Ali za to ima par timova na kojima bi se fino zaradilo.
I meni je prijatelj radio neko vrijeme u kladionici i rekao mi je da 90% dobitaka su singlovi.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

I dalje Sam ti 'vamo najpametniji a na listic stavljam glupostizlajapravaraja wrote:Glavom i bradom haveru, svevišnjeg mi gospodara kocke i kladioniceduminjo wrote:
Zlaja prijatelju jesil to ti tako ti boga?![]()
![]()
Još uvijek mećeš kvotu 1,30 na listić sa X-evima![]()
![]()
Đe nam je ĐaHo?
E to je ta notorna glupost zbog koje uzivaju gazde kladara.tutku wrote: Zanimljivo kako svi "kladionicari" s kojima sam pricao ne spore profitabilnost ovoga ukoliko se disciplinovano igra samo taj jedan par over/under, no kazu kako im nije privlacno jer nema elemenata izvjesnosti i vecih kvota zbog kojih se i kocka.
Davno sam ja to shvatio zato i igram samo Lajv i opcenito singl neki par..CSKA wrote:Haha...joj gdje nadje Wolsburg...vjerujem da su za tu igru najbolji zabari.Mada vidi mrtvog Juventusa,nacekali bi se na njemu,a ni sa Romom ne bi nesto bolje prosli:
Ali za to ima par timova na kojima bi se fino zaradilo.
I meni je prijatelj radio neko vrijeme u kladionici i rekao mi je da 90% dobitaka su singlovi.
Vjeruj da nije.pirmin wrote:Grehota je pratiti NBA a to ne unovciti.
Taman tako.Tomahawk11 wrote:Vjeruj da nije.pirmin wrote:Grehota je pratiti NBA a to ne unovciti.
Nisam vise ni pratio sa sportskog aspekta, nego samo nesto brojis.
Jes, jes....najjace je bilo, imas recimo over 21,5, dao 21 i ima dodatno slobodno....profuli...par minuta do kraja....time out...ali i blow out....i ostane na klupigolman wrote:
Taman tako.
Moraš da javiš nekako trenerima svih ekipa,koje si igrače igrao over,da bi im dali veću minutažu,jer u suprotnom ćeš im je*ati sve po spisku.
Primamljivo je pravo mora se priznatiLjakan wrote:Cuo sam da imaju neki sto uzimaju na nba.Rade statistike igraca,uzmu dvojcu koja po sezoni idu 80% utakmica u over ili under i siluju to...
nesto sam ko nasao.. stay tuned for tonightpirmin wrote:Pitao sam i ja slicno nedavno, nije proslo.![]()
Ovako ganjam singl u dan-dva i to je to.
Supljiras i ti, neke trecine ovo onoDaryl Dixon wrote:wash nhl 1tr. kec 2.15
ma strasni sve im jebem, samo ja gladan malo mi kvota 1.60 na pobjeduTomahawk11 wrote:Supljiras i ti, neke trecine ovo onoDaryl Dixon wrote:wash nhl 1tr. kec 2.15![]()
![]()
Nisam upratio, dobri Capsi