Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bude wrote:Kad te levanti levate, idi ubleho sa klupe ako imalo obraza imas
Lik je rekao nakon utakmice da ne razmišlja o ostavci, to je bio samo poraz
Ne znam šta mu po ugovoru piše ali bi se smio kladit u klasiku, u lijepu cifru u slučaju noge
Ozbiljna ekipa ne smije izgubit od Levantea, i to nakon preokreta! Barca ne lici na sebe, najveci problem je sto ih se vise niko ne boji. Ranije su ekipe nastojale da prime sto manje pa se sa pola snage moglo pobjedjivat. Al sad svi grizu, namirisali da je Barca ranjiva. Jos na to dodaj efekat levat Valverde i kurcobolja ovih staraca i bude sto bude
novi trener Barcelone trebao bi da bude trofejni trener River Platea Marcelo Gallardo, koji je osvojio dva Copa Libertadoresa sa ovim timom i protiv Flamenga za 20-ak dana igra za treći.
novi trener Barcelone trebao bi da bude trofejni trener River Platea Marcelo Gallardo, koji je osvojio dva Copa Libertadoresa sa ovim timom i protiv Flamenga za 20-ak dana igra za treći.
Bome Slavijine kontre su opasne. I koji klinac mu je Rakitić rekao/uradio da ga drži betoniranog na klupi? Ili je ovo samo poruka da ide.
Najbolje bi im bilo da izgube ako bi ga nogirali Ali čini mi se da mu samo ponovna žestoka blamaža može presudit. A s ovakvom igrom im ne gine
Ako je do sada i bilo konfuzno, sada je svima jasno da je vrijeme za potpunu smjenu generacije
Messiju dici spomenik na sred Nou Campa i svaki drugi park Barcelone
Zahvaliti se Suarezu, Piqueu, Sergiju puno smo s njima osvojili...
Al svih 20-nesto igraca zamjenit sa upravom i trenerima
Mislim da je postalo jasno da bi se trebalo nekim igracima zahvaliti na saradnji i okrenuti drugu stranicu , prije svega mislim na dembelea, buskeca, rakitica , lenglea , grizmanu naci mjesto koje mu odgovara tu je ali nije tu , trudi se to se vidi ali jednostavno mislim da ni on sam nezna koja je njegova uloga u timu. Valverde ako nezna izvuci iz svakog igraca maximum onda nije za ekipe kalibra barcelone a cini se da nezna. Onaj ko redovno prati barcelonu zna da bi trebali realno imati i 2 boda u ligi prvaka a ne 8.
Sevap bi bio da ova ekipa ispadne u grupi. Vjerovatno se nista pozitivno nebi desilo, kao i nakon prethodne dvije blamaze, al vakat je da opet dobiju po usima.
Messi nevjerovatnom lakocom zabija iz slobodnih udaraca. Sinoc je zabio dva ista gola, u isto ugao, na isti nacin sa 22-23 metra od gola. Daleko najbolji izvodjac slobodnih udaraca trenutno.
Odnos Messi-Griezman zasad skoro pa da ne postoji i to je evidentan problem ove ekipe. Valverde gura Griezmana lijevo a ovom bas ne lezi ta pozicija.
Barca sa ovako losim pocetkom sezone i dalje prva na tabeli. a Messi spasava Valverdea otkaza...ako ovim uopste pada na um da dadnu otkaz Valverdeu....
Nešta se pisalo da bi u januaru mogao sjesti onaj Gallardo, mada čisto sumnjam da će u sred sezone nogirati ovog nosonju. Jbg, žuta štampa.
Ja se nadam da će najkasnije dobiti nogu na kraju ove sezone, taman da dođe Braco iz Vrbanjuše.
studeni76 wrote: ↑23/11/2019 13:58
I dalje ostaje velika misterija cime Valverde ucjenjuje upravu pa je nedodirljiv! Novac nije sigurno, oni su navikli bacat pare. Misterija
Danas u prvom popuvremenu u veznom redu igrali De Jong i Buske ovaj Valverde testira neke lijeve formacije na gostovanju 4 2 4 sa izrazito 4 ofanzivna igraca. Pokusao je i vidio da ne mozes igrati sa dva igraca na sredini od kojih jedan ima zuti karton u prvom.
U zadnje vrijeme izostavlja Arthura zivo me zanima koji je razlog da Arthur ispadne van 18. Raspravljao se s Messijem u prijateljskoj utakmici Arg Bra
Bodove pisi, igru brisi.
Nesto ne stima medju igracima, i rekao bih i na relaciji Valverde - igraci.
Distortion wrote: ↑23/11/2019 19:40
Danas u prvom popuvremenu u veznom redu igrali De Jong i Buske ovaj Valverde testira neke lijeve formacije na gostovanju 4 2 4 sa izrazito 4 ofanzivna igraca. Pokusao je i vidio da ne mozes igrati sa dva igraca na sredini od kojih jedan ima zuti karton u prvom.
U zadnje vrijeme izostavlja Arthura zivo me zanima koji je razlog da Arthur ispadne van 18. Raspravljao se s Messijem u prijateljskoj utakmici Arg Bra
Bodove pisi, igru brisi.
Nesto ne stima medju igracima, i rekao bih i na relaciji Valverde - igraci.
P.S. Iz keca u dvicu...
Ne štima zato što Barcelona nema trenera ! vrlo jednostavno. Onog ublehaša Ernesta koji je postavljen da samo oponaša neki qrac pored aut linije, niko od igraca ne doživljava. Kako je ova ekipa prva na tabeli i kako su osvojili zadnje dvije titule u Primeri bez trenera, to je prvorazredna misterija
Kad dovedu trenera, onda ce štimati.