Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#58251 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Billy The Pljuc wrote:Jesam li ja slucajno propustio bilo ciji osvrt na smrt Cedomira Knezevica?
Nije vam to u redu kolege forumasi, covjek ode u par dana i nikom nista, ni Guardian se nije oglasio at all.
Čuj? :? E šta rakija čovjeku uradi... :sad: RIP bundžija... :-?
bosan

#58252 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bosan »

Mora da mu je preCednik nesto polomio kad ga je onako cvrsto zagrlio .Makar je imao cast da nazdravi sa preCednikom . RIP
jazzer

#58253 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jazzer »

Imao je cast da se rukuje sa Guardianom. Cast koja ce milionima ljudi planete zemlje ostati
samo pusti san..

Image

RIP Cedo.
seln

#58254 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

prljavi Hare wrote:
Billy The Pljuc wrote:Jesam li ja slucajno propustio bilo ciji osvrt na smrt Cedomira Knezevica?
Nije vam to u redu kolege forumasi, covjek ode u par dana i nikom nista, ni Guardian se nije oglasio at all.
Čuj? :? E šta rakija čovjeku uradi... :sad: RIP bundžija... :-?
Nije rakija...
Ne odustajući od štrajka glađu pio je čak sopstveni urin, da bi „sačuvao želudac i creva”.
problemnatravunu

#58255 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

arzuhal wrote:Al' kada Ivicu muftija zakiti ahahahahahha

čoeče....koji je to mapetšou, ta Srbija, ta vlada: Brnabićka, Ivica, Vulin, Rasim...Grupa TNT... :lol:
Jebote leb, sve poturice sa dna kace....
Prodali se za tepsiju baklave i kilu bureka sa mesom....
Tobe jarabi....
Pomagaj Guardiane !!!!
Billy The Pljuc

#58256 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Billy The Pljuc »

RIP Cedi, ako se tom covjeku ne podigne spomenik kakav u dogledno vrijeme bice prava sramota (ovo bez zezanja).

Glede ostalih zbivanja fakat mi nije jasno kako aerodrom Trebinje nije dobio ovu liniju za Keln mescini nego Mostar. Ovdje su se pisali hvalospjevi o trebinjskom aerodromu i iznosile alternativne cinjenice zvanicnika u pc-ju o istom kad ono nista. Ja bih iskreno zamolio za pojasnjenje u svezi ovoga.
General War

#58257 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

Billy The Pljuc wrote:RIP Cedi, ako se tom covjeku ne podigne spomenik kakav u dogledno vrijeme bice prava sramota (ovo bez zezanja).

Glede ostalih zbivanja fakat mi nije jasno kako aerodrom Trebinje nije dobio ovu liniju za Keln mescini nego Mostar. Ovdje su se pisali hvalospjevi o trebinjskom aerodromu i iznosile alternativne cinjenice zvanicnika u pc-ju o istom kad ono nista. Ja bih iskreno zamolio za pojasnjenje u svezi ovoga.
Sta tu treba dalje objasnjavat, taj aerodrom je rezervisan za Aeroflot i Air Serbia kompanije...samo visoko budjetne kompanije a ne ovaj madjarski i njemacki jad od aviona i usluga :thumbup:
General War

#58258 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

bh.tornjak wrote:
mO k3 wrote:http://www.6yka.com/novost/130125/dacic ... ksis-video

:shock: :shock: :shock: :? :? :? :mrgreen: :mrgreen:

mislim da je precednik osupnut.... :shock:

toliko puno izdajnika na tako malo kvadrata se nije okupilo jos od Kosovske bitke...

kad skines turcinu gace.....ispadnu dva-tri izdajnika
Em izdajnik em zavija ko sirena...nema do naseg preCednika -slavuja iz Laktasa :thumbup:
prljavi Hare

#58259 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Billy The Pljuc wrote:RIP Cedi, ako se tom covjeku ne podigne spomenik kakav u dogledno vrijeme bice prava sramota (ovo bez zezanja).

Neće Čedo dobiti nikakav spomenik,vremena su bajki,mitova i basni,pa se spomenici dižu likovima iz dalekih zemalja koji veze sa ovim
prostorima nemaju.Neki dan se u nekoj selendri u šumskoj digao spomenik ruskom caru Nikolaju II,e da pitaš sve okupljene na tom otvaranju
da po jednu rečenicu kažu o tom Nikolaju,niko veze ne bi imao..Koga danas zanimaju obični ljudi i njihovi problemi.Sve što će Čedo dobiti
je ovako..posljednji pozdrav od raje po portalima..,još jednom RIP željezničaru. :sad:

Što se tiče aerodroma u Trebinju... :-) :-) :-) Ne pratite temu kolega. :? Nedavno sam pisao da je aerodrom potpuno završen i u funkciji,ostao
je jedan mali problem koji će se riješiti referendumom.Naime,postoji spor oko toga koja će muzika puštati u kafićima i zvučnom sistemu
zgrade aerodroma..Neki su za patriotsko-otadžbinske pjesme,neki se ne slažu(Savez za islamizaciju,hoće ilahije i kaside,vele da Arape privuku...
nekrsti poturičke :mrgreen: ),te će se to pitanje riješiti referendumom građana Trebinja. :mrgreen:
animals

#58260 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by animals »

General War wrote:
bh.tornjak wrote:
mO k3 wrote:http://www.6yka.com/novost/130125/dacic ... ksis-video

:shock: :shock: :shock: :? :? :? :mrgreen: :mrgreen:

mislim da je precednik osupnut.... :shock:

toliko puno izdajnika na tako malo kvadrata se nije okupilo jos od Kosovske bitke...

kad skines turcinu gace.....ispadnu dva-tri izdajnika
Em izdajnik em zavija ko sirena...nema do naseg preCednika -slavuja iz Laktasa :thumbup:
Kako je ovaj covjek usao u politiku, stvarno mi nije jasno..
General War

#58261 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

animals wrote: Kako je ovaj covjek usao u politiku, stvarno mi nije jasno..
Pa kako je bilo koji kod nas usao u politiku?...osim preCednika naravno., sve magarac do magarca.
archi_a

#58262 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

General War wrote:

Sta tu treba dalje objasnjavat, taj aerodrom je rezervisan za Aeroflot i Air Serbia kompanije...samo visoko budjetne kompanije a ne ovaj madjarski i njemacki jad od aviona i usluga :thumbup:
Stealth aerodrom je rezervisan za stealth avione. :P
mayab

#58263 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Image
mO k3

#58264 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

ooooo turci :) jeli sada svima jasno zasto su srbi sa ove strane drine najveci srbi?? :mrgreen: :mrgreen:
skupljac_zeljeza

#58265 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Image
skupljac_zeljeza

#58266 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Image
archi_a

#58267 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Da smo načisto ovdje. Ovo što se dešavalo dva dana, vidim da neki pojedinci, dušmanski nastrojeni, pokušavaju da imputiraju kao nemoć guardiJana na posljednja dešavanja u srbiji i Sandžaku. Pa da krenemo sa činjenicama
Došao je tzv. Sultan u srbiju i Sandžak. Pa šta?!?
Prvo i prvo. Mislite da guardiJan, kao najveći srbin na Balkanu, a i šire, nije mogao biti prisutan u protokolarnim i kulturno umjetničkim dešavanjima posljednja dva dana? E pa mogao je ali je diskretno poručio vučiću i ostalima da to nije njegov nivo.

Drugo, a možda je nekima manje poznato, guardiJan je ova dva dana, iz laktaša bio totalno zagledan u srbiju. Pod njegovom palicom i odobravanjem su se sve stvari i dešavale. Nemojte misliti da je išta moglo proći neprimjećeno.
Treće, cijelo vrijeme posjete, na obližnjem heliodromu, u blizini kuće guardiJana je na stendbaju bio spreman "flaJinghelikopterservis of forest", spreman da po naredbi guardiJana za par minuta utovari u laktašima i istovari u beogradu.
Da je trebalo, mislite li da guardiJan ne bi uletio tamo u beogradu, oteo mikrofon dacicu, otpjevao par udarnih hitova iz repertoara, smotao kabel, raspustio orkestar i nabio nogicom sve stranjske diplomate, a i lokalne da je trebalo.
Mislite, da ne bi onom brki sve u brk sastavio i napravio sranje ko kad je Murat turčin priklan?!?
Pojma neki ovdje nemaju. GuardiJan je bio zagledan u beograd ova dva dana i zato je sve dobro prošlo.
Da da, guardiJan je bio zagledan a pogledaj forumašu sad i ti....
Vidiš ga?!?

Image
Sreća njihova, pa je sve prošlo kako treba.
:D
Last edited by archi_a on 12/10/2017 09:04, edited 1 time in total.
mO k3

#58268 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

@archi a
kako dobro proslo?? Haj ne seri , nisi vidjeo Dacica kako pjeva ma maternjem jeziku??... i ti kazes dobro proslo
archi_a

#58269 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

mO k3 wrote:@archi a
kako dobro proslo?? Haj ne seri , nisi vidjeo Dacica kako pjeva ma maternjem jeziku??... i ti kazes dobro proslo
Haj ne seri i jebi se.! :D
Naravno da je dobro prošlo.
"osmanaga noćima lumpuje..... Za rakiju to se zna, zadnju paru daaaaa." baš im je šuknuo dacic. Jest da bi guardiJan tu pjesmu bolje iznio, al može i ovako. :D
mO k3

#58270 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

archi_a wrote:
"osmanaga noćima lumpuje..... Za rakiju to se zna, zadnju paru daaaaa." baš im je šuknuo dacic. Jest da bi guardiJan tu pjesmu bolje iznio, al može i ovako. :D
kako bi isla pjesma ne moze nam niko nista na turskom , mislis da bi dodole znao otpjevati??
archi_a

#58271 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

GuardiJan može sve, da hoće. Hahahahahah
..... Prepravljen dio, malo je previše.........
bh.tornjak

#58272 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

archi_a wrote:
hajd ne serite i jebite se obadvojica.... :D

da je htio gvardijan bi pjevo sta hoce i uz to bi istovrenemo gledo i despota i sultana...
prljavi Hare

#58273 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

NOVA,MOĆNA POLITIČKA STRANKA NA SCENI ŠUMSKE!! :izet:
Zmaj od Šipova osniva stranku :lol: :lol: :lol:

Zmaj od Šipova, zvijezda regionalnih rijalitija, najavio je osnivanje nove političke partije. Kaže da je nezadovoljan radom postojećih stranaka, pogotovo onih koje žele da sruše Dodika i zato želi da napravi svoju - Zmajevu stranku! :lol: :lol: :lol:
Vijesti Republika Srpska Četvrtak, 12.10.2017. | 08:15

Image

Ilija Grahovac izašao je na kratko iz rijalitija "Parovi", da bi obišao svoju farmu stoke u Šipovu i majku Boju koja ima 85 godina.
U razgovoru za Alo, najavio je osnivanje svoje partije.

- Kada sam došao u moju Republiku Srpsku i moje Šipovo, u razgovoru sa komšijama i prijateljima, i slušajući i gledajući televiziju vidio sam neke stvari koje mi se nisu svidjele i koje su me zabrinule.Vidio sam da u Bosni i Hercegovini ne rade važni državni organi, da se političari međusobno svađaju i bore samo za vlast i fotelje, a narod sve teže živi.Posebno me zabrinulo kada sam vidio da vođe pojedinih stranaka i poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske pokušavaju da se zaustavi rad Skupštine,da se napada moj predsjednik Milorad Dodik, da se narod poziva da ruši vlast.To me mnogo zabrinulo i naljutilo. :lol: :lol: :lol:

Zbog svega toga odlučio sam da formiram moju - Zmajevu stranku, i da idem na izbore koji će ubrzo doći. Pa, ja sam dobar domaćin - kralj stočara Republike Srpske i mnogo popularan čovjek, mene zna svijet. Ja sam pravnik, znam šta je politika i država. Ne mogu više da gledam kako napadaju na moju Republiku Srpsku i njene institucije, neki ljudi koji ne mogu da budu ni predsjednici mjesne zajednice, a hoće da budu vlast i da sjednu u fotelje. Narodu je dosta laži i galame, narod hoće da radi i bolje živi. Vlast se dobija na izborima, a ne na ulici. Idemo na izbore, pa kome opanci a kome obojci. Narod će da odluči ko će biti vlast - kaže Zmaj od Šipova i dodaje:

- Čim spustim stoku sa planine i pripremim hranu, vraćam se u "Parove". :lol: :lol: :lol:
Tamo ću kontaktirati Vojislava Šešelja jer sam ja radikal.Razgovaraću i sa Milomirom Marićem mojim prijateljem i iskusnim novinarom o
nekim političkim pitanjima i potezima koje planiram da povučem. Namjeravam da iskoristim moju medijsku popularnost, a zamoliću prijatelje iz prošlih i sadašnjih "Parova" i širom svijeta da se uključe u moju kampanju.Planiram da Bora Drljača, Era Ojdanić, Lepa Lukić, Đus i još neki
pjevači pjevaju na mojim mitinzima.Moja rijaliti žena Vesna Rivas vodiće političke tribinei kontaktiraće sa medijima, a program će voditi najbolji voditelji moje Hepi Televizije: Jovana Jeremić, Bojana Ristivojević i Anđela Lakićević, a šef parade biće Zmaj od Šipova U izbore planiram da uložim značajna sredstva i pokazaću ko je "tata igre", a moji obožavaoci će biti uz mene i sav pošten narod u Republici Srpskoj i BiH - naveo je Zmaj.

Zmaj već ima program za borbu protiv bijele kuge!!Ide masovno "opremanje" nerotkinja! :lol: :lol: :lol:

Iza Zmaja stoji Dodik? :izet:

Ilija Grahovac je nedavno boravio i u Laktašima, gdje se susreo sa liderom SNSD Miloradom Dodikom. Nedugo nakon toga u medijima je najavio formiranje političke partije, što bi moglo da znači da će imati i Dodikovu podršku za ovaj poduhvat.

Na skupu Saveza nezavisnih socijaldemokrata u Blatnici kod Teslića, tokom kampanje za lokalne izbore 2016. godine Zmaj od Šipova je podržao kandidata ove stranke za načelnika Teslića, Dragana Bogdanića.

Neće niko nada me!-poručio je-Ja sam čovjek veličine svoje,sav je svijet čuo ime moje Zmaj sa govornice,
pozdravljajući Dodika i pružajući otvorenu podršku SNSD-u.
:mrgreen:
Prirodno je da stranke koje imaju na čelu dva vrhunska oplođivača usko sarađuju. :-D Zmaj će biti pravo osvježenje na političkoj sceni šumske
i svojim iskustvom i znanjem pomoći će da se pokrenu novi investicioni ciklusi,pogotovo u sferi obnove stočnog fonda kako bi šumska digital TV
imala izbor kod pljenidbe neredovnim platišama a ne da moraju pljeniti,plugove.rala,košnice,uzengije... :lol: :lol: :lol:

P.S.Vrištaće nerotkinje ko' da brata žene! :lol: :lol: :lol:
mO k3

#58274 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

a tko ce biti sada alfa muzijak??
nemre dva odjednom...
prljavi Hare

#58275 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

:sretan:
Locked