FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- p206
#58351 Re: FC Barcelona
tog Wiliana dovode još od kad je u Shakhtaru igrao, dok je Pep bio trener
- Distortion
#58352 Re: FC Barcelona
Dugo ga prate ali je trazeno puno para. Zadnji put au trazili 40 miliona ali problem au njegove godine. Mislim da je blizu 30 godina.
Pogledaj drugi gol Chelsea danas protiv Arsenala i to je upravo ono sto sam ja napisao u mom postu od jutros vezano za Williana.
Pogledaj drugi gol Chelsea danas protiv Arsenala i to je upravo ono sto sam ja napisao u mom postu od jutros vezano za Williana.
- Derdiyok
#58353 Re: FC Barcelona
Šta bi nam mogao donijeti Willian ? Mislim, okej je za džabaluka da dođe, ali jbt, jedan Coutinho se pogubio u Barceloni, Griezmana drži na lijevom krilu, pa je pokušavao i sa Frenkijem na toj poziciji... Sve dok ne ode ovaj majmun sa klupe, tj. dok ne dovedu nekog trenera sa sistemom ( i mudima )džaba nama i 10 Messija i 10 ter Stegena.
Ne znam više u zadnjih par godina ko se više puta povezivao sa Barcom, Willian ili Parejo
Ne znam više u zadnjih par godina ko se više puta povezivao sa Barcom, Willian ili Parejo
-
LSD
#58354 Re: FC Barcelona
Ne vrijedi se nadati ikakvim ozbiljnim rezultatima bez normalnog trenera na klupu.
Alena na posudbi u Betisu, Cucurella je vec na posudbi u Getafeu, Puig vracen u B tim, sjajan rad sa mladima
Vezni red ostaje haman isti kao i lani sa Rakitićem, Busketsom, Arhturom koji je fasovo triper, plus De Jong kao prinova.
-
Kurjak
#58355 Re: FC Barcelona
Sta ovaj bezlicni idiot na klupi treba uraditi da bi dobio otkaz?!
-
channel10
-
Crvena Tifoza
#58357 Re: FC Barcelona
Prokockaše bodove 
- ioannes
#58358 Re: FC Barcelona
katastrofalna greška sa igračem manje izvaditi Griezmana a ne naprimjer Suareza... Griezman je igrač koji radi defenzivno i u toj situaciji je trebao ostati na terenu, igralo bi se onda 4-4-1, i kraj priče. ovako sa igračem manje dvojica igrača (suarez i messi) ne igraju defenzivno... to si mi jedna ekipa svijeta ne može priuštiti
- Distortion
#58359 Re: FC Barcelona
Slazem se, morao je izvaditi Suareza a ne Griezmana al Valverde nema muda i nema autoriteta. Griezman je odradjivao posao u odbrani, vracao se i trcao. U situaciji kad imas igraca manje, i imas Messija i Suareza koji ne igraju odbranu, mnogo je teze za odbranu. Suarez je dobio udarac u koljeno, šepa, žali se. Pa lave trazi izmjenu ako ne mozea vise trcat. Imao je dva zicera da rijesi utakmicu za 1:3 ali nije pogodio nijedan. Zato je dosla kazna za 2:2. Nije Espanjol zasluzio bod al eto...takav je fudbal.
Ne razumijem potez De Jonga. Lik se kurci s loptom, gubi loptu i povlaci igraca za drugi zuti kao da je 90. minut a ne 75.
ispao je bas glup i naivan za ovaj crveni sto je bilo presudno za novo prosipanje 2 boda.
Lose.
Ne razumijem potez De Jonga. Lik se kurci s loptom, gubi loptu i povlaci igraca za drugi zuti kao da je 90. minut a ne 75.
Lose.
-
Kurjak
#58360 Re: FC Barcelona
Ona situacija kad Suarez sam vuce kontru 40-ak metara i na kraju nema kome ubaciti u 16, jer bukvalno ni jedan igrac barse nije istrcao kontru, govori o treneru sve. Bas sve.
- Distortion
#58361 Re: FC Barcelona
Opuste se ljudi za praznike pa im mrsko igrat 4. januara.
Messiju je bilo mrako trcat, pogotovo nakon crvenog De Jonga. Bezveze je De Jong ostavio na cjedilu igrace 20 minuta. Totalno neprofesionalan potez koji mu ne prilici. Izgubis loptu, ok nije problem desava se svakom da izgubi loptu u rizicnom dijelu terena.
P.S. Negdje procitah da Valverde nije bio saglasan da se Alena posudjuje Betisu i da je uradjeno mimo njegovog znanja. Neki spanski medij je to objavio, ne znam koliko je tacan taj izvor.
Messiju je bilo mrako trcat, pogotovo nakon crvenog De Jonga. Bezveze je De Jong ostavio na cjedilu igrace 20 minuta. Totalno neprofesionalan potez koji mu ne prilici. Izgubis loptu, ok nije problem desava se svakom da izgubi loptu u rizicnom dijelu terena.
P.S. Negdje procitah da Valverde nije bio saglasan da se Alena posudjuje Betisu i da je uradjeno mimo njegovog znanja. Neki spanski medij je to objavio, ne znam koliko je tacan taj izvor.
-
Korovjev
#58362 Re: FC Barcelona
Ispada da branim Valverdea, ali fakat ne kontam šta o treneru govori činjenica da ni jedan igrač nije ispratio Suarezovu kontru. Valjda im rekao kad jedan povuče kontru, nemoj koji da ga prati slučajno.
Hoću reći da vas većina ovdje vidi problem samo u Valverdeu, jer tako se sad rade naivni navijači, uvijek u timu nađi jednog krivca (obično trener), pa ako on ode sve je ostalo tip top. A nije tako, ima Barca gomilu problema, od kojih je Valverde jedan, ali ne najveći. Već sam pisao na tu temu, a ne da mi se ponavljati jer očigledno ne čitate, a i lakše vam je reć Valverde je kriv...
A u ovoj tekmi fino okrene igru i rezultat, izmjenom na poluvremenu. Nije trener koji će natjerati Mesija, pa ni Suareza da trče, ali hajde mi recite jednog trenera na svijetu koji bi to mogao, odmah dajem 100 maraka da se dovede taj trener.
Ako je ko u ovoj prosuo dva boda, a opet kažem ne radi se samo o jednom igraču ili treneru, onda je to DeJong kojeg je stiglo njegovo pretjerano peljanje lopte. Nadam se da je naučio nešto.
-
°u°
#58363 Re: FC Barcelona
Daj Kloppu ovlasti koje sad ima promjeniće mnogo toga nabolje. Ne znam koliko, jer je kurcobolja kod nekih uhvatila fursata. I trebalo bi dosta vremena da se istjeraju bubice kod nekih, ali garantujem da bi brzo dosta toga poboljšao.Korovjev wrote: ↑05/01/2020 10:51Ispada da branim Valverdea, ali fakat ne kontam šta o treneru govori činjenica da ni jedan igrač nije ispratio Suarezovu kontru. Valjda im rekao kad jedan povuče kontru, nemoj koji da ga prati slučajno.
Hoću reći da vas većina ovdje vidi problem samo u Valverdeu, jer tako se sad rade naivni navijači, uvijek u timu nađi jednog krivca (obično trener), pa ako on ode sve je ostalo tip top. A nije tako, ima Barca gomilu problema, od kojih je Valverde jedan, ali ne najveći. Već sam pisao na tu temu, a ne da mi se ponavljati jer očigledno ne čitate, a i lakše vam je reć Valverde je kriv...
A u ovoj tekmi fino okrene igru i rezultat, izmjenom na poluvremenu. Nije trener koji će natjerati Mesija, pa ni Suareza da trče, ali hajde mi recite jednog trenera na svijetu koji bi to mogao, odmah dajem 100 maraka da se dovede taj trener.
Ako je ko u ovoj prosuo dva boda, a opet kažem ne radi se samo o jednom igraču ili treneru, onda je to DeJong kojeg je stiglo njegovo pretjerano peljanje lopte. Nadam se da je naučio nešto.
Trener je taj koji mora i treba da natjera, motiviše isl. svoje igrače. Uporedi Kolppov Liverpool i ovo što pokazuje Valverdeova ekipa. To je isključivo zasluga trenera.
Kloppovom Liverpoolu nije bio hendikep nedostatak glavnih igrača protiv Barce isključivo radi timske igre i timskog ponašanja. Čista zasluga trenera.
Kao što je bila i Valverdeova zasluga zbog mlohave igre svojih šabana u dva ispadanja. Pogledaj ga samo pri izmjenama, većinom ni ne pogleda svog igrača koji izlazi. Uporedi s Kloppom.
Mogao bi ovdje cijelu plahtu ispisati objašnjavajući mane ovog lika.
Ali ovi španski navijači s megafonom ili čime već ubiše blejući na skoro svakom stadionu
- tuzlak1212
#58364 Re: FC Barcelona
Ne moze ni Klopp starog Messija i Suareza natjerat da potrce onda kad ne mogu da trce
Imamo generaciju igraca u timu koja je prevazidjena, stara i ne moze trcat ko nekad... Pomirite se s tim da su najvece zvjezde raspale i da igraju na iskustvo i to je to. Ne moze njih ni jedan trener podmladit za 7 godina i da igraju ko da im je 26
Imamo generaciju igraca u timu koja je prevazidjena, stara i ne moze trcat ko nekad... Pomirite se s tim da su najvece zvjezde raspale i da igraju na iskustvo i to je to. Ne moze njih ni jedan trener podmladit za 7 godina i da igraju ko da im je 26
-
°u°
#58365 Re: FC Barcelona
Možda Messia ne može natjerat da nešto više trči ali će natrerat ili nagovorit na nešto drugo, u nekim situacijama korisnije. U svakom slučaju neće sjedit i očekivat da mu on rješava svaku utakmicu pa dokle dogura. Suareza će zamjenit kad treba. A neće npr izvući Griezmanna koj je disciplinovaniji u defanzivnim zadacima, više trči, više se vraća itd u situaciji kad ima igrača manje.
Može davat više prilika mlađim, Puig. Zatim nedefinisan status mnogih igrača, sad igraju pa onda ne... Ne znaš ko mu pije a ko plaća
Može davat više prilika mlađim, Puig. Zatim nedefinisan status mnogih igrača, sad igraju pa onda ne... Ne znaš ko mu pije a ko plaća
- p206
#58366 Re: FC Barcelona
ma dok je ova ubleha na klupi ovo i ne treba gledati
pogledati eurogol Messija na yt i to je to
u ligi prvaka će ih Napoli izbaciti
pogledati eurogol Messija na yt i to je to
u ligi prvaka će ih Napoli izbaciti
-
Kurjak
#58367 Re: FC Barcelona
Pa ako se igra bez podrške saigraca, ako se useru pred svaku jacu tekmu, ako nema hemije u ekipi, ako se ne "gine" za suigrace onda te roma naguzi.Korovjev wrote: ↑05/01/2020 10:51Ispada da branim Valverdea, ali fakat ne kontam šta o treneru govori činjenica da ni jedan igrač nije ispratio Suarezovu kontru. Valjda im rekao kad jedan povuče kontru, nemoj koji da ga prati slučajno.
ili liverpool. A to kad suarez vuce kontru, a ostatak ekipe cuva svoj gol i pri tome nemaju jasnu ideju kako to uraditi onda je to nesto ispod nivoa barse. Trener je taj koji odredjuje taktiku i motivise igrace (najbolji primjer liverpool) i kad taj dio konstantno nedostaje onda je vriejeme za promjenu. Davno bilo.
-
zippoo87
#58368 Re: FC Barcelona
da li neko zna ko prenosi utakmicu veceras
SPAIN - SUPER CUP
20:00
Barcelona ? - ? Atletico Madrid
kako vidi,nema na SK ni na arenama ?
SPAIN - SUPER CUP
20:00
Barcelona ? - ? Atletico Madrid
kako vidi,nema na SK ni na arenama ?
- studeni76
-
Mustang1
#58370 Re: FC Barcelona
Dajte stream ispao sam iz fazona streamova 
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
zippoo87
#58372 Re: FC Barcelona
nema vise dobrih stream stranica...samo jos ta live tv stranica ostala
i ja morado instalirati sopcast zbog utakmice ali evo pici u HDu
i ja morado instalirati sopcast zbog utakmice ali evo pici u HDu
-
zippoo87
#58374 Re: FC Barcelona
ponisti lik VARom cist gol Mesiju hahah
udario ramenom,fino se vidi...sudija pogleda var jednom i ponisti gol
edit
evo sada gola koji se ne ponistava
udario ramenom,fino se vidi...sudija pogleda var jednom i ponisti gol
edit
evo sada gola koji se ne ponistava
- Logovan
#58375 Re: FC Barcelona
Kako brzo preokrenuše, vidjeli da je vrag odnio šalu.
El classico u finalu.
El classico u finalu.