Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
MTV

#58326 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

crnivrag wrote:
MTV wrote:+
I da je Prva Plus samo kod SBB/TTV/TM.
Znači United Grupa ima Prvu Plus, Prvu World i Prvu Kick, a Telekom Srbije Prvu Max, Prvu World, Prvu Kick, Prvu Life i Prvu Files.
Volim ja malo peglat :mrgreen:
SBB
1. Prva TV
2. Prva Plus
3. Prva World
4. Prva Kick
5. O2.TV

MTS
1. Prva TV
2. O2.TV
3. Prva MAX
4. Prva World
5. Prva Kick
6. Prva Life
7. Prva Files

Nadam se da me neces prebit al spomenut cu i njih
Elta/TXtv
1. Prva
2. O2.TV
3. Prva Max
4. Prva World

Ostali u BiH BHTelelcom, Eronet, mtel, LOL 0 (slovima nula). Jedni ubacuju web kamere, drugi nista, treci lokalce i cetvrti ukidaju kanale :mrgreen: :lol: :lol:
crnivrag

#58327 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Dosadno mii wrote:
A sto pustaju hausa na mojoj tv
Bh telecom nece da tuze
Nemam pojma, samo znam da Telemach ispoštuje svaku naredbu koju dobije od domaćih TV kanala za zatamnjivanjem sadržaja koje su oni otkupili, a koji se emitiraju i na regionalnim kanalima.

Morali su čak ispoštovati naredbu Hayat-a da ukolone sve Hayat kanale iz ponude EON-a, a BH Telecom emituje sve Hayat kanala putem Moja Web TV i Moja Multiscreen usluga.
fusion_ba

#58328 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Hayat je posebna priča, njima je dijaspora glavni izvor zarade, ali i BN-u. Čudi me da i oni nisu tražili nešto slično. I na Total TV, BN paket košta 5 KM mjesečno
dzenanalic22

#58329 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dzenanalic22 »

crnivrag wrote:
Dosadno mii wrote:
A sto pustaju hausa na mojoj tv
Bh telecom nece da tuze
Nemam pojma, samo znam da Telemach ispoštuje svaku naredbu koju dobije od domaćih TV kanala za zatamnjivanjem sadržaja koje su oni otkupili, a koji se emitiraju i na regionalnim kanalima.

Morali su čak ispoštovati naredbu Hayat-a da ukolone sve Hayat kanale iz ponude EON-a, a BH Telecom emituje sve Hayat kanala putem Moja Web TV i Moja Multiscreen usluga.
HT-Eronet isto ne zatamnjuje Dr.Housea, čak se može pogledati i ispočetka.
kokikol

#58330 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

samo glupan može povjerovati da se zatamnjivanje vrši zbog toga jer su neki sadržaji kao za neko područje ,,,radi se isključivo o plaćanju prenošenja tih sadržaja što Telemach ne želi da plaća,,dok BHT i drugi operateri uredno plaćaju tako da kod njih nije zatamnjeno
asurbanipal

#58331 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by asurbanipal »

Jutros je užasno slaba veza. :roll:
crnivrag

#58332 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Evo dodatna obavijest za Pink paket koji će biti dostupan u okviru Total TV-a:

Biće dostupni svi kanali (čak i Pink Western), osim sljedećih 9 kanala: Fight Network, Pink Erotic 1-8.

Image
fortaleza

#58333 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

Telemach wrote:
crnivrag wrote:Evo ja čekam do ponoći da vidim hoće li ubaciti TV1000 Russian Kino, pa vam javim ako bude kakvih promjena, a trebali bi valjda jer ga je danas i SBB ubacio u ponudu.

Image

Jutro :evil: ,
Obzirom da naši korisnici nisu izrazili želju da se navedeni kanal uvrsti u programsku šemu, obavještavamo Vas da TV1000 Russian Kino neće biti dio programske šeme kompanije Telemach.
Kao i do sada, pozivamo Vas da i dalje Vaše prijedloge šaljete na mail [email protected]
Sigurno vam iz sjedista javili da nema programa za BiH pa posljedicno tome ovakve obavijesti, kofol slusamo misljenje korisnika. Ovaj slucaj je nebitan jer od viska glava ne boli.

Veci je problem taj sto NE uvrstite program koje korisnici zele, a to se dogadja i jos prije nego sto ste otvorili mail racun.
fortaleza

#58334 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

MTV wrote:SBB i Total TV su poceli emitovat MTV Europe umjesto Adrie koja se gasi za 2 dana.
Cini mi se da veliki igraci lagano gase svoje programe za trziste zapadnog Balkana, u jednom danu se gase i MTV Adria i Eurosport news vmada ovaj nije lokaliziran), a primjera je vec bilo. Posljedicno komercijalni programi na drzavnoj razini pokrecu iste poput RTL-a i Prve, a tu je i Pink kupus u svemu tome.

Izgledno je da ce novi programi (starog sadrzaja) lagano poceti zamjenjivati programe stranih grupacija, pay tv udio je dostigao vrh vise manje (osim u Hr gdje priblizno 50% gleda preko antene) te je razina naplate dostigla gornji prag.
MTV

#58335 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Brate makar da smo dobili MTV Hungary ili MTV Deutschland gdje samo par sati na dan idu realityju. Ostalo ide muzika. MTV DE ima izbor audia engleski i njemacki pa su tu mogli dodati mogucnost titla. Ovako 24/7 gluposti na pretek.
diablobih

#58336 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

MTV wrote:Brate makar da smo dobili MTV Hungary ili MTV Deutschland gdje samo par sati na dan idu realityju. Ostalo ide muzika. MTV DE ima izbor audia engleski i njemacki pa su tu mogli dodati mogucnost titla. Ovako 24/7 gluposti na pretek.
Dame su presretne, barem moja. Ma imas ove druge, hits, rock itd, i najbolji ubjedljivo trace urban, nema boljeg kanala sto se tice muzike.

@telemach, kada smo vec kod mtv, epg za njega je konstantno music non stop, pa promjenite da bi se znalo kad je sta.
dembele

#58337 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

fortaleza wrote:
Telemach wrote:
crnivrag wrote:Evo ja čekam do ponoći da vidim hoće li ubaciti TV1000 Russian Kino, pa vam javim ako bude kakvih promjena, a trebali bi valjda jer ga je danas i SBB ubacio u ponudu.

Image

Jutro :evil: ,
Obzirom da naši korisnici nisu izrazili želju da se navedeni kanal uvrsti u programsku šemu, obavještavamo Vas da TV1000 Russian Kino neće biti dio programske šeme kompanije Telemach.
Kao i do sada, pozivamo Vas da i dalje Vaše prijedloge šaljete na mail [email protected]
Sigurno vam iz sjedista javili da nema programa za BiH pa posljedicno tome ovakve obavijesti, kofol slusamo misljenje korisnika. Ovaj slucaj je nebitan jer od viska glava ne boli.

Veci je problem taj sto NE uvrstite program koje korisnici zele, a to se dogadja i jos prije nego sto ste otvorili mail racun.
A tu si drug ubo što bi alkari rekli, u sridu. :thumbup:
MTV

#58338 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

diablobih wrote: Dame su presretne, barem moja. Ma imas ove druge, hits, rock itd, i najbolji ubjedljivo trace urban, nema boljeg kanala sto se tice muzike.

@telemach, kada smo vec kod mtv, epg za njega je konstantno music non stop, pa promjenite da bi se znalo kad je sta.
Anamotamo nemam Trace Urban HD ali znam da je kanal super. MTV Live HD je najbolji MTV od onih rock/hits/dance. :mrgreen: A i okice iskrivim na HD sliKi :mrgreen: :lol:
crnivrag

#58339 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

MTV wrote:
Poštovani gospodine mc zabava, imate jedan pismeni atak na Vašu ličnost na RTV forumu, na temi TV1000 i TV1000 Russian Kino :skoljka:
chakany

#58340 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

Evo već treći dan kako je crna slika na RTV USK.
crnivrag

#58341 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

chakany wrote:Evo već treći dan kako je crna slika na RTV USK.
Zvao sam ih prvi dan, kažu da je problem nastao kod distributera signala, a da istog ne mogu već danima kontaktirati, jer im se niko ne javlja.
kokikol

#58342 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

MTV wrote:Brate makar da smo dobili MTV Hungary ili MTV Deutschland gdje samo par sati na dan idu realityju. Ostalo ide muzika. MTV DE ima izbor audia engleski i njemacki pa su tu mogli dodati mogucnost titla. Ovako 24/7 gluposti na pretek.
MTV ,,ni u snu ih nebi gledao
cenecimoveocino

#58343 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by cenecimoveocino »

:evil: :izet: :izet:
Image
Telemach

#58344 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

asurbanipal wrote:Jutros je užasno slaba veza. :roll:
@asurbanipal,
Za provjeru su nam potrebni podaci. Dostavite ih u pp.
Telemach

#58345 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

diablobih wrote:
Dame su presretne, barem moja. Ma imas ove druge, hits, rock itd, i najbolji ubjedljivo trace urban, nema boljeg kanala sto se tice muzike.

@diablobih,
Primjedbu ćemo proslijedit kolegama.
asurbanipal

#58346 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by asurbanipal »

Telemach wrote:
asurbanipal wrote:Jutros je užasno slaba veza. :roll:
@asurbanipal,
Za provjeru su nam potrebni podaci. Dostavite ih u pp.

Sad je OK :)
crnivrag

#58347 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Uskoro ide upload videa koji prikazuje sve kanale iz Pink paketa (uključujući i Pink SI, ali bez erotskih kanala) :wink:
Last edited by crnivrag on 30/12/2017 16:45, edited 1 time in total.
dembele

#58348 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

Evo i nagovještaja da u SBB u januaru dolazi pink paket

Image
MTV

#58349 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Ocel taj video Crni?! :evil:
dembele

#58350 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

Jest vala. Ili puštaj video ili vraćaj narodu pare. Ja platio vip ulaznicu za premijeru videa i još uvijek ništa. :D
Locked