Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
last mohicans
#5851 Re: Utakmice.
Želio bih čestitati momcima na ubjedljivoj pobjedi i Dženi, na koga se itekako može računati.Iako ne znam kakva je igra bila,pratio sam samo rezultat.Pa kad neko kaže nije do trenera,jok eto nije.Sa pomoćnim trenerom zabili tri gola.Pročepi i Bilbija,psiha je čudo,mislim da će momcima biti sada lakše.Idemo izbaciti zrinjski aBd, a dusmani nam ga mogu 
- thomasgravesen
#5852 Re: Utakmice.
Hajmo sada po 1-1 u zapadnom mostaru.
- thomasgravesen
#5853 Re: Utakmice.
Hoće li biti snimak na vogoshchi?
- BegA_
#5854 Re: Utakmice.
Tatko mora igrati umjesto Barica na desnom beku. Baric je samo dobar za klupe, za prvih 11 nikako. Ja iskreno mislim da ce ovo biti jos bolje u Mostaru. Ogroman je pritisak bio igracima, a to se najbolje vidi kad' uporedimo igru prije i poslije gola. Jos ne mogu da vjerujem da ga je Bilbinho zabio.
@todd
Pitaj Jarnija.
@todd
Pitaj Jarnija.
Last edited by BegA_ on 11/04/2014 22:07, edited 1 time in total.
- ole69
#5855 Re: Utakmice.
Kakva je igra bila?
- emigrazione
#5856 Re: Odg: Utakmice.
Igrali su klasicnu 4–4–2, odgovara Puricu, ali Milosu malo manje jer se treba brze lopte oslobadjati, pa je uzme peglati bezveze i na kraju izgubi naravno... igra nam je bila losija od one sa Zrinjskim, a rezultat bolji jer su ovi sto primaju platu za to, konacno zabili po jedan komad... sve u svemu igra na momente "tobejarabi", pa onda malo fine igre otvaranja i tako... Puzi i Gojko najbolji veceras, ovaj drugi vec poceo rutinski da igra momku kapa do zemlje, na onoj poziciji FKS nije imalo veceg dragulja od poslije rata sigurno...wannabe_ultra wrote:ovi sto su bili mogu li napisati kako je izgledao sastav, izgleda da purica treba forsirati od prve minute cini se da je dobro igrao ? jesul krste i nemanja bili naprijed ili samo bilbija ?
kako je izgledala formacija ?
-
todd_smith
#5857 Re: Odg: Utakmice.
Zar je veci dragulj od najboljeg defanzivca svih vremena amera dupovca?emigrazione wrote:Igrali su klasicnu 4–4–2, odgovara Puricu, ali Milosu malo manje jer se treba brze lopte oslobadjati, pa je uzme peglati bezveze i na kraju izgubi naravno... igra nam je bila losija od one sa Zrinjskim, a rezultat bolji jer su ovi sto primaju platu za to, konacno zabili po jedan komad... sve u svemu igra na momente "tobejarabi", pa onda malo fine igre otvaranja i tako... Puzi i Gojko najbolji veceras, ovaj drugi vec poceo rutinski da igra momku kapa do zemlje, na onoj poziciji FKS nije imalo veceg dragulja od poslije rata sigurno...wannabe_ultra wrote:ovi sto su bili mogu li napisati kako je izgledao sastav, izgleda da purica treba forsirati od prve minute cini se da je dobro igrao ? jesul krste i nemanja bili naprijed ili samo bilbija ?
- Logovan
#5858 Re: Utakmice.
Hajmo sada po pobjedu u zapadni Mostar.thomasgravesen wrote:Hajmo sada po 1-1 u zapadnom mostaru.
Gojko Cimirot
- emigrazione
#5859 Re: Odg: Utakmice.
Mislio sam na onoj poziciju koju Gojko trenutno igratodd_smith wrote:Zar je veci dragulj od najboljeg defanzivca svih vremena amera dupovca?emigrazione wrote:Igrali su klasicnu 4–4–2, odgovara Puricu, ali Milosu malo manje jer se treba brze lopte oslobadjati, pa je uzme peglati bezveze i na kraju izgubi naravno... igra nam je bila losija od one sa Zrinjskim, a rezultat bolji jer su ovi sto primaju platu za to, konacno zabili po jedan komad... sve u svemu igra na momente "tobejarabi", pa onda malo fine igre otvaranja i tako... Puzi i Gojko najbolji veceras, ovaj drugi vec poceo rutinski da igra momku kapa do zemlje, na onoj poziciji FKS nije imalo veceg dragulja od poslije rata sigurno...wannabe_ultra wrote:ovi sto su bili mogu li napisati kako je izgledao sastav, izgleda da purica treba forsirati od prve minute cini se da je dobro igrao ? jesul krste i nemanja bili naprijed ili samo bilbija ?
-
Ali_G
#5860 Re: Utakmice.
Najbitnije je da smo pobijedili i da je Bilbija zabio. Solidna igra, al nije Zvijezda neko mjerilo.
Sto se tice sastava, Bilbija i Krste su se rotirali kao najistureniji.
Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk
-
north
#5861 Re: Utakmice.
Mislim nakon svih ovih sranja da bi najbolje bilo pustiti Dženu završi do kraja, ne bi trebalo biti problem izlazak u Evropu ako četvrti ide bez obzira ne to ko uzme kup...sada nešto na vrat nanos dovoditi je bezveze, u miru privesti ovo kraju, pustiti momkajoš ova četiri kola da odradi kako najbolje zna, u kupu ako prođe Zrinjski to će biti sjajno, a ako ne on će najmanje za to biti krivac...Kakav ba Igor PAmić qrci palci
, možda taj solidno vodi Istru, ali to nije referenca niti garant da će biti bolji od Jarnija...ostaviti ovako do kraja, u međuvremenu kopati i tražiti, pa dovesti na kraju sezone šta iskusno a ne nekoga da se uči na nama, Dženu za pomoćnika obavezno, a na njemu je da radi na toj licenci ako misli da jednog dana dočeka svoju šansu, jer ovo sada je samo silom prilika na klupi i privremeno...pobjeda i rezultat za malo mira u kući protiv slabog protivnika, ali to nam je i trbalo za malčice samopouzdanja kojeg do tekme nikako nije bilo....fala qrcu da i Bilibija zabije
, a momenat noći i malo emotivno je nakon gola kada svi ali baš svi trče prema Dženi...to je ono što najviše treba u ovom trenutku 
-
last mohicans
#5862 Re: Utakmice.
Sad baš htio da pišem za ovog Palca..Halo, pa ko si ti,čuj Istra,Pula.Šta li već, kao on Murinjo ispo,odbio Sarajevo.Ma ne treba se spuštati na taj nivo i takve anonimuse nipošto.Ma ko si, Sarajevo je institucija,što je Ljupko trebao doći,makar je ime i posjeduje najjače reference.A ovaj, haman ko Mamić, nema s kim se nije kačio.Pamić ZDRAVOOOOnorth wrote:Mislim nakon svih ovih sranja da bi najbolje bilo pustiti Dženu završi do kraja, ne bi trebalo biti problem izlazak u Evropu ako četvrti ide bez obzira ne to ko uzme kup...sada nešto na vrat nanos dovoditi je bezveze, u miru privesti ovo kraju, pustiti momkajoš ova četiri kola da odradi kako najbolje zna, u kupu ako prođe Zrinjski to će biti sjajno, a ako ne on će najmanje za to biti krivac...Kakav ba Igor PAmić qrci palci, možda taj solidno vodi Istru, ali to nije referenca niti garant da će biti bolji od Jarnija...ostaviti ovako do kraja, u međuvremenu kopati i tražiti, pa dovesti na kraju sezone šta iskusno a ne nekoga da se uči na nama, Dženu za pomoćnika obavezno, a na njemu je da radi na toj licenci ako misli da jednog dana dočeka svoju šansu, jer ovo sada je samo silom prilika na klupi i privremeno...pobjeda i rezultat za malo mira u kući protiv slabog protivnika, ali to nam je i trbalo za malčice samopouzdanja kojeg do tekme nikako nije bilo....fala qrcu da i Bilibija zabije
, a momenat noći i malo emotivno je nakon gola kada svi ali baš svi trče prema Dženi...to je ono što najviše treba u ovom trenutku
Dženo
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#5863 Re: Utakmice.
Fina predstava. Nevjerovatan grč prije gola. Drugo poluvrijeme vrlo dobro.
Cimirot i Purić
Puzigača, Stojčev, Jajalo i Bilbija za zalaganje
Krste mora igrati najisturenijeg, jednostavno tu cvjeta i to tako mora biti. Meni se svidjelo sto je (valjda Dzeno) napravio veceras i napravio tu rotaciju Krste-Stojcev-Bilbija, jer kad Stojcev uleti u sredinu, a Bilbija krene naprijed dobije se neka 4-4-2 varijanta koja je veceras funkcionisala, iako kad ide po boku cesto se spetlja Stojcev ali nije lose odigrao na novoj poziciji.
A sad po finale. Mora se vjerovati momcima i nadati se da ce zalaganje biti na nivou.
Cimirot i Purić
Puzigača, Stojčev, Jajalo i Bilbija za zalaganje
Krste mora igrati najisturenijeg, jednostavno tu cvjeta i to tako mora biti. Meni se svidjelo sto je (valjda Dzeno) napravio veceras i napravio tu rotaciju Krste-Stojcev-Bilbija, jer kad Stojcev uleti u sredinu, a Bilbija krene naprijed dobije se neka 4-4-2 varijanta koja je veceras funkcionisala, iako kad ide po boku cesto se spetlja Stojcev ali nije lose odigrao na novoj poziciji.
A sad po finale. Mora se vjerovati momcima i nadati se da ce zalaganje biti na nivou.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#5865 Re: Utakmice.
Baš nam je trebala jedna ovakva pobjeda, aBd sad će krenuti kako i očekujemo. Treba istaći Purića njegova najbolja utakmica kod nas (nije da se do sada isticao ali eto...). Cimi mašina, ne može se izbrojati koliko je lopti uzeo. Ono što se dalo primjetiti svi su se baš zalagali pa i Jajalo za kojeg smo već počeli srati da mu se ne igra. Važna pobjeda ne zbog protivnika, već radi mira. Dobro je Dženo otvorio.
KUP, KUP, KUP JE NAŠ!
EDIT: Jbt gotovo sam zaboravio kako je gledati ove izvještaje, a da se ne mora dodatno nervirati.
KUP, KUP, KUP JE NAŠ!
EDIT: Jbt gotovo sam zaboravio kako je gledati ove izvještaje, a da se ne mora dodatno nervirati.
- Butmiran
#5866 Re: Utakmice.
Gojko je budućnost našeg fudbala, ja ruku u vatru smijem staviti za to.
- Butmiran
#5867 Re: Utakmice.
http://www.source. ba/clanak/4238588189764/sport/Pogledajte%20golove%20Sarajeva%20u%20najboljoj%20partiji%20polusezone/?ref=tiker
Bravo, prelijepo vidjeti kako svi trče Dženi i na kraju kako Bilbiju grle svi.
- Logovan
#5868 Re: Utakmice.
Merak za oči majke mi. Padne gol, svi dotrče treneru da sa njim proslave gol. Ma divota. 
-
todd_smith
#5869 Re: Utakmice.
Brate sprdaju se sa njim, vidi Bilbije kod prvog gola 
- BegA_
#5870 Re: Utakmice.
sourceButmiran wrote:http://www.source. ba/clanak/4238588189764/sport/Pogledajte%20golove%20Sarajeva%20u%20najboljoj%20partiji%20polusezone/?ref=tiker
-
Max Bunker
#5871 Re: Utakmice.
Jel' ovo Dzeno place na kraju?BegA_ wrote:sourceButmiran wrote:http://www.source. ba/clanak/4238588189764/sport/Pogledajte%20golove%20Sarajeva%20u%20najboljoj%20partiji%20polusezone/?ref=tiker
Bravo, prelijepo vidjeti kako svi trče Dženi i na kraju kako Bilbiju grle svi.Nadao sam se da ce zabranit' ovim govnima pristup Kosevu, al' et'...
P.S.
Jeste vi mogli na wi-fi uci na utakmici ili sam ja koristio svoj internet?
- ZV Keli
#5872 Re: Utakmice.
PA mi smo na Travnicima, Goskovima, Zvijezdama, Radnicima, Rudarima uvijek i gubili titule...Ali_G wrote:Najbitnije je da smo pobijedili i da je Bilbija zabio. Solidna igra, al nije Zvijezda neko mjerilo.
- Dr. Kuca
#5873 Re: Utakmice.
Ma pusti pricu o tituli. Neka dzenice do kraja
nas je, osjeca Sarajevo. Uvjek sam za naseg coeka solidnog, nego nekog sa strane solidnog. Samo naprjed DZenice.
- omega369
#5874 Re: Utakmice.
Igra solidna ali za mene nije uopste ohrabrujuca. ali dobro, vjerovatno je bio jedan grc, pogotovo nakon svega sto nam se dogodilo ovih dana. Hvala i igracima zvijezde sto su odigrali bez nekih tenzija, grubih startova i udaranja. Da je toga jos bilo pitanje je u kojem smjeru bi isla utakmica. Drago mi je zbog Bilbije i Krste.
Dzeno na klupi? Ne znam. Da ga treba skolovati, treba ali mislim da je njegov najveci domet ipak da bude samo pomocnik i da on tesko moze 'jednog dana' doci u situaciju da preuzme klupu sarajeva. Vidjecemo, vrijeme ce pokazati.
U srijedu je kup, nasa najbitnije utakmica ove sezone. finale moramo izboriti kako-tako
p.s. temperatura - 1stepen, odavno nije bilo onako hladno

Dzeno na klupi? Ne znam. Da ga treba skolovati, treba ali mislim da je njegov najveci domet ipak da bude samo pomocnik i da on tesko moze 'jednog dana' doci u situaciju da preuzme klupu sarajeva. Vidjecemo, vrijeme ce pokazati.
U srijedu je kup, nasa najbitnije utakmica ove sezone. finale moramo izboriti kako-tako
p.s. temperatura - 1stepen, odavno nije bilo onako hladno
- Dr. Kuca
#5875 Re: Utakmice.
Vala bolje Dzeno nego neki novi Jarni.