Prvo je bilo samo da sjase SDS, a da zajase neko drugi. Da je sada da zajase SDS , pa onda opet neki SNSD Mile preuzme i tako do ....
Oj matero.
pokoj mu dusifurlan wrote:Jebajiga Fair, otvori ti temu ima devet godina.
Prvo je bilo samo da sjase SDS, a da zajase neko drugi. Da je sada da zajase SDS , pa onda opet neki SNSD Mile preuzme i tako do ....
Oj matero.
Moj Muhenzi.....Sta rijeti.....muha_sa wrote:pokoj mu dusifurlan wrote:Jebajiga Fair, otvori ti temu ima devet godina.
Oj matero.
a nista--dobar je bio Fairfurlan wrote:Moj Muhenzi.....Sta rijeti.....muha_sa wrote:pokoj mu dusifurlan wrote:Jebajiga Fair, otvori ti temu ima devet godina.
Oj matero.
Jeste, vala, moglo je se lijepo sa njim muhabetit...muha_sa wrote:a nista--dobar je bio Fairfurlan wrote:Moj Muhenzi.....Sta rijeti.....muha_sa wrote: pokoj mu dusi
Legenda,naš Guardian....Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će nadležne institucije Srpske obezbijediti značajna sredstva za podršku opštini Rogatica i to 300.000 KM za sanaciju zgrade Osnovne škole, 80.000 KM za nabavku sanitetskog vozila, kao i 250.000 KM za izgradnju trotoara pored magistralnog puta koji prolazi kroz ovaj grad.
Nakon sastanka sa načelnikom opštine Rogatica Miloradom Jagodićem, Dodik je rekao novinarima da će Vlada Republike Srpske pomoći ovoj lokalnoj zajednici da putem saradnje sa bankama sanira naslijeđeni budžetski dug od oko 2,4 miliona KM.
“Ovdje vidim novu atmosferu, novu energiju i novi podsticaj za rješavanje problema građana. Ovdje su glavna pitanja, kao i u drugim opštinama, kako doći do sigurnih i dugoročnih radnih mjesta,prije svega animacijom investitora da ulažu u razvoj i podižu nove kapacitete”, istakao je Dodik.
Prema njegovim riječima, bitno je da i Vlada Republike Srpske kreira programe za dodatna zapošljavanja.
On je pozvao drvoprerađivače da ispunjavaju svoje zakonske obaveze prema državi i da moraju sprovoditi politike Vlade Republike Srpske, a zauzvrat će dobiti podršku institucija Srpske.

Španski sud vratio je u zatvor dvojicu ključnih ljudi koji se bore za nezavisnost Katalonije.
Jordi Sanchez koji je na čelu Narodne skupštine Katalonije i Jordi Cuixart, lider udruženja Omnium Cultural, zadržani su bez mogućnosti izlaska plaćanjem kaucije. Pod istragom su za pobunu.

mislim da je vrijeme da gVardijan organizuje referendum o vrhovnom sudu Spanije.....pa nece tamo neke sudije spanci odlucivat o Kataloniji i suditi kataloncima...archi_a wrote:Španski sud vratio je u zatvor dvojicu ključnih ljudi koji se bore za nezavisnost Katalonije.
Jordi Sanchez koji je na čelu Narodne skupštine Katalonije i Jordi Cuixart, lider udruženja Omnium Cultural, zadržani su bez mogućnosti izlaska plaćanjem kaucije. Pod istragom su za pobunu.
Ovo je nečuveno! Ali ljudi su samo htjeli otcepljenje. Imaju oni svoje snove. Niko im ne može zabraniti da sanjaju!![]()
Očekujem od guardiJana bar dvije stvari.
Da pošalje protestno pismo španskoj vladi, da im objasni neke stvari, ili da bar nabije nogicom ambasadora španije u BiH. Nek se jebu i nek ne seru!!!!
Da u španski kazamat, gdje su smješteni ovi mučenici koji su samo sanjali snove, pošalje premijera željka i svoju ženu, da im podignu moral. Imaju iskustva sa obilaženjem inostranstva i haških osuđenika.![]()
Naravno, uz sve ovo, po default-u, organizovati širom pi si-ja okupljanje naroda u znak podrške ovim separatističkim herojima, uraditi i svima podijeliti bijele majice na kojima će biti print: let us dream!!! Don't kill our dreams!!!
5 + 1 prst / 2... zna se...archi_a wrote:Španski sud vratio je u zatvor dvojicu ključnih ljudi koji se bore za nezavisnost Katalonije.
Ovo je nečuveno! Ali ljudi su samo htjeli otcepljenje. Imaju oni svoje snove. Niko im ne može zabraniti da sanjaju!![]()
Očekujem od guardiJana bar dvije stvari.
Da pošalje protestno pismo španskoj vladi, da im objasni neke stvari, ili da bar nabije nogicom ambasadora španije u BiH. Nek se jebu i nek ne seru!!!!
Da u španski kazamat, gdje su smješteni ovi mučenici koji su samo sanjali snove, pošalje premijera željka i svoju ženu, da im podignu moral. Imaju iskustva sa obilaženjem inostranstva i haških osuđenika.![]()
Naravno, uz sve ovo, po default-u, organizovati širom pi si-ja okupljanje naroda u znak podrške ovim separatističkim herojima, uraditi i svima podijeliti bijele majice na kojima će biti print: let us dream!!! Don't kill our dreams!!!

Hahahahahah
Dodik i direktor policije stigli u Skupštinu RS
Predsjednik RS-a Milorad Dodik došao je večeras u Narodnu skupštinu, čije zasjedanje su blokirali poslanici opozicije, tvrdeći da se ponovo krši skupštinski poslovnik i zakoni.

Uze mi riječ iz tastature, stvarno šta se čeka u parlamentu šumske, jbga, katalonci su obezglavljeni , a ne oni tamo odlucuju o nekoj vojnoj neutralnosti šumskemislim da je vrijeme da gVardijan organizuje referendum o vrhovnom sudu Spanije.....pa nece tamo neke sudije spanci odlucivat o Kataloniji i suditi kataloncima...
dakle, nek slobodarske narod sumske odluci sta i kako s tim sudom i sudijama....
Kolega,ja imam fotografiju tačnog tipa pištaljki koje je koristila poturička opozicija kako bi prekinula rad časnog i visokog šumskog doma.Acid25 wrote:Novo oružje u rukama domaćih izdajnika usmjereno direktno protiv Guardiana i građana šumske!
Pištaljka za kontrolu uma!

Ako pravna državetina funkcioniše kako je predviđeno ustavom,u toku je privođenje,oduzimanje zvižđi,procesuiranje a onda...zna se!

I šumski veterani su rekli svoje a Guardian je poručio izdajnicima da im i njegova pišta stoji na raspolaganju ako hoće još da frulaju.
Ветерани Српске - Док ви дувате у пиштаљке, нас ће и даље да хапсе и тамниче