Obavezno cvijeće ljepšoj polovini za Valentinovo, a onda nagradno putovanje od 21.02.klixoris wrote:
Bog ti zdravlja dao, 10 djece da dobiješ !
PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5851 Re: PlayStation 4 - all about
- SanskiBiser
#5852 Re: PlayStation 4 - all about
Graficki na nivou RDR2 cak mi modeli i animacije izgledaju jos bolje.Tomahawk11 wrote:ta - daklixoris wrote:
I da će biti barem malo duža od keca...![]()
Sjoooza TLOU 2 stižu nove info, kaže neki njihov game director da je to uvjerljivo njihova najmasivnija najduža igra i da je glavna tema osveta
Joel
- klixoris
#5853 Re: PlayStation 4 - all about
Kupit samo njoj kartu, ja ostajem kod kuceTomahawk11 wrote:Obavezno cvijeće ljepšoj polovini za Valentinovo, a onda nagradno putovanje od 21.02.klixoris wrote:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5854 Re: PlayStation 4 - all about
U jednom smjeruklixoris wrote:Kupit samo njoj kartu, ja ostajem kod kuceTomahawk11 wrote:Obavezno cvijeće ljepšoj polovini za Valentinovo, a onda nagradno putovanje od 21.02.klixoris wrote:
Javićeš joj kad da se vrati
-
c_g
#5855 Re: PlayStation 4 - all about
Pro Club su na FIFA-i još više sjebali. Kompjuter igrači su levatine mrtve.
- tvojkomsija
#5857 Re: PlayStation 4 - all about
Ima li neko iz Sa igara za prodat/posudit?
-
PS4 Share
#5858 Re: PlayStation 4 - all about
Imam ja, posaljem ti pptvojkomsija wrote:Ima li neko iz Sa igara za prodat/posudit?
- kemox
#5859 Re: PlayStation 4 - all about
Ako neko hoće da kupi ps4 5.05 firmware, eka se javi u pp. 
- tvojkomsija
#5860 Re: PlayStation 4 - all about
Nista od tebePS4 Share wrote:Imam ja, posaljem ti pptvojkomsija wrote:Ima li neko iz Sa igara za prodat/posudit?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5861 Re: PlayStation 4 - all about
Nisam zasad oduševljen Kojiminim MGS 5 
-
rtldanas
#5862 Re: PlayStation 4 - all about
Zna li netko kakvi su ovo primarni i sekundarni ps4 profili na olx-u? Nije mi jasno na koju foru to funkcionira npr.lik prodaje pes 20 primarni account za 70-80 KM, znaci dobijes account i kupljenu igru...a igra zapravo kosta oko 60 dolara sto je dosta vise od ovih 80 KM...kako oni zarađuju na tome? A da ne govorim o ovim sekundarnim profilima kojj su jos jeftiniji....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5863 Re: PlayStation 4 - all about
Nečiji profil.rtldanas wrote:Zna li netko kakvi su ovo primarni i sekundarni ps4 profili na olx-u? Nije mi jasno na koju foru to funkcionira npr.lik prodaje pes 20 primarni account za 70-80 KM, znaci dobijes account i kupljenu igru...a igra zapravo kosta oko 60 dolara sto je dosta vise od ovih 80 KM...kako oni zarađuju na tome? A da ne govorim o ovim sekundarnim profilima kojj su jos jeftiniji....
A sekundarni jasno, ja imam igru i ti je igraš preko mene koji sam primarni.
Dakle izdajem ti na neki način igru.
-
rtldanas
#5864 Re: PlayStation 4 - all about
kontam ovo za sekundarni...ali za primarni mi nije jasno? kako misliš nečiji? hoćeš reći hak*** profil nečiji ili nešto drugo? tamo svi tvrde da su oni lično vlasnici tih profila. Možeš mi i na PM odgovoriti ako ti je ovdje problemTomahawk11 wrote:Nečiji profil.rtldanas wrote:Zna li netko kakvi su ovo primarni i sekundarni ps4 profili na olx-u? Nije mi jasno na koju foru to funkcionira npr.lik prodaje pes 20 primarni account za 70-80 KM, znaci dobijes account i kupljenu igru...a igra zapravo kosta oko 60 dolara sto je dosta vise od ovih 80 KM...kako oni zarađuju na tome? A da ne govorim o ovim sekundarnim profilima kojj su jos jeftiniji....
A sekundarni jasno, ja imam igru i ti je igraš preko mene koji sam primarni.
Dakle izdajem ti na neki način igru.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5865 Re: PlayStation 4 - all about
Više o tome zna Mustang, on ima malo više staža, pa kad uleti na temurtldanas wrote:
kontam ovo za sekundarni...ali za primarni mi nije jasno? kako misliš nečiji? hoćeš reći hak*** profil nečiji ili nešto drugo? tamo svi tvrde da su oni lično vlasnici tih profila
Eto zdrava logika, ja aktiviram acc i uzmem novu FIFU, kojom logikom je mogu prodati ispod cijene?
-
rtldanas
#5866 Re: PlayStation 4 - all about
može, nije problem pričekat ćemo njega....Tomahawk11 wrote:Više o tome zna Mustang, on ima malo više staža, pa kad uleti na temurtldanas wrote:
kontam ovo za sekundarni...ali za primarni mi nije jasno? kako misliš nečiji? hoćeš reći hak*** profil nečiji ili nešto drugo? tamo svi tvrde da su oni lično vlasnici tih profila![]()
Eto zdrava logika, ja aktiviram acc i uzmem novu FIFU, kojom logikom je mogu prodati ispod cijene?
- arnes_king
#5867 Re: PlayStation 4 - all about
Moze prodati ispod cijene jer svaku igru moze prodati vise puta. Moze odmah na 3 nacina prodati i to ono primarni, sekundarni i offline. Dodatno na ovaj offline nacin moze igru prodavati vise puta.Tomahawk11 wrote:Više o tome zna Mustang, on ima malo više staža, pa kad uleti na temurtldanas wrote:
kontam ovo za sekundarni...ali za primarni mi nije jasno? kako misliš nečiji? hoćeš reći hak*** profil nečiji ili nešto drugo? tamo svi tvrde da su oni lično vlasnici tih profila![]()
Primarni profil 70-80KM
Sekundarni 60KM
Offline 40KM
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5868 Re: PlayStation 4 - all about
Al ako meni proda acc sa igrom, a nikom je prije nije sherao?arnes_king wrote: Moze prodati ispod cijene jer svaku igru moze prodati vise puta. Moze odmah na 3 nacina prodati i to ono primarni, sekundarni i offline. Dodatno na ovaj offline nacin moze igru prodavati vise puta.
Primarni profil 70-80KM
Sekundarni 60KM
Offline 40KM
Ma dobro, vjerovatno imaju te neke finte kako oni pokriju i budu dobri na kraju
- arnes_king
#5869 Re: PlayStation 4 - all about
Pa ko god prodaje na taj nacin uslov je da se sifra ne mijenja tako da on i dalje ima pristup i moze prodati drugim osobama na ove ostale nacine.Tomahawk11 wrote:Al ako meni proda acc sa igrom, a nikom je prije nije sherao?arnes_king wrote: Moze prodati ispod cijene jer svaku igru moze prodati vise puta. Moze odmah na 3 nacina prodati i to ono primarni, sekundarni i offline. Dodatno na ovaj offline nacin moze igru prodavati vise puta.
Primarni profil 70-80KM
Sekundarni 60KM
Offline 40KM
Ja sam kupio nekoliko igara na taj nacin i sve radi najnormalnije a kupovao sam neke prije skoro godinu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5870 Re: PlayStation 4 - all about
Jasnoarnes_king wrote: Pa ko god prodaje na taj nacin uslov je da se sifra ne mijenja tako da on i dalje ima pristup i moze prodati drugim osobama na ove ostale nacine.
Ja sam kupio nekoliko igara na taj nacin i sve radi najnormalnije a kupovao sam neke prije skoro godinu.
Dobro, tu onda nema opasnosti da popušiš ban.
-
rtldanas
#5871 Re: PlayStation 4 - all about
arnes_king wrote: Pa ko god prodaje na taj nacin uslov je da se sifra ne mijenja tako da on i dalje ima pristup i moze prodati drugim osobama na ove ostale nacine.
znaci po tebi su oni stvarno vlasnici tih profilai? npr. on meni proda primarni account sa pesom 20 za 80 KM, a u stvari košta oko 110 KM. Ali zašto na ovim offline ne smiješ internet uključiti, meni su te zabrane sumnjive? što će se desiti ako uključim internet kod ovih offiline profila, to mi je sve nešto misteriozno
- arnes_king
#5872 Re: PlayStation 4 - all about
Pa neki su vlasnici i prodaju vjerovatno na taj nacin dok ima i onih koji prodaju hakovane profile. Zato ja imam ovog momka sto sam do sada kupovao i ako tako kupujem samo preko njega ide.rtldanas wrote:arnes_king wrote: Pa ko god prodaje na taj nacin uslov je da se sifra ne mijenja tako da on i dalje ima pristup i moze prodati drugim osobama na ove ostale nacine.
znaci po tebi su oni stvarno vlasnici tih profilai? npr. on meni proda primarni account sa pesom 20 za 80 KM, a u stvari košta oko 110 KM. Ali zašto na ovim offline ne smiješ internet uključiti, meni su te zabrane sumnjive? što će se desiti ako uključim internet kod ovih offiline profila, to mi je sve nešto misteriozno
To za offline je stvar jer na PS4 inace mozes sherovati samo na 2 konzole igru, ali ako neko uradi share pa ugasi net njemu igra ostaje dostupna sve dok je net ugasen a ovaj moze opet nekome prodati na nacin da sheruje tako dobije 3 nacin prodaje koji moze iskoristiti vise puta.
Ako uzmes na taj offline nacin ti kasnije kad upalis net ako je ovaj vec sherovao nekom drugom tebi se igra zakljuca.
-
rtldanas
#5873 Re: PlayStation 4 - all about
ma čitam po interentu i ovim stranim forumima, da se tako prodaju i hakovani accounti ili koji su kupljeni sa ukradenim kreditnim karticama preko interneta...nije sad da sam neki full moralist, ali ipak ne bi htio kupovati takve stvari iz raznih razloga.....a koji je to od koga ti kupuješ, jel pouzdan? može li na PM info, i ja bi kupio neke igre a evo ne znam od koga da kupimarnes_king wrote:Pa neki su vlasnici i prodaju vjerovatno na taj nacin dok ima i onih koji prodaju hakovane profile. Zato ja imam ovog momka sto sam do sada kupovao i ako tako kupujem samo preko njega ide.rtldanas wrote:arnes_king wrote: Pa ko god prodaje na taj nacin uslov je da se sifra ne mijenja tako da on i dalje ima pristup i moze prodati drugim osobama na ove ostale nacine.
To za offline je stvar jer na PS4 inace mozes sherovati samo na 2 konzole igru, ali ako neko uradi share pa ugasi net njemu igra ostaje dostupna sve dok je net ugasen a ovaj moze opet nekome prodati na nacin da sheruje tako dobije 3 nacin prodaje koji moze iskoristiti vise puta.
Ako uzmes na taj offline nacin ti kasnije kad upalis net ako je ovaj vec sherovao nekom drugom tebi se igra zakljuca.
- arnes_king
#5874 Re: PlayStation 4 - all about
Pa ne bih ni ja kupio da posumnjam da su stvarno ukradeni racuni ili placani ukradenim kraticama. Ovako kupim povremeno i to uz povjerenje. Mislim svi oni govore isto ali eto ovdje nikad nisam imao problema i nemam razloga da momku ne vjerujem.rtldanas wrote:ma čitam po interentu i ovim stranim forumima, da se tako prodaju i hakovani accounti ili koji su kupljeni sa ukradenim kreditnim karticama preko interneta...nije sad da sam neki full moralist, ali ipak ne bi htio kupovati takve stvari iz raznih razloga.....a koji je to od koga ti kupuješ, jel pouzdan? može li na PM info, i ja bi kupio neke igre a evo ne znam od koga da kupimarnes_king wrote:Pa neki su vlasnici i prodaju vjerovatno na taj nacin dok ima i onih koji prodaju hakovane profile. Zato ja imam ovog momka sto sam do sada kupovao i ako tako kupujem samo preko njega ide.rtldanas wrote:
Evo ti njegov profil, cak da i jeftinije ako odmah kupis 2 ili vise igara
https://www.olx.ba/profil/tarikm
Samo mu se javi jer na profilu mu nisu izlistane sve igre a vecinom ima sve najnovije.
- TMovac
#5875 Re: PlayStation 4 - all about
Finta je u tome sto ne smijes mjenjati sifru. Jednom je proda kao primarni, a drugom kao sekundarni account. I naravno ako uspije caknuti ono offline. i ja pomalo dilam, ali ja prodajem samo 1 osobi. napravim maksuz account. stavim kao safeguard broj telefona osobe koja kupuje. I onda ona nek radi sa accountom sta zeli.Tomahawk11 wrote:Al ako meni proda acc sa igrom, a nikom je prije nije sherao?arnes_king wrote: Moze prodati ispod cijene jer svaku igru moze prodati vise puta. Moze odmah na 3 nacina prodati i to ono primarni, sekundarni i offline. Dodatno na ovaj offline nacin moze igru prodavati vise puta.
Primarni profil 70-80KM
Sekundarni 60KM
Offline 40KM