Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Iako slabo igram kladionicu, nedavno sam nesto razmisljao o nekom sistemu, pa ne znam je li neko od iskusnijih ovdje okusao srecu na ovaj nacin naime, ukoliko bi se uplacivao iznos recimo 10KM na over/under kosarkasa ili zbroj koseva gdje je kvota 1.85-1.90, pa u slucaju pada duplao ili 2.5X puta uvecavala uplata, to bi u sustini znacilo da i ukoliko bi se padalo x puta onaj put kada bi se dobilo bilo bi neke zarade, iako je u pitanju mali iznos. Bas me interesuje da li je neko pokusavao ovo, koliko ja to, povrsno, vidim, ovdje je profit siguran samo su u pitanju mali iznosi, pod pretpostavkom da nisam negdje pogrijesio u racunici
tutku wrote:Iako slabo igram kladionicu, nedavno sam nesto razmisljao o nekom sistemu, pa ne znam je li neko od iskusnijih ovdje okusao srecu na ovaj nacin naime, ukoliko bi se uplacivao iznos recimo 10KM na over/under kosarkasa ili zbroj koseva gdje je kvota 1.85-1.90, pa u slucaju pada duplao ili 2.5X puta uvecavala uplata, to bi u sustini znacilo da i ukoliko bi se padalo x puta onaj put kada bi se dobilo bilo bi neke zarade, iako je u pitanju mali iznos. Bas me interesuje da li je neko pokusavao ovo, koliko ja to, povrsno, vidim, ovdje je profit siguran samo su u pitanju mali iznosi, pod pretpostavkom da nisam negdje pogrijesio u racunici
Teoretski moras eventualno dobiti. Problem nastaje ako ne pogodis 5-6 parova za redom, jer se vise nemas cime vaditi
tutku wrote:Iako slabo igram kladionicu, nedavno sam nesto razmisljao o nekom sistemu, pa ne znam je li neko od iskusnijih ovdje okusao srecu na ovaj nacin naime, ukoliko bi se uplacivao iznos recimo 10KM na over/under kosarkasa ili zbroj koseva gdje je kvota 1.85-1.90, pa u slucaju pada duplao ili 2.5X puta uvecavala uplata, to bi u sustini znacilo da i ukoliko bi se padalo x puta onaj put kada bi se dobilo bilo bi neke zarade, iako je u pitanju mali iznos. Bas me interesuje da li je neko pokusavao ovo, koliko ja to, povrsno, vidim, ovdje je profit siguran samo su u pitanju mali iznosi, pod pretpostavkom da nisam negdje pogrijesio u racunici
Teoretski moras eventualno dobiti. Problem nastaje ako ne pogodis 5-6 parova za redom, jer se vise nemas cime vaditi
Tako sam naknadno i skontao da bi "jedini" belaj mogao biti vise uzastopnih padova jer bi nestalo para koje bi se mogle uloziti. Medjutim, teoretski, onaj ko ima para sa strane mogao bi ovo igrati i redovno dobijati. Zanimljivo kako svi "kladionicari" s kojima sam pricao ne spore profitabilnost ovoga ukoliko se disciplinovano igra samo taj jedan par over/under, no kazu kako im nije privlacno jer nema elemenata izvjesnosti i vecih kvota zbog kojih se i kocka.
Taj sistem je star koliko i kladjenje,samo sto se igrao X na fudbalskim mecevima.Pratis jednu ekipu iz kola u kolo i juris x.Pa koliko imas zivaca i para
Tako sam naknadno i skontao da bi "jedini" belaj mogao biti vise uzastopnih padova jer bi nestalo para koje bi se mogle uloziti. Medjutim, teoretski, onaj ko ima para sa strane mogao bi ovo igrati i redovno dobijati. Zanimljivo kako svi "kladionicari" s kojima sam pricao ne spore profitabilnost ovoga ukoliko se disciplinovano igra samo taj jedan par over/under, no kazu kako im nije privlacno jer nema elemenata izvjesnosti i vecih kvota zbog kojih se i kocka.
Ne znam s kim si pričao, ali to je najbrži put u propast. Ako kreneš sa 10 KM, ti se vec u eventualnoj 4. rundi moraš vaditi sa 80 KM, a u osmoj sa 1000 KM, da bi u konačnici dobio nekih 30% profita u odnosu na uloženo, dakle kladiš se svo vrijeme na kvotu 1,30!
Ako već znaš znanje i pogađaš visok postotak, igraj ih u singlu ili maksimalno dublu konstantno na tih 10 KM
CSKA wrote:Taj sistem je star koliko i kladjenje,samo sto se igrao X na fudbalskim mecevima.Pratis jednu ekipu iz kola u kolo i juris x.Pa koliko imas zivaca i para
Ma ne moras jednu ekipu. Izaberes svaki dan sebi jednu utakmicu i picis
CSKA wrote:Taj sistem je star koliko i kladjenje,samo sto se igrao X na fudbalskim mecevima.Pratis jednu ekipu iz kola u kolo i juris x.Pa koliko imas zivaca i para
Pratio tako haver Wolfsburga jedne sezone.
Zaredali 13 utakmica bez remija.
On odustao osmu tekmu, nije vise islo, presusila banka.
Pratio tako haver Wolfsburga jedne sezone.
Zaredali 13 utakmica bez remija.
On odustao osmu tekmu, nije vise islo, presusila banka.
To ti je ko u onoj priči kad lik od kineskog kralja kao nagradu za svoja djela zatraži duplo više zrnaca riže na svakom sljedećem polju šahovske table, počevši od jednog zrna, a kralj se zaleti i prihvati.
Na kraju, na 64. polju table se nalazi više riže nego što bi moglo stati u unutrašnjost zemaljske kugle