Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
supercali

#5851 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

kakavdanakneiskustvu wrote:
KB9 wrote:
annoy wrote:Naočale bez dioptrije
bas se ovo fakat nosi? :lol:

nose da ko fol izgledaju pametnije
to smo vec pricali na pocetku teme
a pobornik toga je bila i jedna forumasica
na avataru ima djevojku sa naocalima ne mogu se sjetiti nika
annoy

#5852 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

supercali wrote:
annoy wrote:Poanta je da neću suditi o frizuri osobe koja upravlja viličarem.
Jasni su mi razlozi nošenja punđe, ne zabranjujem nikom da nosi, samo odgovaram na temu :oops:
poenta je da ja odgovaram samo zasto to neki rade jer je tema ne kontam a ne ne svidja mi se popularna stvar
Popularne stvari su uglavnom one koje se velikom broju ljudi sviđaju, i interesantne su im. Pa prema tome ne kontam popularnost te ružne frizure koja mi se isto tako osobno ne sviđa, jel sad u redu? Možeš preć na ispitivanje motiva postanja drugih sudionika na temi? Hvala.

I da, postoje osobe koje nose naočale bez dioptrije. Ispada da je to sad "modni dodatak". Dam im ja svoju dioptriju pa nek se bakću s njome :oops:
supercali

#5853 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

annoy wrote:
supercali wrote:
annoy wrote:Poanta je da neću suditi o frizuri osobe koja upravlja viličarem.
Jasni su mi razlozi nošenja punđe, ne zabranjujem nikom da nosi, samo odgovaram na temu :oops:
poenta je da ja odgovaram samo zasto to neki rade jer je tema ne kontam a ne ne svidja mi se popularna stvar
Popularne stvari su uglavnom one koje se velikom broju ljudi sviđaju, i interesantne su im. Pa prema tome ne kontam popularnost te ružne frizure koja mi se isto tako osobno ne sviđa, jel sad u redu? Možeš preć na ispitivanje motiva postanja drugih sudionika na temi? Hvala.

I da, postoje osobe koje nose naočale bez dioptrije. Ispada da je to sad "modni dodatak". Dam im ja svoju dioptriju pa nek se bakću s njome :oops:
ja nesto i ne vidim da je ta ruzna frizura ako se ikako moze nazvati frizurom popularna
ja bih rekao samo prakticnost da ti ne smeta
annoy

#5854 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

supercali wrote: ja nesto i ne vidim da je ta ruzna frizura ako se ikako moze nazvati frizurom popularna
Dobro, ti ne vidiš, ali ljudi s kojima se TI susrećeš i okruženje u kojem se TI nalaziš, ne predstavljaju nikakvo objektivno mjerilo.
A sad bih završila ovu raspravu jer sam potrošila puno previše vremena na razgovor o smotuljku kose.
supercali

#5855 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

annoy wrote:
supercali wrote: ja nesto i ne vidim da je ta ruzna frizura ako se ikako moze nazvati frizurom popularna
Dobro, ti ne vidiš, ali ljudi s kojima se TI susrećeš i okruženje u kojem se TI nalaziš, ne predstavljaju nikakvo objektivno mjerilo.
A sad bih završila ovu raspravu jer sam potrošila puno previše vremena na razgovor o smotuljku kose.
ok dosta o mojoj frizuri pricajmo malo o meni :D

ps. forumasica koja je branila nosenje naocala bez dioptrija je bila cudna sorta al nikako da nadjem tu diskusiju
Cherry-Cherry

#5856 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Možda počnu nositi i aparatiće za zube osobe, koje imaju pravilne zube, da bi izgledali simpa. :zoka:
maida95

#5857 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by maida95 »

Ima i takvih slučajeva, vjeruj..
vjesticanametli

#5858 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjesticanametli »

Cherry-Cherry wrote:Možda počnu nositi i aparatiće za zube osobe, koje imaju pravilne zube, da bi izgledali simpa. :zoka:
Poceli davno......
Cherry-Cherry

#5859 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

:shock: Aaaaaaaaaa :lol: :lol:
JThomas

#5860 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

black

#5861 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by black »

annoy wrote:Punđe na muškarcima
Naočale bez dioptrije
:mrgreen:

Image
Hejtačina za one likuše tipa: umjetnički nadahnuta, furam elitu, al' sam fol i iz naroda. Imam slučajno neurednu frizuru, muški sako, uz njega one pantole s obrezanim nogavicama i one oksford cipele jer su furka urbane raje; uslikaću izbliza kantu za smeće i pored nje uvenulu ružu i provući kroz filter, jer totalno ono niko ne shvata moj genijalni um, naravno share na facebook via instagram, uz citat Koelja u opisu. Ah, da! I pišem svoj blog na kojem su tekstovi tipa:
"Jesen me podsjeti na to kad sam bila u Wasingtonu i sjedila na večeri sa lordom Van Von Karina i onda sam vidjela čovjeka koji rovi kontejner i shvatila njegovu patnju, dok sam ispijala makijato umotana u deku koju sam dobila od svoje nane za Bajram 1993. uz riječi "Neka te uvijek grije"..."
maida95

#5862 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by maida95 »

Nabadanje u štiklama, a napolju po' metra snijega :(
bull21

#5863 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by bull21 »

Ne kontam likove kojima je glavna priča u društvu: Jarane jesam guzio i tako to.
Ne kontam gmazove što se hvatataju po parku na svaku žensku k'o žvake i pokušavaju da se uvale.
Ne kontam ovaj neki novi modus "nivoa" ocjenjivanja osoba suprotnog spola. Da fuq?
Ne kontam ove što se brataju i burazeraju.
Ne kontam muške što se grle i što izjavljuju ljubav jedan drugom. (kontam homoseksualce, njima je oprošćeno i to je ok ali ove naše "muškarčine" ne kontam)
Ne kontam ženske što se diraju pred muškim i misle da je to "cool" (nije, da ste lezbejke pa hajde, ali niste - zašto?)
Ne kontam lokanje do besvijesti i priče o istim "avanturama"

Haj' dosta za sada.

@maida: ima i onih koje rade suprotno, maj a ona u onim čizmicama... strah me bude kad skontam kako joj dismr noge kad ih skine.

Also jedno veliko "nekontanje" : likove koji se stide svojih sasvim normalnih roditelja i ponašaju se kao da su milijardu puta bolji. :run:
annoy

#5864 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

black wrote:
annoy wrote:Punđe na muškarcima
Naočale bez dioptrije
:mrgreen:

Image
Hejtačina za one likuše tipa: umjetnički nadahnuta, furam elitu, al' sam fol i iz naroda. Imam slučajno neurednu frizuru, muški sako, uz njega one pantole s obrezanim nogavicama i one oksford cipele jer su furka urbane raje; uslikaću izbliza kantu za smeće i pored nje uvenulu ružu i provući kroz filter, jer totalno ono niko ne shvata moj genijalni um, naravno share na facebook via instagram, uz citat Koelja u opisu. Ah, da! I pišem svoj blog na kojem su tekstovi tipa:
"Jesen me podsjeti na to kad sam bila u Wasingtonu i sjedila na večeri sa lordom Van Von Karina i onda sam vidjela čovjeka koji rovi kontejner i shvatila njegovu patnju, dok sam ispijala makijato umotana u deku koju sam dobila od svoje nane za Bajram 1993. uz riječi "Neka te uvijek grije"..."
:lol:
Dobar opis.

Koje ogavne hlače :run:
Mali_Vuk

#5865 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mali_Vuk »

Ne kontam kako pojedine cure nikako da skontaju da duboke/visoke čizme dobro stoje isključivo visokim i srednje visokim ženskima. A da njih niske čine još kraćim i neuglednijim. Na kratke suknje pogotovo.
vjesticanametli

#5866 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjesticanametli »

Ova gore vehabijka na slici je ko grob nezagrnuti......fuuuuj su ove fuVacice
Tabhana

#5867 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tabhana »

maida95 wrote:Nabadanje u štiklama, a napolju po' metra snijega :(
I to, a i jučer ne kontam kako je na onakvoj hladnoći bilo cura u minićima i onim nylons, ma djevojke su živa vatra :evil:
maida95

#5868 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by maida95 »

Viđala sam takve po onom najgorem minusu, baš kad je bilo pola metra snijega. Štikle, minići, a one hodaju centrom grada k'o kakve. Ja sebe ušuškala do trepavica, a one onakve hodaju :-) :-)
dale cooper

#5869 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dale cooper »

maida95 wrote:Viđala sam takve po onom najgorem minusu, baš kad je bilo pola metra snijega. Štikle, minići, a one hodaju centrom grada k'o kakve. Ja sebe ušuškala do trepavica, a one onakve hodaju :-) :-)
Suffer for beauty.
maida95

#5870 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by maida95 »

Eh pa upravo to.. Izgleda da ne znaju biti lijepe i obučene :roll:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5871 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Suffer da se Hasi iz Milinkladske more dić' kita i na minus 20 u sred Ferhadije :kiselavoda:
maida95

#5872 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by maida95 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
koji si ti luđak ccc :mrgreen:
annoy

#5873 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Volim obuć kratko al nema te kite zbog koje bi se tresla u najlonkama na ovom minusu
A i ako seksipil znaš samo pokazat golom kožom, jebeš to
maida95

#5874 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by maida95 »

annoy wrote:A i ako seksipil znaš samo pokazat golom kožom, jebeš to
:smajlikojiseklanja: :thumbup:
Mutivoda

#5875 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mutivoda »

vjesticanametli wrote:Ova gore vehabijka na slici je ko grob nezagrnuti......fuuuuj su ove fuVacice
A baš se cura ne čini ružna? Po čemu je grob? Po stilu oblačenja?!
Post Reply