Pomalo.....sjeti se onog ambasadora, crkve, cipela broj 46Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pu, kud nije!Dodik: Htio sam dati nalog da uhapse šeficu OHR-a u Banjoj Luci
Milorad Dodik ALL ABOUT
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#58401 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- mayab
- Sara03
- Maraschino
#58404 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
je li sta gazio nogamaskupljac_zeljeza wrote:Telecom dušmanski na Moja Tv isključio ton. Ali po mahanju rukama, nije teško pretpostaviti da priča o odlazećoj administraciji.
da dojavim odlazecoj administraciji i kormakovoj.
- Maraschino
#58405 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
one su se radovale da ce zavrsiti u pionirskojseln wrote:Da zločinci nisu imali saosjećanje, potvrđuje i Božica Živković-Rajilić, koja je mučena u Srebreniku 322 dana.
„Silovali bi i djevojčice od devet godina i starice od sto. Žene su bježale od zlotvora dok su im crijeva ispadala iz stomaka. Silovane su, prebijane, mučene... Pečene su na rešou“, priča Božica Živković Rajilić, osnivač Udruženja silovanih žena i žena žrtava rata u Republici Srpskoj, koja je juče sa još tri predstavnice doputovala u Beograd, gdje su poslije 25 godina otvorile dušu.
- jao_situacije
#58406 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tomahawk11 wrote:
Nacionalni pozdrav....peace on you
cccc kakva provokacija
ti mi neki moderator
napusti sahranu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#58407 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja sam sporCki moderatorjao_situacije wrote:Tomahawk11 wrote:
![]()
![]()
![]()
cccc kakva provokacija
ti mi neki moderator
napusti sahranu.
Nikako provokacija, ja sam svim srcem uz PreCjednika, pomno pratim njegov rad
- jao_situacije
- jao_situacije
#58409 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
neš ti ništa moderirati ako te vidi guardianTomahawk11 wrote:Ja sam sporCki moderatorjao_situacije wrote:Tomahawk11 wrote:
![]()
![]()
![]()
cccc kakva provokacija
ti mi neki moderator
napusti sahranu.![]()
Nikako provokacija, ja sam svim srcem uz PreCjednika, pomno pratim njegov rad
- Sara03
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#58411 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nek mi oprosti ako sam zgriješio.
Samo je PreCjednik bezgriješan!
Samo je PreCjednik bezgriješan!
- skupljac_zeljeza
#58412 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kaže....svi će oni na prstićima...ovako i ovako...Maraschino wrote:je li sta gazio nogamaskupljac_zeljeza wrote:Telecom dušmanski na Moja Tv isključio ton. Ali po mahanju rukama, nije teško pretpostaviti da priča o odlazećoj administraciji.![]()

- jao_situacije
#58413 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ovoj maloj nije dobroskupljac_zeljeza wrote:Kaže....svi će oni na prstićima...ovako i ovako...Maraschino wrote:je li sta gazio nogamaskupljac_zeljeza wrote:Telecom dušmanski na Moja Tv isključio ton. Ali po mahanju rukama, nije teško pretpostaviti da priča o odlazećoj administraciji.![]()
a i kako će joj biti pored guardiana
- jao_situacije
#58414 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nema izvinjenja za ovakve stvariSara03 wrote:![]()
Izvinjavam se predsjedniku. Žao mi je, neću više...
dok državetinu ruše sa svih strana, savez za izdaju koristi nedemokratske metode u parlamentu denis kormakova i jii spremaju državni udar prije zime
ti o tjelesnom uživanju
napusti sahranu.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#58415 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
TO!!!!
SAMO HAPSI,GUARDIANE NAŠ!!!
ZATVOR ZULUMĆARIMA,SLOBODA NARODU!!!
Evo spisak svih za koje treba napisati nalog za hapšenje:
Komplet američku ambasadu zajedno sa muslimanskim osobljem(uključujući kafe kuharicu),OHR kompletan,OSCE,poturičku opoziciju sve sa
zvižđama zajedno,svu komplet postavu haškog tribunala,odlazeću administraciju,Bakira,Osmicu,Šefika Džaferovića,Nasera,trenera Vujoševića,
satelitski dirigovane NATO međede(drekavce i džudžane koji udaraju po južnoj braći
),onog Ramu što je maltretiro Guardiana,
Denisa,Hojt Lee-ja,Haradinaja,sve koji koče donošenje zakona o akcizama (čime ne daju da imperijalističke WB i MMF vrate šumskoj
stotine miliona koje joj duguju
),sve koji kažu da Zombi Dedo nije predstavnik šumske u Izraelu,željezničare i ostale koji seru sa
štrajkovima,svo osoblje RTVBN-a(a opremu im zaplijeniti i prodati,čime će se namiriti duševna bol koju su godinama izazivali ovi lažljivi
monstrumi),Pedi Ešdauna(ako je nedostupan za hapšenje,onda svi u šumskoj moraju da mu gađaju sliku pikadom).....

P.S.Ako sam nekoga izostavio,molim kolege neka dopune.Razlog je moje ogromno uzbuđenje jer je konačni obračun sa imperijalističko-
islamistističkom bandom počeo!!!
ZATVOR ZULUMĆARIMA,SLOBODA NARODU!!!
Evo spisak svih za koje treba napisati nalog za hapšenje:
Komplet američku ambasadu zajedno sa muslimanskim osobljem(uključujući kafe kuharicu),OHR kompletan,OSCE,poturičku opoziciju sve sa
zvižđama zajedno,svu komplet postavu haškog tribunala,odlazeću administraciju,Bakira,Osmicu,Šefika Džaferovića,Nasera,trenera Vujoševića,
satelitski dirigovane NATO međede(drekavce i džudžane koji udaraju po južnoj braći
Denisa,Hojt Lee-ja,Haradinaja,sve koji koče donošenje zakona o akcizama (čime ne daju da imperijalističke WB i MMF vrate šumskoj
stotine miliona koje joj duguju
štrajkovima,svo osoblje RTVBN-a(a opremu im zaplijeniti i prodati,čime će se namiriti duševna bol koju su godinama izazivali ovi lažljivi
monstrumi),Pedi Ešdauna(ako je nedostupan za hapšenje,onda svi u šumskoj moraju da mu gađaju sliku pikadom).....

P.S.Ako sam nekoga izostavio,molim kolege neka dopune.Razlog je moje ogromno uzbuđenje jer je konačni obračun sa imperijalističko-
- skupljac_zeljeza
#58416 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa kada kamerman ima zoom 80x i da ti se ne zamanta.jao_situacije wrote: ovoj maloj nije dobro![]()
![]()
a i kako će joj biti pored guardiana

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#58417 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Izdajnike i špijune sa foruma....i sve to u KPZ Foča strpatiprljavi Hare wrote:TO!!!!SAMO HAPSI,GUARDIANE NAŠ!!!
![]()
![]()
![]()
ZATVOR ZULUMĆARIMA,SLOBODA NARODU!!!![]()
![]()
![]()
Evo spisak svih za koje treba napisati nalog za hapšenje:![]()
satelitski dirigovane NATO međede(drekavce i džudžane koji udaraju po južnoj braći),onog Ramu što je maltretiro Guardiana,
stotine miliona koje joj duguju),sve koji kažu da Zombi Dedo nije predstavnik šumske u Izraelu,željezničare i ostale koji seru sa
- jao_situacije
#58418 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
onog šupka vaskovića i onog hadžiomerovića što su zajebavali guardiana godinama, i onog ćelavog stankovića sa hrt-a, i šefa smjene u haarpuprljavi Hare wrote:TO!!!!SAMO HAPSI,GUARDIANE NAŠ!!!
![]()
![]()
![]()
ZATVOR ZULUMĆARIMA,SLOBODA NARODU!!!![]()
![]()
![]()
Evo spisak svih za koje treba napisati nalog za hapšenje:![]()
satelitski dirigovane NATO međede(drekavce i džudžane koji udaraju po južnoj braći),onog Ramu što je maltretiro Guardiana,
stotine miliona koje joj duguju),sve koji kažu da Zombi Dedo nije predstavnik šumske u Izraelu,željezničare i ostale koji seru sa
harisa silajdžića; sefera halilovića; bivšeg revizora državetine; stipu mesića jer sere o nekakvom koridoru; one šumare što su nešto srali na romaniji oko drveta; kretene i izdajnike koji prodaju zemlju arapima; nato generalku što je srala oko postrojavanja diverzantskih jedinica pošte, i komunalnih komandosa za deveti januar; onog majmuna što je zvao u emisiju i zajebavao guardiana uživo; sve tužitelje i sudije tzv. suda bih; slovence koji tuže energy šumsku oko termoelektrane ugljevik...
- Maraschino
#58419 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vrijeme je za referendum. Nije odavno.
Sloj rezolucija, sloj referenduma, sloj sutanja ambasadora, sloj pokusaja 'apsenja ohr-ovih sluzbenika...narod u transu.
Tri miliona za sina, sta tri, pet i zasluzio je od kakvog je baje.
Sloj rezolucija, sloj referenduma, sloj sutanja ambasadora, sloj pokusaja 'apsenja ohr-ovih sluzbenika...narod u transu.
Tri miliona za sina, sta tri, pet i zasluzio je od kakvog je baje.
- mayab
#58420 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
PROBAJ , LAKI !!!!Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pu, kud nije!Dodik: Htio sam dati nalog da uhapse šeficu OHR-a u Banjoj Luci

- mO k3
#58421 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
aj bakire sta ima radis.....
bogumi , zakuhali srbi izmedju sebe
bogumi , zakuhali srbi izmedju sebe
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#58422 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bake je posto pravi šupak.
PreCjednik s koša na koš baca asistencije, al džabe kad je ovaj bio oslobođen fizičkog
Nekad je znao i ubosti
PreCjednik s koša na koš baca asistencije, al džabe kad je ovaj bio oslobođen fizičkog
Nekad je znao i ubosti
- mO k3
#58423 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
a dzeces reci bosnjackom clanu predsjednistva da je shupak??Tomahawk11 wrote:Bake je posto pravi šupak.
PreCjednik s koša na koš baca asistencije, al džabe kad je ovaj bio oslobođen fizičkog![]()
Nekad je znao i ubosti
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#58424 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bar nije teroristmO k3 wrote:a dzeces reci bosnjackom clanu predsjednistva da je shupak??Tomahawk11 wrote:Bake je posto pravi šupak.
PreCjednik s koša na koš baca asistencije, al džabe kad je ovaj bio oslobođen fizičkog![]()
Nekad je znao i ubosti
- mO k3
#58425 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prepravi post iznad ....