sultanija nema ama baš nikakve veze sa strankama, i ona sve sto radi je iz čistog merhameta da pomogne narodu i državi
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#5867 Re: Sebija All about
Naravno da ima ...kad se Kurta i Murta tuku ja se izmaknem, a ne podmičem se da me zajašu .Roccohljup wrote:Nurudin wrote:Zanimljivo kako se ova revolucionistički raspoložena raja loži na nekakvu odbranu doktora , a isti ti
Jah....a Sultanija nema ama baš nikakve veze sa strankama, i ona sve sto radi je iz čistog merhameta da pomogne narodu i državi![]()
![]()
-
homar
#5868 Re: Sebija All about
Moj Belmine, žao mi te je kako si nisko pao. Žalim i sebe, jer nisam u mogućnosti ništa da pomognem da se ovaj ološ i sa BHT i sa KC otjera.
Za početak mogu prestati plaćati RTV taksu, to mi je jedino ostalo.
Za početak mogu prestati plaćati RTV taksu, to mi je jedino ostalo.
- Fudo Bosna
#5869 Re: Sebija All about
Nurudin wrote:Zanimljivo kako se ova revolucionistički raspoložena raja loži na nekakvu odbranu doktora , a isti ti
Ma vise mi je "pun kufer", kmecanja neokomunista i prikrivenih SBB ovaca na ovom topicu !
Bez ikakve objektivne analize, bez iole ikakvog pokusaja da se gledaju cinjenice a " argumenti" su: kuja, kucka, kurva, vjestica i sta vec ne? Razlog, samo neciji neizivljeni kompleksi, a ne bi reakcije ove bucne manjine bile ni 50% ovakve, i ovo kmecanje, i branjenje dvijedecenijskog kriminala predhodnika, i krokodilske suze za "nevinim" doktorima, da se doticna ne preziva Izetbegovic pa se probudio balijski kompleks kod pojedinaca...
Ma da: trebala je, "sram je bilo" produzavati ugovore doktorima, koji su dvadeset godina sefovi klinika.
"Trebala je", ma, " sram je bilo" i dalje dozvoliti rad na 2/3 stolice, privatnu praksu, "grebo" pacijente koji nemaju love da idu privatno, a sto rad na UKCS ispasta, zbog nelojalne konkurencije/iliti takmicenja sa poslodavcem, (jer ako imas privatnu ordinaciju i bolje uslove za masnu lovu nego na radnom mjestu a sam si u istoj firmi/bolnici radis privatno isti posao i to je takmicenje sa poslodavcem), sam si sopstvenoj klinici/firmi konkurencija, a pacijenti cekaju danima na preglede, ali, ako ti dodju privatno, manje ce cekati i na Klinici i logicno da ce biti povlasteni, "sram" Sebiju da bude, treba doktorima dati da rade maksimum po 4 sata u bolnici a 8 h privatno , ko grebe buraniju/pacijente ove koji nemaju love, ma da, zdrvstvo je samo za raju koja ima love?
Ono, ( o danima cekanja u krevetu bez da te i pogledaju bez koverte smo iskusili ili sami ili clanovi nasih familija ili nasi poznanici, i trajalo je godinama, npr. konkretno bas ta ortopedija odakle moralisti najvise "kmece"), a nisu godinama na to kmecali nego one bez love i stele tetirali kao stoku i na ortopediji i na drugim odjelima UKCS, a gospodi nezadovoljnim doktorima to nije ranije nimali smetalo, ali cim im je Sebija "stala na zulj", kmeci, zali se Avazu i Face TV, placi i glumi moralistu i brigu za pacijente, " jest, aha , malo morgen" .
Dugovi, ma koga je jos "briga" za milione protracene, na neiskoristenu opremu na turisticke seminare, sram te Sebija. Ne smijes dirati sujetu bajnih doktora, moze gospoda biti " neraspolozena" a valja im po 15 tak dana ici na seminare, valja operisati po bliskom istoku , "grebo" klinicki...
Last edited by Fudo Bosna on 06/11/2017 09:05, edited 2 times in total.
-
homar
#5870 Re: Sebija All about
GDJE TI ŽIVIŠ!Fudo Bosna wrote:Nurudin wrote:Zanimljivo kako se ova revolucionistički raspoložena raja loži na nekakvu odbranu doktora , a isti ti
![]()
Ma vise mi je "pun kufer", kmecanja neokomunista i prikrivenih SBB ovaca na ovom topicu !
Bez ikakve objektivne analize, bez iole ikakvog pokusaja da se gledaju cinjenice a " argumenti" su: kuja, kucka, kurva, vjestica i sta vec ne? Razlog, samo neciji neizivljeni kompleksi, a ne bi reakcije ove bucne manjine bile ni 50% ovakve, i ovo kmecanje, i branjenje dvijedecenijskog kriminala predhodnika, i krokodilske suze za "nevinim" doktorima, da se doticna ne preziva Izetbegovic pa se probudio balijski kompleks kod pojedinaca...
Ma da: trebala je, "sram je bilo" produzavati ugovore doktorima, koji su dvadeset godina sefovi klinika.
"Trebala je", ma, " sram je bilo" i dalje dozvoliti rad na 2/3 stolice, privatnu praksu, "grebo" pacijente koji nemaju love da idu privatno, a sto rad na UKCS ispasta, zbog nelojalne konkurencije/iliti takmicenja sa poslodavcem, (jer ako imas privatnu ordinaciju i bolje uslove za masnu lovu nego na radnom mjestu a sam si u istoj firmi/bolnici radis privatno isti posao i to je takmicenje sa poslodavcem) sam si sopstvenoj klinici/firmi konkurencija, a pacijenti cekaju danima na preglede, ali, ako ti dodju privatno, manje ce cekati i na Klinici i logicno da ce biti povlasteni, "sram" Sebiju da bude, treba doktorima dati da rade maksimum po 4 sata u bolnici a 8 h privatno , ko grebe buraniju/pacijente ove koji nemaju love, ma da, zdrvstvo je samo za raju koja ima love?![]()
Ono, ( o danima cekanja u krevetu bez da te i pogledaju bez kiverte smo iskusili ili sami ili clanovi nasih familija ili nasi poznanici, i trajalo je godinama, npr. konkretno bas ta ortopedija odakle moralisti najvise "kmece", a nisu godinama na to kmecali nego one bez love i stele tetirali kao stoku i gospodi nezadovoljnim hirurzima to nije smetalo, ali cim im je Sebija "stala na zulj", kmeci, zali se Avazu i Face TV, placi i glumi moralistu i brigu za pacijente, " jest, aha , malo morgen" .![]()
Dugovi, ma koga je jos "briga" za milione protracene, na neiskoristenu opremu na turisticke seminare, sram te Sebija. Ne smijes dirati sujetu bajnih hirurga, moze gospoda biti neraspolozena a valja 15 tak dana ici na seminare, valja operisati po bliskom istoku , "grebo" klinicki, neka pacijenti dodju privatno i odrijese kesu...
- Fudo Bosna
#5871 Re: Sebija All about
homar wrote:GDJE TI ŽIVIŠ!Fudo Bosna wrote:Nurudin wrote:Zanimljivo kako se ova revolucionistički raspoložena raja loži na nekakvu odbranu doktora , a isti ti
![]()
"Trebala je", ma, " sram je bilo" i dalje dozvoliti rad na 2/3 stolice, privatnu praksu, "grebo" pacijente koji nemaju love da idu privatno, a sto rad na UKCS ispasta, zbog nelojalne konkurencije/iliti takmicenja sa poslodavcem, (jer ako imas privatnu ordinaciju i bolje uslove za masnu lovu nego na radnom mjestu a sam si u istoj firmi/bolnici radis privatno isti posao i to je takmicenje sa poslodavcem) sam si sopstvenoj klinici/firmi konkurencija, a pacijenti cekaju danima na preglede, ali, ako ti dodju privatno, manje ce cekati i na Klinici i logicno da ce biti povlasteni, "sram" Sebiju da bude, treba doktorima dati da rade maksimum po 4 sata u bolnici a 8 h privatno , ko grebe buraniju/pacijente ove koji nemaju love, ma da, zdrvstvo je samo za raju koja ima love?![]()
Ono, ( o danima cekanja u krevetu bez da te i pogledaju bez koverte smo iskusili ili sami ili clanovi nasih familija ili nasi poznanici, i trajalo je godinama, npr. konkretno bas ta ortopedija odakle moralisti najvise "kmece", a nisu godinama na to kmecali nego one bez love i stele tetirali kao stoku i gospodi nezadovoljnim doktorima to nije smetalo, ali cim im je Sebija "stala na zulj", kmeci, zali se Avazu i Face TV, placi i glumi moralistu i brigu za pacijente, " jest, aha , malo morgen" .![]()
Dugovi, ma koga je jos "briga" za milione protracene, na neiskoristenu opremu na turisticke seminare, sram te Sebija. Ne smijes dirati sujetu bajnih doktora, moze gospoda biti neraspolozena a valja 15 tak dana ici na seminare, valja operisati po bliskom istoku , "grebo" klinicki, neka pacijenti dodju privatno i odrijese kesu...
U idealnom zdravstvemo sistemu gdje je u UKCS sve "dobro" ferceralo 20 godina dok ne dodje Sebija i dok nam Avaz i FACE tv ne "otvorise oci"...
P.S.
Ovo gorenapisano o predhodnim menadzerima je " samo ruzan san", sve je do dolaska Sebije na UKCS, bilo poput bajke ...
- Banksy
#5872 Re: Sebija All about
Neka mudra glava je ona sama, ne postoji niko iza. Samo ona.bhnapoleon1 wrote:Ovdje se jednostavno radi o ogromnoj mjeri glupih improvizacija,Neka mudra glava je skontala da podigne malo rejting Sebiji tako sto ce dati intervju , medjutim zbog pogresnih pitanja ili odgovora to se otkazuje iako je najavljeno i tada pocinju improvizacije. Nakon toga mudra glava posmatra sta se dogadja vidi da se se po internetu uglavnom proziva ismijava Sebija i da dodatno propada rejting pa odlucuje na sljedecu improizaciju. Objavii intervju sa prepravljenim odgovorima, medjutim tada imamo ovu Sebijinu gresku i posljednja improvizacija je ova izjava sa BHT.
Jednostavno da je istinita prica o losoj svjetlosti, to bi rekli nakon prvog otkazivanja medjutim tada jos nije bilo odluceno sta da se radi pa su ovi iz BHT mudro šutili.
Kada upadnes u živo blato i pokušaš se izvuci mahanjem nogama
U jednu ruku, to je zastrašujuće, imati takvu, koncentriranu moć u rukama samo jedne, labilne, a agresivne i osvetoljubive osobe. S druge strane, to je i urnebesno smiješno i djetinjasto, a to će u velikoj mjeri olakšati posao opoziciji bude li im ona protukandidat. Samo bace šibicu, goriće sve do Aljaske. Skoro da priželjkujem takav rasplet i nju u kampanji. Biće velikog smijeha.
- supercali
#5873 Re: Sebija All about
Ona cisti kriminalne doktore a dovodi nove kriminalne doktore
To je moje zapazanje
Ono do sad su nas krali varali jedni a od sad ce drugi al bitno je da su i oni i ovi "nasi"
To je moje zapazanje
Ono do sad su nas krali varali jedni a od sad ce drugi al bitno je da su i oni i ovi "nasi"
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#5874 Re: Sebija All about
to je nasH narod od vajkadan nazvo... sjasHi kurta da uzjasHi murta
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5875 Re: Sebija All about
ja imam insajderske informacije da žena dobro radi