Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
neJbzid
#58326 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
susicu mi ledja necemo vidjeti cak i u slucaju poraza...jer on ce naci opravdanje u izostancima i tome sto igramo slijedece utakmice sa andorom i sa mogucih 6 bodova mismo matematicki jos u igri..dovoljno da susic ima opravdanje da ostane i slijedeceih 3 mjesecea kurcem ne mrde, a uzima platu...jer nece mrgud otici i pogledati, potraziti nekog igraca po europi... u slucaju remija on ce se proglasiti pobjednikom jer kao fali mu pola ekipe...a kad pogledas remi bi trebali izborit bez problema jer u defanzivi nefali niko sem kolosinca.. pobjeda koja je po meni normalna stvar u izraelu al sa pravim selektorom, takticarem i motivatorom.. ovako susic ce vjerovatno zatvorit utakmicu i nadat se ponekom prekidu ...jedno je sigurno izrael se nece opustiti sti mi nemamo napadaca cak sta vise jos ce jace zapet jer ako nas uzmu oni su u ogromnoj prednosti.. zakljucak je da susic dosta unazadio reprezentaciju svojim trenerskim ne znanjem.. ukoliko bi osto na klupi poslije izraela, a u slijedeca tri mjeseca ne nadje i ne zavrsi par igraca koji ce biti dostojne zamjene standardnim ja mu iskreno od srca zelim jedan mini karcinom..da ga malo razdrma..pa nek se onda pisa po nama koliko hoce sa svojim lazima i petljanjima...fukara zavidovicka... i podravkin gulas sam zbog njeg presti kupovat..
- _mufljuz_
#58327 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jedino sto zavidovickog papka skrsene fudbalske reputacije drzi jos uvijek na kormilu je nepovoljan ugovor po savez - da ga nogiraju morali bi ga isplatit a za te egzibicije para nema.....
- mushkile chibira
#58328 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Odosmo u SBBKBB, naravno da nema garancije jer smo u trenutnoj situaciji iskljucivo zahvaljujuci sadasnjem selektoru na sto cu izvuci pretpostavku da bi sa drugim selektorom vjerovatno bili u povoljnijoj situaciji.Bilki wrote:a kao sa drugim trenerom je kao garancija da nas vels nebi mogao dobiti kuci na kontre?mushkile chibira wrote:A sta ces jarane ako nedajBoze zijanimo ?Jack Be Nimble wrote:Nadam se pobjedi i njegovom ostanku. Nikad zabavnije nije bilo citati vase komentare
Ili izvucemo veceras povoljan rezultat pa nas taj isti Izrael ili Vels "otresu" u revansu kao onomad Slovacka ili frisko Kipar ?
Hoce li ti i onda biti zabavno ?
Ostavimo na stranu sve dosadasnje "zasluge" naseg Saje, gledajmo iskljucivo ove kvale i nas ucinak u istim. Ako se ti slazes da nas Sajo radi dobar posao ja ne mogu. Eto neka me razuvjeri i da aBd dobijemo Izrael veceras pa nakon Andore opet taj Izrael kuci i ja cu prestati da pisem protiv njega jer cu poceti vjerovati da on nesto zna i da nas moze odvesti na EP. Tih 11 boba u tom momentu mi ne ostavljaju drugu mogucnost, dok eventualnih 8 ili 9 (ili nedajBoze manje) samo produbljuju moje uvjerenje da on nema blage veze o svom poslu kao i da s njim mozemo samo nazadovati.
- and
#58329 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ako dobijemo večeras hoće li pape mijenjati tim,hoće li zvati ibiševiće i džeku?Bilki wrote:pises gluposti i ti i ostali trolovi, dok smo bili niko i nista u fudbalu niste rijeci prozborili sad kad smo se priblizili top 20 u svijetu sve vam smeta idemo rasturiti izrael veceras i da se ovi trolovi usute neko vrijeme kao i posle svake pobjede u nazad dvije godine, cak i kada smo bijedili imali ste milion i jednu zamjerku zato tisu miseviDead Man Walking wrote:Ko jos nije shvatio kako Susic razmislja nek procita ovo sto jez pise. Uzdaj se da ce ti se sve poklopiti, uzdaj se da Izrael nece dobiti Velsane dva puta, uzdaj se da Izrael nece doci u Zenicu da parkira autobus i igra na 0:0 nego ce igrati lijepo za oko da ih nabusimo, uzdaj se da ce nam svi igraci biti zdravi i u top formi, uzdaj se da ces dobiti sve naredne utakmice (naravno, sve osim one koja dolazi prva, i tako iz utakmice u utakmicu sve dok matematicki imas sanse). A sta ako neko uzdanje ne upali? Pa nista, boli te kita, do tad si vec nakamarao finu cifru i cao drugari.
-
johnlock071
#58330 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma ljudi sta vam je Pape Teletina ostaje i u slucaju poraza veceras, Ima opravdanje da su mu se 4 kljucna igraca ozljedila (od kojih je TSS naravno najveci hendikep) ima kalkulator da sabere sve ostale tekme po 3 boda i ima onu telecu pozu sa Ragua Podravkinog da napravi i kaze da smo u igri za prva 3 mjesta, i ima tal u savezu, znaci ostaje.
A ako ne daj Boze pobjedi Bosna onda ce dobiti dozivotni mandat za 100 hiljada mjesecno..
A ako ne daj Boze pobjedi Bosna onda ce dobiti dozivotni mandat za 100 hiljada mjesecno..
- Mali_Vuk
#58331 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bod ko kuća 
- limeni
#58332 Re: Povjerenje Safetu Sušiću
najbolje bi bilo da se safet povukao poslje brazila i tako bi otisao kao gospodin jer je postigao ono sto niko prije njega nije a ovako je doslo do toga da uprkos losim odnosima sa igracima on ostaje na silu selektor.Revolucionar ★ wrote:Ma da se razumijemo, ne gajim nikakav animozitet prema Susicu, sta vise ! Ali u ozracju kakvo je trenutno, a za koje je i on direktno odgovoran, moras biti objektivan i pustiti licne simpatije i rezonovat, jasno je, pod ovakvim okolnostima - tesko je ocekivati rezultate kakve svi prizeljkujemo, i na kakve smo navikli.
Alternative je neozbiljno davati kad nisi kompetentan, ali to je nazalost sindrom svih nas Balkanaca, pa smo veci selektori i od selektora. Dva imena koja se cesto spominju u kontekstu reprezentacije su Dusan Bajevic i Faruk Hadzibegic. Kad bi se lomila koplja oko njih dvojice, onda Faruk. Zasto ? Njegovu karijeru je obiljezilo vodjenje timova koji nisu uzivali status stabilnih timova u pogledu rezultata pa je on naucio, narodski receno " od govana pravit pitu " . Po svim statistikama, nasa igra je odavno u govnima, pa su nam problem i daleko slabije rangirane reprezentacije. Jasno je da kvalitet u reprezentaciji postoji, ali potreban je neki katalizator da se stvar pokrene, i neko s vizijom da te igrace uklopi i cjelinu, pa zasto ne covjek koji je godinama u Francuskom nogometu, gdje se ne gaji iskljucivo defanzivna igra. Mada, to je samo moje misljenje. Barba bi bio previse patriotski izbor, za raju, prosao bi ko' Uscuplic u Sarajevu, jedan fin vremenski period, nakon cega bi zaplatio pod izgovorom siromasnije trenerske karijere.
ovako ce samo sebi sjebati karijeru jer ga niko vise nece angazovati, raja se smije njegovim glupostima (bili tekstovi na eurosport, yahoo..) a nama ce unistiti kvalifikacije za euro 2016.
sto se tice hadzije, ja ga ne bi pozvao jer su baka, hadzija, susic..svi isti tj. ni jedan nije strucnjak.
mi ovdje u bih imamo samo dva dobra trenera a to su vaha i bajevic, ljudi koji su imali uspjeha i koji su trenirali makar ozbiljne klubove.
sto se mene tice, moze i stranac jer svakako pola ekipe govori njemacki i engleski.
- Gandalf
#58333 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
a zaboravljaš da nakon što Teletina teška srca ode novi selektor dobija Tinkija k'o starteraDead Man Walking wrote:Ko jos nije shvatio kako Susic razmislja nek procita ovo sto jez pise. Uzdaj se da ce ti se sve poklopiti, uzdaj se da Izrael nece dobiti Velsane dva puta, uzdaj se da Izrael nece doci u Zenicu da parkira autobus i igra na 0:0 nego ce igrati lijepo za oko da ih nabusimo, uzdaj se da ce nam svi igraci biti zdravi i u top formi, uzdaj se da ces dobiti sve naredne utakmice (naravno, sve osim one koja dolazi prva, i tako iz utakmice u utakmicu sve dok matematicki imas sanse). A sta ako neko uzdanje ne upali? Pa nista, boli te kita, do tad si vec nakamarao finu cifru i cao drugari.
Big motherfucking Svena
- Bilki
#58334 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
veceras cemo igrati dobro, u to sam uvjeren jer necemo morati da igramo samo na dzeku, nece niko morati za njega da trci sto je dodatni plus, veceras ce se vidjeti stvarna snaga nase repke i konacno ce nekima pasti zablude da je nemoguce bez primadone dzeke, vsica, hajrovic i lulic ce napraviti propuh u odbrani izraela, zivi bili pa vidjeli, ja sam jucer na austriju i bosnu bacio stotku 
- Bilki
#58335 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
a koga je to trebao da pozove? neko zasluzio a nije dobio poziv?and wrote:ako dobijemo večeras hoće li pape mijenjati tim,hoće li zvati ibiševiće i džeku?Bilki wrote:pises gluposti i ti i ostali trolovi, dok smo bili niko i nista u fudbalu niste rijeci prozborili sad kad smo se priblizili top 20 u svijetu sve vam smeta idemo rasturiti izrael veceras i da se ovi trolovi usute neko vrijeme kao i posle svake pobjede u nazad dvije godine, cak i kada smo bijedili imali ste milion i jednu zamjerku zato tisu miseviDead Man Walking wrote:Ko jos nije shvatio kako Susic razmislja nek procita ovo sto jez pise. Uzdaj se da ce ti se sve poklopiti, uzdaj se da Izrael nece dobiti Velsane dva puta, uzdaj se da Izrael nece doci u Zenicu da parkira autobus i igra na 0:0 nego ce igrati lijepo za oko da ih nabusimo, uzdaj se da ce nam svi igraci biti zdravi i u top formi, uzdaj se da ces dobiti sve naredne utakmice (naravno, sve osim one koja dolazi prva, i tako iz utakmice u utakmicu sve dok matematicki imas sanse). A sta ako neko uzdanje ne upali? Pa nista, boli te kita, do tad si vec nakamarao finu cifru i cao drugari.
-
SSemir
#58336 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
http://www.klix.ba/sport/nogomet/navija ... 41115078#1
umjesto da ostanu ovdje na forumu, pljuju po susicu, navijaju za pobjedu izraela veceras (jer ko zeli dobro reprezentaciji navijat ce za poraz kako bi smijenili susica), ovi otisli cak u izrael da navijaju i pomognu reprentaciji bih da pobijedi.
vidite li vi koliko glupih ljudi ima!
izdajnici bosanske nacije, papetoljupci, glupani koji ne vide sta susic radi sa reprezentacije, oni nemaju mozga, trolovi koji samo zele susicu opstanak, a ne zele reprezentaciji dobro...fuj
umjesto da ostanu ovdje na forumu, pljuju po susicu, navijaju za pobjedu izraela veceras (jer ko zeli dobro reprezentaciji navijat ce za poraz kako bi smijenili susica), ovi otisli cak u izrael da navijaju i pomognu reprentaciji bih da pobijedi.
vidite li vi koliko glupih ljudi ima!
- and
#58337 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
poduži je spisak,a trebao je da pozove napadača,a takvih ima iako su mnogi zbog njegove bahatosti,izjava odlučili da igraju za druge.Bilki wrote:a koga je to trebao da pozove? neko zasluzio a nije dobio poziv?and wrote:ako dobijemo večeras hoće li pape mijenjati tim,hoće li zvati ibiševiće i džeku?Bilki wrote: pises gluposti i ti i ostali trolovi, dok smo bili niko i nista u fudbalu niste rijeci prozborili sad kad smo se priblizili top 20 u svijetu sve vam smeta idemo rasturiti izrael veceras i da se ovi trolovi usute neko vrijeme kao i posle svake pobjede u nazad dvije godine, cak i kada smo bijedili imali ste milion i jednu zamjerku zato tisu misevi
na kraju krajeva trebao je pozvati još 5-6 igrača koliko ima na spisku svake normalne reprezentacije za kvalifikacionu utakmicu.
nismo san marino ili farski otoci da moramo konobare fatati
- mushkile chibira
#58338 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
All in all, da smo (a nismo) dobili taj Vels u gostima vecerasnja tekma bi imala puno manji znacaj kao i da vecerasnja eventualna pobjeda taj rezultat iz Velsa cini dobrim rezultatom. Radi se o vrlo jednostavnoj stvari, nakon prosipanja bodova sa Kiprom, u susretima sa direktnim konkurentima za odlazak na EP na njihovom terenu i pobjedama u istim "samaras" protivnika i dovodis ga u podredjen polozaj kao i da ostavljas sebi mogucnost da eventualno prospes bodove u revansima sa istim i gdje ti pobjeda nece biti imperativ.
Oni koji se "kuze" u fudbal shvataju gore napisano, hvala Bogu takvih je vise ovdje na temi jer bih pomislio da sam nedajBoze malouman.
Remi u Velsu kao i eventualni remi u Izraelu (o porazu se ne usudim da razmisljam) nama ne idu na ruku jer smo time pokazali i jednima i drugima da mogu igrati sa nama i bitno ce uticati na njihovu taktiku u revansima gdje najvjerovatnije nece morati ganjati rezultat za razliku od nas.
Naredne tri utakmice Izraela (sa nama, Velsom, Belgijom i sve su kuci) njima mogu gotovo pa ovjeriti put u Francusku. Nek' dobiju dvije od te tri oni su na konju, mi se svakako uvjerimo vrijede li oni i mogu li ostvariti taj cilj. Pretpostavljam da i oni upravo ovako razmisljaju.
Vels u naredne tri ima tezi raspred, dva gostovanja (Belgija i Izrael) i domacinsku sa Belgijom. Oni nek uspiju "otkinuti" 3 bobe u te tri utakmice bili bi takodje na konju i opet cu pretpostaviti da i oni slicno razmisljaju a vrijeme ce pokazati svakako jesu li u stanju isto i ostvariti.
Kako god da okrenes, do momenta odigravanja nasih revans susreta sa istima, obje repke imaju velike sanse da budu bodovno ispred nas.
S obzirom na nase eventualno "proklizavanje" i Safetove "kasike" u nekoj od tih za nas biti ili ne biti utakmica pretpostavljam da ce najvjerovatnije opet biti krivo nesto poput mora, raspored odigravanja utakmica nase repke ili nesto trece.
Helem, ovo sve jeste u domenu kalkulacija i nije dobro generalno sto uopste moramo da se bavimo istima a pogotovo kao nosioci ove grupe. Evidentno je da ja nisam za to da prolazimo kroz svaku narednu utakmicu sa nasim Sajom na celu al' spreman sam da se "pospem pepelom" ukoliko me isti razuvjeri u mojim strahovima. Eto mu prilike jos veceras, sa tri bobe dodane onim dvjema na nasem racunu ja bih lakse docekivao svaku narednu utakmicu.
Kao navijac repke mislim da ne trazim mnogo.
I bez obzira na Saju, Hajmo Bosno i Hercegovino !

Oni koji se "kuze" u fudbal shvataju gore napisano, hvala Bogu takvih je vise ovdje na temi jer bih pomislio da sam nedajBoze malouman.
Remi u Velsu kao i eventualni remi u Izraelu (o porazu se ne usudim da razmisljam) nama ne idu na ruku jer smo time pokazali i jednima i drugima da mogu igrati sa nama i bitno ce uticati na njihovu taktiku u revansima gdje najvjerovatnije nece morati ganjati rezultat za razliku od nas.
Naredne tri utakmice Izraela (sa nama, Velsom, Belgijom i sve su kuci) njima mogu gotovo pa ovjeriti put u Francusku. Nek' dobiju dvije od te tri oni su na konju, mi se svakako uvjerimo vrijede li oni i mogu li ostvariti taj cilj. Pretpostavljam da i oni upravo ovako razmisljaju.
Vels u naredne tri ima tezi raspred, dva gostovanja (Belgija i Izrael) i domacinsku sa Belgijom. Oni nek uspiju "otkinuti" 3 bobe u te tri utakmice bili bi takodje na konju i opet cu pretpostaviti da i oni slicno razmisljaju a vrijeme ce pokazati svakako jesu li u stanju isto i ostvariti.
Kako god da okrenes, do momenta odigravanja nasih revans susreta sa istima, obje repke imaju velike sanse da budu bodovno ispred nas.
S obzirom na nase eventualno "proklizavanje" i Safetove "kasike" u nekoj od tih za nas biti ili ne biti utakmica pretpostavljam da ce najvjerovatnije opet biti krivo nesto poput mora, raspored odigravanja utakmica nase repke ili nesto trece.
Helem, ovo sve jeste u domenu kalkulacija i nije dobro generalno sto uopste moramo da se bavimo istima a pogotovo kao nosioci ove grupe. Evidentno je da ja nisam za to da prolazimo kroz svaku narednu utakmicu sa nasim Sajom na celu al' spreman sam da se "pospem pepelom" ukoliko me isti razuvjeri u mojim strahovima. Eto mu prilike jos veceras, sa tri bobe dodane onim dvjema na nasem racunu ja bih lakse docekivao svaku narednu utakmicu.
Kao navijac repke mislim da ne trazim mnogo.
I bez obzira na Saju, Hajmo Bosno i Hercegovino !
- Bilki
#58339 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
barem dva nabrojand wrote:poduži je spisak,a trebao je da pozove napadača,a takvih ima iako su mnogi zbog njegove bahatosti,izjava odlučili da igraju za druge.Bilki wrote:a koga je to trebao da pozove? neko zasluzio a nije dobio poziv?and wrote: ako dobijemo večeras hoće li pape mijenjati tim,hoće li zvati ibiševiće i džeku?
na kraju krajeva trebao je pozvati još 5-6 igrača koliko ima na spisku svake normalne reprezentacije za kvalifikacionu utakmicu.
-
Tyke
#58340 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Advokat je sam dao otkaz, valjda napokon prepoznao debilni mentalitet Srbije i njenih navijaca. U onakvom okruzenju je nemoguce raditi, za razliku od nasih navijaca koji ipak imaju kakvu-takvu kulturu.SkyLimit wrote:Ima onaj momenat na snimku presice kad Sušić kaže: "Samo se kod nas napravi panika kad izgubimo jednu utakmicu". Dick Advocaat izgubio posao zbog poraza od Danske, ovaj naš izgubio od Kipra, ostao, i još ima obraza nešto reći
I Bento dobio otkaz na klupi Portugala zbog poraza od Albanije, može mu se Sušić narugati, džabe što je svojevremeno Bentov Portugal postigao 6 golova Sušićevoj BiH, ipak je prvi pao.
Ali ako Susic nastavi ovako, ne gine mu odlazak nazor.
- Šibicar
#58341 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Apsolutna istina,lik od prvog kola kalkuliše i smatra da će sve ići k'o po loju i da će mu se svi rezultati poklopiti,a lafo neki nosioci u grupi.I onda nakon svih kalkulacija čuješ kako je došao do tačne cifre od 18 boba koje bi trebale biti dovoljne za drugo mjesto i ono ako nismo u stanju to ostvariti nismo ni zaslužili da idemo na EP,Dead Man Walking wrote:Ko jos nije shvatio kako Susic razmislja nek procita ovo sto jez pise. Uzdaj se da ce ti se sve poklopiti, uzdaj se da Izrael nece dobiti Velsane dva puta, uzdaj se da Izrael nece doci u Zenicu da parkira autobus i igra na 0:0 nego ce igrati lijepo za oko da ih nabusimo, uzdaj se da ce nam svi igraci biti zdravi i u top formi, uzdaj se da ces dobiti sve naredne utakmice (naravno, sve osim one koja dolazi prva, i tako iz utakmice u utakmicu sve dok matematicki imas sanse). A sta ako neko uzdanje ne upali? Pa nista, boli te kita, do tad si vec nakamarao finu cifru i cao drugari.
-
Tyke
#58342 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A ko moze garantovati da se to nece desiti i sa drugim selektorom? Trehnuli smo i Dansku u gostima pa u posljednjoj utakmici, koja nas direktno vodila na prvo veliko takmicenje, mi odigrasmo nerijeseno. To je fudbal.mushkile chibira wrote:Ili izvucemo veceras povoljan rezultat pa nas taj isti Izrael ili Vels "otresu" u revansu kao onomad Slovacka ili frisko Kipar ?Jack Be Nimble wrote:Nadam se pobjedi i njegovom ostanku. Nikad zabavnije nije bilo citati vase komentare
-
Tyke
#58343 Re: Povjerenje Safetu Sušiću
Problem i jeste sto se ne moze lahko zakljuciti, jer vecina koji galame protiv Papeta misle da mi ostali ga branimo. A ja sam protiv Papeta, ali ne i protiv dobrih rezultata reprezentacije... isto tako je govorio i LuckyLaka, i jos masa forumasa pa nas etiketiraju kao papetoljupci.FreakyStyley wrote:
Samo kazem da se lako moze zakljucit ko je za ko protiv
I evo glasat cu protiv Papeta.
Last edited by Tyke on 16/11/2014 11:37, edited 1 time in total.
- Romanista 101%
#58344 Re: Povjerenje Safetu Sušiću
nakon SP njega nisu htjeli ni Banovici da uzmu zato nije imao izbora vec da nastavi sa repkom
-
last mohicans
#58345 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nesto i ja imam isti osjecaj,da cemo dobro odigrati.Mislim da su momci skontali budalu i da su nalozeni pravo.Jer mi nikad i nismo odigrali neku ektra utakmicu zahvaljujuci njegovoj taktici,izuzev Pariza.Zato ce individualni kvalitet doci do izrazaja,imaju i prekidi,te korneri.Spahic je dobar u skoku,hiljadu nacina ima da das gol,ako zapnes guzom,u inat papketu.Bilki wrote:veceras cemo igrati dobro, u to sam uvjeren jer necemo morati da igramo samo na dzeku, nece niko morati za njega da trci sto je dodatni plus, veceras ce se vidjeti stvarna snaga nase repke i konacno ce nekima pasti zablude da je nemoguce bez primadone dzeke, vsica, hajrovic i lulic ce napraviti propuh u odbrani izraela, zivi bili pa vidjeli, ja sam jucer na austriju i bosnu bacio stotku
Ako vec izgubimo,ne treba tugovati,vjerovatno cemo se rijesiti genijalca.
- mushkile chibira
#58346 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hajd' da se i nas dvojica slozimo u necemu, pa makar u pogledu "fudbalske" situacije u Srbiji i nasih navijaca.Tyke wrote:Advokat je sam dao otkaz, valjda napokon prepoznao debilni mentalitet Srbije i njenih navijaca. U onakvom okruzenju je nemoguce raditi, za razliku od nasih navijaca koji ipak imaju kakvu-takvu kulturu.SkyLimit wrote:Ima onaj momenat na snimku presice kad Sušić kaže: "Samo se kod nas napravi panika kad izgubimo jednu utakmicu". Dick Advocaat izgubio posao zbog poraza od Danske, ovaj naš izgubio od Kipra, ostao, i još ima obraza nešto reći
I Bento dobio otkaz na klupi Portugala zbog poraza od Albanije, može mu se Sušić narugati, džabe što je svojevremeno Bentov Portugal postigao 6 golova Sušićevoj BiH, ipak je prvi pao.
Ali ako Susic nastavi ovako, ne gine mu odlazak nazor.
Bentu je za razliku od Ranieria odavno mirisalo na otkaz. Nakon uslovno receno "katastrofe" Portugala (imali su bobu vise od nas) na SP i neplasmana u 8-inu finala pametni ljudi iz njihovog saveza su vec nakon prvog narednog kiksa zahvalili gospodinu na saradnji.
Nakon naseg neplasmana u 8-inu istog (a realno smo trebali biti tamo) ovi lezihljebovici iz naseg saveza ovom nasem liku daju jos jedan mandat i jos ga "guraju" nakon kiksa sa Kiprom a nas ubjedjuju da je sve u redu evo vec nekoliko mjeseci.
I Advocaat i Ranieri su dovedeni da ostvare plasman na EP i posto su na startu ugrozili isti, jedan je dao a drugi primio otkaz. Ovaj nas haman se nikako ne moze susresti sa jednom od te dvije opcije (il' mu je bitno da sto vise love uzme pa nece da da otkaz il' stvarno ima tala u savezu pa nece da mu ga uruce) a da nam je ugrozen plasman na EP dovoljno govori pogled na tabelu nase grupe.
Volio bih da nisam u pravu i da se nikada ne slozimo u pogledu Safeta Susica jer bi to znacilo samo jedno a to je da necemo vidjeti EP.
I bez obzira na Saju, hajmo Bosno i Hercegovino !
- JThomas
#58347 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mi ovo danas pobjeđujemo. i onda on sljedeću ostavlja džeku na klupi i kad bude mogao igrati 
- and
#58348 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
đurić,hadžić,štilić,mahmutović....a da je na vrijeme razmišljao hrgota i ostaliBilki wrote:barem dva nabrojand wrote:poduži je spisak,a trebao je da pozove napadača,a takvih ima iako su mnogi zbog njegove bahatosti,izjava odlučili da igraju za druge.Bilki wrote: a koga je to trebao da pozove? neko zasluzio a nije dobio poziv?
- mushkile chibira
#58349 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dao sam drug vec odgovor na ovo u jednom od prethodnih postova, garancija nema. Ostaje konstatacija da smo lose startovali sa ovim kvalama i da fakat lose izgledamo na terenu (blaze napisano - nismo konkretni). Sve to ide iskljucivo Safetu na dusu jer je njegov posao da mi, kad je vec ljestvica postavljena tako visoko samim plasmanom na SP, barem kao nosioci grupe u ovim kvalama, izgledamo dobro na terenu i igramo smisleno. Naravno da se ne moze svaka utakmica dobiti i da se ponekad mora i izgubiti i to je i draz fudbala.Tyke wrote:A ko moze garantovati da se to nece desiti i sa drugim selektorom? Trehnuli smo i Dansku u gostima pa u posljednjoj utakmici, koja nas direktno vodila na prvo veliko takmicenje, mi odigrasmo nerijeseno. To je fudbal.mushkile chibira wrote:Ili izvucemo veceras povoljan rezultat pa nas taj isti Izrael ili Vels "otresu" u revansu kao onomad Slovacka ili frisko Kipar ?Jack Be Nimble wrote:Nadam se pobjedi i njegovom ostanku. Nikad zabavnije nije bilo citati vase komentare
Htio - ne htio moras priznati da je Safet Susic odgovoran za mnogo stvari koje mu se ovdje prebacuju a koje se trenutno odrazavaju na nasu slabu formu i gotovo nikakav rezultat.
-
FreakyStyley
#58350 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A kod nas ovih strucnjaka u p.m. Eno kaze Ibrakovic da postoji varijanta gdje bi se Pjanic stavio na lijevu stranu, pa da ulazi u sredinu i suta. Na desnu naravno Hajrovic. A u sredinu?
Nisam ga bas najbolje skonto. Mozda je do mene.
Inace, sto se tice utakmice stvarno nemam pojma, ne znam uopste kakav ishod da ocekujem. Objektivno, s obzirom na nasu trenutnu situaciju u i oko reprezentacije Izrael je favorit, al' sa nama se jednostavno nikad ne zna. Da se moram kladit na ovaj par, pokusao bi bit realan i odigrao 1x.
Stvarno je bizarna sva ova situacija i bice sve dok je tu
PAPE
http://safetsusic.blogspot.com/ 
Inace, sto se tice utakmice stvarno nemam pojma, ne znam uopste kakav ishod da ocekujem. Objektivno, s obzirom na nasu trenutnu situaciju u i oko reprezentacije Izrael je favorit, al' sa nama se jednostavno nikad ne zna. Da se moram kladit na ovaj par, pokusao bi bit realan i odigrao 1x.
Stvarno je bizarna sva ova situacija i bice sve dok je tu