Ništa,mO k3 wrote:a sta im radi bakir![]()
Umjesto da zapne i spašava situaciju, on šuti....mora da je u trezoru zapeo
Morel neko objasnit šta ovo PreCjednik usvoji noćas
Ništa,mO k3 wrote:a sta im radi bakir![]()
kapric amerima , sretno mu dalje bilo i jos vise ovakvih potezaovo_malo_duse wrote:Salu na stranu ali koji je ovo prst u oko Amerima ova neutralnost. Mi nismo ni svjesni koliko Guardian ukopava shumsku nastojeci da odrzi bradu iznad vode. I ovo je na nagovor ruja uradzeno. Treba Laktaskingu dati jos 2 mandata do 2025 ostat ce samo plantaza jabuka u Laktasima,
Ja glasam za MIorada 2018. Sad me je definitivno kupio.

Tzv. ti je plemetzv. "Bosanski jezik" u školski sistem Makedonije.
Slabo čitaš ironiju i sarkazammanijak1 wrote:Tzv. ti je plemetzv. "Bosanski jezik" u školski sistem Makedonije.

Mislim da je sljedeće na redu rezolucija o Arapima, Turcima i ostalim islamistima koji sve više i više udaraju na RS.prljavi Hare wrote:Veliki je značaj donešene rezolucije o neutralnosti i čestitamo Gurdianu!!!![]()
Neće više NATO banditi moći regrutovati mlade šumnjake i slati ih da krvare po kojekakvim pripizdinama.Rezolucija je odjeknula u svjetskim
medijima.Tako radničke novine fabrike kopiranih plastičnih Barbika iz kineskog gradića 浙江新疆浙江 ističu da Guardianova mudrost,vizija i
vještina bavljenja svjetskim političkim temama je bez premca a narodi u većini zemalja trećeg svijeta na ulicama slave donošenje rezolucije.![]()
Pi si će sve svoje postupke koordinirati sa srbijom!!
"Životinjski bordeli su zapravo specijalizovana imanja i štale na selu, uglavnom s kravama, konjima i magarcima, do kojih oni željni seksa sa životinjama najčešće dolaze putem internet oglasa. Najveći broj turista zoofila dolazi iz Nemačke, Holandije, Švedske i Velike Britanije, a u Srbiju stižu u organizovanim turističkim grupama, uglavnom autobusima, i na prvi pogled se nimalo ne razlikuju od ostalih turista. Kada stignu na imanje, seljak im pokaže štale, gdje turisti mogu da izaberu s kojom životinjom će imati seks, a za to su obavezni da vlasniku imanja plate između 70 i 150 eura. Za uslugu snimanja kamerom, s obzirom na to da ima i onih koji žele da im „intimni momenti s kravom” ostanu trajno zabilježeni, mora se izdvojiti još 50 eura", tvrdi izvor "Alo!" i dodaje da većina farmera u tome ne pronalazi ništa loše, već da „prodaju” svojih životinja vide kao način da zarade novac.U Srbiji je sve više bordela i farmi koje putem interneta nude seks s životinjama l za seks sa životinjama plaća se između 70 i 150 eura
archi_a wrote:Molim one koji se neće lijepo igrati na ovoj veličanstvenoj temi, da ne napadaju nas vojno neutralne i da pod odmah.....
Nije vam ova tema za vaše zeJebancije i ljutnju. Ovo je ozbiljna tema o guardiJanu i dostignućima!!! Ha ja