Ajde bjez tamo
@razonoda upravu si, ali koliko je to moguce u nasoj drzavi, to je druga prica.
V
calculator wrote:Ti bi da upravljaš tuđom imovinom?razonoda wrote: Ako zivis u zgradi ne moze iznat tebe biti cuko-ko tele.
Krenuti od -kucnog savjeta-- Svaka zgrada moze da donese svoja pravila , kako i sta raditi. To je vasa imovina, I ovaj sa 'teletom'' od cuke , ugrozava tvoju vrijednost imovine koju si platila npr 80 000 km. Sto bi to neko dozvolio.bubi_mama wrote:@calculator de ziv bio gdje sam ja trazila da se moji postovi komentarisu? To sto si se ti pronasao u tome da je pravednije da ker na ulici ima sva prava a ne djete, tvoja stvar. Sto se nisi pobuniko i uzasavao kad su slicni tebi (keroljubci) ovdje uporedjivali ratne zrtve i masakre sa kerovima? To ti je ok?
Ajde bjez tamo![]()
V
ne prozivaj načelnike,prozivaj svoje sljedbenice jesu li pokrenule išta po pitanju malverzacija u prači u koje su direktno učestvovali i današnji protestanti tj.lakrdija od njihcalculator wrote:Svi bismo morali znati ko i kako i zašto troši novac iz budžeta, ali nas nije briga, a načelnici se rasipaju kako hoće i daju pare kako im odgovara.bubi_mama wrote:Ja sigurno nisam i nemam pijma, ali znam da je keroljupcima to odgovaralo dok se nije otkrilo sta se tamo desava.calculator wrote:Ko je odlučio da državni novac - novac Općine Novi Grad da na upravljanje nekom neprovjerenom, nekoj NVO i njihovom azilu u zabiti na kraju svijeta, u Prači gdje je nemoguće jednostavno izvršiti kontrolu?
Hajd ti meni odgovori ko pati te cuke po azilu? Jel mozda ovakvi kao ja, koji se zalazemo za eutanaziju?
I kad je ustanovljena neuslovnost tog azila za pse u Prači i kad je ustanovljena zloupotreba javnog novca, je li ijedan od gradskih načelnika pokrenuo krivičnu odgovornost za počinioce prevare i pronevjere tih para? Nije, i neće nikad nijedan, jer i njima azil služi za pranje para i za opravdanje vlastite nesposobnosti da riješe problem napuštenih životinja po sarajevskim ulicama, jer im Prača koristi kao odličan alibi pred zakonom.
Svaka istina ima dvije strane, treba samo malo zagrebati po površini, jednostavno je zaključiti sav jad i prizemlje naših načelnika i manipulaciju koja se vodi u kontekstu pasa lutalica u Sarajevu![]()
Htio sam pitati šta će biti sljedeće nakon istrebljenja pasa sa ulica, ali evo ti si bio brži - na red će doći "kućni" psi i potom i njihovi vlasnicirazonoda wrote:calculator wrote:Ti bi da upravljaš tuđom imovinom?razonoda wrote: Ako zivis u zgradi ne moze iznat tebe biti cuko-ko tele.Tudjom imovinom. Haloooooo, kupi kucu ,u zgradama su druga pravila. Ni onaj ispd tebe ni onaj iznad tebe --NE MOZE RADITI STA HOCE.
ma to je ona sorta što nikad ne poštiva kućni red u zgradama koje je nametnula općina i kantonrazonoda wrote:Krenuti od -kucnog savjeta-- Svaka zgrada moze da donese svoja pravila , kako i sta raditi. To je vasa imovina, I ovaj sa 'teletom'' od cuke , ugrozava tvoju vrijednost imovine koju si platila npr 80 000 km. Sto bi to neko dozvolio.bubi_mama wrote:@calculator de ziv bio gdje sam ja trazila da se moji postovi komentarisu? To sto si se ti pronasao u tome da je pravednije da ker na ulici ima sva prava a ne djete, tvoja stvar. Sto se nisi pobuniko i uzasavao kad su slicni tebi (keroljubci) ovdje uporedjivali ratne zrtve i masakre sa kerovima? To ti je ok?
Ajde bjez tamo![]()
V
valja sad moliti za gorivo i registracijusmasma wrote:kupili joj auto, eeeeeeeeee , bravo levati![]()
bit ce goriva, treba jebat glupane za kerove, da bog da im djeca se rodila sa njuskama i repovima i da im laju, ko voli nek izvoli jebli ih oni, svima gliste iz guzica vire i samo laju na auta i na ljude a oni ih brane i proteste organizuju za njih, a kad je u pitanju buducnost njihovih potomaka nema ih nigdje, jebo vakav narod, samo nas jebat treba kad smo glupiRadar71 wrote:valja sad moliti za gorivo i registracijusmasma wrote:kupili joj auto, eeeeeeeeee , bravo levati![]()
Daj ba ne lupetajte svasta,u mojoj zgradi ima bar pet-sest kucnih pasa,raznih "modela"razonoda wrote:@calculator
Nismo mi izmislili --cuke na ulicama-- svi bi ih imali da dozvole. Kucne cuke su nesto drugo. Ali ako zivis u stamb. jedinicam ne privatnim kucama , onda trebaju biti zakoni kojim se stanari saglase ili ne, pa sta prevagne.
sutih do sada vizavi nje, ali milion......... ma idi se ba u pm!Bambi_na_kofeinu wrote:Meni recimo uopće ne smeta ova Sandra, ni to što joj ljudi šalju lovu.
Ako ona zaista sklanja te pse ako im se posvetila i živi takav život i nikome ne škodi, neka joj i kuću kupe što se mene tiče, ne ide iz mog džepa.
A ako ih vraća na ulicu i samo se naslikava naokolo, e onda jebi ga...
Skromnost je vrlinapakica_ wrote:sutih do sada vizavi nje, ali milion......... ma idi se ba u pm!Bambi_na_kofeinu wrote:Meni recimo uopće ne smeta ova Sandra, ni to što joj ljudi šalju lovu.
Ako ona zaista sklanja te pse ako im se posvetila i živi takav život i nikome ne škodi, neka joj i kuću kupe što se mene tiče, ne ide iz mog džepa.
http://www.youcaring.com/pet-expenses/b ... c.facebook
e nije vise ni pakica frajer.. **rac!O'zone wrote:Skromnost je vrlinapakica_ wrote:sutih do sada vizavi nje, ali milion......... ma idi se ba u pm!Bambi_na_kofeinu wrote:Meni recimo uopće ne smeta ova Sandra, ni to što joj ljudi šalju lovu.
http://www.youcaring.com/pet-expenses/b ... c.facebook![]()
A ti se zajebavaš za DŽ moja @pakice![]()
Nego vidim spominje Sandra i mačke ali ja nevidjoh nigdje niti jednu
Zar si nekad i bila gluho bilopakica_ wrote: e nije vise ni pakica frajer.. **rac!
Naravno da nisi! Čitam tvoje postove i vidim da sve što si radila, radila si iz srca i čistog nijeta. A kako znam (odnosno sam znao) nekoga iz ovog kruga kao što je ova indijanka prefrigana, mislim da ti je krajnje vrijeme da povučeš ručnu i da radiš samo ono što ti misliš da je potrebno.pakica_ wrote: e nije vise ni pakica frajer.. **rac!
Neka polako, kod mene u zgradi tri dzukele.Red Wolf wrote: Daj ba ne lupetajte svasta,u mojoj zgradi ima bar pet-sest kucnih pasa,raznih "modela",i po kom osnovu ces im ti zabraniti da ih vlasnici drze u stanu,naravno ako ne krse kucni red extremno,nema tog zakona,meni licno ne smetaju sve dok je sve ok,a i vlasnici su ok ljudi,cuj ostali stanari da se saglase,sta koga boli qrac sto ja npr. drzim pticu u stanu,pa nece mi komsije to dozvoljavati saglasnoscu