Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dosadno mii wrote:
A sto pustaju hausa na mojoj tv
Bh telecom nece da tuze
Nemam pojma, samo znam da Telemach ispoštuje svaku naredbu koju dobije od domaćih TV kanala za zatamnjivanjem sadržaja koje su oni otkupili, a koji se emitiraju i na regionalnim kanalima.
Morali su čak ispoštovati naredbu Hayat-a da ukolone sve Hayat kanale iz ponude EON-a, a BH Telecom emituje sve Hayat kanala putem Moja Web TV i Moja Multiscreen usluga.
Hayat je posebna priča, njima je dijaspora glavni izvor zarade, ali i BN-u. Čudi me da i oni nisu tražili nešto slično. I na Total TV, BN paket košta 5 KM mjesečno
Dosadno mii wrote:
A sto pustaju hausa na mojoj tv
Bh telecom nece da tuze
Nemam pojma, samo znam da Telemach ispoštuje svaku naredbu koju dobije od domaćih TV kanala za zatamnjivanjem sadržaja koje su oni otkupili, a koji se emitiraju i na regionalnim kanalima.
Morali su čak ispoštovati naredbu Hayat-a da ukolone sve Hayat kanale iz ponude EON-a, a BH Telecom emituje sve Hayat kanala putem Moja Web TV i Moja Multiscreen usluga.
HT-Eronet isto ne zatamnjuje Dr.Housea, čak se može pogledati i ispočetka.
samo glupan može povjerovati da se zatamnjivanje vrši zbog toga jer su neki sadržaji kao za neko područje ,,,radi se isključivo o plaćanju prenošenja tih sadržaja što Telemach ne želi da plaća,,dok BHT i drugi operateri uredno plaćaju tako da kod njih nije zatamnjeno
crnivrag wrote:Evo ja čekam do ponoći da vidim hoće li ubaciti TV1000 Russian Kino, pa vam javim ako bude kakvih promjena, a trebali bi valjda jer ga je danas i SBB ubacio u ponudu.
Jutro ,
Obzirom da naši korisnici nisu izrazili želju da se navedeni kanal uvrsti u programsku šemu, obavještavamo Vas da TV1000 Russian Kino neće biti dio programske šeme kompanije Telemach.
Kao i do sada, pozivamo Vas da i dalje Vaše prijedloge šaljete na mail [email protected]
Sigurno vam iz sjedista javili da nema programa za BiH pa posljedicno tome ovakve obavijesti, kofol slusamo misljenje korisnika. Ovaj slucaj je nebitan jer od viska glava ne boli.
Veci je problem taj sto NE uvrstite program koje korisnici zele, a to se dogadja i jos prije nego sto ste otvorili mail racun.
MTV wrote:SBB i Total TV su poceli emitovat MTV Europe umjesto Adrie koja se gasi za 2 dana.
Cini mi se da veliki igraci lagano gase svoje programe za trziste zapadnog Balkana, u jednom danu se gase i MTV Adria i Eurosport news vmada ovaj nije lokaliziran), a primjera je vec bilo. Posljedicno komercijalni programi na drzavnoj razini pokrecu iste poput RTL-a i Prve, a tu je i Pink kupus u svemu tome.
Izgledno je da ce novi programi (starog sadrzaja) lagano poceti zamjenjivati programe stranih grupacija, pay tv udio je dostigao vrh vise manje (osim u Hr gdje priblizno 50% gleda preko antene) te je razina naplate dostigla gornji prag.
Brate makar da smo dobili MTV Hungary ili MTV Deutschland gdje samo par sati na dan idu realityju. Ostalo ide muzika. MTV DE ima izbor audia engleski i njemacki pa su tu mogli dodati mogucnost titla. Ovako 24/7 gluposti na pretek.
MTV wrote:Brate makar da smo dobili MTV Hungary ili MTV Deutschland gdje samo par sati na dan idu realityju. Ostalo ide muzika. MTV DE ima izbor audia engleski i njemacki pa su tu mogli dodati mogucnost titla. Ovako 24/7 gluposti na pretek.
Dame su presretne, barem moja. Ma imas ove druge, hits, rock itd, i najbolji ubjedljivo trace urban, nema boljeg kanala sto se tice muzike.
@telemach, kada smo vec kod mtv, epg za njega je konstantno music non stop, pa promjenite da bi se znalo kad je sta.
crnivrag wrote:Evo ja čekam do ponoći da vidim hoće li ubaciti TV1000 Russian Kino, pa vam javim ako bude kakvih promjena, a trebali bi valjda jer ga je danas i SBB ubacio u ponudu.
Jutro ,
Obzirom da naši korisnici nisu izrazili želju da se navedeni kanal uvrsti u programsku šemu, obavještavamo Vas da TV1000 Russian Kino neće biti dio programske šeme kompanije Telemach.
Kao i do sada, pozivamo Vas da i dalje Vaše prijedloge šaljete na mail [email protected]
Sigurno vam iz sjedista javili da nema programa za BiH pa posljedicno tome ovakve obavijesti, kofol slusamo misljenje korisnika. Ovaj slucaj je nebitan jer od viska glava ne boli.
Veci je problem taj sto NE uvrstite program koje korisnici zele, a to se dogadja i jos prije nego sto ste otvorili mail racun.
diablobih wrote:
Dame su presretne, barem moja. Ma imas ove druge, hits, rock itd, i najbolji ubjedljivo trace urban, nema boljeg kanala sto se tice muzike.
@telemach, kada smo vec kod mtv, epg za njega je konstantno music non stop, pa promjenite da bi se znalo kad je sta.
Anamotamo nemam Trace Urban HD ali znam da je kanal super. MTV Live HD je najbolji MTV od onih rock/hits/dance. A i okice iskrivim na HD sliKi
MTV wrote:Brate makar da smo dobili MTV Hungary ili MTV Deutschland gdje samo par sati na dan idu realityju. Ostalo ide muzika. MTV DE ima izbor audia engleski i njemacki pa su tu mogli dodati mogucnost titla. Ovako 24/7 gluposti na pretek.