Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
furlan

#58326 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by furlan »

Jebajiga Fair, otvori ti temu ima devet godina. :sad:
Prvo je bilo samo da sjase SDS, a da zajase neko drugi. Da je sada da zajase SDS , pa onda opet neki SNSD Mile preuzme i tako do ....
Oj matero.
muha_sa

#58327 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

furlan wrote:Jebajiga Fair, otvori ti temu ima devet godina. :sad:
Prvo je bilo samo da sjase SDS, a da zajase neko drugi. Da je sada da zajase SDS , pa onda opet neki SNSD Mile preuzme i tako do ....
Oj matero.
pokoj mu dusi :(
furlan

#58328 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by furlan »

muha_sa wrote:
Oj matero.
Moj Muhenzi.....Sta rijeti.....
muha_sa

#58329 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

furlan wrote:
muha_sa wrote:
Oj matero.
a nista--dobar je bio Fair :thumbup:
muha_sa

#58330 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

https://www.radiosarajevo.ba/metromahal ... smo/278209

Branko Perić / Ganula me Dodikova briga, željno čekam njegovo pismo
seln

#58331 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

muha_sa wrote:
furlan wrote:
muha_sa wrote: pokoj mu dusi :(
a nista--dobar je bio Fair :thumbup:
Jeste, vala, moglo je se lijepo sa njim muhabetit... :(
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#58332 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

GUARDIAN OBEĆAO VELIKU POMOĆ ROGATICI!!!I :kiss:
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će nadležne institucije Srpske obezbijediti značajna sredstva za podršku opštini Rogatica i to 300.000 KM za sanaciju zgrade Osnovne škole, 80.000 KM za nabavku sanitetskog vozila, kao i 250.000 KM za izgradnju trotoara pored magistralnog puta koji prolazi kroz ovaj grad.

Nakon sastanka sa načelnikom opštine Rogatica Miloradom Jagodićem, Dodik je rekao novinarima da će Vlada Republike Srpske pomoći ovoj lokalnoj zajednici da putem saradnje sa bankama sanira naslijeđeni budžetski dug od oko 2,4 miliona KM.

“Ovdje vidim novu atmosferu, novu energiju i novi podsticaj za rješavanje problema građana. Ovdje su glavna pitanja, kao i u drugim opštinama, kako doći do sigurnih i dugoročnih radnih mjesta,prije svega animacijom investitora da ulažu u razvoj i podižu nove kapacitete”, istakao je Dodik.

Prema njegovim riječima, bitno je da i Vlada Republike Srpske kreira programe za dodatna zapošljavanja.

On je pozvao drvoprerađivače da ispunjavaju svoje zakonske obaveze prema državi i da moraju sprovoditi politike Vlade Republike Srpske, a zauzvrat će dobiti podršku institucija Srpske.
Legenda,naš Guardian.... :thumbup: Kaže da se animiraju investitori.Gdje on okom,Hare skokom!Nema u mene šuplje,samo djela! :izet:
Image
Evo ja sam animirao preko 40 investitora,ako svi mi fanovi Guardiana animiramo upola ovoliko investitora,Rogatica će da bude raj na zemlji! :D
archi_a

#58333 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Španski sud vratio je u zatvor dvojicu ključnih ljudi koji se bore za nezavisnost Katalonije.
Jordi Sanchez koji je na čelu Narodne skupštine Katalonije i Jordi Cuixart, lider udruženja Omnium Cultural, zadržani su bez mogućnosti izlaska plaćanjem kaucije. Pod istragom su za pobunu.
Image

Ovo je nečuveno! Ali ljudi su samo htjeli otcepljenje. Imaju oni svoje snove. Niko im ne može zabraniti da sanjaju! :D
Očekujem od guardiJana bar dvije stvari.
Da pošalje protestno pismo španskoj vladi, da im objasni neke stvari, ili da bar nabije nogicom ambasadora španije u BiH. Nek se jebu i nek ne seru!!!!
Da u španski kazamat, gdje su smješteni ovi mučenici koji su samo sanjali snove, pošalje premijera željka i svoju ženu, da im podignu moral. Imaju iskustva sa obilaženjem inostranstva i haških osuđenika. :D
Naravno, uz sve ovo, po default-u, organizovati širom pi si-ja okupljanje naroda u znak podrške ovim separatističkim herojima, uraditi i svima podijeliti bijele majice na kojima će biti print: let us dream!!! Don't kill our dreams!!! :D
bh.tornjak

#58334 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

archi_a wrote:
Španski sud vratio je u zatvor dvojicu ključnih ljudi koji se bore za nezavisnost Katalonije.
Jordi Sanchez koji je na čelu Narodne skupštine Katalonije i Jordi Cuixart, lider udruženja Omnium Cultural, zadržani su bez mogućnosti izlaska plaćanjem kaucije. Pod istragom su za pobunu.
Image

Ovo je nečuveno! Ali ljudi su samo htjeli otcepljenje. Imaju oni svoje snove. Niko im ne može zabraniti da sanjaju! :D
Da pošalje protestno pismo španskoj vladi, da im objasni neke stvari, ili da bar nabije nogicom ambasadora španije u BiH. Nek se jebu i nek ne seru!!!!
Da u španski kazamat, gdje su smješteni ovi mučenici koji su samo sanjali snove, pošalje premijera željka i svoju ženu, da im podignu moral. Imaju iskustva sa obilaženjem inostranstva i haških osuđenika. :D
Naravno, uz sve ovo, po default-u, organizovati širom pi si-ja okupljanje naroda u znak podrške ovim separatističkim herojima, uraditi i svima podijeliti bijele majice na kojima će biti print: let us dream!!! Don't kill our dreams!!! :D
mislim da je vrijeme da gVardijan organizuje referendum o vrhovnom sudu Spanije.....pa nece tamo neke sudije spanci odlucivat o Kataloniji i suditi kataloncima...
dakle, nek slobodarske narod sumske odluci sta i kako s tim sudom i sudijama....
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#58335 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by japin_mutapi »

Neka živi Predsjednik Dodik.
Jebite se.
p206

#58336 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by p206 »

archi_a wrote:
Image

5 + 1 prst / 2... zna se...
Jordi Srbine
Acid25

#58337 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Novo oružje u rukama domaćih izdajnika usmjereno direktno protiv Guardiana i građana šumske!
Image
Pištaljka za kontrolu uma!
Last edited by Acid25 on 17/10/2017 19:48, edited 1 time in total.
archi_a

#58339 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

GandalfSivi wrote:Izdaaajaaaaaaaaa!!!

https://www.akta.ba/investicije/siri-se ... vicu/82822
Hahahahahah ;-)

Ma ovo će opštinsko vijeće uz pomoć guardiJana da obori. Spriječit će uzurpaciju srpskog zemljišta od strane arapa. feRendum o zemljištu, o uzurpaciji i otimačini. Hoćemo feRendum o arapima. Ahahahahahha
archi_a

#58340 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Dodik i direktor policije stigli u Skupštinu RS
Predsjednik RS-a Milorad Dodik došao je večeras u Narodnu skupštinu, čije zasjedanje su blokirali poslanici opozicije, tvrdeći da se ponovo krši skupštinski poslovnik i zakoni.
Image

Stigo baja, biće belaja!!!!
"Dižete me u 20:30 pred ligu prvaka, mamicu vam....."
Saš vidit, saš vidit. ahahahahaahah
mayab

#58341 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

mislim da je vrijeme da gVardijan organizuje referendum o vrhovnom sudu Spanije.....pa nece tamo neke sudije spanci odlucivat o Kataloniji i suditi kataloncima...
dakle, nek slobodarske narod sumske odluci sta i kako s tim sudom i sudijama....
Uze mi riječ iz tastature, stvarno šta se čeka u parlamentu šumske, jbga, katalonci su obezglavljeni , a ne oni tamo odlucuju o nekoj vojnoj neutralnosti šumske :gooza:
archi_a

#58342 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Image

Bajina skupština 20:25
Graciozan i u momentima kad mu se sve ruši. Hahahaha
prljavi Hare

#58343 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Acid25 wrote:Novo oružje u rukama domaćih izdajnika usmjereno direktno protiv Guardiana i građana šumske!
Image
Pištaljka za kontrolu uma!
Kolega,ja imam fotografiju tačnog tipa pištaljki koje je koristila poturička opozicija kako bi prekinula rad časnog i visokog šumskog doma. :oops:

Image

Riječ je o NATO zvižđi M-2007 koje je poturicama pred skupštinom lično podijelio Hojt Lee. :mrgreen: Na zahtjev Čavića i Govedarice,zvižđe
imaju ugrađen kompas kako bi se izdajnici mogli okrenuti prema Meki kada klanjaju namaze.Naravno,samim dolaskom Guardiana na mjesto
diverzije i sabotaže ovih izdajnika,planovi Kormakove,Hojt Leeja i Denisa pašće u vodu.Institucije stabilne,Guardian ko' stijena,a šumska
ima najbolje makroekonomske pokazatelje od svog osnivanja. :-D
mayab

#58344 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Image

:lol: :lol: :lol:
SaraFina

#58345 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

mayab wrote:Image

Ima li vijesti?
prljavi Hare

#58346 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

SaraFina wrote:
mayab wrote:Image

Ima li vijesti?
Ako pravna državetina funkcioniše kako je predviđeno ustavom,u toku je privođenje,oduzimanje zvižđi,procesuiranje a onda...zna se! :mrgreen:
Veleizdaja nije neki sitniji prekršaj,to treba po kratkom postupku. :kiss: Dosta je orgijanja poturica po šumskoj,dosta je Kormakove,Leeja i
Denisa,narod hoće da se djeluje i da se zaustave poturički razbojnici. :oops:

Image
Poturički dudlaši!!! :?

Ветерани Српске - Док ви дувате у пиштаљке, нас ће и даље да хапсе и тамниче
I šumski veterani su rekli svoje a Guardian je poručio izdajnicima da im i njegova pišta stoji na raspolaganju ako hoće još da frulaju. :lol: :lol: :lol:
archi_a

#58347 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Džaba što neki ovdje tvrde da pi si nema nadležnosti da raspravlja o ovim stvarima, ide vojna neutralnost pi si državetine iz male sale!!! A vi se jebite i ne serite i možete zajedno sa federalistancima da zviždite u zviždu. Nemoj da vas nogicom i da idem kući ondaK!
Hahahahahhaaaj
problemnatravunu

#58348 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

Image
mO k3

#58349 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

a sta im radi bakir :mrgreen: :mrgreen:
SaraFina

#58350 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Dragi Hare stanje je boljem i sunčanijem te prosperitetnijem entitetu je znači pod kontrolom? Veleizdajnike u tamnicu!
Locked